instrumente si formatii autohtone

ce-a fost pe Muzici o data

instrumente si formatii autohtone

Mesajde smokeyflof » Mar Iul 27, 2004 12:34 pm

Cei care au instrumente-cei care vor sa vanda sau sa cumpere poate ar trebui sa anunte.....
smokeyflof
Junior Member

Mesajde smokeyflof » Mar Iul 27, 2004 12:39 pm

....sunt cam trist sa anunt ca am cautat un bass bun care sa fie accesibil ca pret si totusi sa fie de calitate....... fara rezultat..... nu prea cred ca muzica la noi in tara are de oferit ceva. momentan, iar asta se intampla la nivel de formatii consacrate ( ce se intampla in underground este alta treaba). Pentru a construi o formatie ai nevoie de bani de scule de timp de spatiu ...... poate reusim sa trecem peste astea daca mai treceti pe aici
smokeyflof
Junior Member

Mesajde basstard » Mar Iul 27, 2004 1:26 pm

Alo, domnu cu fumu'
Exista un forum de mica publicitate:
http://www.fanclub.ro/forumdisplay.php?s=&daysprune=&f=29

Exista forum Home Recording unde e subiect cu vanzari scule:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=8378

Mai exista un subiect cu vanzari facut de Florin (unde sunt scule de bass gramada) :
http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=10816

Daca la Muzica si al Yamaha sunt stifturi la pretzuri mari nu inseamna ca nu poti gasi altundeva. Eu mi-am luat bass de 1100 USD cu 500 EUR si nu sunt o exceptie.
De situatia dim muzica nu o sa trecem vizitand subiectul asta. Cand cautam ceva NE INFORMAM
Pe viitor da un Search inainte sa deschizi subiecte aiurea.
human being/being human
basstard
Junior Member

sorry dar nu prea am timp la servici sa caut

Mesajde smokeyflof » Mar Iul 27, 2004 1:47 pm

...nu pot decat sa ma conformez stiu ca nu prea am timp sa caut si tocmai de aceea am recurs la solutia asta ca sa vina inf direct la mine
...... oricum apropo de ce bass ai cumparat tu cam in ce formatii sau formatie activezi tu????
merci si scuze
smokeyflof
Junior Member

domnu bassplayer, scuza-ma...

Mesajde Dan Georgescu » Lun Ian 17, 2005 11:02 am

... ca te intreb, dar si eu sunt curios in ce trupa/trupe activezi, pentru ca din poza aia (in caz ca esti chiar tu in poza) trag probabil pripita concluzie ca esti basistul din Stigma, ca el avea un Aria Pro II de culoarea aia. Dar e foarte posibil sa ma insel... Eu doar am presupus!

Si in legatura cu sculele, s-ar putea ca la un moment dat sa ma treaca gandu' sa-mi vand si eu japitza aia de Stagg cu 5 corzi care, avand in vedere pretul, isi face banii. Dar acuma sunt ca moartea in vacanta ca nu am bani sa-mi iau altu (cum ar fi un Yamaha RBX6JM sau mai stiu eu ce bass asemanator) si dau anuntul asta ca sa nu tac din tastatura...
...
Dan Georgescu
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Lun Ian 17, 2005 11:33 am

Dan Georgescu... ca te intreb, dar si eu sunt curios in ce trupa/trupe activezi, pentru ca din poza aia (in caz ca esti chiar tu in poza) trag probabil pripita concluzie ca esti basistul din Stigma, ca el avea un Aria Pro II de culoarea aia. Dar e foarte posibil sa ma insel... Eu doar am presupus..
...

raspund eu: bassplayer a cantat in Buricul Pamantului..pana in septembrie 2004... actualmente activeaza in Spania .. iar bass-ul respectiv intr-adevar A FOST al basistului de la Stigma. Bassplayer l-a cumparat de la el vara trecuta. .. bun spirit de observatie ai :)

bafta.
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Ian 18, 2005 9:27 am

gata, case closed, pt anunturi dati pe unul din linkurile de mai sus
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Înapoi la De pe muzica