O shueta...amicala

Mesajde Alienor » Mie Mai 25, 2005 9:31 am

danone, intelegem problemele tale de computador & altele, da chiar asa..?
:D
mdea, pai sa vedeti, ala e ala, alalalt e ala, restu, pana mea, nu mai stiu ca le-am sters, sunt organizator da ce conteaza mi-e somn ;b uanderful
Alienor
Junior Member

Mesajde paiacec » Mie Mai 25, 2005 9:36 am

Alienuaro, m-ai ienervat!Mi-ai dat note mici!Daca nu trec clasa?Ma ai pe conshtiintza.

Merluc: am shi io o intrebare: daca era sa am lucrarea terminata(SF) ce note imi dedeatzi avand in vedere notele(destul de marishoare) pe care mi le-atzi acordat?
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde Alienor » Mie Mai 25, 2005 9:43 am

paiacecule, incep sa ma obisnuiesc cu criticile :D
Carevasazica, vrei sa spui ca 7 de la eye sau 6.33 de la nocturna sunt mai mari decat 7.16 de la mine? ;b
Alienor
Junior Member

Mesajde nocturna » Mie Mai 25, 2005 9:44 am

paiacecule, marishoare.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Djinn » Mie Mai 25, 2005 9:48 am

baixinho, nu te supara pe mine :D da' ce fel de medii is alea? (cred ca a mai intrebat si gabuba asta). Daca-s aritmetice, ceva e-n neregula... nu-mi ies la socoteala :p
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde gaga » Mie Mai 25, 2005 10:14 am

fluffy* scrie:(cred ca a mai intrebat si gabuba asta).

Si tu ai mai intrebat :D

pai de ce nu le faci tu daca si vremi?

Alienor, da, chiar asha pt ca ezapt firu' lucrurilor a fost asa: aseara notele s-au afisat dupa plecarea mea -> cartzi+bere pana tarziu -> somn (nu acas unde am materialele de la concurs) -> trezit devreme -> aici pe rand: sedinti, trebi, prezentari, rapoarte, sefi, net de cacat -> un om ma pisa sa fac sa dreg sa pun (timp in care si alti oameni ma pisau in afara jobului cu tofelu) -> respectivu om a zis ca se caca in organizarea mea (nu e in plm nici 12 ceasu) -> io cacata nu o vreau asa ca luati-o voi, inmultiti si impartiti cat vretz ca e toate pe net aicisa, simplu, ce panamea.

flufi, da mami, e miercuri, tzai schinbat mailu? a, peseu: gata trebile :D
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Alienor » Mie Mai 25, 2005 10:22 am

cu ocazia postului de mai sus am aflat ca danone, ca si solaris si ca si mine dealtfel a fost aseara la bere si la chestii :D foarte interesant, ma bucur ca avem cu totii o viata sociala zburdalnica, insa pe mine ma interesa de ezgxzemplu cine e borboroth, nu de alta da mi-a placut lucrarea (inmulteala si imparteala ma intere mai putin, la o adica se refac calculelele si gata).
Alienor
Junior Member

Mesajde Djinn » Mie Mai 25, 2005 10:22 am

danone, pai am intrebat si io, ca poate au folosit alt fel de medii, naiba stie, ca socotelile alea ale offenderului de-mi innodara creierii :D

nu mi-am schimbat meilu, da' am uitat de iel momentan, ca trebi :p

ps - bre, da' daca tu dai bir cu fugitii, pe noi cine ne mai organizeaza?

( borboroth e mirela. )
Djinn

Mesajde nocturna » Mie Mai 25, 2005 10:25 am

deci alienor ie organizator acuma ? sau da ? sau nu ? sau n-am intzeles.

shi mie mi-a placut lucrarea mirelei.
ca si solaris si ca si mine dealtfel a fost aseara la bere si la chestii

shi noi mai avem asfel de scapari, da' nu ne laudam. :D

nocturna

Mesajde Alienor » Mie Mai 25, 2005 10:27 am

nicidecum, pana una alta eu contorizez berile baute de forumisti :D

edit- nocturna, tocmai de aia am spus.. de ieri seara si pana az am aflat deja ce-au baut o buna parte din forumisti, pen-ca au povestit aici. Hai, nocti, zi-ne si noua ce-ai facut asara, te rugaaaaaaaam
Alienor
Junior Member

Mesajde Daimon » Mie Mai 25, 2005 10:28 am

danone, acuma doar nu credeai ca n-o sa se gaseasca niciunul sa comenteze.. ca doar aveam experienta trecuta:D

eu sper sa iti schimbi decizia, in caz contrar concursul ducandu-se definitiv si irevocabil naibii...

daca a comentat cineva din cauza micilor intarzieri, sa-i fie rushine si sa-si vada de trebile lui, nu are rost sa ii bagi in seama.
Daimon

Mesajde baixinho© » Mie Mai 25, 2005 10:30 am

fluffy* scrie:ce fel de medii is alea?

pai lom exemplu Alienor si Amaterashu (primii doi la alfabet dintre jurati). mi-a trimis cate trei note pentru fiecare lucrare, deci sapte seturi de note. a rezultat, deci, sapte medii artimetice (pentru fiecare dintre concurenti): ma (media aritmetica a notelor) lui EU, ma Kriogenia, si asa mai departe. dupa aia am luat media aritmetica a fiecarui concurent de la fiecare jurat in parte, le-am adunat si am impartit la 7, pentru ca darkshines inca nu-mi daduse notele, si mi-a dat nota finala a fiecarui concurent.

exemplu concret: EU a primit de la Alienor notele 8 + 8,5 + 7,5, iar media este 8. EU a primit de la Amaterashu 7,5+7,5+7,5, iar media este 7,16. mediile lu EU de la fiecare jurat in parte sunt: 7,16 de la nbm, 7,5 de la afex, 7,83 de la Daimon, 7.67 de la aiu, 8,33 de la Amaterashu si 6,83 de la nocturna. puse cap la cap si impartite la 7 da 7,61. media asta am adunat cu media notelor de la darkshines [(7,5+7+7,5) : 3 = ] 7,33 si mi-a dat un total, pe care l-am impartit la doi. rezultatul, 7,47, este media finala pentru proba a doua pentru EU.

am facut asa pentru ca am vazut multe "reproshuri" ca nu afishez mai repede notele. pot sa fac altceva, dar diferentza va fi insesizabila: sa adun mediile fiecarui concurent de la fiecare jurat in parte si sa impart la 8.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Mie Mai 25, 2005 10:35 am

gabuba, notele pe care ti le-am oferit s-au datorat in primul rand faptului ca lucrarea ta mi s-a parut cea mai obositoare la citit pentru contradictiile si unele afirmatii fara logica. nu am aici, la biuro, lucrarile cu adnotarile dar din ce imi aduc aminte :

“actiuni devenite reflexâ€Â
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Djinn » Mie Mai 25, 2005 10:36 am

baixinho, nu asta am vrut sa zic :rolleyes:

ci:
1. cu o singura exceptie (DebajodeEstadoParado), mediile lui afex nu sunt aritmetice. am stat si-am socotit primele trei medii aritmetice de la fiecare jur (toate fiind aritmetice, mai putin ale lui :p ). D-aia am intrebat, poate el a folosit cine stie ce alta metoda...

( + 2. aiu a rotunjit diferit de ceilalti. ex: 8.67 in loc de 8.66, 7.34 in loc de 7.33 - asta ca observatie, ca nu conteaza).
Djinn

Mesajde eyewitness » Mie Mai 25, 2005 10:40 am

aiu a rotunjit

mie-mi plac formele mai ...rotunjuare :D
eyewitness

Mesajde nocturna » Mie Mai 25, 2005 10:41 am

Alienor scrie:Hai, nocti, zi-ne si noua ce-ai facut asara, te rugaaaaaaaam

am cascat.

deci ne-am lamurit.

nocturna

Mesajde baixinho© » Mie Mai 25, 2005 10:42 am

aici ai dreptate. unii jurati mi-ai trimis si mediile aritmetice, pe care le-am luat de bune. incepand cu proba a treia, insa, o sa verific si acele medii, dupa care (daca e cazul) o sa ii cer parerea, prin pm, evident, juratului.

rotunjirea lui eye este infima. gandeste-te ca acel 0,01 se imparte la 8 (numarul de medii al fiecarui concurent).
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Djinn » Mie Mai 25, 2005 10:46 am

eyewitness scrie:mie-mi plac formele mai ...rotunjuare :D

ei da, e de inteles :D

baixinho, d-aia am pus-o in paranteza, doar ca observatie. (ca nu conteaza, nu ca-i plac lu' aiu formele rotunjoare :p )
Djinn

Mesajde nocturna » Mie Mai 25, 2005 10:50 am

Notele lui aphextwinz
EU 7,5 9 6,5 7,5
Kriogenia 6 9 6 7,33
DebajoDeEstadoParado 8 9 6,5 7,83
Virgula 7,5 8 5 6,33
X 9,5 9 6,5 7,5
Borboroth 8,5 9 6 7,66
Icarush 6,5 8 5,5 6,5

Eu - 7.66
Kriogenia - 7
DebajoDeEstadoParado - 7.83
Virgula - 6.83
X - 8.33
Borboroth - 7.83
Icarush - 6.66

afecs o fi facut media pe alea de la fotografii. :D

nocturna

Mesajde gaga » Mie Mai 25, 2005 10:59 am

~p ~p bre terminatz ca apare omu afecs cant s-o trezi si va lamureshte, io cu cifrele nu prea le am si nici nu vreau sa le am :D

si apoi daca citeatz si ce am zis io si daca flufi in loc de blabla raspundea la ce am intrebat-o reiesea:

1. Solaris (EU)
2. older (kryogenie)
3. Gabuba (DebajoDeEstadoParado)
4. paiacec (virgula)
5. katzi = icarush
6. flufi = x
=> boboroth e mirela.

daca vb atata pierdeti esentialu :D
gaga

Mesajde Djinn » Mie Mai 25, 2005 10:59 am

izact nashica, sarumana :yD
poate afecsu face calculele conform algoritmului initial (ala de-l propuse offenderu la inceputu inceputurilor).

danone, iar incepi cu telepatiile? ~p ma sperii, zau :p
tomnai ce pusesem si io lista cu indivizii...

Bre, ce ne-am imputinat... :con:
Djinn

Mesajde eyewitness » Mie Mai 25, 2005 11:03 am

acu ca vazui cine se ascunde in spatele marshavelor pseudonime :D m-a pus pe ganduri diferenta de stil si valoare intre lucrarea lui older de la proba 1 si cacatu trimis la proba 2

Bre, ce ne-am imputinat

asa se cern valorile ~p
eyewitness

Mesajde nocturna » Mie Mai 25, 2005 11:10 am

danone scrie:apare omu afecs cant s-o trezi si va lamureshte,

aoleo, daca incepe a ne desfashura cine shtie ce sistem de notare realizat prin combinatzii shi permutatzii multiple in integrale nedefinte care deimpreuna formeaza o noo medie artimetica necunoscuta publicului larg, mai bine nu... :D
boboroth e mirela

borboroth. :D

fluffi, priveshte la partea buna, mai putzin de citit, mai putzin de notat, shi mai putzin de calculat. :D

nocturna

Mesajde Djinn » Mie Mai 25, 2005 11:13 am

si mai putina concurenta :j
Djinn

Mesajde gaga » Mie Mai 25, 2005 11:50 am

am vorbit cu iel la telefon si nu-si aminteste nimic ~p "am pus eu medii la literatura? nu am pus totaluri?" loooooooooooooooooooooolz bre organizatoru fuse depasit si juratu biat ~p misto.

borboroth

boborot, borobotz, ce plm de nume vrei tu: mi re la
gaga

Mesajde nbm » Mie Mai 25, 2005 12:01 pm

gabuba scrie:as dori ca ..., nbm ... sa isi explice notele cu care au punctat lucrarea mea si de ce au considerat ca alte lucrari sunt mai bune, pe rand, cu calm. multumesc.

gabitzule,
dat fiind ca eu incerc - pe cit posibil - sa notez lucrarile independent, nu prin comparatie (ca altfel as face un top ca la miss/mister si nu as da note), nu vreau sa detaliez de ce altii au luat note mai mari decit tine.
iti pot spune insa ce am considerat nepotrivit la lucrarea ta...

din fericire, aiu a postat deja comentarii destul de ample :D, cu care sunt total de acord.
am remarcat multe contradictii - vezi istoria povestita de strabunicu despre hirtie, urmata ceva mai tirziu de "am citit intr-o carte", cind se presupune ca oamenii nu au vazut in viata lor nimic din hirtie (sau, ma rog, asta am presupus eu)
am mai depunctat exprimarea de multe ori greoaie, cum ar fi: "M-a revoltat intotdeauna cum oamenii incercau sa-si renege componente ale trecutului, astupandu-i in ceva sacru din care a rodit totul.
Cei care nu mai sunt vii sunt mandria noastra, daca ei nu erau nici noi n-am fi."
recunosc ca am citit de mai multe ori frazele acestea pt a intelege la ce se refera autorul - oi fi eu mai greu de cap :D

apoi, nu am inteles ce inseamna Lichidul de Sus si Raceala de Sus si de ce erau venerate - din moment ce le-ai scris cu litere mari

am mai depunctat lucrarile care fac referiri la dictaturi, conducere unica, big brother etc - idealistul din mine inca mai crede intr-un viitor democratic :D - dar, evident ca nu asta era motivul depunctarii, ci faptul ca mi se pare cam clisheistic
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde nocturna » Mie Mai 25, 2005 12:03 pm

danone scrie:am vorbit cu iel la telefon si nu-si aminteste nimic ~p "am pus eu medii la literatura? nu am pus totaluri?" loooooooooooooooooooooolz bre organizatoru fuse depasit si juratu biat ~p misto.

escelent ! asta + poza lu' nbm cu papa santa m-au binedispus macsim pe ziua de azi. :D

nocturna

Mesajde gaga » Mie Mai 25, 2005 12:11 pm

nu au vazut in viata lor nimic din hitie

ai mancat un T? "nu au vazut in viata lor nimic din hitite" ? adica din femelele hititelor? ~p
gaga

Mesajde nbm » Mie Mai 25, 2005 12:52 pm

creca mi-era tare foame, ca am mincat mai multe litere din mai multe locuri ~p
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde nocturna » Mie Mai 25, 2005 12:57 pm

bravo mah, 5 la stil shi estetica. :D

nocturna

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Concursuri creatii literare