Relatia IQ - mariaj
Moderator: anjin-san
shi sa-ntzelegem asyia ca tu ai descoperit acel IQ barbatesc superior super masculin shi super grozav shi ca urmare nu mai umbli sa cautzi unul mai ridicat? sau exista tentatzii?
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
o femeie desteapta,care are tot ce vrea nu o sa umble cu toti taranii.
in timp ce o femeie care nu are cu ce-si umple timpul, abia asteapta sa-i pice vreunul
ba io zic ca o contrer!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
da!
10 caractere
10 caractere
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-
norocoshi bre, tzaranii ajtia. din cate opserv eo, ajtia fute tot ce prinde.
pai d'aia ie agricultura nuastra in halu asta ! o sa dea blenoragie shi la recolte.
pai d'aia ie agricultura nuastra in halu asta ! o sa dea blenoragie shi la recolte.
-
neatza - Mesaje: 5820
neatza scrie:.... ajtia fute tot ce prinde.

tre sa recunosk ca e dusa rau asta cu aichiuuu.... mey da' bb unde-l tin? jos sau sus?
d'aci deducem ca tzaranii au aichiu?! ...sau nu? sa stiu si eu ce fac: merg sa pasc sau il sorb !... aichiuuu ...]e[/B] ele dejtepte sa se aibe si cu avere/pamant/porcine/etc shi shi cu mistretz si alea care e pruaste sa se alege cu ce? nu e fair play , un'e ejti dragutza bagaboantza sa ne lamurejti?
de aici ar trebui bb sa se intrebe ce vor sa fie tractorishti sau gauzari? :lol:
- goni_q
- Junior Member
mah.. stau si ma ganadesc... daca n`ar fi fumei ca iza (p**da) ce s-ar face uoamenii cu aichiuu direct prop cumasura *enisului?!
ar regula clanta de la usa dormitorului????
ar regula clanta de la usa dormitorului????
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-
Amaterasu - Mesaje: 1287
bre, ie simplu ca sexu`! deci de fabt ie doo variante, in funtzie de ce-o vrut sa zica bistritzeanca folosind substantivu` tzarani:
1. daca ie vorba de lucratorii in agricultura, ie la mintea cocoshelului(pentru cecu, la mintea ciucurashului) ca tzaranii, avand o veatza sanatuoasa, se dezvolta plenipotentziear, deci are proportziea satisfacatuoare shi chear mai mult decat atat!
2. daca ie vorba de sensul peiorativ al supstantivului susmentzionat, atunciea, spre deosebire de prima varieanta, ie tot la mintea cocoshului intrucat pentru ca ie clar ca
intrebari? cre ca am fost apruoape concis!
1. daca ie vorba de lucratorii in agricultura, ie la mintea cocoshelului(pentru cecu, la mintea ciucurashului) ca tzaranii, avand o veatza sanatuoasa, se dezvolta plenipotentziear, deci are proportziea satisfacatuoare shi chear mai mult decat atat!
2. daca ie vorba de sensul peiorativ al supstantivului susmentzionat, atunciea, spre deosebire de prima varieanta, ie tot la mintea cocoshului intrucat pentru ca ie clar ca
nu mai are nevoe de nimic, decat de o tulumba(c. traducatoru lu Apolinaire) al carei posesor sa nu aiba complexe sau shtiu io ce alte motive sa gandeasca in timpu uzitarii sale, adecatelea, mai clar, sa f**í£ apí£sat!o femeie desteapta,care are tot ce vrea
intrebari? cre ca am fost apruoape concis!
-
goni_q scrie:~p
tre sa recunosk ca e dusa rau asta cu aichiuuu.... mey da' bb unde-l tin? jos sau sus?
bre io rog onor instanta pe neatza sa arate secsu ca pe mine m-a confuzat gonichiu
iza scrie:Cinefile, unde ai vazut tu femei inteligente sa umble dupa taranoi?
fa-te ca nu ai intrebat nimica, da?

