Houseri adevarati!

Forum Dedicat Celor Ce Sunt Cu Adevarat In Lumea Muziki House

Mesajde Dee-Dee71 » Lun Mar 21, 2005 5:07 pm

ms mult ca mi-ai dat un ajutor. dintre mel mai cunoscute am dat groove armada si craig david cu mel Rewind (when the crowd say bo selecta) si am auzit chiar zilele astea tot o astfel de melodie, din care singurul vers inteligibil era Booyaka! ar mai fi de pe albumul pe care l-am ascultat online: Down On Me-Wookie; Joyrider-Colourgirl si altele; sper sa ajute si link-ul acesta:
http://search.launch.yahoo.com/launch/search/?m=all&p=vital2step&x=20&y=5
i love you, you pay my rent
Dee-Dee71

Mesajde Dee-Dee71 » Mar Mar 22, 2005 7:04 pm

my god! i'm so looney! in loc de artful dodger am scris groove armada. nu stiu ce era in capul meu. am mai gasit cateva melodii in acest stil, dar nu au titlu. imi mai place puretone si apollo 440, desi nu pot spune ca sunt artisti house, pt ca nu sunt experta.
am mai gasit cate ceva pe aici:
http://en.wikipedia.org/wiki/2Step
tot la cosmicx am vazut mai sus :D
Dee-Dee71

Mesajde cosmicX » Mar Mar 22, 2005 10:27 pm

pai ce sa zic, Apollo 440 are ca gen Electronic iar ca stil Electro, iar mai nou s-au dat pe breaks. Deci tie cam asta iti place vad, breaks , incearca si ceva drumandbass :) sa-mi zici daca iti place.
cosmicX
Junior Member

Mesajde Dee-Dee71 » Mie Mar 23, 2005 11:55 am

dap. mersi mult. o sa caut, dar mai bine imi zici tu cateva exemple mai cunoscute de d'n'b, desi cred ca am mai auzit dar nu stiam exact stilul. am vb ieri cu bhuttu, ca am avut treaba prin ka-pitala si a dat semne de houser :D
acum ma pun pe cautat breaks, dar nu am gasit decat 2 mel de la Ooops! de pe album, si am auzit ca la urmatorul material vor avea si piese JUNGLE! :D yaaay!
Dee-Dee71

Mesajde cosmicX » Mie Mar 23, 2005 9:47 pm

LOOOOOOOOOOOOOOOOL !!!! OOOPS !!! breaks? bwahahahha...nu poti fi reala :)
cosmicX
Junior Member

Mesajde Dee-Dee71 » Joi Mar 24, 2005 9:06 am

originala, senzuala, nu crezi ca sunt reala :D
daca vrei iti dau ale 2 mel de la ooops! sa imi spui daca sunt sau nu. da' tot un breakbeat este :) ar mai fi o mel de la AndreEa, care e cam tot asa. dar nu se gasesc multi break-beat-isti... uaaaaaa!!!
Dee-Dee71

Mesajde cosmicX » Joi Mar 24, 2005 9:28 pm

Dee-Dee71 : tu chiar vorbesti serios? nu ma luat cu d`alde oops si andreea [nu merita sa le scriu numele cu majuscule] pt ca asa zisele "vedete" nu "fac" muzica. Ceea ce fac ele nici nu stiu cum se poate numi..oricum cert e ca nu merita incadrate in nici o arie muzicala.GSUS..te credeam mai isteatza decat sa ascultzi muzica aia a lor..
cosmicX
Junior Member

Mesajde Dee-Dee71 » Vin Mar 25, 2005 1:56 pm

daca tu pui etichete oamenilor (mie) si proiectelor muzicale (ooops! si andreEa) doar dupa aspectul comercial, imi dau seama ce scrie cu rosu pe fruntea ta :D
daca nu crezi, nu vei auzi niciodata 'she melodii frumoase. credeam ca esti houser...da' vad ca mai houseritza sunt EU decat tine... tchus! :D
Dee-Dee71

Mesajde cosmicX » Vin Mar 25, 2005 9:15 pm

lolz...esti mica si mai ai de invatzat , si DA, pun eticheta la asa zisele vedete gen oops si andreea pt ca sunt praf si nu vor avea NICIODATA un cuvant de spus in muzica electronica. dar tu asculta-le ca se pare ca ele reprezinta muzica "grea" la tine. oricum nu mai continui ca mai mult imi fac nervi incercand sa educ pokemoni...
cosmicX
Junior Member

Mesajde Dee-Dee71 » Sâm Mar 26, 2005 2:53 pm

se vede ca nu ma cunosti. chiar credeam ca as fi avut ceva de invatat de la tine... well i guess i was sooo wrong. daca mai stau mult pe langa tine, poate ajung si eu asa, dar am eu grija... ideea e ca daca nu ai auzit niciodata o melodie, nu poti spune ca e lenta/ritmata, lunga/scurta, frumoasa/urata etc. and that's a fact!
si nu am spus niciodata ca au un cuvant greu de spus in muzica, cel putin nu din punctul meu de vedere. (nici nu stii ce muzica imi place mie...) si nici macar pokemonii nu stii ce sunt! hihihi :D tchus!
Dee-Dee71

Mesajde cosmicX » Sâm Mar 26, 2005 5:03 pm

Daca citesti mai atent ai sa vezi ca nu m-am legat de persoana ta. Oricum nu inteleg de ce sustii tu atat de sus si tare bullshituri precum oops si andreea. Cum zicea si topicul Houserii adevaratzi ! cred ca ai dovedit din ce parte faci parte daca asculti andreea si oops.desigur pot sa ma insel dar din moemtn ce ai zis ca ele fac breakbeat s`a taiat firul si ai dat pe fatza ce ascultzi :P
cosmicX
Junior Member

Mesajde Dee-Dee71 » Sâm Mar 26, 2005 5:17 pm

eu nu ascult asta decat ocazional. daca unii au breakbeat adevarat acasa, eu NU am si ascult ce seamana mai mult. nu stiu de ce ti se pare tie ca le sustin pe ele. nu le-am luat apararea niciodata. deci iar vorbesti fara sa stii ce spui. si nu, nu te legi de persoana mea, dar vorbesti cu mine despre mine de parca ai stii cine sunt, cum sunt si ce ascult eu... si iar nu stii ce vorbesti. si cu asta cred ca te-am lamurit... doar daca n-ai probleme... :D
Dee-Dee71

Mesajde cosmicX » Sâm Mar 26, 2005 5:25 pm

sa inteleg ca tie vrei sa iti pice din cer o lada plina de cdeuri cu muzica breakbeat si asa mai departe..altfel tu nu cautzi , nu vrei sa afli mai multe...bravo...de ce mai ai internet nu stiu? sa stai pe mirc, messenger si sa te certzi pe forumuri cu cosmicx? :D intra frumos pe http://www.discogs.com si vezi p`acolo cu genuri etc..te decurci..apoi cauta pe dc++ sau undeva muzica si trage, si asculta..asa itzi formezi o cultura muzicala, nu stand degeaba si ascultand DOAR ce ai p`acasa. Cauta si tu sa itzi imbogatzeshti cdeurile si muzica din comp. sper ca te`am lamurit , daca mai ai intrebari stii unde ma gasesti :D
cosmicX
Junior Member

Mesajde Dee-Dee71 » Sâm Mar 26, 2005 5:43 pm

eu nu intru ca sa ma cert cu tine, ci doar sa iti spun sa nu vorbesti cand nu esti in cunostinta de cauza. si daca citesti mai sus :D poate vei afla ca iti cerusem, da'vad ca abia acum ai inceput sa misti. sa stii, pt cultura ta geni(t)ala ca am cautat, dar nu prea are lumea. ceea ce am mai scris ca nu sunt breakbeatisti. daca mai vrei sa stii, am drive-ul plin de de toate de pe site-uri, de la oameni si de pe dc, dar mai sterg junkurile. si cred ca stiu unde te gasesc, dar daca spun... :D
Dee-Dee71

Mesajde cosmicX » Sâm Mar 26, 2005 5:49 pm

presupun ca tu dai search : Breakbeat si daca nu gaseste nimic te dai batuta si zici ca nu are lumea :):):):) bravo, lumea are , dar nu stii unde si ce sa cautzi. Si mai usor cu insultele si glumele ca nu esti in masura sa vb asa mai ales ca stai slab la capitolul muzica. Asta daca nu vrei sa incepem cu certuri si etc care sunt ne la locul lor.
cosmicX
Junior Member

Mesajde Dee-Dee71 » Sâm Mar 26, 2005 7:00 pm

eu nu am zis nimic de cearta si chiar imi pare rau ca tu iei tot ce zic ca pe o insulta. din partea ta insa rezulta ca ma crezi chiar proasta: stiu si eu pe astia mai cunoscuti, dar nu ii are nimeni. iar prin explorer nu pot sa downloadez ca am eu o eroare, doar nu vrei sa intru acum in toate amanuntele. eu una nu am zis niciodata ca stau bine la capitolul muzica, dar nu esti TU in masura sa ghicesti prin telepatie ce ascult eu. ce se vede pe forum e doar a enshpea parte din mine. am mai multe laturi, so shush! nu ma cunosti si asta e realitatea.
Dee-Dee71

Anterior

Înapoi la House