2. cat dspre site site, o s m apuc in curand de munca (mai dureaza un pic pana ma apuc totusi) si imi va fi d folos tot ajutorul posibil! pe langa help la crearea sitului (cineva care se pricepe la php si programare web..), bineinteles am nev de multe kestii gen..imagini, sunet etc (nu cred k o s am spatiul necesar k s bag si clipuri) insa in primul si in primul rand ma intereseaza daca sunt pers (si stiu k sunt) care au piesele MF traduse cat mai exact in romana (stiu destula franceza insa simbolistica versurilor, la 19 ani ai mei, se poate sami mai scape
. vreau s fac si niste analize ale textelor, cat mai elaborate si mai complexe
d'asta zic..anyway, inca nu mam apucat de site..mai dureaza un piculetz
anyway, km atat
alx.
Max Him scrie:ALX-ONLINE,
bine ai REvenit... cam greu ce-i drept, da' esentialul este ca ne esti aproape.
Referitor la ce spui tu:
>>o ador pe mylene farmer si as da orice sa stau 2min fata in fata cu ea, desi pare cam utopic..
Hm!... care n-ar vrea dintre noi astia din forum sa o salute macar! ]www.mylenefarmer.go.ro[/url] apropo, cine ma poate ajuta cu info, lucrat la site si alte d'alea lasatimi un msg)
DA, ti-am mai spus ca sunt de acord sa te ajut, si o voi face in masura posibilitatilor mele si timpului disponibil. Informatii de exemplu ti-as putea da.
>>..makar un autograf pe o poza tot as vrea lol
deci..se "evidentiaza" cineva????
Hm!...aici am sa te rog sa fi mai explicit: soliciti poze cu autografe de la Mylene, SAU ai dori sa obtii de la EA aceste poze semnaturi?! :con: :con:
Nu stiu cine te-ar putea ajuta aici, eu unul iti spun sincer ca NU detin autografe de la ea!!... desi mi-as dori acest lucru... cel putin nu detin DEOCAMDATA!
Ci sentiamo!