Ce filme ati mai vazut ?

sub lumina lanternei magice

Mesajde fahrenheit » Mie Iul 20, 2005 11:04 am

''Der Untergang'' - excelent. Bruno Ganz e magistral in rolul lui Hitler si atmosfera din ultimele zile dinaintea caderii Berlinului e recreata foarte realist.
fahrenheit
Junior Member

Mesajde vali » Vin Iul 22, 2005 2:31 pm

the longest yard - comedie uşoară. merge 3/10
the wedding crashers - tare, foarte tare, vince vaughn rulz 6/10
the final cut - robin williams face, ca de obicei, un rol bun şi emoţionant. 8/10
some people deserve to die
vali

Mesajde cutuma© » Vin Iul 22, 2005 2:51 pm

" scrie:Bill Goldberg .... Joey Battle
Kevin Nash .... Guard Engleheart
Steve Austin .... Guard Dunham

WOW....lumea buna a Wrestlingului...tre' sa vad si eu The Longest Yard asta :D
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde Cristy » Vin Iul 22, 2005 7:36 pm

The Breakfast Club - o comedie atipica cu adolescenti , despre 5 elevi care sunt nevoiti sa stea 8 ore intr-o sambata la detentie ; filmul este cladit pe un scenariu bine facut de John Hughes ( doar personajul directorul mi s-a parut cam neslefuit ) si pe prestatiile excelente ale actorilor , in mod deosebit Judd Nelson ; personajul meu preferat este Allison , comportamentul ei era absolut ilar ; un film deosebit , pe care il cautam de multa vreme si care nu m-a dezamagit ;
ps : tema filmului , melodia Don't you forget about me , este excelenta :D 8/10
Moved away.
Cristy

Mesajde Sică » Vin Iul 22, 2005 8:47 pm

Milionari de weekend, il aveam de ceva timp bun in calc si m-am decis ieri sa ma uit la el, filmul ii asa si asa oricum pt un film romanesc ii destul de bun, mi-a placut house-ul ala care il tot baga s-a nimerit cu filmul. [B]6/10
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
Sică
Junior Member

Mesajde aMbrE » Sâm Iul 23, 2005 11:48 pm

War of the Worlds de Spielberg : Efectele speciale sunt faine si creaturile bine realizate. Dar ... fimul nu pare a avea scenariu, timp de 1h30 se vad creaturi omorand inconcenti. Spielberg ar fii putut sa explice prin ce aceasta specie e superioara omului. Ar fii trebuit mai ales insistat asupra sfarsitului (si dezvoltat) cu morala biologica, care nu dureaza decat 2 minute. Plus ca-i prea “american paternalistâ€Â
il est sage de s'arracher le coeur avant que la tristesse ne s'y niche
aMbrE
Junior Member

Mesajde Psilocybe » Dum Iul 24, 2005 10:59 am

Just one Kiss - 3/10 .O porcarie...nu stiu cum de am rezistat pana la sfarsit.Nu va uitati la el!
Psilocybe

Mesajde jiji » Dum Iul 24, 2005 11:08 am

The Sweetest Thing - 0/10, evitaţi din toate puterile.
Poate merită totuşi 1/10 că am reuşit să mă uit pană in capăt la el. E o comedie la care nu am reuşit nici măcar să zambesc o dată. Christina Applegate, Cameron Diaz şi Selma Blair care nu reuşesc de loc in ceea ce işi propun.
..., părerea mea, ...
jiji
Junior Member

Mesajde vali » Dum Iul 24, 2005 11:36 am

acum depinde la ce te aşteptai de la el
mie mi se pare o comedie ok
vali

Mesajde jiji » Dum Iul 24, 2005 11:48 am

Mă aşteptam exact la ce vroia să fie. Adică un fel de teenage movie da din perspectiva tipelor. Sincer filmele de tipu ăsta nu mă incantă, da de obicei reuşesc să rad la ele de cateva ori. Ei, la ăsta nu exagerez, nici măcar o poantă nu m-o distrat. Iar tipele parcă nu-s in stare deloc să comunice intre ele, parcă fiecare e in filmu propriu.. Nu ştiu, dezamăgire totală.
..., părerea mea, ...
jiji
Junior Member

Mesajde vali » Dum Iul 24, 2005 12:05 pm

alăturarea diaz-applegate e un pic forţată
dar totuşi,,,
mă rog, fiecare cu părerea lui.
vali

Mesajde nocturna » Dum Iul 24, 2005 6:53 pm

vai, jiji, ejti person prea serios pentru mentolate. :D
.......................

Moartea m-a vizitat de dimineatza. Am jucat sah.

The Seventh Seal - 1957, Ingmar Bergman. titulatura originala in suedeza suna greoi.

shi daca ie Bergman, evident, ie Max von Sydow. la nici 30 de ani pe atunci, cam printre primele sale aparitzii cinematografice, in rolul cavalerului solemn, veshnic framantat, avid de cunoashtere, accepta pariul cu moartea - o partida de sah care sustzine intreaga actziune a filmului. per intreg, maretz, desavarshit, un spectacol simbolistic de mare esceptzie, un plus de distinctzie gratzie lui Sydow shi in ciuda gravitatzii subiectului abordat shi a momentului desfashurarii actziunii (in perioada mortzii negre), filmul dispune shi de cateva scene umoristice, extra. ofhorsz, pelicula alb negru.

Nici un om nu poate trai cu ideea Mortzii shi sa shtie ca totul inseamna nimic.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde ROXANA » Dum Iul 24, 2005 7:09 pm

Alfie ok. intr-adevar arata cum sunt unii baieti....si ce merita ei
The Notebook impresionant 9.50/10
The Longest Yard nu-i nu stiu ce, da' merge,+ f multi jucatori de WWF
Saw nu e genul meu preferat de film...da' totusi am stat sa-l vad pana la sfarsit brrrrrr
! everything that has a begining has an end !
ROXANA

Mesajde jiji » Lun Iul 25, 2005 10:28 pm

Baraka - Chestie interesantă, imagini şi muzică, religie, natură, civilizaţie - nu e propriuzis un film, nici un documentar. De văzut.
The Stepford Wives (ăla cu chidman) - Feri doamne, deci filmele cu nume mari care nu reuşesc absolut deloc mă sperie - pe bune. In ăsta scenariu era din prima pleznit, deci poate sărăcuţii nici nu o avut ce să joace. Actori irosiţi aici: Nicole Kidman, Glenn Close, Bette Midler, Christopher Walken. De evitat, inclusiv la tv.
..., părerea mea, ...
jiji
Junior Member

Mesajde nocturna » Lun Iul 25, 2005 10:44 pm

vazut shi eu Baraka. foarte, foarte frumos. alaturari de citadin shi naturel, calm, introspectiv vs. agitat, aglomerat, suprasaturat + o colectzie de imagini absolut beton. dar eu l-am vazut ca pe un documentar. este un documentar.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Carrie » Mie Iul 27, 2005 11:23 am

Napoleon Dynamite..e tare..Saved..e simpatic..si stephen king's night flier.
Fiecare isi ia placerea de unde o gaseste.

"Mereu rasare acelasi soare, mereu traiesc aceiasi prosti."Goethe

La ce te poti astepta de la o lume in care toti traiesc numai pt ca sunt prea lasi pt a se sinucide?

Cum poti sa inveti un prost sa nu mai fie prost?
Carrie
Junior Member

Mesajde Cristy » Joi Iul 28, 2005 8:04 pm

Riding The Bullet ( 2004 )

Dupa ce afla ca mama sa a suferit un infarct , Allan face autostopul incercand sa ajunga cat mai repede la ea sa o vada .
Regie najpa , prea multe flash-black-uri inutile , vise aiurea si momente de personalitate multipla ;
Scenariu dupa o nuvela de succes scrisa de Stephen King , dar modificata foarte mult de catre Mick Garris , de cele mai multe ori inspre prost ; eu am citit vara trecuta cartea si a fost chiar interesanta , insa MG a adaugat multe alte personaje , a schimbat timpul actiunii , din prezent in 30 octombrie 1969 si a creat multe faze total aiurea , in special alea cu Moartea ;
In actori urla mediocritatea , David Arquette ca de obicei najpa , dar Erika Christensen e dragutza ;
Efectele speciale slabe , ca pt un film facut pt TV ; coloana sonora slaba [ de ne-ar fi pus si noua John Lennon de la concertul la care au fost Artie si Hector :D ] ;
Per total un film care avea potentzial insa a esuat .. 4/10
Moved away.
Cristy

Mesajde diablo_pECi » Joi Iul 28, 2005 9:05 pm

ultimul pe care l-am vazut a fost fantastic 4...destul de frumos...dar nu foarte...bine ca a lasat loc de sequel sa-shi mai traga bani...
sigur nu intereseaza pe nimeni semnatura asta
diablo_pECi
Junior Member

Mesajde vali » Vin Iul 29, 2005 6:50 pm

Brothers in Arms - lame, really lame
Rebound - simpăticuţ, frumoasă tanti mama invăţătoare. 5/10
Unleashed - la fel de bun ca prima oară cand l-am văzut. 6/10
Weapons of Mass Deception - un documentar care nu spune nimic. 1/10
Beauty Shop - mişto 6/10
The Wedding Date - comedie romantică, l-am văzut cu prietena, a fost fun 6/10
Fantastic 4 - poveste veche şi expirată, draguţă pe alocuri 3/10
Sin City - mult mai bun decat mă aşteptam 7/10
Family Guy - The Movie - excelent 8/10
Layer Cake - imi plac filmele englezeşti făcute cu cap 8/10
vali

Mesajde tzache » Vin Iul 29, 2005 7:02 pm

yeee i-a placut lu inca unu SinCity! Yeee dau bairam :D
Am bagat aseara The Interpreter (in traducere am auzit Interpretul, da e Traducatoarea toata ziua) si m-a luat somnu. Deci un 5 asa tras de par. Interesant, dar obositor. Recomand un "film englezesc facut cu cap" marca Guy Ritchie, mai vechiut de prin 98 - Lock, Stock & Two Smoking Barrels. Haios
tzache

Mesajde theOffender » Sâm Iul 30, 2005 12:05 pm

Downfall (9/10)

Probabil cel mai bun film vazut in ultimii ani, filmul descrie ultimelezile din viatza lui Hitler. Am vazut nenumarate filme in care apare Adolf Hitler shi exceptand cele cu iz de satira in absolut toate caracterul lui a fost prezentat ca fiind nenatural, demonic. In film Hitler e mai degraba un bunic simpatic, galant. Vorbeshte extraordinar de frumos cu copii, saruta mana femeilor. Pentru ca mai apoi sa ordone executzia cumnatului sau...

2046 (9.5/10)
Ziyi Zhang, Tony Leung Chiu Wai

Cei doi au jucat impreuna in Hero. O poveste de dragoste spusa deshtept, cu o regie shi un cameraman inteligent. Totushi n-are rost sa te transformi in administratorul de bloc deoarece 2+2 nu fac 3 intotdeauna.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde Sică » Sâm Iul 30, 2005 1:05 pm

the crow ( wiked prayer ) un film destul de misto dar nu se compara cu celelalte filme din seria the crow este mai slabut ii dau un 7/10
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
Sică
Junior Member

Mesajde Titina » Sâm Iul 30, 2005 11:51 pm

In good company - hm...interesant film,dar genul de film care te impresioneaza la inceput shi apoi nu prea mai ai chef sa-l mai vezi.... 7/10
Titina
Junior Member

Mesajde ROXANA » Dum Iul 31, 2005 9:39 pm

Guess who dragut film, dar ii acord numai 4/10 si asta ptr. Ashton Kutcher
Monster in law telenovela incadrata in 1:30 min cu Jennifer Lopez in rolul de fata frumoasa si saraca care se indragosteste de un baiat bogat, iar mama lui face tot posibilul sa ii desparta 6/10
! everything that has a begining has an end !
ROXANA

Mesajde tzache » Mar Aug 02, 2005 9:01 am

One Eight Seven,2005, Samuel L. Jackson. La inceput mi s-a parut un fake la adresa lui Dangerous Minds cu Michelle Pfeiffer. Dramatic, subiectul cat se poate de realistic (Dangerous Minds mi s-a parut tras de par in comparatie cu asta), imagine excelenta. La scena cu Russian Roulette am avut emotii cum n-am mai avut la nici un alt film. Mi-a placut foarte mult, dar m-a intristat. Nota 9.

The Bandits,2005, Bruce Willis, Billy Bob Thornton. Foarte,foarte prost. Cred ca ar fi avut succes prin anii `90. Un film pentru americanii aia obezi care baga bere si burgeri la greu si rad ca prostii in fata televizorului. Ma uitam la film si imi tranteam palme in cap, uimindu-ma cu ce isi face Bruce cariera de cacao. Si Billy Bob Thornton un actor de 2 lei, penibil. Nota 3.
tzache

Mesajde vali » Mar Aug 02, 2005 9:59 am

The Apartment - imi plac filmele vechi cu jack lemmon. iar asta e superb

Hoffa - nickolson face un rol mare, intr-un film regizat de DeVito

Gentlement prefer Blondes - Marilyn Monroe in rolul blondei prostanace si Jane Russel in rolul brunetei

Dogma - un film marca Kevin Smith

The General's Daughter - un film bunicel.

Tombstone - o bucata din viata lui Wyatt Earp

Very Bad Things - probabil ultimul rol notabil al lui cristian slater
vali

Mesajde eyewitness » Mar Aug 02, 2005 10:22 am

The General's Daughter

travolta fu destul de nefericit ales pentru rol. n-are fata de militar american nici ciopartit cu dalta lu brancusi. coloana sonora insa este dementiala, in special piesele de inceput si de final :

- she began to lie (aka sea lion woman)
- mighty good road
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Cristy » Mie Aug 03, 2005 7:41 am

Seinfeld - sezonul 3 - excelent , continua bine sezonul 2 , se remarca prin episoade ca The library , the subway si the fix-up , la care eram pe jos de ras ; Kramer devine din ce in ce mai zí£pí£cit , Elaine mai enervanta , George mai disperat deoarece nu are slujba si Jerry mai ... comic :D

Stargate Atlantis - sezonul 1 - urmand reteta succesului de la SG1 , ne este oferit acest serial despre o echipa SG care formeaza o colonie in orasul pierdut , Atlantis , aflat in galaxia Pegasus ; personaje , sa zicem , credibile ; povestile sunt interesante , unele mai plauzibile decat altele , nu le-ar strica putin mai multa creativitate scenaristilor ; personajul negativ este o rasa numita Wraith [ au numele mai misto decat sunt ei de fapt ] , scurta caracterizare a unui Wraith : un 'om' verde , urat , cu ochii cunfundati in orbite , dreaduri si mereu incearca sa 'suga' viatza din oamenii propriu-zisi ; actori ok , regie ok , desi incearca prea multe si nu reuseste; per total merita vizionat , mi-a mentinut atentia desi ultimele episoade sunt facute aiurea ;

The 4400 - sezonul 1 - 4400 persoane rapite in ultimii 60 de ani sunt aduse inapoi , dupa ce o presupusa cometa aterizeaza pe Pí£mant ; cu timpul se descopera ca persoanele au fost aduse inapoi schimbate , fiecare primind cate un 'dar' ; un serial fascinant , care m-a tinut legat de pat , cum am inceput sa ma uit la el , nu am mai putut sa ma dezlipesc ; serialul e o incrucisare intre X - Men si The X - Files ; personaje credibile , soundtrack bine selectat, actori buni , regie buna ; il recomand

25th Hour - povestea unui traficant de droguri , care isi evalueaza viata in timp ce peste 24 de ore trebuie sa se prezinte la puscarie pt o sentinta de 7 ani; actori buni , regie buna , scenariu bun ; felicitari Spike Lee , Edward Norton & David Benioff ; 9/10

Madagascar - patru animale de la gradina zoologica din Parcul Central evadeaza cu scopul de a se duce in salbaticie , unde spera sa le fie mai bine ; rasete putine , filmul tine si mai putin , nimic deosebit ; 6/10
Moved away.
Cristy

Mesajde eyewitness » Mie Aug 03, 2005 9:02 am

cristy,
daca ti-a placut the 4400 inseamna ca sigur iti va placea si "taken" (10 episoade parca) . in cazul in care nu l-ai vazut, ti-l recomand cu caldura

lost - sezonul 1 - 25 seriale - zborul oceanic 815 de la sidney la l.a. se prabuseste pe o insula. sunt 50 de supravietuitori fiecare cu secretele si destinul sau. dar nu numai ei au secrete ci si insula. dupa ce sperantele de a fi gasiti se naruie isi incropesc o comunitate a supravituirii. intrebarile la care sper sa raspunda sezonul 2 (premiera in sept 2005): sunt uare singurii pe acea insula? prabusirea avionului a fost un accident sau un lucru voit? care este secretul insulei? au fost alesi uare de cineva sa se afle toti in acelasi avion?

mai sunt unele intrebari dar ar fi spoiller, deci va recomand acest serial pe care sunt convins ca-l veti urmari cu placere
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde gabuba » Mie Aug 03, 2005 1:03 pm

One Eight Seven - interesant, jucat bine, o drama a unui profesor care explodeaza. din perspectiva unui profesor care trage un semnal de alarma, filmul este interesant, ca traire, ca exprimare, ca realizare. in rest, nimic nou. pe tot parcursu' filmului am avut senzatia ca 'l-am mai vazut undeva'.
interesant, insa n-as putea spune ca m-am ales cu ceva capital existentei mele dupa ce l-am vazut.

...si ma tot chinui de cateva zile sa gasesc o subtitrare potrivita fight club-ului pe care il am eu, dintr-o singura bucata. nimic din ce am gasit nu se sincronizeaza.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Film