Satana ori Marilyn Manson?
50 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Satana ori Marilyn Manson?
care are mai mare popularitate?
as sta sa scriu mai mult ,dar am sa revin.
as sta sa scriu mai mult ,dar am sa revin.
- Arhanghell
- Junior Member
Marylin Manson este un excentric dar nu stiu cat de real. El socheaza pentru ca asa vinde mai bine si ca sa-si creeze o aura in jurul lui.
Lumea il ia de satanist, unii ii cumpara albumele doar din cauza asta altii scriu de el... SHOWbizz!!!!
In cateva state din SUA este interzis sa ai T-shirt cu el sau alte chestii de genul asta mai ales in urma incidentului de la Columbine cand copii aia 2 s-au jucat Quaqe cu colegii lor de scoala ascultand Manson la walkman.
Nu stiu cine are mai multa popularitate( probabil ca dracu) dar comparatia nu mi se pare pre fericita...
E ca si cum ai spune cine are mai multa personalitate : Eminem sau Satana?...etc...
Lumea il ia de satanist, unii ii cumpara albumele doar din cauza asta altii scriu de el... SHOWbizz!!!!
In cateva state din SUA este interzis sa ai T-shirt cu el sau alte chestii de genul asta mai ales in urma incidentului de la Columbine cand copii aia 2 s-au jucat Quaqe cu colegii lor de scoala ascultand Manson la walkman.
Nu stiu cine are mai multa popularitate( probabil ca dracu) dar comparatia nu mi se pare pre fericita...
E ca si cum ai spune cine are mai multa personalitate : Eminem sau Satana?...etc...
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Satanismu ca satanismu, cueicu ca cueicu, da' sa-ti scoti doua coaste ca sa-ti poti suge pula e deja prea mult. Cred ca indivizii astia care sufera asa tare ar trebui put out of their misery, daca ma-ntzelegeti. Numai ca lumea nu ar mai fi asa interesanta si industria producatoare de reviste colorate si hartie igienica nu ar mai avea despre ce sa scrie.
Sa fiti
Iubiti
Sa fiti
Iubiti
- dinu
- Junior Member
Chestia cu coastele nu e adevarata. A fost doar un zvon. De fapt se pot numara ca la cat de slab e i sa vad toate.
Sunt multi mult mai socanti decat Manson dar care nu au reusit sa se remarce pe piata muzicala. El in spatele perdelei de nebunie are si ceva talent. Acum e o problema si de gust, daca unii il recunosc sau nu.
Sunt multi mult mai socanti decat Manson dar care nu au reusit sa se remarce pe piata muzicala. El in spatele perdelei de nebunie are si ceva talent. Acum e o problema si de gust, daca unii il recunosc sau nu.
-
personally i prefere manson
but satan's nice too

but satan's nice too

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
hihi....dracu gol!
mai manson asta e dat dracului...n-am ce zice de el are imajinatzie omu....iar faza cu coastele...mah daca omu ashe o vrut...daca asha ii place lui...daca numai ashe poate....cat despre muzica...stinks...shi faza e k mie-mi place shi rock-ul da ce canta el suna a 1000 de tiruri ce merg pe fiare vechi...iar machiaju?pai d-acuma nu ar trebui sa le mai zicem copiilor de bau-bau...le zicem direct de manson...asta ar trebui sa aiba efect...no am zis ce am avut de zis.....
- scorpyuta
- Junior Member
pfff....
[quote]Initial trimis de scorpyuta
cat despre muzica...stinks...shi faza e k mie-mi place shi rock-ul da ce canta el suna a 1000 de tiruri ce merg pe fiare vechi...
Mah sa fie..fiare vechi mah...pai io cred ca tu de la primul album al lor n-ai mai ascultat nimic....pe bune!!
In loc sa fitzi ignorantzi mai bine fitzi tacutzi,da?adica mai inainte de a vorbi despre ceva inchinatziva cunostintei acelui ceva!Si nu de alta,dar daca odata veti avea o constiinta o sa va munstre si o sa va ingroape in kkt.
cat despre muzica...stinks...shi faza e k mie-mi place shi rock-ul da ce canta el suna a 1000 de tiruri ce merg pe fiare vechi...
Mah sa fie..fiare vechi mah...pai io cred ca tu de la primul album al lor n-ai mai ascultat nimic....pe bune!!
In loc sa fitzi ignorantzi mai bine fitzi tacutzi,da?adica mai inainte de a vorbi despre ceva inchinatziva cunostintei acelui ceva!Si nu de alta,dar daca odata veti avea o constiinta o sa va munstre si o sa va ingroape in kkt.
- Arhanghell
- Junior Member
ehh...
Manson rules!vroiam doar sa fiu nr.100 si sa aduc textul back.Nu cred ca s-a comentat destul.Romanii sunt prea carcotasi sa-l lasae cu doar 9 pareri!!!
keep going!Pentru ca nu eu am spus-o dar el insusi.CA e mai cunoscut ca diavolul!
keep going!Pentru ca nu eu am spus-o dar el insusi.CA e mai cunoscut ca diavolul!
- Arhanghell
- Junior Member
Re: ehh...
Initial trimis de Arhanghell
Manson rules!vroiam doar sa fiu nr.100 si sa aduc textul back.Nu cred ca s-a comentat destul.Romanii sunt prea carcotasi sa-l lasae cu doar 9 pareri!!!
Arhanghell...."sa va munstre"?? Sa nu-mi spui ca le ai cu versurile
insa spui "monstra"!

- Ramona Opran
- Junior Member
Diavolu' Rules!...
Mansono e un cacat de om care nu face altceva decat sa "socheze" lumea cu prostiile lui. Mie sincer imi place muzica omului, dar el e dus complet. Divolul a fost mult mai cunoscut. Are un loc in Istorie, toti putem identifica cu o ramura a diavolului cand pacatuim. Numai Arhangel il pupa in cur si il idolarizeaza.
Marlyn Manson nu e socant deloc. Copilas cuminte. Vreau sa va intreb oameni bun daca voi ati auzit de Slipknot?
Marlyn Manson nu e socant deloc. Copilas cuminte. Vreau sa va intreb oameni bun daca voi ati auzit de Slipknot?
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Nu inteleg comparatia!
Cum Dreacu sa-l compari pe dreacu cu un muzicant socant!imi place si mie o melodie de la el,dar cam atat!
Totu-i de fatada la manson,dar cu dracu,questia-i alta!Feriti-va copii de vorbele astea!:D
Totu-i de fatada la manson,dar cu dracu,questia-i alta!Feriti-va copii de vorbele astea!:D
- Joao
- Junior Member
Re: Diavolu' Rules!...
Initial trimis de Aurolacul
Mansono e un cacat de om care nu face altceva decat sa "socheze" lumea cu prostiile lui. Mie sincer imi place muzica omului, dar el e dus complet. Divolul a fost mult mai cunoscut. Are un loc in Istorie, toti putem identifica cu o ramura a diavolului cand pacatuim. Numai Arhangel il pupa in cur si il idolarizeaza.
da normal ca am auzit de Slipknot; ii gasesti shocanti? calm down e showbizz only asa cum au facut-o altii inaintea lor si clar mai bine; incepand de la ozzy cu porumbelul lui si terminand cu .. tipa din garbage care a considerat ca un nr 2 aka "treaba mare" pe scena e cool.
Manson e de mult timp in spatele musicmarket-ului , normal stie ce se vinde, ca nu degeaba a fost editor 10 ani de zile.
Personal nu-l gasesc shocant deloc, ca de fapt pe nimeni din showbizz (de fapt i find jack nicholson a bit spooky).
Its just entertainment.
cat despre satan...never had the pleasure of meeting him
The direction of the eye, so misleading
The defection of the soul, nauseously quick
I don't question, our existence
I just question, our modern needs......
The defection of the soul, nauseously quick
I don't question, our existence
I just question, our modern needs......
-
the radical - Junior Member
Despre Manson mi-am dat parerea mai sus.
Slipknot socanti? Mai mult de curiozitate decat de fan am fost vara trecuta la concert aici in oras (turneul pentru "Iowa") ca sa vad despre ce este vorba.
La fel cum a spus radical, lucrurile pe care le fac ei acum au mai fost facute de altii la timpul lor si cine mai stie si nu e la prima auditie/vizionare nu gaseste ceva deosebit in lucrurile astea.
Oricum, nu am indraznit sa ma bag in mosh pit si de obicei o fac.
Slipknot socanti? Mai mult de curiozitate decat de fan am fost vara trecuta la concert aici in oras (turneul pentru "Iowa") ca sa vad despre ce este vorba.
La fel cum a spus radical, lucrurile pe care le fac ei acum au mai fost facute de altii la timpul lor si cine mai stie si nu e la prima auditie/vizionare nu gaseste ceva deosebit in lucrurile astea.
Oricum, nu am indraznit sa ma bag in mosh pit si de obicei o fac.
-
Re: Re: ehh...
Initial trimis de Ramona Opran
Arhanghell...."sa va munstre"?? Sa nu-mi spui ca le ai cu versurile
insa spui "monstra"!![]()
ha ha...nu asa se spune?!oricum ai dat citatul gresit...

Anyway,manson rules!
- Arhanghell
- Junior Member
Re: Diavolu' Rules!...
da.de ce ?esti fan?!ha ha ha...:>)...si oricum pana la urma socheaza manson,sau nu?sau e un "copilas cuminte"?
aoleu...
- Arhanghell
- Junior Member
Manson si Slipknot...
Cand "socheaza" Slipknot, e destul de cool, ca macar au muzica buna si au costumatie beton. Cand incarca Manson sa faca acelasi lucru, arata ca un cheap whore si ca un fag.
-
Re: Manson si Slipknot...
Cand "socheaza" Slipknot, e destul de cool, ca macar au muzica buna si au costumatie beton. Cand incarca Manson sa faca acelasi lucru, arata ca un cheap whore si ca un fag.
fag?!inca un ignorant.in fine
pe un forum, cand le-am spus ca ascult manson m-au facut "bolnava","deranjata" etc.
de unde vine si ultima propozitie din semnatura mea.
personal nu ma intereseaza manson insusi ci muzica.
cat despre "prostiile sale",sunt exagerate de presa,care inventeaza operatii de extirpare a coastelor etc.
daca aceste exagerari nu ar exista atunci manson nu ar mai face prostii (in public....)
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Ca tot suntem la threadul asta:
Am gasit o stire zilele trecute potrivit careia Manson e dat in judecata de mama fostei prietene a lui Keanu Reeves pentru
"wrongful death" (nu stiu exact cum se traduce)
In timpul unei petreceri organizate de el, femeia s-ar fi drogat la greu si pe urma cand era pilaf a fost trimisa acasa cu un sofer special. Dupa ce a ajuns i s-a parut ei ca mai are de petrecut si s-a urcat la volanul masinii personale , a intrat cu ea in copaci si a murit. Manson e dat in judecata pentra ca ar fi sunat-o sa vina inapoi.
Aste e cam ceea ce numesc eu americanisme penibile.
Am gasit o stire zilele trecute potrivit careia Manson e dat in judecata de mama fostei prietene a lui Keanu Reeves pentru
In timpul unei petreceri organizate de el, femeia s-ar fi drogat la greu si pe urma cand era pilaf a fost trimisa acasa cu un sofer special. Dupa ce a ajuns i s-a parut ei ca mai are de petrecut si s-a urcat la volanul masinii personale , a intrat cu ea in copaci si a murit. Manson e dat in judecata pentra ca ar fi sunat-o sa vina inapoi.
-
ha ha...
Initial trimis de Aliosha
Ca tot suntem la threadul asta:
lol
- Arhanghell
- Junior Member
tra la la la-la la
pai cum draq doar muzica mah?!ca ma faci sa ma disper de ignoranta ta!Da ce crezi ca muzica vine asa, din compozitori precum Laurentiu Duta si Manson o canta?!Pai cica el o scrie mah,si cica are o intreaga filozofie acolo.Si cica chiar e a lui...deci doar muzica te intereseaza?Nu si personajul...?
Bravo...
pai cum draq doar muzica mah?!ca ma faci sa ma disper de ignoranta ta!Da ce crezi ca muzica vine asa, din compozitori precum Laurentiu Duta si Manson o canta?!Pai cica el o scrie mah,si cica are o intreaga filozofie acolo.Si cica chiar e a lui...deci doar muzica te intereseaza?Nu si personajul...?
Bravo...
- Arhanghell
- Junior Member
Muzica lui Manson...
Marlyin manson face muzica prea buna fata de calitatea sa ca persoana.
-
Re: Muzica lui Manson...
Marlyin manson face muzica prea buna fata de calitatea sa ca persoana.
Ce conteaza ce fel de om e????
Si btw, il cunosti personal, sau doar asa din ce ai citit prin ziare?
-
Lolz...
Initial trimis de darkshines
fag?!inca un ignorant.in fine
pe un forum, cand le-am spus ca ascult manson m-au facut "bolnava","deranjata" etc.
de unde vine si ultima propozitie din semnatura mea.
cat despre "prostiile sale",sunt exagerate de presa,care inventeaza operatii de extirpare a coastelor etc.
daca aceste exagerari nu ar exista atunci manson nu ar mai face prostii (in public....)
Fag, nu. Imi place semnatura. In sfarsit am gasit pe cineva more fucked in the head than me, yeeeey!
-
Din ce-am citit din ziare...
Initial trimis de Aliosha
Ce conteaza ce fel de om e????
Si btw, il cunosti personal, sau doar asa din ce ai citit prin ziare?
Conteaza? Stiu ca media trebuie sa fie raul cel mare, dar cateodata nu da gres. Media ne creaza imagine despre multe trupe. Ce si tu il stii personal? Media ne fucked up, asa ca noi il concepem cum vrem noi pana la urma, si eu m-am decis sa il concep cu gand rau.
-
Conteaza muzica nu persoana care face muzica.
Ce conteaza daca un muzician e drogat, betiv, pervers sau orice altceva... you name it. Noi ascultam muzica. Nu ii cunoastem. Nu ne sunt rude, copii, frati sau neveste sa ne deranjeze atitudinea lor. Comportamentul si look-ul sunt niste factori care afecteaza doar fetitele de 13 ani.
Imi vin in minte secventele filmate din era Beatles cand au facut ei declaratia cum ca ar fi mai populari decat Iisus. Vedeam mii de oameni intrigati care spargeau viniluri si care calcau pe pozele lor isterici. Atat de penibil.
Acum lumea il considera freak pe Manson. De ce? Isi vinde si el imaginea ca multi altii: Madonna, Dennis Rodman...
Dovada ca la unii chiar prinde si atunci unde creste controversa apare imediat si plusul de succes.
PS: am o gramada de albume cu trupe care imi plac , trupe despre ale caror membrii nu stiu mai nimic. Nu ma intereseaza decat cand vor scoate urmatorul album ca sa vad daca e ceva de capul lui. In rest, I really don't give a shit.
Ce conteaza daca un muzician e drogat, betiv, pervers sau orice altceva... you name it. Noi ascultam muzica. Nu ii cunoastem. Nu ne sunt rude, copii, frati sau neveste sa ne deranjeze atitudinea lor. Comportamentul si look-ul sunt niste factori care afecteaza doar fetitele de 13 ani.
Imi vin in minte secventele filmate din era Beatles cand au facut ei declaratia cum ca ar fi mai populari decat Iisus. Vedeam mii de oameni intrigati care spargeau viniluri si care calcau pe pozele lor isterici. Atat de penibil.
Acum lumea il considera freak pe Manson. De ce? Isi vinde si el imaginea ca multi altii: Madonna, Dennis Rodman...
Dovada ca la unii chiar prinde si atunci unde creste controversa apare imediat si plusul de succes.
PS: am o gramada de albume cu trupe care imi plac , trupe despre ale caror membrii nu stiu mai nimic. Nu ma intereseaza decat cand vor scoate urmatorul album ca sa vad daca e ceva de capul lui. In rest, I really don't give a shit.
-
Voi, mansonologi, lamuriti si mie urmatoarea nedumerire: sunt eu paranoic sau exista o ciudata asemanare intre unele song-uri ale oribilului si altele de calitate net superioara ale Paradise Lost ? Ma refer desigur la instrumentatie...
- dinu
- Junior Member
Asta vroiam sa zic...
Si eu sunt de acord cu idea asta. Ca trebuie sa asculti doar muzica. Eu vorbeam ca Manson e infect nu ca muzica e. Imi place muzica lui Manson. Si Arhangel ca un sour puss, se ia de mine ca, bre "de ce te iei de el"?
-
50 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii