de kos » Dum Feb 20, 2005 5:59 pm
Tras de maneca de initiativa lui opa, in drumul meu aproape zilnic in carrefour, belesc ochii dupa material scabros. Pe un drumuletz de vreo 300 metri am numarat vreo 8 insertii fecale, care sper din tot sufletul sa fi fost de caine. Din cele 8, una era amplasata strategic chiar in mijlocul trotuarului, si desi fusese deja botezata de vreo doi sau trei viitori castigatori la loto (ca tot e la moda in ziua de azi), imi facea cu ochiul.
La intoarcere, pe acelasi drumuletz, am mers pe trotuarul opus, si am observat ca rasa canina locala nu are o preferinta pentru o anumita parte a drumului, recolta fiind asemanatoare. Evident, si pe celalalt trotuar era un exemplar strivit cu brutalitate de mai multi trecatori neatenti.
Desi sustin initiativa, nu pot sa nu ma gandesc cu tristetze la inutilitatea ei (inca o moara de vant). Marea majoritate a "insertiilor" erau cauzate de maidanezii nostrii celebri in toata europa. Daca lumea nu se oboseste sa curetze dupa propriile patrupede, dupa maidanezi cine sa mai curetze? Prea prosti europenii astia, care vor sa ne bage in UE. Dupa parerea mea, nu economia europeana ne lipseste noua cel mai mult, ci mai ales o cultura europeana. HAI ROMANIA!!!
Later edit: era petshop in carrefour, dar nu am intrat ca ma luau aia la mishto.
"Dret and double dret"
"Hi Hi Hi!!!"