Intrebari tampite...raspunsuri pe masura
Moderator: anjin-san
da zo, asta ii tanpita, da io chiar is curios de ce ii asa si anume, cant eutanasiaza un caine, de ce ii dau injectia letala cu ac sterilizat?
-
weed13 - Mesaje: 1868
Ca...
Daca l-ar eutanasia cu un ac nesterilizat, l-ar turba, shi daca cainele musca pe cineva, aceea personaa va trebuii sa fie eutanasiata cu un ac sterilizat, ca daca nu, acea persoana va deveni nebuna shi va infecta inca o persoana cu boala oamenilor nebuni. Deci vom avea o epidemie.
De ce trece timpul asa de repede?
De ce trece timpul asa de repede?
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
pai de la diluantu` pe care`l inhaleaza...
eu ma intreb de ce plangea vagabonda de astazi din masina 135 (care, evident, avea si o punga cu diluant - acetona - acetilena - ce-o fi!)...

peseu: s-o trezit sensibiluoasa din mine...
eu ma intreb de ce plangea vagabonda de astazi din masina 135 (care, evident, avea si o punga cu diluant - acetona - acetilena - ce-o fi!)...

peseu: s-o trezit sensibiluoasa din mine...
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-
Amaterasu - Mesaje: 1287
ca sa intelegi ceva incearca acel ceva
dar mai bine nu va doriti sa intelegeti , asa ca ramaneti cu intrebarile , e mai bine
dar mai bine nu va doriti sa intelegeti , asa ca ramaneti cu intrebarile , e mai bine
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
...idiotenie...
De ce de cate ori zbor cu avionul imi vine sa ma descalt cand ma urc in el si sa mananc seminte ca apoi sa scuip cojile pe geam?
- outwatcher
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma