Mobilizare Generala Iv
Moderator: Shaki
31 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Mobilizare Generala Iv
ATENTIUNEEEEEEEEE!!!!
S-a ordonat:
"MOBILIZARE GENERALA 4 - Revolutia Rock"
27 aprilie de la ora 19.00 - la 05.00 - Aeroport Baneasa (pe pista)
IRIS, CARGO (& R.A.C.L.A.), VAMA VECHE, AB4 (& Verdikt), OMUL CU SOBOLANI, SPITALUL DE URGENTA, PROCONSUL, IEDERA, NEUROTICA, KRYPTON, ANTRACT
Incepind de Marti, 16 aprilie vino sa-ti iei "ordinul de incorporare" de la: Magazinul Muzica, Sala Palatului, Sala Polivalenta,
Statia de Metrou Unirii 2, Agentia VIP Tourism (H. Negoiu),
punctele volante din zona Aeroportului Baneasa
VINO LA CEA MAI IMPORTANTA MOBILIZARE GENERALA
DIN TOATE TIMPURILE !
FII EROU IN REVOLUTIA ROCK!
Se vor da lupte grele cu decibelii ! Rezista la concursuri si vei fi decorat ! Popota va fi deschisa toata noaptea !
Suna la CARTIERUL GENERAL (akzent) pentru informatii:
01/ 212 56 01 sau trimite un e-mail la akzent@fx.ro
S-a ordonat:
"MOBILIZARE GENERALA 4 - Revolutia Rock"
27 aprilie de la ora 19.00 - la 05.00 - Aeroport Baneasa (pe pista)
IRIS, CARGO (& R.A.C.L.A.), VAMA VECHE, AB4 (& Verdikt), OMUL CU SOBOLANI, SPITALUL DE URGENTA, PROCONSUL, IEDERA, NEUROTICA, KRYPTON, ANTRACT
Incepind de Marti, 16 aprilie vino sa-ti iei "ordinul de incorporare" de la: Magazinul Muzica, Sala Palatului, Sala Polivalenta,
Statia de Metrou Unirii 2, Agentia VIP Tourism (H. Negoiu),
punctele volante din zona Aeroportului Baneasa
VINO LA CEA MAI IMPORTANTA MOBILIZARE GENERALA
DIN TOATE TIMPURILE !
FII EROU IN REVOLUTIA ROCK!
Se vor da lupte grele cu decibelii ! Rezista la concursuri si vei fi decorat ! Popota va fi deschisa toata noaptea !
Suna la CARTIERUL GENERAL (akzent) pentru informatii:
01/ 212 56 01 sau trimite un e-mail la akzent@fx.ro
Imprumuta-mi, te rog, visele tale pana maine
- Lancelot
- Junior Member
vezi ca te-am baga in categoria de membrii speciali... poti sa scrii pe forumul portal si sper sa iti faci cont si pe portal si sa imi trimiti stirea... ca sa o vada toti.
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Io vin...shi mai aduc vreo cativa prieteni...asa ca ne vedem acolo. Nasol ca nu e shi VdV, dar asta e situatia...
Ceva preturi la bilete???
Ceva preturi la bilete???
Shi dupa cum spunea marele maestru Porky Pig...."That's all folks!"
- Sfantu`
- Junior Member
IA TI ORDINUL DE INCORPORARE!
...de la Magazinul Muzica, Sala Palatului, Sala Polivalenta, Statia de Metrou Unirii 2, Agentia Vip Tourism (Hotel Negoiu - Strada Campineanu) sau punctele volante de vanzare de la Aeroportul Baneasa!.
Se va retine suma de una suta mii lei:)
Se va retine suma de una suta mii lei:)
- Lancelot
- Junior Member
bilete la mobilizare generala IV
se gasesc si In Regie, la Pyb 18, in clubul Twice si In Club A, dar si la Muzica.
- Lancelot
- Junior Member
ete ca vin si io..ana ne vedem?
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
- Rockeru'Somer
- Junior Member
rockere...
m-ai terminat psihic cu semnatura ta... ce frumos e cantecul ala:)
io lucrez la concert, nu prea o sa am timp liber, da' ne auzim la un telefon si poate mergem la o bere dimineatza:)
sau chiar la ultima trupa:)
io lucrez la concert, nu prea o sa am timp liber, da' ne auzim la un telefon si poate mergem la o bere dimineatza:)
sau chiar la ultima trupa:)
- Lancelot
- Junior Member
ok,lancelot....eu sunt de joi in buk asa ca daca ai timp bem ceva....cred ca plec de la concert direct la gara....adica sigur asa o sa plec!!!restu' ne vedem pe acolo bem pe unde PUTEm!
trei arme am la indemana
- Rockeru'Somer
- Junior Member
OAMENI BUNI!
Bilete gasiti linistiti la Aeroportul Baneasa, in ziua concertului!
Da' sa veniti sa vi le luati!
Da' sa veniti sa vi le luati!
- Lancelot
- Junior Member
RUSINE PENTRU AKZENT!
Mult asteptatul concert a fost un dezastru!!!
Din 25.000 de oameni cat spunea prezentatorul ca sunt pe aeroport (probabil la atat se asteptau), daca au fost 2000 e bine!
De fapt, nu imi amintesc sa fi stat asa de lejer la un concert rock in aer liber.
Concertul s-a desfasurat in felul urmator:
a inceput cu Iedera, care, dupa parerea mea au sunat destul de bine... apoi a intrat in forta Omul cu sobolani unde publicul s-a dezlantuit si atmosfera a fost foarte misto. Piese noi, foarte foarte bune.
Dupa OCS, a aparut Neurotica, un stil de muzica pe car nu poti sa-l clasifici prea bine, dar a sunat interesant, dupa cateva concursuri, au inceput sa se auda zvon-uri ca Iris, Cargo si Krypton nu ar mai canta, probleme cu organizatorii...
A urmat Antract, iar show-ul lor s-a terminat subit cu aparitia in scena a formatiei Vama veche, cu un Tudor Chirila spunand: "Buna seara, suntem formatia Vama Veche, multumim tuturor celor care au venit sa ne asculte, din pacate in seara asta ne-a fost interzis sa cantam de catre organizatorii acestui concert, Akzent Advertising si Dana Dinescu. Ne cerem scuze si speram sa ne revedem la concerte cu organizatori ceva mai seriosi". Au inceput huiduielile, dupa vreo 10 minute de pauza se anunta ca o sa fie Cargo, intr-adevar au aparut pe scena si (ca la mai toate concertele lor), majoritatea pieselor au fost cantate cu publicul, si totul a fost splendid.
A inceput o mare stupizenie de concurs de miss (asta mi s-a parut in plus la toate cele trei de pana atunci), cand se anunta Spitalul de urgenta... in scena apare un "playboy" cu niste pantaloni de armata ce aratau de parca ar fi fost purtati o saptamana, fara tricou, cu burtica si par pe piept si cu o palarie neagra de cowboy, a sunat destul de bine, lumea incepuse sa danseze.
S-a terminat si asta si a urmat penibilul moment cand un angajt de la akzent (probabil trimis cu forta de akzent) a aparut pe scena zambind cu urmatorul mesaj: "Cei care au cantat in seara asta au cantat pentru voi, restul ar fi cantat numai pentru bani", lucru care arata lipsa totala de profesionalism a organizatorilor, mi se pare si normal ca la un astfel de concert formatiile sa fie platite, altfel de ce am mai dat 100.000 pe un bilet...in afara de Iedera care a cantat pe gratis si de OCS care au reusit se pare sa ii fie recnoscute meritele, restul de trupe poate au cantat pe gratis, poate nu, dar acest concert a lasat un gust amar si de partea formatiilor si de partea publicului, ultima imagine pe care o am de la acel fabulos concert este scena de pe care incepuse sa se stranga cablurile si oamenii strigand HOTII! HOTII! HOTII!
Mobilizare generala 5 nu cred sa mai existe...iar 4 a fost o CATASTROFA, imi cer scuze fata de Lancelot daca am spus ceva ce nu trebuia, stiu ca nu e vina ei, dar asta e parerea mea.
Din 25.000 de oameni cat spunea prezentatorul ca sunt pe aeroport (probabil la atat se asteptau), daca au fost 2000 e bine!
De fapt, nu imi amintesc sa fi stat asa de lejer la un concert rock in aer liber.
Concertul s-a desfasurat in felul urmator:
a inceput cu Iedera, care, dupa parerea mea au sunat destul de bine... apoi a intrat in forta Omul cu sobolani unde publicul s-a dezlantuit si atmosfera a fost foarte misto. Piese noi, foarte foarte bune.
Dupa OCS, a aparut Neurotica, un stil de muzica pe car nu poti sa-l clasifici prea bine, dar a sunat interesant, dupa cateva concursuri, au inceput sa se auda zvon-uri ca Iris, Cargo si Krypton nu ar mai canta, probleme cu organizatorii...
A urmat Antract, iar show-ul lor s-a terminat subit cu aparitia in scena a formatiei Vama veche, cu un Tudor Chirila spunand: "Buna seara, suntem formatia Vama Veche, multumim tuturor celor care au venit sa ne asculte, din pacate in seara asta ne-a fost interzis sa cantam de catre organizatorii acestui concert, Akzent Advertising si Dana Dinescu. Ne cerem scuze si speram sa ne revedem la concerte cu organizatori ceva mai seriosi". Au inceput huiduielile, dupa vreo 10 minute de pauza se anunta ca o sa fie Cargo, intr-adevar au aparut pe scena si (ca la mai toate concertele lor), majoritatea pieselor au fost cantate cu publicul, si totul a fost splendid.
A inceput o mare stupizenie de concurs de miss (asta mi s-a parut in plus la toate cele trei de pana atunci), cand se anunta Spitalul de urgenta... in scena apare un "playboy" cu niste pantaloni de armata ce aratau de parca ar fi fost purtati o saptamana, fara tricou, cu burtica si par pe piept si cu o palarie neagra de cowboy, a sunat destul de bine, lumea incepuse sa danseze.
S-a terminat si asta si a urmat penibilul moment cand un angajt de la akzent (probabil trimis cu forta de akzent) a aparut pe scena zambind cu urmatorul mesaj: "Cei care au cantat in seara asta au cantat pentru voi, restul ar fi cantat numai pentru bani", lucru care arata lipsa totala de profesionalism a organizatorilor, mi se pare si normal ca la un astfel de concert formatiile sa fie platite, altfel de ce am mai dat 100.000 pe un bilet...in afara de Iedera care a cantat pe gratis si de OCS care au reusit se pare sa ii fie recnoscute meritele, restul de trupe poate au cantat pe gratis, poate nu, dar acest concert a lasat un gust amar si de partea formatiilor si de partea publicului, ultima imagine pe care o am de la acel fabulos concert este scena de pe care incepuse sa se stranga cablurile si oamenii strigand HOTII! HOTII! HOTII!
Mobilizare generala 5 nu cred sa mai existe...iar 4 a fost o CATASTROFA, imi cer scuze fata de Lancelot daca am spus ceva ce nu trebuia, stiu ca nu e vina ei, dar asta e parerea mea.
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
ce bime ca nu au mai fost si alte trupe invitate, ca la o asa organizare din cate inteleg sigur nu s-ar fi simtit in largul lor. ma bucur ca nu au fost de fata si VDV. poate asa se vor tria si tepari astia de organizatori. IEMU (intelegeti ce am vrut sa zic)
K-gula.
K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
Sa mai amintim din realizarile Akzent Strada de Iarna care nu a fost nici pe strada, nici iarna, nu a mai fost deloc, concertul anulat in ziua in care era anuntat din End Zone cu Vita de Vie din cadrul Snow Party, plus multe alte tepe si amanari.
Bine ca nu au mai cazut victima si de data asta...
Eu inteleg intentiile bune ale Akzent-ului (chiar foarte bune), dar daca lucrurile nu sunt organizate cum trebuie, intr-un mod ceva mai profesional si fara sa apara problemele astea, nu are cum sa iasa bine.
Bine ca nu au mai cazut victima si de data asta...
Eu inteleg intentiile bune ale Akzent-ului (chiar foarte bune), dar daca lucrurile nu sunt organizate cum trebuie, intr-un mod ceva mai profesional si fara sa apara problemele astea, nu are cum sa iasa bine.
-
Re: RUSINE PENTRU AKZENT!
Initial trimis de Zgubilici
S-a terminat si asta si a urmat penibilul moment cand un angajt de la akzent (probabil trimis cu forta de akzent) a aparut pe scena zambind cu urmatorul mesaj: "Cei care au cantat in seara asta au cantat pentru voi, restul ar fi cantat numai pentru bani", lucru care arata lipsa totala de profesionalism a organizatorilor, mi se pare si normal ca la un astfel de concert formatiile sa fie platite, altfel de ce am mai dat 100.000 pe un bilet...in afara de Iedera care a cantat pe gratis . oamenii strigand HOTII! HOTII! HOTII!
Mobilizare generala 4 a fost din ciclul "hai mai facem un concert in romania".
Observatiile mele: sunet groaznic, organizare penibila, deci... se pare ca acest eveniment a fost veriga slaba... Misto publicul, in schimb.
Cand o sa se faca si la noi un "pepsi sziget", cu organizatori profesionisti, cu 2-3 scene, cu tot ce trebuie?
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
cand e vorba de
- Kryszti
- Junior Member
Rusine!!!!!!!
... probabil niciodata. Akzent si-a dat din nou in petec, dupa cum era de altfel de prevazut... Eu, sincer, sper sa nici nu mai incerce o Mobilizare 5. Ar fi prea de tot.
- cristane
- Junior Member
:(
imi pare rau ca am colaborat la mobi iv
am reusit sa conving 5 trupe sa intre pe scena, cu banii neluati sau platiti in parte.
colegi de scoala si prieteni buni (spitalul de urgenta, antract, cargo) m-au ajutat sa nu intram de-a dreptul in ghena de gunoi:(
solistul de la ab4 plecase deja cu o zi inainte in italia. nu mi explic de ce.
proconsulul a sunat la 12 ca au avut accident de masina la sb si ca ajung dupa 3 noaptea. le-am zis sa nu mai vina, k oricum e nasol.
celor de la vama nu li s-a interzis sa cante ( e o mica interpretare), ci ca NU sunt bani si, drept urmare, nu mai intra sa cante.
irisul avea deja de recuperat niste bani de la agentie (multisori) si nu a mai acceptat sa intre sa salveze obrazul cuiva, mai ales ca, la concertul din 30 martie, fusesera de asemenea musor tepuiti de Spring Rock ul Bahaian.
Trupelor care au intrat in scena personal:)
directorului aeroportului, care a promis o saptamana de concerte in august, cu ocazia unei alte aniversari a aeroportului, de asemena ii multumesc.
sorry, sorry, sorry...
ana:)
am reusit sa conving 5 trupe sa intre pe scena, cu banii neluati sau platiti in parte.
colegi de scoala si prieteni buni (spitalul de urgenta, antract, cargo) m-au ajutat sa nu intram de-a dreptul in ghena de gunoi:(
solistul de la ab4 plecase deja cu o zi inainte in italia. nu mi explic de ce.
proconsulul a sunat la 12 ca au avut accident de masina la sb si ca ajung dupa 3 noaptea. le-am zis sa nu mai vina, k oricum e nasol.
celor de la vama nu li s-a interzis sa cante ( e o mica interpretare), ci ca NU sunt bani si, drept urmare, nu mai intra sa cante.
irisul avea deja de recuperat niste bani de la agentie (multisori) si nu a mai acceptat sa intre sa salveze obrazul cuiva, mai ales ca, la concertul din 30 martie, fusesera de asemenea musor tepuiti de Spring Rock ul Bahaian.
Trupelor care au intrat in scena personal:)
directorului aeroportului, care a promis o saptamana de concerte in august, cu ocazia unei alte aniversari a aeroportului, de asemena ii multumesc.
sorry, sorry, sorry...
ana:)
- Lancelot
- Junior Member
Da, m-am tot gandit la concertul asta de cand am pleca de pe aeroport, si alta concluzie pe care am tras-o:
trupele astea care au salvat cat de cat situatia jalnica merita tot respectul, plus ca s-a vazut cine a venit sa cante cu adevarat dupa reactia publicului.
Cargo si-au facut spectacolul fara sa mentioneze nimic espre problemele din culise, vama veche a avut totusi o atitudine buna, desi nu trebuiau sa spuna chiar ca le-a fost interzis sa cante.
tot ce pot sa spun e ca imi pare rau ca singura intiativa serioasa de a face un concert cum nu prea sunt pe la noi s-a terminat asa de urat.
trupele astea care au salvat cat de cat situatia jalnica merita tot respectul, plus ca s-a vazut cine a venit sa cante cu adevarat dupa reactia publicului.
Cargo si-au facut spectacolul fara sa mentioneze nimic espre problemele din culise, vama veche a avut totusi o atitudine buna, desi nu trebuiau sa spuna chiar ca le-a fost interzis sa cante.
tot ce pot sa spun e ca imi pare rau ca singura intiativa serioasa de a face un concert cum nu prea sunt pe la noi s-a terminat asa de urat.
-
Initiativa ramine, dar degeaba. Akzent nu trebuia nici sa incerce un astfel de concert, stiind ca nu au bani, ba mai mult ca au o gramada de datorii.
Oricum, tot respectul pentru cei care au cintat, plus Vama Veche, dar nu pot sa spun ca ceilalti au gresit neurcind pe scena. Poate ca si eu daca eram intr-o trupa, nu as fi cintat. Si nu neaparat pentru ca nu mi-as fi luat banii.
Oricum, tot respectul pentru cei care au cintat, plus Vama Veche, dar nu pot sa spun ca ceilalti au gresit neurcind pe scena. Poate ca si eu daca eram intr-o trupa, nu as fi cintat. Si nu neaparat pentru ca nu mi-as fi luat banii.
- cristane
- Junior Member
O data, de 2 ori mai poti cinta si fara bani, asta e, am venit, lumea a venit sa ma vada... dar daca esti deja la a doua teapa consecutiva din partea aceluiasi organizator ceva tre sa faci, ca altfel ii dai aluia nas, si-o ia in cap.
- Rolf
- Junior Member
si inca ceva...
Cred ca nu ar fi fost prima data pentru nici una din trupe cand ar fi cantat pe gratis, dar cand vorbesti cu un om, probabil semnezi un contract, stabilesti o intelegere pentru un concert - pe bani, sa vii pe scena si sa arati cu degetul uite aia au cantat pentru bani mi se pare cea mai mare nesimtire!
-
HALAL REVOLUTIE ROCK!!!!!
bai fratilor eu am auzit de trupe care asteapta bani de la aceasta Dana Dinescu (si a ei Akzent Media) inca de la Strada de Vara de anu' trecut.
Nu e decat o gainareasa tzepuitoare din specia care ma revolta cel mai mult!!!!!! Ma si mir ca trupe cu standing s-au bagat in troaca cu paparuda asta!!!! Mai ales ca unele dintre ele stiau ce-i poate pielea!
si daca au fost 2000 de platitori la "eveniment" si fiecare a platit 100.000 pe bilet, imi rezulta mie la un calcul simplu suma de 200.000.000. adica
aproape 6000 de verzisori. Sa zicem ca juma' s-au dus pe taxe si chiria locatiei, da' restu? Sponsori n-au fost? Si-o fi luat careva f'un ban de-acolo? De trupe zic...
bai fratilor eu am auzit de trupe care asteapta bani de la aceasta Dana Dinescu (si a ei Akzent Media) inca de la Strada de Vara de anu' trecut.
Nu e decat o gainareasa tzepuitoare din specia care ma revolta cel mai mult!!!!!! Ma si mir ca trupe cu standing s-au bagat in troaca cu paparuda asta!!!! Mai ales ca unele dintre ele stiau ce-i poate pielea!
si daca au fost 2000 de platitori la "eveniment" si fiecare a platit 100.000 pe bilet, imi rezulta mie la un calcul simplu suma de 200.000.000. adica
aproape 6000 de verzisori. Sa zicem ca juma' s-au dus pe taxe si chiria locatiei, da' restu? Sponsori n-au fost? Si-o fi luat careva f'un ban de-acolo? De trupe zic...
- gazela
- Junior Member
nasol ca a iesit nasol...nu regret nimic ptr. ca cantat pana la uram Cargo ,daca canta si Iris era mai bine...restu' sucks!
trei arme am la indemana
- Rockeru'Somer
- Junior Member
pai daca stau si ma gandesc bine, 100.000 lei intrare la Cargo intr-o locatie unde berea o fo 10.000 si alunele 5.000, cu o atmosfera in public marfa, eu am iesit pe plus, m-am scos.... adica sa-i ignoram pe idiotii care-si bat joc de industria muzicala, sa ne para unpic rau ca n-a fost si Iris, sa ne aducem aminte ca totusi ne-am distrat cu pretenii pe aeroport si sa ne apucam sa strangem bani pentru urmatorul concert....
-
onk - Mesaje: 1841
Initial trimis de Zgubilici
Cred ca nu ar fi fost prima data pentru nici una din trupe cand ar fi cantat pe gratis, dar cand vorbesti cu un om, probabil semnezi un contract, stabilesti o intelegere pentru un concert - pe bani, sa vii pe scena si sa arati cu degetul uite aia au cantat pentru bani mi se pare cea mai mare nesimtire!
Lipsa contractelor ferme e in stransa legatura cu cantitatea URIASA de bani negrii caresunt pe piata muzicala romaneasca...
Akzent a dat-o in bara la greu! Pe Dana Dinescu ar fi trebuit sa o ia politia de acolo, ca si-a batutr joc de 1500 de oameni din public. onk si rokeru' ati venit pt.Cargo si Iris, eu pt. Ab4 si Vama Veche... Mie cine-mi da banii inapoi?! :hehe:
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
cand e vorba de
- Kryszti
- Junior Member
31 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2