Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)

since 2003

Mesajde Jasmine » Dum Ian 30, 2005 12:44 am

adevarata Jasmine este in patuc.. se odihneste dupa cheful de aseara..
wr..nu stiu de unde mai aveti putere de snowfight si pozitii a la emanuelle :) i am so sick and tired..!(la propriu)
oricum sunt o persoana fericita :yD .. not everybody knows why .. it`s a secret! :p
amintirile,speranta si fericirea nu mi le poate lua nimeni ..
doresc tuturor momente de implinire ca ale mele!

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde J'adore » Dum Ian 30, 2005 12:46 am

Moshule nu imi ascund adevarata indentitate sexuala, sunt straight all the way, nothing compares with.... :T Nu m`am dat cu capul de scari intentionat, eram cocotata pe balustrada scarii si ma strigat iubitul (eu crezand ca ma asteapta jos cand de fapt era la etajul 2, eu stand la 1) si am dat cu capul de scari, partea amuzanta e ca el a crezut ca am cazut pe scari nu ca am dat cu capul de ele, venind in fuga sa ma ajute, iar eu radeam ca sa nu plang de durere. Hai ca trebuie sa va las, iarasi ma suna K, cred ca tartacuta lui nu sa obisnuit cu idea ca eu nu il las pe A pt el, ciao familie. Revin mai tarziu pt a va anunta unde urmez sa plec cu trenul de 5:30 din union station
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Ian 30, 2005 10:57 am

Buna dimineatza ! Inca o zi hibernala de mare frumusetze..si abia astept sa plec iar in parc, dar mai spre pranz. Dimineatza am dedicat-o marilor compozitori rusi, numindu-i aici pe Khatchaturian si Nicolai Rimsky Korsakov. Asta in incercarea de a ajunge un erudit..asemeni celebrei legende a forumului Mr Hyde, pe care putini dintre voi si-l mai amintesc.

Acum vorbesc pe YM cu o alta figura celebra a forumului si o mare fosta locomotiva..careia i s-a retras tricoul...exact cum au parte marii jucatori din NBA la retirement. De fapt tin sa va anuntz ca este primul numar retras de pe locomotive...celelalte ex-locomotive nemeritand asa ceva. (in atasament puteti observa numarul retras...si cui apartine)
Fosta locomotiva...saluta o parte dintre actualele locomotive !
Fişiere ataşate
nanuka.jpg
nanuka.jpg (20.74 KiB) Vizualizat de 4578 ori
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde CrAsh0v3r » Dum Ian 30, 2005 8:51 pm

Bai moshule, ce se intampla cu domnisoara k@tzy??? De ce nu mai posteaza pe locomotive? E pedepsita? Yo am terminat cu biliardul si te tot astept pe ym sa stam de vb, dar vad k tu ai alta preocupare...

LASA MANCAREA !!! AJUNGE !!!
E aproape ora 9 seara... baga si tu un ceai. ~p
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
CrAsh0v3r

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Ian 30, 2005 9:09 pm

CrAsh scrie:ce se intampla cu domnisoara k@tzy???

A convocat-o eye-ul pentru lotul largit al cm-ului. Ne-a parasit.

Ce sa vorbesti cu mine ? N-am ce vorbi cu pishatii. Vorbeste cu Koala si vezi ce face *p
Am mancat si am baut. Nu am chef de nimeni. ~)
Ascult o muzica lautareasca si plang *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde CrAsh0v3r » Dum Ian 30, 2005 9:12 pm

dialutza??? ce faci mama?? nu mai zici nimik pe la noi pe aici?
CrAsh0v3r

Mesajde Dia » Dum Ian 30, 2005 9:16 pm

3 randuri minim aveai voie...:p stii...nu ?am mers azi prin zapada o groaza si in timp ce ma luptam cu nametzii ma gandeam ce frumos ar fi in Las Vegas la luminitze si cazinouri...dar mi-e rusine sa-i spun celui care m-a invitat...ca si-asa are o parere super proasta despre mine si spune ca sunt serioasa si ca m-am schimbat! :p
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde Love2Fly » Dum Ian 30, 2005 9:17 pm

Oribilul Mosh scrie:A convocat-o eye-ul pentru lotul largit al cm-ului. Ne-a parasit.

Ce face mah? cum sa plece k@tzy? daca pleaca k@tzy plec si io asha ca nu mai manca Royal Mc' Puishor ca te incing :p
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Ian 30, 2005 9:19 pm

In cazul asta...tre sa punem tricoul cu nr. 9 di'nou in joc. Abia asteapta Nanuka sa pleci...sa fie iar locomotiva vioara intai :p

Koala..nu mai bate aproposuri la Crash...si spune-i direct ca il iubesti. De ce esti asa timida ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde CrAsh0v3r » Dum Ian 30, 2005 9:20 pm

aaaaaaaa, deci asa... acum preferi luminitele din las vegas... ieri ai facut mutre k te dor ochii, k suferi de claustrofobie... dar azi cand ai dat de greu ti-a venit roaga ~p

oricum, sa stii k nu am o parere proasta despre tine si invitatia ramane deskisa. totusi, ar trebui sa iei o decizie rapida pt k moshu deja face presiuni asupra mea si incearca sa ma intorca impotriva ta... k sa mearga el in locul tau. :p
CrAsh0v3r

Mesajde monk » Dum Ian 30, 2005 9:21 pm

m-am intors ... a fost super tare ... ca o mini vacantza.

am skiat, am baut si am si futut ... ca sa fie tacamu complet. btw am vazut azi un accident super naspa care am auzit ca a murit tipu... eram in telescaun si am vazut toata faza dupa care am sunat la salvamonu din predeal care are numarul super simplu "0SALVAMONT". a fost super nasoala treba.

moshule noi am vb aseara ca am vazut azi la dialed numbers telefonu tau.
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Dia » Dum Ian 30, 2005 9:24 pm

Poftim ? Omu care iubeste zboru vrea sa zboare la propriu de pe locomotive ? k@atzy inseamna tot pt tine, noi nu insemnam nimic?dupa tot ce a fost intre noi ? dupa atatea prin cate am trecut impreuna? :( sunt dezamagita extrem! in plus...dezamagirea cea mai mare este ca nu stii ca nu exista Royal Mc Puisor ci Royal Cheese...un sandwich coplesit de carne si cu toate acestea plin cu branza! o branza care copleseste carnea pe care o mananca OM pe care il incingi tu care zbori de pe locomotive care te duci dupa [email]k@tzy....Inte[/email]legi ? Ca eu nu inteleg :p
i'm missing every part
Dia

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Ian 30, 2005 9:24 pm

Love2...hai sa-ti zic ceva. Pe k@tzy o iau cm-ul....dar pe tine niciodata ~p
O sa mori aici...in imputitul asta de depou...cu mine, Hades, monk, Koala si Crash Over :D

Crash..ce ai face tu cu Koala in Las Vegas ? N-ai cu cine bea o bere ! Ia-ma pe mine !

monk...am vorbit si cu Lepra aseara. si mi-a zis ca nu avetzi femei. asa ca nu ne mai mitzi iar ! :D
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde monk » Dum Ian 30, 2005 9:26 pm

pai lepra nu are femei :yD ... eu am *p ... a fost sincer baiatu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Dia » Dum Ian 30, 2005 9:34 pm

Sincer ...mai bine te duci tu Moshule! Ca eu mai am sanse sa ajung acolo...dar tu daca nu mergi acum nu se stie cand mai ajungi! in plus..acum ai si tu un ban doi...poti sa ii spargi in cazinouri...ai de o bere cu Crash ! eu ce as putea sa fac cu el acolo ? si-asa eu nu mai am treaba acum(pana pe 10 februarie la ultimul examen)...asa k o sa stau linistita in casa si o sa beau un ceai...o sa astept sa se topeasca zapada si sa imi treaca afectiunea de la ochi :p du-te...tu l-ai face fericit pe Crash...tu stii ce isi doreste un barbat cu adevarat... du-te...ma doare inima sa spun asta...dar du-te ... !!
i'm missing every part
Dia

Mesajde Love2Fly » Dum Ian 30, 2005 9:35 pm

k@atzy inseamna tot pt tine, noi nu insemnam nimic?dupa tot ce a fost intre noi ? dupa atatea prin cate am trecut impreuna? sunt dezamagita extrem!

Stai linistita ca si tu daca ai fi "fost aruncata" afara asha, as fi facut la fel deci vorbesti aiurea si prostii :p
Treaba era ca, "la conferintza" convenisem sa o pastram totusi pe k@tzy si sa eliminam ce e cu adevarat de eliminat :p
In + Moshule, k@tzy s-a ridicat mult de tot in ultima vreme (si nu ma refer la numaru' de mesaje sau calitatea posturilor ei pe locomotive) ci ca fata, ca om :p si inca o data in + katzy a citit sa zicem....de 10 ori mai mult decat tine (deshi la faza asta cre'ca o jignesc pe ea)...tu ce p00la mea faci? te chinui de doi ani cu "crima si pedeapsa" si preferi sa bagi "diferite" useritze pe locomotive...
Daca cineva ar trebui sa plece atunci in nici un caz nu ar fi k@tzy aia si cre'ca si tu iti dai seama ca spui prostii cand declari ca: "pe k@tzy o ia cm-ul...."
Cat despre io si CM-ul e ca si cum ai spune ca danone peste doi ani o sa urasca mancarea si retetele de mancare :p
p00la mea....e de kkt treaba asta cu subiectele exclusiviste :p chiar am inceput sa ma enervez! Parca am fi in "Romeo si Julieta" cu rivalitatea dintre "clanuri" :p
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Ian 30, 2005 9:45 pm

Daca n-ai fi bagat atatea :p ...as fi crezut ca vorbesti serios. Stiu ca esti gelos ca k@tzy pleaca intr-o lume mai buna...pentru a fi alaturi de adevarata elita a forumului...pe cand tu ramai printre pishatii cu care te asemeni. Dar cu toata gelozia asta...nu ai dreptul sa-i retezi aripile lu' k@tzy. E alegerea ei...sa ne paraseasca. :D
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Dum Ian 30, 2005 9:49 pm

Ba am fost cat se poate de serios. ":p" le-am pus ca sa nu par prea dur cu tine si sa incepi sa plangi :p totusi cuvintele lovesc mai tare decat pumnu' :p
Deci hai....cere scuze useritzei k@tzy si invit-o la "dialog" ca altfel te radiez din evidentzele fratziei :p si dupa aia belesti p00la :p n-o sa mai ai nici ce manca si nici reviste in baie :p
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Ian 30, 2005 9:51 pm

sincer...cred ca te-ai prostit draga Love2. mai iesi in pula mea din casa.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Dum Ian 30, 2005 10:04 pm

Tocmai am baut 3 beri cu amicii in Cora...tu ce ai facut? ah...lasa-ma sa ghicesc! ti-ai batut maimutza :D

In fine...daca te mai aud cu expresia "ca marii domni" imi dau demisia din locomotive...pt ca tu nu esti un domn, esti un pishat! nici scuze nu-ti ceri, in schimb de nanuka ai tras doua spatamani si ai plans alte doua...deh!
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Ian 30, 2005 10:10 pm

bei bere...de unde eu imi fac cumparaturile. dintr-un en-grois mizerabil. maine sa te duci si la bufetul garii de nord...sa bei acolo cu oamenii care sunt intre doua trenuri..

sa-mi cer scuze pentru ce ? pentru ca esti tu pishat..si nu stii ce vorbesti ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Dum Ian 30, 2005 10:13 pm

Si totusi Cora nu e imputita de Fanutza :p si in plus e la 3 minute de mine.

Pt. ce sa-ti ceri scuze? pt. ca te dispensezi de locomotive asha ushor! da' asha esti tu....un p*sh*t! ~p
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Ian 30, 2005 10:17 pm

cine se dispenseaza de cine ? nu cred ca a fost nimeni dat afara...si nici nu cred ca s-a adus vorba de asa ceva in mod serios. lu' k@tzy ii place sa faca pe mironositza...iar tu ti-ai gasit sa o lingi in pi*da. linge-o in continuare...si lasa-ma pe mine !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde kahlan » Dum Ian 30, 2005 10:20 pm

Va spun, dupa oleaca de absentza, buna seara!

Am vazut ca s'au iscat discutzii shi alte alea. Uameni buni, eo muncesc care cumva? Jtiu ca ma trezesc la orele la cer ma trezesc, shi ma vait de parca m'ar fi tarat prin cine jtie ce locuri, da nici chiar asha.

Nu am zis niciodata ca ash pleca, dupa cum vad ca multzi ar fi crezut, dar bineintzeles, asta ramane la latitudinea lor, shi la cat de bine ma cunosc ei in realitate. But that's another story.

De asemenea, mai mult sau mai putzin, am aflat sau m'am convins despre nishte persuane, shi nu voi mai face unele gresheli pe viitor. Timpul spune tot.

Love ..~)

In legatura cu tot ce nu am mentzionat --> ~p

Shi, iaodi, sunt racita de mor, azi mi'a intrat zapada pe 95% din suprafatza corpului, puate am noroc shi ma fac de o raceala, mana intai! Va mai las oleaca singurei, vro juma de ora, ca am nishte teste de rezolvat pentru maine, pronto lemn curat!
kahlan
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Dum Ian 30, 2005 10:22 pm

~r
That's it! eshti tzaran si penibil! ;B
Domnu' Eyeu'...daca se poate, va rog respectos sa ma debifatzi ca locomotiva pt. ca deja incepe sa puta a rahat pe aci.
Multzumesc anticipat!
Love2Fly
Junior Member

Mesajde vali » Dum Ian 30, 2005 10:24 pm

deja ma doare un coi cand citesc tampeniile astea.
parafrazandu-l pe paunescu "moshule, ramai de cacat"
some people deserve to die
vali

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Ian 30, 2005 10:24 pm

k@tzy scrie:Va mai las oleaca singurei, vro juma de ora

take your time. nu te grabi !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde kahlan » Dum Ian 30, 2005 10:25 pm

Vroiam sa scriu din nou, m'am razgandit. Bine macar ca m'am lamurit in anumite privintze.
Eu am ieshit de pe locomotive.
kahlan
Junior Member

Mesajde Dia » Dum Ian 30, 2005 10:36 pm

ce-i ma bullshitu asta ? ce-ati facut ? pleaca omu cateva minute sa faca un dush si ia uite ce faceti...! cum ati reusit ?? ati ajuns de la gluma la chestii serioase si de la chestii seriose la altele... ! ce dracu aveti ? reveniti-va ! k@tzy ar fi trebuit sa fie libera sa posteze cand vrea si cand crede ca trebuie si ca are ceva haios ce merita impartasit cu noi ! love2fly s-a atacat prea tare si moshu a exagerat ca de obicei ! maine poimaine nu mai e nimeni locomotiva daca o tinem asa! si-asa eram putini! bravo ma...felicitari!
i'm missing every part
Dia

Mesajde monk » Dum Ian 30, 2005 10:39 pm

mi-am masurat pula... s-a marit cu aproximativ 1 cm... :yD .. dimensiunile ei exorbitante sunt cunoscute doar de cele care trebuie.. nu-i asa Dia ?

The Wake Up Show™
monk

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Locomotive