e o tactica supercunoscuta a celor ce viziteaza psihiatrii

iar cu necrofilii e la fel. intrebi mortu' unde-l duci? unde-l tzii? cat il tzii? il arzi sau il ingropi? eshti acuzat de rapire sau trafic daca il transportzi (fara a-i cere aprobarea) in Arkansas ca vrea ta-su sa-l ingroape in cimitiru' din spatele casei?
bre, adica tu eshti doctor shi io tzi-s pacient? rectific, n-ai avut insomnii, ci vise prea bogatetheOffender scrie:aici banuiai ca vrei sa spui maoista...
shi uite unde sta lupu moralist pai bine bre, e o tactica supercunoscuta a celor ce viziteaza psihiatrii de a aduce in discutzie tz subiecte total pe langa discutzia in sine. shi tu eshti cel care aduce in discutzie toate acestea. shi pe urma replici de genul: "nu te ascunde dupa deget" e incercarea de coup d'etat prin care pacientul vrea sa shada in scaunul doctorului. shi-aici tu eshti pacientul
ratezi exact legatura cu discutzia noastra. nu ma intereseaza sa discut un anume tip de sexualitate, ci drepturile unei minoritatzi sexuale. despre asta vorbeshti tu, nu?fa thread pt sexul cu oi, pt. incest, pt. sexul cu viermii de matase shi mai shtiu eu ce alte gainarii itzi trec prin mainte shi daca gaseshti binevoitori care sa considere discutzia relevanta, poate (shi trebuie sa subliniez poate) voi considera sa iau parte.
tu eshti poponar? ]shi in fond shi la urma urmei, de unde atata invershunare cu incestul asta? incerci sa ne spui ceva shi nu gaseshti cuvintele?
este primul (shi de cate ori v-am cerut) shi poate printre putzinele exemple la care nu gandesc instantaneu o rezolvare legala alternativa posibila astazi. pana la milioane mai aicalatoreshte x in sud-africa shi primeshte viza de munca shi y, partenerul lui de pat, de viatza, etc, il urmeaza. daca cei doi sunt casatoritzi, y primeshte automat drept la rezidentza. asta e unul dintre milioanele de exemple
de ce sa nu le includa? :rolleyes:care sa nu includa subiectele fierbintzi: copii, maternitate, blablabla
de ce nu vrei sa se voteze o lege mult mai simpla: lasatzi poponarii sa emigreze cu iubitzii lor (unul singur, declarat la vama :p)?da eshti destul de obtuz sa nu acceptzi ideea ca o lege poate fi votata cu nishte restrictzii, in care sa se excluda toate acele aspecte pe care nu vrei sa le acorzi homosexualilor.
bine, dragaPS: fara "draga". oi sustzine eu cauza nushtiucui insa nu sunt 100% vindecat de homofobie!
cand vrei sa faci cacatu bici nimica, nu-tzi sta in cale. sustzine tu parerea alora 100. homosexualii sunt peste 1.000.000 shi ca urmare o minoritate care nu poate fi trimisa la culcare doar pt. ca tzie nu-tzi convine.
atunci tzine-tzi fleanca shi nu mai contesta lucruri pe care nici macar nu vrei sa le vezim-am tot gandit shi gandit timp de 3 secunde. nu. nu shtiu de ce. let's just say: it's me
nu le vreau pe ale astora, eu le vreau pe ale handicapatzilorluptate shi tu sa cashtigi aceleashi drepturi cu homosexualii, de ce nu?
draga, putzina concentrare te rog. despre ce vorbim noi aici? despre cum ash vrea io sa iau un handicapat la bataie? sau despre minoritatzi shi majoritatzi, shi despre drepturile acestora?de ce trebuie neaparat sa aduci pe handicapatzi in discutzie (divagare, divagare, divagare)? sau este ei mai simplu de batut?
shi poponarii pot avea relatzii normale - colegi de shcoala, de birou, de angajator-angajat, cumnatzi, cuscri etc.. daca nu intzelegi ce scriu, nu trebuie neaparat sa-mi raspunzi, mai bine ma pui sa reformulez :rolleyes:ai o relatzie, aceea de frate shi sora. e oficiala, e permisibila shi, hei, e chiar normala!
draga offendere,ai adus in discutzie oi, sex cu oi (ai lasat telemeaua in afara discutziei shi de asta imi pare rau), incest, bunici, PMT, maternitate sanatoriu (oamenii "inofensivi" sunt pushi in sanatoriu pentru ca pot deveni posibile pericole) shi tot nu m-ai facut sa-ntzeleg de unde relatzia astora (mai putzin a telemelei) cu discutzia initziala.
n-are nici-o treaba cu moralitatea, ci cu valoarea argumentatziei.sau e un fel de incercare mascata de a-mi zice "nu eshti de acord cu incestul, deci nu ai atributele morale de a-mi vorbi mie de casatoriile homosexuale" nu shtiu de ce, da eu pot trai o mie de ani linishtit shtiind ca n-am facut nimica rau
asta-i clar, dar cred ca shi eu am vizat cam altceva. shi anume ca animalele shi mortzii fac exceptzie de la orice inseamna discernamant. de ce nu s-ar extinde, de dragul minoritatzilor, legea casatoriei pentru a accepta shi uniuni in care unul din parteneri este un caz mai "special"?nae cinefil scrie:1. bre, d-aia tre sa zici ai du, sau pre romaneshte da in fatza la ofitzeriu arestarii civile, ca ala nu te-ntreaba daca ai convietzuit sau nu 10-15 ani in prealabil cu opozantu intr-ale casatoriei! ca poate ai convietzuit shi-tzi convine, da` nu vrai sa te uneshti in sfanta taina a casatoriei(care cand nu mai ie taina deja ie tarziu, da` asta-i alta discutzie:))
intreb serios, daca eu ma duc cu un nene la notar, care nu-i ruda cu mine, putem noi semna o oareshce hartie prin care-i dau drept lu' ala de "urmatoru' la rand" cum ii zici tu? adica ala sa ia orice decizii in legatura cu mine?sh-asha se dezvolta conceptu ala de urmatoru la rand sau cum i-o spune pe englo-saxona!
sa zicem ca moare copchilu' ramane tatal shi mama. tatal vrea sa-l ingroape, mama sa-l arda. nu exista martori, nu exista alte persoane implicate. ajung la judecata. cine are dreptate? cine cashtiga procesul?
Si ai gasit studiul facut de International Organization of Heterosexual Rights... beton... pai hai ca iti caut si eu studiul facut de aceiasi organizatie dar cu Homosexual la sfarsit si vedem care e mai aberant.aphextwinz scrie:ca tot am cautat statistici, pentru cei care vor sa abordeze problema cuplului homosexual ca valoare pentru societate
Ca tot veni vorba... pe locurile rezervate handicapatilor in autobuzele din Paris scrie: "daca imi iei locul, ia-mi si handicapul".aphextwinz scrie:nu le vreau pe ale astora, eu le vreau pe ale handicapatzilor
Many homosexual sexual encounters occur while drunk, high on drugs, or in an orgy setting
73% of psychiatrists say homosexuals are less happy than the average person,
"30,000 sexually abused children in Los Angeles were victims of homosexuals"
Dar se poate extinde... atata timp cat exista consimtamant de cele doua parti, cat amandoua partile au capaciteatea de a intelege actiunea pe care o fac in momentul incheierii casatoriei si cat nu exista notiunea de apartenenta (gen am un pisic - identic cu am un creion). Da' nu pe bune acuma... cu ce drept stam noi in calea uniunii lor?aphextwinz scrie:de ce nu s-ar extinde, de dragul minoritatzilor, legea casatoriei pentru a accepta shi uniuni in care unul din parteneri este un caz mai "special"?
Nocturno... mai citeste si tu din cand in cand propriul tau moto..."Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"
tu eshti poponar?
nu ma intereseaza sa discut un anume tip de sexualitate, ci drepturile unei minoritatzi sexuale. despre asta vorbeshti tu, nu?
de ce sa nu le includa?
ashadar o minoritate cu mai multzi membri e mai de luat in seama cu una cu mai putzini membri? de ce? fac mai mult scandal? cum era cu drepturile omului? mah, ce repede ishi uita unii dintre voi discursurile demagogice?
atunci tzine-tzi fleanca shi nu mai contesta lucruri pe care nici macar nu vrei sa le vezi
despre cum ash vrea io sa iau un handicapat la bataie?
mai bine ma pui sa reformulez
este o problema a ta personala, shi anume de intzelegere
incerc sa anticipez unele derulari shi itzi zic:
- ai argumentat pozitzia pro-mariaj homosexual pe baza drepturilor unei minoritatzi sexuale. daca conshtientizezi shi intzelegi ce ai spus, atunci intzelegi shi legaturile mele, care nu sunt altceva decat aplicarea principiului tau unor alte categorii. nu itzi place ce iese, atunci poate ar fi cazul sa itzi revezi principiul conform caruia tu crezi ca homosexualii pot capata oareshce drepturi
exemple precum cel cu sanatoriu incearca sa-tz submineze pozitzia demagogica fatza de egalitatea in drepturi
pe final, hai sa-tz explic de ce deocamdata te consider un mare ipocrit (singura exceptzie ar fi daca habar n-ai avea ce inseamna o minoritate sau o minoritate sexuala)
faza 1) discutzia aluneca de la homosexuali shi casatorie la comportamente sexuale specifice, minoritatzi shi drepturi. participi cu bucurie, nici-o divagare, eshti pe val!
faza 2) discutzia aluneca de la comportamente, minoritatzi shi drepturi la incestuoshi, poligami shi handicapatzi. hopa, teoriile nu se mai aplica. discursurile se impotmolesc in fatza unei realitatzi incontestabile. bam: "divagare! divagare!".
ma scuzi, am o senzatzie de urcush in stomac.
ca tot am cautat statistici, pentru cei care vor sa abordeze problema cuplului homosexual ca valoare pentru societate
Nocturno... mai citeste si tu din cand in cand propriul tau moto...
N'a ramas si nici n-o sa ramana (sunt chiar prea multenocturna scrie:daca iera dansu sa vaza ce se problemizeaza aici, s-ar fi ingrijorat nespus la gandu ca a ramas parisu fara boar...pardon, muieri.
buna idee, atunci le recomand shi io poponarilor care vor sa se insoare sa-mi ia "handicapu'", respectiv, s-o dea pe femeiCa tot veni vorba... pe locurile rezervate handicapatilor in autobuzele din Paris scrie: "daca imi iei locul, ia-mi si handicapul".
nocturna scrie: "30,000 sexually abused children in Los Angeles were victims of homosexuals"
aphextwinz scrie: este vorba de un eshantion din statele unite
50% of suicides can be attributed to homosexuals
Si ai gasit studiul facut de International Organization of Heterosexual Rights
cu ce drept stam noi in calea uniunii lor?
:rolleyes: shi de unde shtii tu ce face sangele meu in acest moment, mr. Banc-de-rahova ?offi scrie:vezi ca tzi s-a concentrat sangele in anumite zone ale corpului de nu mai ramane destul pentru alte activitatzi
Analogia este o functzie care ii lipseshte creierului tau.shi eu ce-ar trebui sa fiu jignit? ca uimit nu sunt de intorsatura discutziei!
Multzam pentru avertisment. Data viitoare, o sa-l intreb pe Ochila de un uscator de par sa am o conversatzie cat de cat inteligenta.de aia. ca pot fi excluse.
Idem shi ibidem. Am raspuns la chestiile astea de cateva ori shi m-am cam plictisit. Nici repetitziile nici literele mari nu sunt argumente, ci doar semne de disperare shi monotonie cerebrala.ai uitat sa mentzionezi despre ce comunitate nu vreau s-o sustzin: cea a celor acuzatzi de incest, zoofilie. mai adaug: necrofilie, zoofilie. shi pot sa n-o sustzin legal: legea le condamna. NU SHI IN CAZUL HOMOSEXUALITATZII
Atata timp cat tu-mi raspunzi ad nauseam, eu le mentzionez, poate, poate imi raspunde altcineva (dar cum ziceam mai sus, deja ma cam plictisesc sa tot intreb). Poate ai remarcat pronumele la persoana a II-a plural pe care le mai adaug din cand in cand pe langa o intrebare.daca tzi-este mai ushor, potzi sa le mentzionezi in fiecare post
Mausa2shi observ ca tre sa ai dreptate intotdeauna, asha ca daca astfel tzi-este satisfacuta vanitatea, mentzioneaza-le ticule, mentzioneaza-le!
Confunzi forumu' cu salbaticia in care traieshtivino-ncoa sa mi-o inchizi!
Nu trebuie sa faci nimic, nici macar sa discutzi. Dar m-ash fi ashteptat macar la bunul simtz de a nu desconsidera nejte persoane pe care nu le cunoshti, dupa care sa refuzi copilareshte invitatzia de a le confrunta.shi ce ma rog, tre sa vanez toate bazaconiile orgolioase ale unor indivizi suspectzi
Am zis eu ca n-au descoperit? :rolleyes: Aah, tu stai prost cu analogiile, parca vad ca n-o intzelegi nici pe asta shi iar imi tranteshti o tampenie drept replica.au descoperit ashtia nishte fosile umane de dinaintea lu' lusi. e in oldurvai gorge. imi tre fro 7000 de dolari sa le escavez. daca le vindem facem frun milion, 50%-50%. d-acord?
:rolleyes:nu bre, e mai ushor sa-i furi dreptul (sau stangul, depinde de situatzie) ca vorba ceia, doar e handicapat
obtuc? :rolleyes: de obicei nu faceai atat de multe typo-uri. las-o mai ushor cu nervii :peshti atat de obtuc ca shi daca reformulezi, tot stramb iese
dragul meu, eu am folosit nejte eufemiste. imi pare rau ca tz-am trezit nejte coshmaruri. hai sa tzi-o zic fatzish: nu prea te duce bila, eshti cam tantalau, las-o. e mai bine? te-ai linijtit?bre, da ce-i cu forumu asta bre? totzi care se cearta cu mausa se-mbolnavesc?
numa ce cu cateva luni mausele imi zicea la fel: nu intzeleg nimic, blabla. incepe sa ma sperie aproprierea ta de limbajul muzei
ce conteaza? poa' sa fie vorba despre poligami (categorie legala)? poa' sa nu conteaze ca e ilegala (vezi mai sus)nu vreau sa-mi revad nimic. despre ce categorie e vorba? despre alea ilegale (incest, pedofili, zoofili)?
shi eu eu am fost primu' care te-a asemuit cu mausavezi ca eu te-am facut demagog primu, sa nu uitzi asta
am mentzionat printre altele cuvantul "inofensiv", cuvant remarcat pana shi de tine shi pus intre ghilimele.deci daca tu eshti atat de plin de principii cum de i-ai uitat pe criminali? ashtie e shi ei minoritate, nu? tre sa fie lasatzi sa-shi exercite propria vointza in propria-tzi caza. sa taie shi sa spanzure pe cine vor ei.
incestuoshii shi poligamii sunt nejte criminali? elemente nocive? vai de mine? cum? shi poponeii sunt nejte sfintzi, asha-i?n-am mai fost facut ipocrit pana la tine, da orice are un inceput. n-ar avea nici un sens sa ma repet shi sa zic ca tu vrei sa iau apararea unor criminali shi pt. ca eu refuz zici ca sunt ipocrit, dar hai totushi s-o spun asha, pentru final: tu vrei sa iau apararea unor criminali shi pt. ca eu refuz zici ca sunt ipocrit.
am multzi epigoni pe forumu' asta. cu tristetze te primesc in randul lorpana atunci eu zic ca eshti fie greu de cap, fie nu vrei sa-ntzelegi. shtiu ca te cuprinde dilema, insa in mod sigur nu potzi ieshi din ea!
dragule, fiecare paragraf este semnat de un anumit doctor, psihiatru, sau ce este el. ca nu eshti de acord cu unele din spuse, cifre, sau politica site-ului este foarte bine, ai opiniile proprii, sper io (cam degeaba) shi argumentele proprii. Deocamdata sunt singurele cifre pe care le avem cu privire la modul de viatza homosexual, shi nici-unul dintre cei care au sustzinut ca ei sunt in stare sa creasca o familie, sa fie un element de baza al societatzii, shi sa-shi cashtige astfel dreptul jinduit, n-a adus o cifra, un doctor, un ceva pentru ei. iaca-ta, am adus io contra. sa vad, cum raspundetzi, shi cum va aparatzi impotriva acestor cifre.excelent, un adevarat model de impartzialitate
bravos afex, alte linkuri cu statistici mai ai, nu de alta da sunt foarte curios
In continuare nu vad in ce fel imi sunt restranse drepturile mele daca casatoriile intre homosexuali ar fi permise prin lege.
mi se pare ca discutam mai mult despre idea de homosexualitate decat despre casatoria intre persoane homosexuale.
legile nu trebuie sa restranga drepturile unor persoane
In continuare nu vad in ce fel imi sunt restranse drepturile mele daca casatoriile intre homosexuali ar fi permise prin lege.
proprietatea comuna se poate face prin acte, fara a fi casatorit. toate problemele pe care mi le pot inchipui la un divortz pot fi rezolvate prin acte care sa specifice clar cum se impart bunurile din nush ce moment (din momentul in care cei doi nu mai conlocuiesc). am auzit chestii aproape incredibile rezolvate in acest fel (de proprietatzi, de uzura etc.). singura obiectzie valabila este cea a atacarii in instantza.Mergand de la problemele legate de o separare (divort... ati auzit de asta?), notiuni de proprietate comuna, mostenire (testamentele pot fi atacate in instanta, legile nu).
shi eu eu
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori