comentarii şi alte forme de manifestare legate de concursu' de supravieţuire

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mar 02, 2005 7:11 pm

piskeshu scrie:e greu la inchisuare, in lanturi si zavuare/ ie greu ie greu ie tare greu aicea unde-s eu! ~p

Mi-a pus catuse la maini
Si lanturi la picioare
M-au bagat in duba
Si m-au dus la inchisoare.

~p

offendere...dar cei 2 care vor fi votati...ies definitiv...sau e ca la Big Brother si se va face departajare intre ei ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Daimon » Mie Mar 02, 2005 7:25 pm

hmm buna intrebare
Daimon

Mesajde piskeshu » Mie Mar 02, 2005 7:57 pm

io zic sa-i spuneti lu publius sa ma scuata de pe ignore sa poata citit p.m.-ul meu! ~p
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde JaJa Beens » Joi Mar 03, 2005 12:54 am

eu nu pot vota si chiar refuz
Gone 4 good
JaJa Beens

Mesajde kahlan » Joi Mar 03, 2005 7:15 am

subscriu la ce a spus jaja. Nu votez.
kahlan
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mar 03, 2005 7:41 am

offendere..da-i afara pe astia care strica jocu. la ce s-au mai inscris ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde old lord » Joi Mar 03, 2005 7:53 am

mai asa ceva nu se poate la un concurs de talia asta
cand ati luat decizia sa va inscrieti la un asemenea concurs trebuia sa prevedeti si asa ceva si inca multe altele(cine stie ce va urma)
este inacceptabil un asemenea refuz
ce vreti voi de fapt?
pentru asemenea useri neseriosi trebuie sa iasa si cu ban
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde theOffender » Joi Mar 03, 2005 8:43 am

e normal sa fie din ce in ce mai urat cu cat trece timpul

de ce?

Pentru cei care au decis ca nu pot / nu vor sa voteze, un extras din regulament:
Cele doua echipe vor concura intre ele shi vor decide care dintre membrii vor parasi competitzia. Ultimii shase participantzi vor concura unul impotriva celuilalt dupa cum urmeaza: fiecare etapa va avea un cashtigator care va detzine imunitatea pentru o etapa.

Daca shtiatzi ca nu facetzi fatza pana la final, de ce v-atzi inscris? Shtiu ca s-au legat prietenii shi ca s-au format legaturi in timpul concursului. Face parte din faptul de a fi o echipa. Iar acuma pushi in fatza unei situatzii de a elimina doi dintre prieteni vi se pare greu.

Acest concurs incearca sa simuleze realitatea. De foarte multe ori in viatza vetzi fi nevoitzi sa luatzi astfel de decizii. Nu inseamna ca nu mai suntetzi prieten cu persoana respectiva, inseamna doar ca este un lucru care trebuie facut in acest moment. Refuzand sa votatzi vetzi desconsidera ceilaltzi participantzi la acest concurs, inclusiv pe cei eliminatzi. Vetzi desconsidera juriul shi toate celelalte persoane care s-au straduit sa organizeze acest concurs. Desconsideratzi pe ceilaltzi membrii ai forumului care urmaresc cele ce se-ntampla aici. Mai sunt 6 etape care vor trebui reduse shi restructurate in cazul in care nu votatzi. Shi ca urmare, suntetzi intr-adevar o persoana care vrea prieteni sau doar o persoana careia ii este frica de decizii?

Unii s-au grabit sa voteze shi-au facut-o in stilul lor, altzii au fost reluctantzi insa au facut-o oricum.
Am primit 6 voturi, ashteptam restul de 6.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde old lord » Joi Mar 03, 2005 8:54 am

e normal sa fie din ce in ce mai urat cu cat trece timpul
de ce?

pai tu ai zis asta
nu o sa fie frumos sa-ti votezi prietenii sa paraseasca competitia,

BRAVO theOffender , bine zis :B
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde piskeshu » Joi Mar 03, 2005 8:56 am

Da , bine zis! Si OM a zis la fel de bine!
piskeshu
banned

Mesajde piskeshu » Vin Mar 04, 2005 8:57 am

Offendere, daca nu i-ai eliminat pe aia care nu si-au exercitat votu pana ieri la 12, nu cred ca e corect sa-l elimini acuma pe Whatever. Nu vad nici o logica, ori ii eliminai ieri pe toti , ori amu asteapta sa voteze si Uatevar!
piskeshu
banned

Mesajde theOffender » Vin Mar 04, 2005 9:26 am

azi e vineri, da? printre aia care nu au votat ieri pana la 12 se numara shi whatever.
daca nu voteaza astazi pierdem weekendul acesta shi se lungeshte prea mult concursul. oricum ideea era de a elimina doar concurentzii care sunt votatzi, din cauza aceasta am mai ashteptat o zi. daca nu voteaza acum inseamna 3 zile in plus.

shi am spus-o asta pentru ca trebuia s-o spun iara nu pentru ca tzi-ash fi cerut parerea. exista juriu (arbitrii) iar deciziile vor fi luate de ei.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde piskeshu » Vin Mar 04, 2005 9:35 am

Nici nu trebuia sa-mi ceri parerea dragutzule! ma gandeam ca atata te duce capu sa-ti dai seama ca esti absurd cu decizia asta, dupa ce ieri la 12 nu se votase integral, trebuia sa-i fi dat pe toti afara conform regulamentului bunului simt!
Partea a doua a postului o puteai lasa linistit pe dinafara.
piskeshu
banned

Mesajde shakti » Vin Mar 04, 2005 10:18 am

se lungeste prea mult concursul???????dar cand tu ziceai ca pui proba intr o zi si era postata dupa 3 zile...nu se mai prelungea aiurea?
don t hate me....
shakti

Mesajde theOffender » Vin Mar 04, 2005 10:38 am

~p
a fost vorba doar de prima proba, shi itzi dau voie sa ma corectezi daca greshesc (cu citate).

votul lui whatever e decisiv (altfel l-ash fi ignorat). dar daca tzii atat de mult ca el sa ramana in concurs, trimite-i un sms spune-i sa voteze sau cel putzin sa transmita votul lui. il voi accepta in orice forma va veni el.

dar daca itzi imaginezi ca luand o pozitzie contrara shi criticand organizarea, juriul shi toate celelalte persoane implicate in acest concurs va ajuta la rezolvarea acestei situatzii, ei bine, te insheli.

asha ca shi tu shi piskeshu shi ceilaltzi membrii ai monkey spankers dregetzi-va cu nishte nymphetamine shi venitzi cu o solutzie care sa nu contzina critici.
theOffender

Mesajde piskeshu » Vin Mar 04, 2005 11:58 am

Ba , ce naiba ai? Mania persecutiei? Ce tot ii dai cu juriu in sus si-n jos? Ai mexicani pe cap?

Oricum , mersi pt. Nymphetamine, unu din singurele lucruri bune pe care le-ai facut si tu, indirect. Ai niste glume in program, de mi se apleaca.
piskeshu
banned

Mesajde Necko » Vin Mar 04, 2005 12:20 pm

daca la faza asta va pupati asea de apasat, pina la sfirsitul concursului sigur iasa cu ceva inperecheri indiferent de sex.

in alta ordine de idei, felicitari tuturor celor care au trecut de aceasta etapa ! felicitari si lui Razorel si desigur mie *p vreau sa stiti ca m-am distrat foarte bine si ca de fapt eu am cistigat !!!... prietenia unor useri cu care altfel, poate, nu as fi vorbit niciodata :)
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde Razorel » Vin Mar 04, 2005 2:02 pm

Le urez si eu succes celor ce au ramas in continuare in concurs si o sa urmaresc cu interes probele urmatoare.
O sa tin pumnii echipei mele :D
...unu-o ia de-a dreptul, altul zboara sui, unul zboara peste cuibul cucului.
Razorel
Junior Member

Mesajde piskeshu » Sâm Mar 05, 2005 12:47 pm

Offendere, fiecare echipa trimite un tabel sau fiecare concurent?

De ce isi pastreaza Bordurii avantaju?
piskeshu
banned

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Mar 05, 2005 12:54 pm

da....e hotzie...ca isi pastreaza ei avantaju..mai ales ca au fost spulberati in prima etapa ! ~(
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde old lord » Sâm Mar 05, 2005 1:41 pm

mai piskeshu , normal ca fiecare concurent ~p
old lord

Mesajde piskeshu » Sâm Mar 05, 2005 1:44 pm

De ce normal, ca n-are nici un sens, dc vrem sa castigam vorbim intre noi si ala care face mai multe puncte le da si alorlalti tabelu ca sa faca echipa punctaj maxim!
piskeshu
banned

Mesajde Daimon » Sâm Mar 05, 2005 1:49 pm

mi se pare ilogic sa trimita fiecare un tabel! ca doar nu e mai simplu sa ne consultam si sa trimitem unul singur!
eu cel putin asa am inteles.. ce se trimite 1 tabel
Daimon

Mesajde eyewitness » Sâm Mar 05, 2005 1:55 pm

fiind o proba propusa de mine mai demult, va zic io, fiecare echipa face un tabel , nu fiecare jucator
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde old lord » Sâm Mar 05, 2005 1:56 pm

aici ai dreptate
m-ai pus pe ganduri
old lord

Mesajde old lord » Sâm Mar 05, 2005 2:18 pm

[quote="theOffender"]
Se da urmatorul cuvant: A R T I Z A N

Folosind toate literele din cuvint sa se construiasca cat mai multe cuvinte posibile.
Reguli:
1: Se puncteaza doar cuvintele de 4, 5, 6 shi 7 litere dupa cum urmeaza: 4 litere = 1pct]

folosind numai litere din cuvant :D
old lord

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Mar 05, 2005 2:22 pm

t se considera si tz ?
a si ă ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde theOffender » Sâm Mar 05, 2005 2:34 pm

dupa cum se vede treaba, toata lumea a intzeles: un singur tabel de echipa

da....e hotzie

lasa moshule ca asta nu e concurs de mish ~p

De ce isi pastreaza Bordurii avantaju

mai este o singura etapa (in afara acesteia) in care se concureaza pe echipe. shi da, shi la urmatoarea etapa ishi vor pastra avantajul de 0.5 puncte. doar pentru a stabili cashtigatorul in caz de egalitate.

au fost spulberati in prima etapa

4-2??? ~p
daca ar fi fost 6-0 ash fi intzeles, dar la 4-2 asta se cheama la limita. pastreaza(tzi) proportziile ~p

vaz ca atentezi la postul de mod pe literaturi, ma gandesc ca proba aceasta va fi pana la palarie pentru tine

t se considera si tz ?
a si ă?

da.

shi se ia baza DEX

mylord, ai shi tu dreptate in felul tau :yD
theOffender

Mesajde piskeshu » Sâm Mar 05, 2005 3:00 pm

Daca la etapa urmatuare departajarea se va face cu cele 0,5 puncte (ceea ce ie fuarte probabil avand in vedere proba asta), io va anunt de pe amu ca o sa ma retrag. Multzumesc pt. atentie!
piskeshu
banned

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Mar 05, 2005 3:09 pm

si eu ma voi retrage...in caz de egalitate ! nu este corecta modalitatea prin care se face departajarea !
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Concursul