Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor
bai baiatule, tinere, gabubo tata, io zic asha, sa tzii matale discursurile astea siropoase pentru intalnirile forumiste ,ca dau bine la CV, iar pe forum sa incerci totusi sa fii barbat. in momentul ala mai stam de vorba. si sa fii si sincer.
jhdgfjr : itzi trebe constiintza sa dai din dejte pe un thread cu discutzii impertinente?
jhdgfjr : itzi trebe constiintza sa dai din dejte pe un thread cu discutzii impertinente?
-
SOD - Mesaje: 6035
io observ ca SOD e din ce in ce mai suparat. De ce bre? Oare pt ca "mult necaz este in jur,multa minciuna/iar se-aduna norii a furtuna?! " 

-
cutuma© - Mesaje: 3047
Darky daca pictezi asa cum scrii vreau poze cu niste chestii facute de tine:)
da, n-are rost sa exagerezi cu "umanizarea" such waste of time...
da, n-are rost sa exagerezi cu "umanizarea" such waste of time...
-
Daimon - Mesaje: 5074
adevaru ie ca, atunci cind e vorba de darky, nu stii ce-i reuseste mai bine... picteaza atunci cind descrie sau descrie atunci cind picteaza ?!
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
nu pot decat sa va zic "multumesc frumos" pentru comentarii, si daimon, daca chiar vrei, o sa-ti trimit. cand ma intorc din vacanta o sa am material pentru noua serie: "cronica unei olimpiade"
stay tunned.

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
-
Daimon - Mesaje: 5074
cecu scrie:Cel mai ushor de comentat e jurnalul lui Mr.P., care nu e nevoie sa-l ceteshti.Te duci frumos pe comentarii shi spui Nashpa bah!N-ai talent!.
Las ma, ca nu mor io daca nu-l citesti tu. Da, o carte de gramatica m-as bucura daca ai citi.

Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
Cecule, nu-s ofticos, da' tocmai tu te-ai gasit. Tu care scrii tuate rahaturile alea de poezii cu mintea aia de copil de generala care a golit paharele de tuica de la ziua lu tat-su. Scuza-ma , da' tu ar trebui sa stai in banca ta, cand ie vorba de scris.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
-
piskeshu - banned
Esti tare Draki! ;r
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
tu cu o cafea vrei s-o ademenesti pe darki ?
te amgesti...darki de la remy martin in sus puate iti arunca fro privire
io zic sa cauti neshte don perignon de prin anii 60 daca vrei sa-ti dea macar buna zioa
te amgesti...darki de la remy martin in sus puate iti arunca fro privire
io zic sa cauti neshte don perignon de prin anii 60 daca vrei sa-ti dea macar buna zioa

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
aaaa... si asa, off-topic si nu prea, imi spui si mie daca te intereseaza sau nu oferta aia cu bridge'ul? ca sa stiu daca atunci cand o sa ma duc acasa imi aduc si cartile de bridge ale tatalui meu (care'a fost mare campion pe la jocul asta prin romania din cate'mi aduc eu aminte) si ma apuc, din nou, sa invat ca lumea sau nu :yD
odi et amo
- adonys
- Junior Member
sunt tare curioasa cui o sa-i ceara voie Amaterasu ..si mai ales ce o sa ceara voie
in rest,scrie foarte frumos ,are talent
peseu : intr-adevar l-a taxat rau pe ala fara doi dinti in fata(ie periculoasa) :p

in rest,scrie foarte frumos ,are talent
peseu : intr-adevar l-a taxat rau pe ala fara doi dinti in fata(ie periculoasa) :p
quod me nutrit me destruit
-
Jasmine - Junior Member
adonis scrie:imi aduc si cartile de bridge ale tatalui meu (care'a fost mare campion pe la jocul asta prin romania din cate'mi aduc eu aminte)
da darchi, si tata-mio o fost marinar, si cand ma duc acasa, o sa incerc sa iau lectii de inot de la el, dupa care ma laud pe forum cu el, ca eu nu pot obtine nici un fel de apreciere pe puterile mele, dupa care cu prima ocazie te invit sa inotam impreuna in dunare. tot offtopic, evident.
-
weed13 - Mesaje: 1868
ar fi fost lauda daca era vorba despre mine, draga domnule, cat despre inotatul in dunare, la orice ora doriti dvs, maria mea obisnuia sa treaca dunarea inot si sa faca baie si iarna'n dunare.. m'o fi ajuns pe mine varsta, da' cred ca'nca ma tine :yD
ma'ntreb daca si pe dvs
ma'ntreb daca si pe dvs

odi et amo
- adonys
- Junior Member
stimabile, invitatia am facuto catre o domnisuara, nu inspre directia dvs. daca va simtiti o domnisuara, aceasta problema nu ma priveste. personal, prefer o baie cu o donsuara, decat cu un donsor.
pe de alta parte, daca ati facut baie iarna in dunare, felicitarile mele cele mai sincere, iar daca o sa aveti un copil vreodata, va rog sal botezati david copperfield (magicianul). iar in ceea ce priveste performantele sexuale, din nou, nu ma priveste, si nici pe dvs nu ar trebui, insa da, ma tine, destul de bine, chiar si de 3-4 ori, daca erati curios de asta.
si pt ca sunt oftopic, imi cer scuze, da nu va mai adresati persoanei mele, intrucat eu mam adresat lui darchi, nu dvs.
mersi de intelegere.
pe de alta parte, daca ati facut baie iarna in dunare, felicitarile mele cele mai sincere, iar daca o sa aveti un copil vreodata, va rog sal botezati david copperfield (magicianul). iar in ceea ce priveste performantele sexuale, din nou, nu ma priveste, si nici pe dvs nu ar trebui, insa da, ma tine, destul de bine, chiar si de 3-4 ori, daca erati curios de asta.
si pt ca sunt oftopic, imi cer scuze, da nu va mai adresati persoanei mele, intrucat eu mam adresat lui darchi, nu dvs.
mersi de intelegere.

-
weed13 - Mesaje: 1868
ei ei.. cred c'ati folosit numele dvs la propriu in seara asta, eu ma refeream pur si simplu la faptul ca ma tina inca inotatul.. da' ce ti'e si cu pe unde le umbla mintea oamenilor astia.. mama-mamaweed13 scrie:stimabile, invitatia am facuto catre o domnisuara, nu inspre directia dvs. daca va simtiti o domnisuara, aceasta problema nu ma priveste. personal, prefer o baie cu o donsuara, decat cu un donsor.
mersi de intelegere.

si da, iata si scuzele mele pt off-topic, da' nu puteam sa va las cu'asa impresie gresita despre mine..
odi et amo
- adonys
- Junior Member
Felina, io inca ma chinui sa-l conving pe taica-meu sa nu ma mai strige "pisi"/"pisishor" pe strada sau in any public environment
asa ca bafta multa, ca ai nevoie
Bravo pentru faza cu nenele ala nesimtzit :B si subscriu la observatia privind fauna mall-ului...

Bravo pentru faza cu nenele ala nesimtzit :B si subscriu la observatia privind fauna mall-ului...
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
periculosule, departe de mine intentzia. era vorba de: sa ne recunoashtem colegii de banca shi de sendvishu' cu cashcaval in miraculosul periplu pe treapta ierarhica a dezvoltarii cognitive, a capacitatzii de exprimare corecta, scris shi vorbit, pentru a evita mai tarziu intebari de genu, "aoleo, shi daca ma saruta data viitoare ?" deci d'aia.
-
nocturna - Mesaje: 8725
naiti, deci da
delphy, ce bine ca a iesit soarele !
older, daca tot esti pe-aici, sa stii ca asteptam cu mult interes continuarea...

delphy, ce bine ca a iesit soarele !

older, daca tot esti pe-aici, sa stii ca asteptam cu mult interes continuarea...
aizzz&co
-
Necko - Mesaje: 4348
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale