Cine/ce ne calca pa nervi
Moderator: anjin-san
ma enerveaza moldoveanu din spatele meu de la school..ca nu vrea sa vb cu acshientu ala a lui..ma enerveaza mama cand imi baga la spalat hainele albe imaculate..si ies roz..ma enerveaza oameni care suna si cand ai robotu telefonic in loc de mesaj..iti las un ton extrem de''ocupat''..ma enerveaza za people gen ''xerox''adik.copiaza cu nerushinare pe altzii...si nu au o viata proprie...
tralallalalalallalaaaa
-
matzaa - Junior Member
Imi face mare placere sa anunt ca, din varii motive, cu mare drag ma CAC in reclamele sonore de pe fanclub.ro. Daca n-am nimic cu Orangeul care imi pune un yoda foarte cuminte pe monitor, atunci ma pis de sus si cu o presiune nemaivazuta pe insipizenia aia de la Connex pe care o vad ed 76389524 ori la TV si care are si o melodie mega stupida.
Cat despre innebunitor de monotonul ritm techno-ceva de la Pepsi mortii masii, ii doresc ce-i doresc si echipei Dinamo, din tot sufletul meu curfat de copil: sa se duca dracu si sa nu mai aud in viata mea de el.
Cat despre innebunitor de monotonul ritm techno-ceva de la Pepsi mortii masii, ii doresc ce-i doresc si echipei Dinamo, din tot sufletul meu curfat de copil: sa se duca dracu si sa nu mai aud in viata mea de el.
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
1. ca in politehnica, sa scoti o prapadita de diploma de la o facultate iti trebuie cate o semnatura de la toate facultatile, si in total 20 de semnaturi de pe o suprafata cam cat un oras mediu din Romania. A dracu' birocratie romaneasca, si-al dracu' internet, cu cin' l-a inventat si nu l-a implementat si-n poli
si 2. ca trebuie sa-mi fac singur mancarea. Asta e infiorator de enervant.
si 2. ca trebuie sa-mi fac singur mancarea. Asta e infiorator de enervant.
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
printre alte lucruri, prostii si dobitocii care nu-si dau seama ca sunt prosti.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
gastele de bani gata,care cred cu tarie ca totul se rezolva cu bani si care in aparenta sunt cele mai tari,dar cand le iei la bani marunti ,nu valoreaza nici 3 lei.
- Catzelusha
faptul ca nu gasesc un patch pentru RedHat sa imi mearga MP3-urile acolo 

Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
ma oftica posesorul/posesoarea numarului 0720562036 ... ca imi beepuri incontinuu...poate il/o beep in beep pe el/ea !!!
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
la ora asta? ploaia shi pet shopu' care n-are mancare pt bursuci pui, numa pentru bursuci adultzi
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
adunatura care se autointituleaza bolthard,
o trupa de fitzosi, labagii si infatuati care n-are ce cauta pe o scena ci poate supt un cort din batatura la fro nunta sau botez
o trupa de fitzosi, labagii si infatuati care n-are ce cauta pe o scena ci poate supt un cort din batatura la fro nunta sau botez
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
au fost mai multe chestii :
1. ochiul drept ca m-a durut azi de m-a nenorocit
2. genunchiul drept
3. vremea de tot cacatu'
1. ochiul drept ca m-a durut azi de m-a nenorocit
2. genunchiul drept
3. vremea de tot cacatu'

-
ploaia de tot cacatu !!!!!
-
pL4gu3_ scrie:Gustul MAXim de cola...urasc tampenia..mai ziceam daca era doar o data...dar din secunda in secunda e chiar stresant...it sucks...
F.adevarat, fac cu nervii deja.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
faptu' ca mi-am rupt degetu' la baschet...
acu nu mai pot canta la chitara, nu mai pot juca baschet
vreo 2-3 zile...sa se mai calmeze durerea
acu nu mai pot canta la chitara, nu mai pot juca baschet
vreo 2-3 zile...sa se mai calmeze durerea

-
1. ca peste 80% din pasageri (de orice fel) sint mosi si babe
2. ca mereu cand caut ceva e ultimul din tot mormanu (de cd-uri de ex)
3. cand sind contrazis cand stiu 100% ca am dreptate
4. babele, in general
5. limba spaniola
2. ca mereu cand caut ceva e ultimul din tot mormanu (de cd-uri de ex)
3. cand sind contrazis cand stiu 100% ca am dreptate
4. babele, in general
5. limba spaniola
- tzache
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma