Suntem 3 deja,care se mai anunta?poate reusesc sa fac cumva sa adun mai multi fani ATB din Bucuresti(si din tzara)...

apoi mai sunt 10 % din "clientii" Kristal..cei care stau mereu pe canapea si beau whisky ...iar restu de 10 % sunt compusi din voi..cei care mai stiti ce ascultati si veniti acolo pt ce baga nu pt renumele lui.
faceam poze cu ATB* totzi:((( asha, nu am decat eu cu ATB* shi CaiLun cu tot cu ATB*....daca erai shi tu poate era mai frumos ;-) ~)
(
:rolleyes: ;b
shi ce ziceai de imprumuta un procesor?
Stati ca mi-am adus si io aminte de fanclub.ro... :sal:

sper sa puna el pozele pe forum, pentru ca aceleashi le am shi eu ;-) .
Matrashita scrie:Da,poti sa pui un clip...nu mai multe daca se poate.
Pune si pozele cu tine si Andre.
Foarte mijto pozele!
Nu am prea inteles de ce ai spus ca a scazut calitatea publicului fata de anul trecut... adica, inteleg ca tu ai fost atunci, dar nu si acum... si deci, cand ai fost tu a fost mai frumos... [-( ba io cred ca acum a fost mai frumos!.. - asta ca sa vezi ca nu ai de unde sa califici calitatea publicului doar daca nu ai fost acolo si o faci numai dupa niste poze... in fine.
Ghici care e Maxx si care-s eu? :w
;b
Pai sa fie sanatos domnu' Oakenfold si sa traiasca mult si bine... da' daca il apreciezi asa de mult, de ce nu ii dedici matale o noua sectiune?... lasand la o parte ca atunci cand va aud cu muzica... "comerciala" marca atb* si cu teorii de genu': "e bun CACOmpozitor/producator dar la mixaj mai are de lucrat" imi dau seama ca nici nu are rost sa intru in polemica... Am impresia ca ceea ce nu prea va place voua la atb* e structura incarcata a versurilor... [apropo de "belive in me"] lucru pe care nu prea il mai gasiti la altii... si tocmai asta e ideea: stilul mixajelor evolueaza... si doar piesele valoroase raman... (so I BELIVE in atb*!...) Vorbim peste cativa ani
... sau poate facem un compromis.. il punem pe Oakenfold sa mixeze piesele lui atb*... e? 
numai bine !
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator