Exista Pauza in Dragoste?
19 mesaje
• Pagina 1 din 1
Exista Pauza in Dragoste?
Buna!
Sa va spun pe scurt problema mea: prietenul meu (cu care sunt impreuna de peste un an de zile), imi spune zilele acestea ca nu mai este sigur pe sentimentele lui fata de mine, cu alte cuvinte, nu crede ca ma mai iubeste la fel ca in prima zi. Bineintels ca m-a socat vestea, si nu stiu ce sa fac. Vi s-a intamplat sa fiti pusi in situatia de mai sus? Stiti cumva din ce cauza se intampla lucrul asta si ce e de facut? Ati trecut prin asa ceva?
Multumesc din suflet tuturor celor care vor raspunde.
Sa va spun pe scurt problema mea: prietenul meu (cu care sunt impreuna de peste un an de zile), imi spune zilele acestea ca nu mai este sigur pe sentimentele lui fata de mine, cu alte cuvinte, nu crede ca ma mai iubeste la fel ca in prima zi. Bineintels ca m-a socat vestea, si nu stiu ce sa fac. Vi s-a intamplat sa fiti pusi in situatia de mai sus? Stiti cumva din ce cauza se intampla lucrul asta si ce e de facut? Ati trecut prin asa ceva?
Multumesc din suflet tuturor celor care vor raspunde.
- andre
- Junior Member
Stiti cumva din ce cauza se intampla lucrul asta si ce e de facut?
Io stiu?...il plictisesti.... :rolleyes:
nu crede ca ma mai iubeste la fel ca in prima zi
Sau poate iubeste pe alta ca in "prima zi" in care te-a iubit pe tine ;-)
In concluzie, ce sa faci? doar sa astepti inevitabilul "esti prea buna pt. mine iar eu cred ca meriti pe cineva mai bun" si in cele din urma pe....urmatorul

-
Love2Fly - Junior Member
salut. pot spune ca si eu am trait recent un astfel de moment tot cu un prieten de 1 an si 2 luni.doar ca la mine lucrurile au luat o alta intorsatura si probabil exista detalli complet diferite intre situatiile noastre. ca intotdeauna, am fost prima care s-a zbatut sa faca ceva pentru a salva ce-a mai ramas. ideea este ca prietenul meu nu m-ar insela si stiu asta din mai multe motive personale si experiente traite, asa ca vorba despre alta persoana nu era. in cele din urma mi-a recunoscut ca ii era frica ca voi renunta la el si vroia doar sa vada daca m-as impotrivi deciziei lui. ideea este ca uneori, in special cand e vorba de relatii lungi, la un moment dat ei se pierd sau se simt sufocati.si da,exista momente cand, desi ne frustreaza lucrul acesta, trebuie sa mai lasam si de la noi,fetele... asta e. acum depinde de increderea ta in el si de comunicarea dintre voi. dar pauze in dragoste, parerea mea, nu exista.
- dilinja
- Junior Member
[quote="Love2Fly"]Io stiu?...il plictisesti.... :rolleyes:
Sau poate iubeste pe alta ca in "prima zi" in care te-a iubit pe tine ]
Mama ce rau ejti:D
Deci, ar putea fi de apreciat o eventuala sinceritate, in cazu in care nu ar mintzi de'ar rupe apele. Pe de alta parte, daca lui ii e bine cu altcineva, iar tzie cu altu, sau pur shi simplu nu ie bine sa fitzi impreuna, ideea ar fi sa va despartzitzi, urjent.
In principal, ashteapta, ashteapta atat evitabilu, cat shi inevitabilu, deoarece nu potzi shtii niciodata, da daca ashteptarea trece de doo saptamani, macsim trei, eo zic satzi bagi picioarele.
Sau poate iubeste pe alta ca in "prima zi" in care te-a iubit pe tine ]
Mama ce rau ejti:D
Deci, ar putea fi de apreciat o eventuala sinceritate, in cazu in care nu ar mintzi de'ar rupe apele. Pe de alta parte, daca lui ii e bine cu altcineva, iar tzie cu altu, sau pur shi simplu nu ie bine sa fitzi impreuna, ideea ar fi sa va despartzitzi, urjent.
In principal, ashteapta, ashteapta atat evitabilu, cat shi inevitabilu, deoarece nu potzi shtii niciodata, da daca ashteptarea trece de doo saptamani, macsim trei, eo zic satzi bagi picioarele.
- kahlan
- Junior Member
pai nu prea pot sa trec la "next" asa repede si frumos pentru ca exista o buba: il iubesc nespus de mult. Iar o alta nu si-a gasit, si nici nu m-ar insela. Nu poate fi vorba de asa ceva intre noi. Problema este ca nu mai pot sa fac nimic de cand mi-a zis asta, nu ma mai pot concentra pe scoala, si pe ce altceva am de facut. Simt ca nu mai are rost tot ceea ce fac daca nu il am si pe el alaturi. Asta ma gandeam si eu, Dilinja, ca ar fi doar o gluma din partea lui, sa vada ce as face eu in situatia data... Cel putin pot spera ca asta este. Mi-a mai facut el asa odata, cu alta ocazie, deci nu ar fi exclusa probabilitatea. Ramane sa astept.
Dar ma intreb de ce mai sta inca cu mine? Doar pentru ca l-am rugat eu sa mai astepte, sa mai dam o sansa relatiei noastre? Si totusi, pare prea serios sa fie doar o gluma.
Dar ma intreb de ce mai sta inca cu mine? Doar pentru ca l-am rugat eu sa mai astepte, sa mai dam o sansa relatiei noastre? Si totusi, pare prea serios sa fie doar o gluma.
- andre
- Junior Member
ciudatele glume, zic eu! nu exista nici un soi de pauza in dragoste...daca sentimentul se duce, nu cred ac il reinvie o saptamana de nevazut/nevorbit. Poate rascoleste doar dorul, dar cu singuranta, chiar daca urmeaza o perioada de bine, plictiseala revine. SORRY
Like the naked leads the blind.
I know I'm selfish, I'm unkind.
Sucker love I always find,
Someone to bruise and leave behind.
I know I'm selfish, I'm unkind.
Sucker love I always find,
Someone to bruise and leave behind.
-
Akyta - Junior Member
Numai cei care poseda timp nelimitat ai idei de genu'(adica nimeni), nu poti sa dai pauza vietii si daca cineva tine neaparat sa se pacaleasca singur poate sa incerce treaba cu pauza....parerile sunt impartite si eu cred ca cuvantul pauza nu poate exista in dragoste....
- mikutzul
- Junior Member
pauza in dragoste? NU ! exclus.
nu exista iubire mai mare sau mai mica. sau mai intensa sau mai slaba. exista doar iubire. sau nu exista deloc. asa cum nici pacatele nu sunt mai mari sau mai mici. sunt doar pacate.
nu exista iubire mai mare sau mai mica. sau mai intensa sau mai slaba. exista doar iubire. sau nu exista deloc. asa cum nici pacatele nu sunt mai mari sau mai mici. sunt doar pacate.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
eu zic ca o departire temporara ar fi binevenita ,parerea mea asta nu inseamna ca trebuie sa o si incerci!!!!
///tHE Lion kING\\\
-
Eagle Raider - Mesaje: 645
"Iubire"_____suna asa de primordial si rece iar cand se introduce in dragoste ca o extensie nu mai suna deloc. Eu cred ca este inventia unui poet notiunea de iubire, un poet care-si vedea sfarsitul.Trist......foarte trist......
- mikutzul
- Junior Member
dilinja scrie:mi-a recunoscut ca ii era frica ca voi renunta la el si vroia doar sa vada daca m-as impotrivi deciziei lui.
adica facea teste cu tine. cool de tot.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Time to say good-bay !
Este mult mai sanatos pentru ca intr-o dragoste adevarata nu pot exista jumatati de masura !
Atat de adevarat :

Este mult mai sanatos pentru ca intr-o dragoste adevarata nu pot exista jumatati de masura !
Atat de adevarat :

I'm a natural blue
-
Rikedom - Junior Member
eu cred ca poate exista o "pauza in dragoste" in anumite conditii: atunci cand cei doi sunt absolut siguri ca se iubesc si decid din divesre motive sa faca o pauza sau cand sunt departe unul de celalalt(tot pauza e).
referitor la ce ne ne intreaba andre, nu stiu exact. poate se va intoarce. stii, e o fraza care imi place f mult (din Indecent Proposal):
"If you want something badly, set it free. If it comes back to you, it's yours forever. If it doesn't, was never yours to begin with".
referitor la ce ne ne intreaba andre, nu stiu exact. poate se va intoarce. stii, e o fraza care imi place f mult (din Indecent Proposal):
"If you want something badly, set it free. If it comes back to you, it's yours forever. If it doesn't, was never yours to begin with".
Hai sa ne mutam la mare!
-
Lu_Lu - Junior Member
Chestia asta e cea mai mare porcarie...auzi...pauza in dragoste...
E un cliseu folosit pentru a scapa de persoana respectiva...trebuie sa mai astepti si sa iti zica : "esti prea buna pt mine & stuff...asa ca trebe sa iti cauti altu' mai bun ca mine" (copyright : Love2fly)
E un cliseu folosit pentru a scapa de persoana respectiva...trebuie sa mai astepti si sa iti zica : "esti prea buna pt mine & stuff...asa ca trebe sa iti cauti altu' mai bun ca mine" (copyright : Love2fly)

Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
eu am niste prietene cu care fac pauze si ne iubim din cand in cand.deci pauza e buna.
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
19 mesaje
• Pagina 1 din 1