Scrisoare catre comisia de apel a CDO

Scrisoare catre comisia de apel a CDO

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mar 18, 2005 6:01 pm

In urma nedreptatilor pe care jucatorii Oribilul Mosh (Mexic) si k@tzy (Italia) le-au suportat din partea CDO reprezentat de baixinxo © si eyewitness, dau curs acestei scrisori de apel :

In primul rand voi explica situatia din cele doua grupe.
In grupa A :
locul 4 : Dany_S 3 victorii – 4 infrangeri 10 p 14-16
locul 5 : Oribilul Mosh 3 victorii – 3 infrangeri 9 p 12-11
Oribilul Mosh a postat scorul sau in meciul cu cr3tz, dar acesta nu a fost luat in considerare de cei doi membri ai BFC. Puteau sa nu ia in considerare orice scor...dar s-au gandit sa nu ia in considerare meciul Oribilul Mosh – cr3tz, desi era postat pe forum. Mi se pare o grava incalcare a drepturilor jucatorilor. Comisia CDO a dat dovada de o totala lipsa de nesportivitate. Ma intreb de ce nu au verificat si daca partida Oribilul Mosh – Daimon 3-0 s-a jucat. Pare dubioasa. Ar putea sa scada punctele si din acel meci.
Este de’a dreptul penibil sa se califice un jucator care are 4 infrangeri si golaveraj inferior...si altul cu 3 infrangeri si golaveraj superior...sa fie dat afara.
In Grupa C :
locul 4 : mylord 2 victorii – 4 infrangeri 8 p 7-14
locul 5 : k@tzy 3 victorii – 2 infrangeri 8 p 10-12
Urmariti nr. de victorii-infrangeri si golaverajul jucatorilor. k@tzy la orice scor in meciul 6 s-ar fi calificat. Mai ales ca acesta s-a jucat.

Nu suntem in armata domnilor din CDO.
Aceste turnee sunt menite pentru a ne distra...nu pentru invatarea legislatiei.

Acum nu se mai poate face nimic, dar ar fi corect si de bun simtz ca jucatorii Oribilul Mosh si k@tzy sa primeasca la sfarsitul turneului Gara Titan Sud 60 de puncte BFC, echivalentul punctelor pe care le-ar fi obtinut calificandu-se in optimi. Ceea ce...sa recunoastem...au facut-o. Au obtinut calificarea in optimi...si pe nedrept au fost aruncati afara din acest turneu.
Va rog sa studiati aceasta posibilitate !

Oribilul Mosh, fost membru CDO si jucator BFC, reprezentant al Mexicului

Imagine
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde ketyy » Vin Mar 18, 2005 9:44 pm

din cate stiu eu singurul care a dat o regula de departajare in cazul de egalitate la puncte in grupe, a fost aiu la primul turneu: "a/ setaverajul b/ victoria directa". Daca exista si alta si n-am vazut eu, astept sa scrie cineva. Iar dupa aceasta regula, katzy se califica, nu?

Eu daca castig turneul (stiu cine ma injura acum :p), am sa joc un meci cu ambii jucatori, asa... ca o finala de consolare ;) :D

Plus de asta imi pare rau ca s-a renuntat la regula cum ca cel care castiga trebuie sa aiba cel putin 2 meciuri in plus castigate.

Cat despre dilema relativ la cei meciurile care nu se joaca, eu zic ca daca un jucator are mai mult de 2 meciuri nedisputate (indiferent care dintre participanti nu se prezinta sau daca a provocat ff-uri), sa fie exclus automat de la urmatorul concurs, nu de alta dar incurca clasamentele si arata ca n-are obraz pentru ceilalti jucatori. Iar daca un jucator nu disputa cel putin jumatate dintre meciurile sale, meciurile lui sa fie anulate in totalitate (si cele jucate) si grupa sa aiba un jucator mai putin (in loc de 8, 7 sau in loc de 7, 6).
ketyy
Junior Member

Mesajde baixinho© » Vin Mar 18, 2005 10:06 pm

ketyy scrie:Iar dupa aceasta regula, katzy se califica, nu?

evident. k@tzy se califica, deoarece are setaverajul (sau cum vreti sa-l numiti) 10-12 (-2). nu, nu se califica mylord, care are 11-12 (-1), dar imi place sa fac manarii si am ceva personal cu userul care s-a retras din concurs.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde theOffender » Vin Mar 18, 2005 10:14 pm

Aceste turnee sunt menite pentru a ne distra

exact. dar asha zic shi aia de se duc la meciuri cu o plasa plina de roshii stricate pe care sa le arunce in arbitri, in jucatori, in general in oricine care zice / face ceva ce-l deranjeaza pe individ. spiritul asta de fronda "intreg universul comploteaza impotriva mea shi eu nu pot cashtiga nimic in viatza asta" devine lait motiv pentru multe din concursurile care animeaza viatza shi spiritele pe acest forum.

daca participarea ta in optimi, moshule, e atat de importanta pentru tine ma ofer sa itzi cedez actuala mea pozitzie din grupa a 4a unde ai nishte shanse de calificare in faza superioara. sper sa nu fie probleme cu cdo-ul atata vreme cat o fac de buna voie shi nesilit de nimeni, doar in sperantza de a mentzine un spirit de destindere in aceste concursuri care imediat intra in a 5a luna consecutiva de desfashurare...

bafta in continuare, moshule, shi la multzi ani
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde ketyy » Vin Mar 18, 2005 10:17 pm

offf, nu mai scap de tine (baixinho) :(

clasamentul postat de tine spune altceva: http://www.fanclub.ro/attachment.php?attachmentid=13542 , dar ma rog. Oricum, regulile lui aiu n-au fost aplicate si nici altele n-au fost anuntate, asta pentru viitor.

Hai la mai mare si sa-i dam drumu la jocuri mai departe :D

PS: Oribilul mosh, daca va consoleaza, va dau eu cate 60 de puncte de la mine :)
ketyy
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mar 18, 2005 11:02 pm

offendere...accept ceea ce imi oferi. acum sunt baut..si nu mai pot juca. dar maine intru in paine si joc.
merci de oferta ! :D

si participarea mea in optimi nu e importanta..dar nu vreau sa fiu furat de nimeni. niciodata nu mi-a placut sa fiu furat. vreau sa fiu corectitudine. eu am batut cu 3-0 pe cr3tz. am scris pe forum...si mi s-a sters postul !
cr3tz a postat pe comentarii...ca noi stiam ca el se retrasese !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Sâm Mar 19, 2005 7:28 am

ketyy

1/ un regulament ca si o lege mai ales pt o activitate, proces , infractiune etc inedite intotdeauna va suporta modificari "din mers"
2/ de cand exista uamenii fie ca au fost organizati in ginte, triburi , comunitati ,societati , cei care au vegheat la bunul mers al comunitatilor au fost apreciati de unii membri si huiduiti de altii. e normal. nu suntem infailibili , mai si gresim, important este insa ca lucrurile sa mearga si din fericire ,zic io, ca merg
3/ in cazurile particulare cu miraculosu si k@tzi

a/ la miraculos = decizia CDO s-a bazat pe anuntul organizatorului concursului, cu caracter oficial din preziua inchideri fazei I a grupelor :

Originally Posted by Oribilul Mosh
Meciurile care nu se disputa pana atunci....nu se mai disputa deloc.

completat de mine imediat :

Originally Posted by eyewitness
...concurentii ramanand cu situatia existenta in clasament la data si ora inchiderii primei faze

deci postul organizatorului concursului (care are dreptul sa ia decizii din mers indiferent de regulamentul general) completat de mine sunt graituare si au stat la baza deciziei CDO. ca organizator afirmatia lui este lege pentru concursul respectiv. nu a mentionat nicaieri ca in cazul in care un concurent se retrage oficial , anuntand aceasta fie prin post sau ...SMS, pierde cu 0-3 forfait. regula impusa de organizator a fost "tuate meciurile nedisputate se anuleaza" fara exceptie iar CDO luand nota A ANULAT tuate meciurile nedisputate indiferent ca bunica lu cretz sau verisuara lu acsinte sau sora lui v1n3ri au dat sms, email, anunt la ziar ca ruda lor nu va mai juaca.

b/ la k@tzi = sincer, personal imi pare rau . numai ca, din pacate, anuntul a fost facut la ora 15 , a doua zi dupa inchiderea primei faze ,deci la 15 ore cand intre timp s-au afisat grupele fazei II si chiar se jucasera cateva meciuri (sau erau in curs). decizia CDO s-a bazat pe faptul ca nimeni nu ne poate demonstra ca meciul s-a desfasurat pana la orele 23.30 in timpul limita de disputare. nu este genul lui mylord, care mi-a dovedit jucand cu el ca este fairplay, intreband de doua ori daca intr-adevar este sau nu calificat dar inchipuieste-ti ca era miraculosu in locul lui mylord si daca acceptam ca (,) k@tzi sa se califice ar fi taiat si spanzurat, s-ar fi milogit la toti sa-i sustina cauza lui, ca a fost furat si am fi asistat la fro 15 scrisori deschise catre CDO, admini, primarii celor 6 sectuare ale capitalei, primului ministru , nato si nu in ultimu rand organizatiei mondiale a drepturilor OMului.

ketyy, ne cunoastem marfa mai bine ca tine deci fii pe pace :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde ketyy » Sâm Mar 19, 2005 10:46 am

daca tu crezi :D

Eu n-am spus decat ca dupa linia de clasament postata la final (care e gresita), katzy merita sa se califice conform regulilor facute de tine si neschimbate de nimeni altcineva. Acum ca am vazut greseala, nu mai am nici macar nelamurirea asta si sunt de acord cu deciziile luate. ~a
ketyy
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Mar 19, 2005 11:53 am

eye..dar nici nu scrie nicaieri in regulament ca un jucator care se retrage nu are voie sa anuntze prin sms. meciul meu cu cr3tz a fost ca unul disputat. scorul sau a fost 3-0. e mai putin important...modul de desfasurare. scorul, cu care au fost de acord ambii jucatori, a fost afisat pe forum. nu s-a incalcat nici un regulament.
consider ca mi s-au furat 60 de puncte aiurea si vreau sa-mi dati punctele inapoi !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Sâm Mar 19, 2005 12:00 pm

exclusiv treaba ta ce consideri si ce-ti doresti
CDO nu ie organizatie de binefacere
case closed
multumesc
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Mai 07, 2005 9:09 am

De astazi CDO are un nou membru. Este vorba despre monk. Cu 4 voturi pentru si 0 impotriva...monk a fost ales in aceasta functie.

Componentza CDO

• baixinho ©
  • y0ung_h0va
  • monk
  • eyewitness
  • Oribilul Mosh
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde monk » Sâm Mai 07, 2005 11:16 am

Va multumesc pentru vot :yD. O sa fac tot posibilul sa se defasoare totul ok.
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde RooT » Dum Mai 08, 2005 12:19 am

Propun sa fie schimbata legea de aprobare a membrilor noi CDO pentru a evita posibilitatea ca numarul membrilor CDO sa depasheasca numarul total de concurenti si mai ales pentru a-l da jos pe monk dintr-o pozitie in care are acces la pumnul de otzel al deciziei CDO :p.

Astfel consider ca singurul mod in care un nou membru CDO trebuie admis este o adunare yahooMistica in care se va decide daca alinierea planetelor la nashtere a candidatului corespunde perfect cu unda electromagnetuca produsa de cablu de inalta tensiune ce alimenteaza vointza jucatorilor.

De asemenea propun ca jucatorii ce au participat in toate turneele de pana acum sa aiba dreptul sa voteze de 4+/-2 ori (in functie de faza in care au fost eliminati la turneele principale grupe/optimi) !
I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
RooT

Mesajde monk » Dum Mai 08, 2005 12:21 am

mafia detine tot .. nu veti pune mana pe nimic ! *p

propun descalificarea lui RooT pentru comportament neadecvat ! Partidul te vrea jos, biliardistule !

The Wake Up Show™
monk

Mesajde RooT » Dum Mai 08, 2005 12:25 am

mafia, partidul sau partidul mafia aripa tinerilor cercetashi de bucuresti ? ;D
RooT

Mesajde monk » Dum Mai 08, 2005 12:27 am

nu, noi suntem viitorul tzarii ... suntem cei care vor termina industria si economia tzarii. vom face numai blaturi in domeniu biliardului, vom legaliza marijuana si prostitutia si apoi vom vinde tzara la americani.

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mai 08, 2005 7:51 pm

Doresc sa consemnez faptul ca monk s-a achitat fatza de mine pentru faptul ca a fost acceptat in CDO.

Astazi m-a cinstit cu : 5 mici, o portie de cartofi prajiti, o bere
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde RooT » Dum Mai 08, 2005 9:19 pm

deci asa faceti voi ... frumos va sta ...
RooT

Mesajde monk » Dum Mai 08, 2005 10:51 pm

ti-am zis .. mafia detine tot ... mai ales ca eu nu am stiut ca am fost propus ..

partidul a vrut, s-a votat, iar eu a trebuit sa ma supun *P

The Wake Up Show™
monk

Înapoi la Campionatul forumistic de biliard