OffTopic
87 mesaje
• Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
am spitebot 0.5...problema e ca il vad cam transparent si nu stiu ce dreak sa-i fac (nu apare ca un bot normal)
versiunea 04 e mai "umana" ca asta daca il iei la rachetor zboara dintr-un clt in altul ca nebunu?
versiunea 04 e mai "umana" ca asta daca il iei la rachetor zboara dintr-un clt in altul ca nebunu?
Call me MAV!
-
rthc.ro|mav - Junior Member
Eu abia m-am trezit, habar n-am. Watch the news.RooT scrie:din ce cauza ? .. a ratat bursa ?... sau jucase asa mult w3 ca nu shi-a dat seama unde-i patu ?
Asta de acu e de azi noapte. Ce parere-ti faci de el?GlugA scrie:Am si eu o intrebare. Stie cineva cumva care era topicul ieri pe canalul de IRC quake.ro? E acelasi cu cel de azi?

Se intrezareste rost de un nou subiect pt. threadul OffTopic - #quake.ro.
-
kshu - Mesaje: 631
stiti cumva daca merge bagati botii din spiterbot in osp? eu ma gandeam sa dezarhivez pak0.pk3 si sa inlocuiesc fisierele initiale cu alea. ar merge? la mine merg perfect versiunile 0.4 si 0.52.
"Dret and double dret"
"Hi Hi Hi!!!"
"Hi Hi Hi!!!"
-
kos - Junior Member
cauta cineva pe forum sa isi ia casti (parca braxis), si zicea kshu ca sennheiser ar fi super mishto....e cineva care vinde asa ceva aici : http://www.computergames.ro/forum/showthread.php?t=104818
"Dret and double dret"
"Hi Hi Hi!!!"
"Hi Hi Hi!!!"
-
kos - Junior Member
ba....greu am mai gasit threadu' asta...puneti-i un link pe main
Cumpar papusi/mascote sau orice alte obiecte (inafara de tricouri/bluze) cu caractere din South-park ... oricare caracter sau mai multe ...
Ma mai intereseaza un mp3 player ca asta dar nu nippon... ci un sony ceva . asta nu are reportofon ... la best , ultrapro , flamingo ...nu am vazut in oferta nimic asemanator ...daca stie cineva ceva ....sa scuipe aici un post pls , zilele astea ! pa

Cumpar papusi/mascote sau orice alte obiecte (inafara de tricouri/bluze) cu caractere din South-park ... oricare caracter sau mai multe ...
Ma mai intereseaza un mp3 player ca asta dar nu nippon... ci un sony ceva . asta nu are reportofon ... la best , ultrapro , flamingo ...nu am vazut in oferta nimic asemanator ...daca stie cineva ceva ....sa scuipe aici un post pls , zilele astea ! pa

...fara text inteligent
-
yoy - Junior Member
pana acu asta e cerl mai ontopic thread. yoy, parca vazusem intr-un picture da lu strudelu un tricou cu proarena. ian intreaba-l tu cum unde si cu cat si l-a fcut.
Iar dupoa ce am umplut zippo mi-am ars parul din nas din eroare(:|
hihi ce de typo's...
Iar dupoa ce am umplut zippo mi-am ars parul din nas din eroare(:|
hihi ce de typo's...
faxqiu uai tzarane....
-
FaXiU - Junior Member
la categoria mica publicitate...a auzit cineva de un raper german sido...am dekt o melodie "mein block" si kteva demouri de kteva secunde..d p site (aggroberlin.de)k...de..doar nu le dadea gratuit...am kutat p huburi..torrents..nothing..pls help me...
p.s. yoy cum stai cu invatatu?
p.s. yoy cum stai cu invatatu?

LagFrag
-
Groparoo - Junior Member
...asa ziceam si io..da' lor de ce le placea ozone?
uite-l pe sido..
uite-l pe sido..
- Fişiere ataşate
-
- 08-02.jpg (42.39 KiB) Vizualizat de 3814 ori
-
- A-i-d-S-1.jpg (27.43 KiB) Vizualizat de 3825 ori
-
- sidoGold1.jpg (80.47 KiB) Vizualizat de 3822 ori
LagFrag
-
Groparoo - Junior Member
de vreo săptămană, indiferent pe unde mă duc, netu' merge prost pe extern.
s-a intamplat ceva cu providerii de net din buc. săptămana asta? are cineva vreo idee sau sunt eu paranoia?
s-a intamplat ceva cu providerii de net din buc. săptămana asta? are cineva vreo idee sau sunt eu paranoia?
- nodingat
dupa 6 zile ....s-a pus prafu' pe threadu' asta , damn you all . S-a stricat vremea astaaaaaaaaa si se incalzise putin ..ntz
Michael Andrews feat. Gary Jules - Mad world.mp3 nice si filmul donnie darko e interesant.
kshu: e cam boring pe proarena
kshu: e aiurea siteul .. nu are un scop
kshu: nu e activ
kshu: nu cred ca se deranjeaza careva cu un reply
Nu este fake ...a fost chiar miscator. Am inteles ca nu prea mai doarme vreo 2 nopti dupa examene din cauza site-ului ...nu stie cum sa-l faca mai atractiv, mai activ , mai plin de viata...sa nu mai intre lumea doar pe main sa dea de scroll in jos sa vada ce new chicks au mai aparut si sa iasa ...e dezamagitor...gust amar. pa

Michael Andrews feat. Gary Jules - Mad world.mp3 nice si filmul donnie darko e interesant.
kshu: e cam boring pe proarena
kshu: e aiurea siteul .. nu are un scop
kshu: nu e activ
kshu: nu cred ca se deranjeaza careva cu un reply
Nu este fake ...a fost chiar miscator. Am inteles ca nu prea mai doarme vreo 2 nopti dupa examene din cauza site-ului ...nu stie cum sa-l faca mai atractiv, mai activ , mai plin de viata...sa nu mai intre lumea doar pe main sa dea de scroll in jos sa vada ce new chicks au mai aparut si sa iasa ...e dezamagitor...gust amar. pa
...fara text inteligent
-
yoy - Junior Member
mi s-a intamplat de cateva ori , sa downloadez de pe cyberfight.org , filme , care sunt arhivate .rar ! Downloadez cu opera ca-l ia mai rpd cred...dar mereu , la arhivele mari imi da eroare la extragere , "the file is corrupt" ...la demouri nu mi s-a intamplat, are cineva idee ce si cum ...ca stau cate 2-3-4 ore sa iau un film si pe urma ...bleah
.thx

...fara text inteligent
-
yoy - Junior Member
use mozilla ^^
tbh dunno.. lucruri din astea se mai intampla.... o fi si dl manageru de vina..
glad to be of no assistance.. after all.. this is off-topic
tbh dunno.. lucruri din astea se mai intampla.... o fi si dl manageru de vina..
glad to be of no assistance.. after all.. this is off-topic

"Aim low. Aim so low that no one will care even if you succeed." (Marge Simpson)
"You tried your best and you failed miserably. The lesson is: never try." (Homer Simpson)
"You tried your best and you failed miserably. The lesson is: never try." (Homer Simpson)
-
luminoux - Junior Member
ok...am o oarecare problema. Am un cdrw Lg 48x16x48x , care nu vrea sa scrie pe orice blank ...am tras pe traxdata si da eroare in timpul procesului de ardele cu eroarea "burn process failed at vitezaX (KB/s)". Am tras pe verbatim pe urma , dupa ce m-a sfatuit cineva si trage pe ele , doar ca pe unele , dupa ce le scrie nu poate accesa data de pe ele , adica daca trag un film , nu-l pot viziona si nici nu-l pot copia (am fost cu cdul tras si la alte cdrom-uri si se manifesta la fel); daca incerc sa-l copiez imi da eroarea "invalid MS-DOS function" ceva de genul asta. Daca s-a confruntat careva cu problema si stie despre ce-i vorba ..pls help me , ca am stricat o grama' de cduri
. Am citit pe net ...ceva legat de firmware de la cdwr, zicea spawn pe forumul cg daca nu confund ...dar nu am habar ce-i ala ...si nici nu am prea inteles!
ps : am incercat sa scriu la toate vitezele , de la 8x la 48x si se manifesta la fel

ps : am incercat sa scriu la toate vitezele , de la 8x la 48x si se manifesta la fel
...fara text inteligent
-
yoy - Junior Member
poti incerca orice, parerea me e ca o sa ai ca rezultat doar acumulare de experienta si inevitabila pierdere de timp.
solutii: 1.scrie doar pe discuri care-i plac lui 2.vinde-l cat inca mai scrie 3.sparge-l 4.pastreaza-l ca player.
solutii: 1.scrie doar pe discuri care-i plac lui 2.vinde-l cat inca mai scrie 3.sparge-l 4.pastreaza-l ca player.
"I can't circle/strafe jump for shit but I can blast myself in a general direction with a RL" - DarkNation
-
Opa-Opa - Junior Member
OT: what was wrong with this ? :con:
http://www.proarena.com/p/item.php?item=68311
nu apare la demos.. where did I go wrong ?
http://www.proarena.com/p/item.php?item=68311
nu apare la demos.. where did I go wrong ?
"Aim low. Aim so low that no one will care even if you succeed." (Marge Simpson)
-
luminoux - Junior Member
87 mesaje
• Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3