)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
flufanelo, num pasa ce ejt, atata timp cat faci ciorba buna. ca tu odata ejt salbaticiune, o data amnezica, ba iti schinbi de 3 ori in 2 luni nicku... plm, nu mai ai identitate. si cant incerc sa am grija de tine, ma renegi!
-

weed13 - Mesaje: 1868
- gaga
katzy, cine puii mey de pisica baltzata ie in avataru tau? (sa nu-mi spui shi tu CA CUbu k a aparut tarja in southpark... sau au facut un episod despre sataniste?
)
)aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-

Shaki - Mesaje: 7089
imi bag pula in telesport ! ce pula mea post e asta....sa fie de tot cacatu
vreau sa vad si eu National-Rapid si nu pot
vreau sa vad si eu National-Rapid si nu pot

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
vama veche ie cel mai jegos loc din romania.nu o sa mai pun in viata mea picioru acolo.stufstocku slabutz de tot, noroc cu zdob-si-zdub si nightloosers ca au mai salvat cat de cat atmosfera.si apropo de salvat, io unu tot n`am inteles de fapt ce vrea uaminii aia sa salveze...o mana de asfalt nu`s in stare sa puna. si o shaorma mica e 80.000 si e si naspa pe deasupra.nejte nenorocitzi.
The Earth is full.GO HOME!
-

MiG29 - Mesaje: 7104
Oribilul Mosh scrie:imi bag pula in telesport ! ce pula mea post e asta...(
suptscriu
sa-i facem poshta miraculosule

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
da. am ascultat meciu National-Rapid la Radio. Pe Total Sport FM.
Imi pare bine de National....dar imi pare destul de rau si de Rapid. Mai ales ca etapa viitoare vor pierde 3 puncte acasa
Imi pare bine de National....dar imi pare destul de rau si de Rapid. Mai ales ca etapa viitoare vor pierde 3 puncte acasa

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

cine bine imi pare ca "marii granzi" ai fotbalului romanesc...au supt-o in cur etapa asta
doar 1 punct luat de Steaua !
doar 1 punct luat de Steaua !
-

ce a facut mah? a mancat si dinamo bataie??
statzi ca ma uit acu sa vad
aha bah a mancat dinamo bataie
de la faru,se pare ca au scapat de otelul si o i-au de la farul
statzi ca ma uit acu sa vad
aha bah a mancat dinamo bataie
de la faru,se pare ca au scapat de otelul si o i-au de la farul///tHE Lion kING\\\
-

Eagle Raider - Mesaje: 645