O shueta...amicala
bah miraculosule, daca la bazme a scartzait la epopee se buleshte de tot
propunerile pentru urmatuarele probe ar fi:
- poezie cu forma ficsa (gazel)
- reportaj
- povestire cu tema si vocabular(12-15 cuvinte obligatorii) inpuse
- interviu
- drama
- epigrame
- cimilituri
pana luni lista ramane deschisa
propunerile pentru urmatuarele probe ar fi:
- poezie cu forma ficsa (gazel)
- reportaj
- povestire cu tema si vocabular(12-15 cuvinte obligatorii) inpuse
- interviu
- drama
- epigrame
- cimilituri
pana luni lista ramane deschisa
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
de ce lipseste una dintre cele mai celebre specii ????
romanul !
:p
romanul !
:p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
io propun piesa de teatru
nocti nu te rade, ne-am gandit si la teatru scurt, gen un act si-o scena , comedie
miraculosule, parca o trilojie ar fi mai conpleta, nu?
o alta idee care mi-a traznit este "pledoarie". se ia ionel din schita vizita de caragiale si se aseaza pe banca acuzatiilor. ionel este acuzat ca e prost crescut, rasfatzat, needucat etc. concurentii tresa se erijeze in avocatu apararii si printr-o pledoarie meseriasa, sa-l disculpe pe ionel si sa zdruncine tuate capetele de acuzare astfel ca juratii sa aprecieze gradul in care "avocatii" au reusit , prin logica, argumente, stil, sa convinga juriul de nevinovatia lu ionel
-
fluffy, si cu catelu, pisica... numa interesant sa fie.
ar mai fi o idee sa realizeze un discurs pe o anumita tema/ocazie data
iedit. cam la ce zice aiu ma gandisem si eu
ar mai fi o idee sa realizeze un discurs pe o anumita tema/ocazie data
iedit. cam la ce zice aiu ma gandisem si eu
-
Daimon - Mesaje: 5074
alienor, la reportaj aveam in cap urmatuarea situatie.
esti reporter tv. mergi inpreuna cu cameramanu la un bloc unde a fost descoperita o crima. politie, vecini, alti reporteri etc. intri in direct pe post si chiar in acel moment se strica camera video. tresa transmiti detalii de la locul faptei duar audio. concurentii ar trebui sa se transpuna in pielea reporterului. au la dispozitie exact 3 minute de emisie.
esti reporter tv. mergi inpreuna cu cameramanu la un bloc unde a fost descoperita o crima. politie, vecini, alti reporteri etc. intri in direct pe post si chiar in acel moment se strica camera video. tresa transmiti detalii de la locul faptei duar audio. concurentii ar trebui sa se transpuna in pielea reporterului. au la dispozitie exact 3 minute de emisie.
-
si io sunt pentru parodie insa mi s-ar parea interesant ca fiecare concurent sa-si parodieze una din lucrarile de la probele anterioare 

-
io ma gandeam ca la sfarsitul concursului fiecare jurat sa parodieze o lucrare de-a unui concurent.. 
io zic sa mai schimbam ceva si sa ne mai si radem ca m-am saturat de basme fantastico-telenovelistice ...

io zic sa mai schimbam ceva si sa ne mai si radem ca m-am saturat de basme fantastico-telenovelistice ...

Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-
Amaterasu - Mesaje: 1287
inseamna ca tu mai crezi in miracole
(eu credeam ca acolo unde deja umorul schioapata, autoironia e de-a dreptul la pamant.. poate ma-nsel)
edit - Amaterasu, eu ma gandeam chiar la altceva: pentru repararea frustrarilor concurentilor ce se simt nedreptatiti, juratii sa fie si ei supusi la o proba literara..

(eu credeam ca acolo unde deja umorul schioapata, autoironia e de-a dreptul la pamant.. poate ma-nsel)
edit - Amaterasu, eu ma gandeam chiar la altceva: pentru repararea frustrarilor concurentilor ce se simt nedreptatiti, juratii sa fie si ei supusi la o proba literara..
- Alienor
- Junior Member
-
:rulz:deseara la concert, ok?
nu sunt sinucigas:D. Alienor e masochista. hai ca poate o chestie m-as pune sa fac, asa dedemonstratie, dar nu mai mult.
nu sunt sinucigas:D. Alienor e masochista. hai ca poate o chestie m-as pune sa fac, asa dedemonstratie, dar nu mai mult.
-
Alienor scrie:edit - Amaterasu, eu ma gandeam chiar la altceva: pentru repararea frustrarilor concurentilor ce se simt nedreptatiti, juratii sa fie si ei supusi la o proba literara..
Io ma gandeam la altfel de probe pt. jurate in vederea repararii frustrarilor1

Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
matei, abtine-te in a mai posta aici. du-te pe caterinci
-
Amaterashu a fost cea mai harnica si mi-a trimis notele astfel:
* ordinea concurentilor: ROWS, Pomana Tiganeasca, Fabulina, Da.
* ordinea coloanelor: Tehnic, Stil, Originalitate.
Incercati, daca puteti, sa pastrati aceeasi ordine.
Multumesc
* ordinea concurentilor: ROWS, Pomana Tiganeasca, Fabulina, Da.
* ordinea coloanelor: Tehnic, Stil, Originalitate.
Incercati, daca puteti, sa pastrati aceeasi ordine.
Multumesc
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Baicsule, io zic ca aiu numa de al naibii o sa le puna invers!Asha e el!Ii place sa offtice lumea.Da s-ar putea sa ai noroc, ca de obicei el da doi pe linie, asha ca ordinea e aleatorie in cazul asta!
Aiule, corecteaza-ma daca greshesc!:D
Aiule, corecteaza-ma daca greshesc!:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
mi-a trimis si aiu notele. asa cum anticipa paiacecu, 2 pe linie. ce fler, domn'e, ce fler. 

ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Înapoi la Concursuri creatii literare