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
danone scrie: neatza sa arate secsu
ba sam fie cu iertare, da de cand cu legile astea noi, eo nu mai scot pula la orce domnishuara.
-
neatza - Mesaje: 5820
naiti. deci in ambele mele varieante puate fi vorba de ambele tale varieante!
ca daca e sotz, vorba cantecului, tzaranu ie pe camp, ashea ca fomeea inteligenta poa sa faca ce vrea ea(shi ce are ea, ca doar are ce vrea), eara daca e tzaran peiorativ(ci-o fi ala?!) eara poa sa faca fomeiea ce vrea shi ce are, ca nu-i intelighenta dejaba!
in ocluzie, oricum ai loa-o, fomeiea cu aichiuu ridicat(in slavi) ii face din vorba pe totz tzaranii!
ca daca e sotz, vorba cantecului, tzaranu ie pe camp, ashea ca fomeea inteligenta poa sa faca ce vrea ea(shi ce are ea, ca doar are ce vrea), eara daca e tzaran peiorativ(ci-o fi ala?!) eara poa sa faca fomeiea ce vrea shi ce are, ca nu-i intelighenta dejaba!
in ocluzie, oricum ai loa-o, fomeiea cu aichiuu ridicat(in slavi) ii face din vorba pe totz tzaranii!
-
Nu stiu cine se poate excita la mirosul de benzina, eu una daca in masina miroase a benzina, mai e si cald si mai e si drumul rau mi se face raaaaau.
Si nu va luati dupa romane, mai ales alea scrise de barbati unde isi etaleaza fanteziile lor.
Si nu va luati dupa romane, mai ales alea scrise de barbati unde isi etaleaza fanteziile lor.
-
Izabela - Junior Member
izabeao, nu-ntelegi nimic. mirosu de benzina e aici o metafora ma, asa ca la desene animate, cind mirosu de placinta vine si-l trage de nas pe pofticios, asa si unele fete, cind vad ele ca-i rost de un merzan ceva, uita de aichiu si nu le mai intereseaza ca stapinu mertzanului ie baci Ianos de la stina din Cucamacaii.
da daca tu zici ca te deranjeaza mirosu de benzina, mai lasa si tu din aichiu si ia un emetiral.
da daca tu zici ca te deranjeaza mirosu de benzina, mai lasa si tu din aichiu si ia un emetiral.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
deci bre..estetzi de coma..sa va vand un pont A α B daca A=kB cu k nenul..deci un "i" dintre voi batetzi canpii..adek dak vretz sa zicetz ca ichiuu' ie iegal cu dimensiunea instrumentului zicetz asha, c'alfel zicand proportzional paretz icnorantzi, ca_k-ul ala nu ie mereu unu (1) nu c'ar fi (cu un i crez) incorect da' ie apsurd..parerea mea..
?!
-
h0va - Mesaje: 2049
deh izo, asha ie unii, cand nu mai puate ca-i lasa aichiuuu o da pe caterinca.
nenea neco, ce n-ai priceput ?! deci fata nu vrea ce are deja. are mashina shi deci nu mai vrea. vrea aichuuu. ie clar?!
in alta ordinde shi referitor la aichiuuu, izo, vez ca circula acuma unu nou, de aichiuuu zic, ii zice achiuuu comunitar, care ie tot despre aichiuuu num ca-i mai vagabond, ashe, fiind comunitar. care crez io ca te-ar coafa.

nenea neco, ce n-ai priceput ?! deci fata nu vrea ce are deja. are mashina shi deci nu mai vrea. vrea aichuuu. ie clar?!
in alta ordinde shi referitor la aichiuuu, izo, vez ca circula acuma unu nou, de aichiuuu zic, ii zice achiuuu comunitar, care ie tot despre aichiuuu num ca-i mai vagabond, ashe, fiind comunitar. care crez io ca te-ar coafa.
-
nocturna - Mesaje: 8725
e impotriva legilor firii
Impotriva firii cui, Izabelo?
deci nu ie impotriva firii in sine, cat a legilor. sh-aici ashi dori sa fac o paranteza rotunda shi sa inserez linku` catre subectu cu mariaju omosexual pentru casí£ arat ca lejile in jenere trebe schimbate, nu duoar pentru minoritatzile dosnice! da` n-o fac(paranteza)!
deci ie clar, cand ai de tuate, se prezuma ca ai shi organe, shi aichiu! sau nu?!
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma