Comentarii la Cats Blues Pool Club
toate meciurile jucate de k@tzy se iau in considerare ca fiind victorii ale ei cu 3-0, indiferent de rezultatul final. o sa bag si chestia asta in regulament, dar acum mi-e lene sa editez.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
de ce se iau in considerare asa ? :con:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
baics, eu ma refeream la altceva, si anume in mod special la meciurile jucate in grupa D (a mea) dupa ora oficiala de inchidere (afisata de k@tzy cu un post de pe la orele 20:00 pm). Asta pentru ca eu habar nu am daca ma calific sau nu, si asta si din cauza lui Jasmine care putea macar sa lase un pm sau un offline message pe yahoo cum ca o sa fie online in sfarsit dupa ce o astept de vreo 3-4 zile. Dar nu a facut-o, eu am avut treaba, si cand m-am intors am vazut ca ea jucase cu toata lumea, mai putin cu mine.
-
whatever - Mesaje: 2848
corect, tot ce s-a jucat dupa ora respectiva nu mai conteaza!
baixule, as vrea si eu un punct la regulament, ca si ala pentru [email="k@tzy"]k@tzy[/email], crezi ca se poate?
baixule, as vrea si eu un punct la regulament, ca si ala pentru [email="k@tzy"]k@tzy[/email], crezi ca se poate?
-
Daimon - Mesaje: 5074
ce prietenie frumoasa e intre whatever si cHanni...doi demni fii ai Aradului
cHanni il linisteste pe whatever :p

cHanni il linisteste pe whatever :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Daïmon scrie:baixule, as vrea si eu un punct la regulament, ca si ala pentru k@tzy, crezi ca se poate?
numai daca ti se blocheaza calculatorul / iti pica netul atunci cand adversarul conduce si are shanse foarte mari de a cashtiga meciul (nu "setul" respectiv).
ANTI
-
ah, merci:), aranjam:). eu am legatura de net prin radio, mai bate vantu, mai trece vreo pasare pe-acolo! e bine de stiut:)
-
-
la fotbal:D
dar eu zic sa lasam astea de-o parte:D vorba lu' channi.. parerea mea...
no prob:D mai bine tu ca el nu le are cu fotbalul, oricum se pregateste pt finala cu millan
peace&love
dar eu zic sa lasam astea de-o parte:D vorba lu' channi.. parerea mea...
no prob:D mai bine tu ca el nu le are cu fotbalul, oricum se pregateste pt finala cu millan
peace&love
-
eh un ping-pong, la dublu:) ar fi fain:D
ontopic: eu nu cred, s-ar putea sa se tina cont de clasament... habar n-am dar sigur nu putem pica.. ar fi culmea.. sa se pastreze grupele:D
ontopic: eu nu cred, s-ar putea sa se tina cont de clasament... habar n-am dar sigur nu putem pica.. ar fi culmea.. sa se pastreze grupele:D
-
Nu credeti ca am ajuns 'putin' off-topic.....btw......Sandu de care pomeneam maid evreme e mascota noastra locala - un boschetar pe la 50 de ani ce doarme in parcul din spatele primariei si scandeaza toate ziua lozinci anti poli
Isn't it rude enough to be alive when nobody likes you?
-
Reatrd - Junior Member
sper ca noaptea sa fii fost un sfeshnic bun si sa va fii inpacat, da?
ANTI
-
ne-am chinuit cu totii sa terminam meciurile...sa intocmim clasamentele....si tragere la sortzi poola ~(
-
neatza canpionilor..ma'tz aruncat in strada..deci vreau sa'i felicitez pe cei din grupa mea care iei au jucat unu' mai bine ca celalant:
1/gigell care ie tata lor, vere inca pootzin shi o sa spulberi tot
2/reatrd care ie shi iel shef shi care mi'a mai dat la cap shi cu alte ocazii
3/SOD care m'a spart asha de rau de'au vulcanizat ashtea la mine doo ore
4/whatever care mi'a dat in barbie pe beatu' lu' marley de'am plecat pe shaishpe carari dupe partida..
a special bravo pt fluffi care deshi a jucat mai bine ca mine s'a perdut cu firea pe final shi a luat'o in freza
asha ca eo shi cu giasmina putem sa ne luam de mana shi sa ne dam amandoi cu capetele de peretz..
aiule, vazui ca shi matale o sa privesht turneu' de la televizor, te invit alatur de mine, sa spargem semintzele impreuna
aleleu acu vazui..nene baicsule mai ie un loc shi pt mata, numa' sa aduci de baut c'alfel n'avem sticle cu care s'aruncam in ashtea
ps: turneu pt fraeri cand se organizeaza, ai?
1/gigell care ie tata lor, vere inca pootzin shi o sa spulberi tot
2/reatrd care ie shi iel shef shi care mi'a mai dat la cap shi cu alte ocazii
3/SOD care m'a spart asha de rau de'au vulcanizat ashtea la mine doo ore
4/whatever care mi'a dat in barbie pe beatu' lu' marley de'am plecat pe shaishpe carari dupe partida..
a special bravo pt fluffi care deshi a jucat mai bine ca mine s'a perdut cu firea pe final shi a luat'o in freza
asha ca eo shi cu giasmina putem sa ne luam de mana shi sa ne dam amandoi cu capetele de peretz..
aiule, vazui ca shi matale o sa privesht turneu' de la televizor, te invit alatur de mine, sa spargem semintzele impreuna

ps: turneu pt fraeri cand se organizeaza, ai?
?!
-
h0va - Mesaje: 2049
mesaj merlucian
k@tzi comunica ca i s-a crapat compu (probabil de la blestemele lu baics) drept pentru care nu poate proceda la tragerea la sorti a grupelor fazei 2 astfel ca ingrata misiune ii revine miraculosului desemnat in unanimitate de CDO
miraculosule, ia biletelele , urnele si baga grupele , asa cum numa matale stii
peseu: voinice hova, am fost lucrat bre
k@tzi comunica ca i s-a crapat compu (probabil de la blestemele lu baics) drept pentru care nu poate proceda la tragerea la sorti a grupelor fazei 2 astfel ca ingrata misiune ii revine miraculosului desemnat in unanimitate de CDO
miraculosule, ia biletelele , urnele si baga grupele , asa cum numa matale stii

peseu: voinice hova, am fost lucrat bre

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
in 15 minute mafia locala va efectua tragerea la sortzi :p
-
Înapoi la Campionatul forumistic de biliard