mersi si multumesc

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Multumesc??Femeia plange de 64/an-barbatul de 16/an. Diferenta dintre mersi-multumesc

Mesajde Gigi0517 » Mie Aug 17, 2005 5:51 pm

Buna dragii mei!.Uite-ma din nou printre voi . Chiar acum ascult Directia 5 cu 'Povestea noastra" . Stiti voi ca dl Gigi e mai visator.....:).
Doream sa deschid un mic "avertisment" fara tente ofensatorii . As dori ca d-re/d-nele de pe acest forum (general) sa nu se supere. Fac apel la d-rele/d-nele care au vazut cei 2 trandafiri ai mei de pe "cum arata forumistii" . Si precis au vazut multe. Deschid acest subiect inca cu gandul de aseara si tocmai am vazut ca d-ra Shaki a spus tocmai si despre poze. Se spune ca femeia e mai sensibila ca barbatul si este adevarat. Fapt dovada ca femeia plange de 64 de ori pe an, in timp ce barbatul de doar 16 ori pe an. Acum doresc sa vb de femeia moderna...O femeie destul de mult schimbata, adica si-a pierdut din feminitate si respect. DIn pacate...
Tocmai ieri mi-a fulgerat gandul la florile postate de mine. Si stiti la ce anume, la siplul gest de MULTUMESC pe care NICI O FEMEIE CARE LE-A VAZUT NU MI-A MULTUMIT. Dragele mele nu am asteptat sa imi cadeti la picioare sau..M-am asteptat pur si simplu la un gest etic si normal din partea voastra, care in trecut era uzat si semnifica mult pers. adresate.

Mereu barbatii sunt acuzati de insensibilitati, ca-s porci, nesimtiti, infideli, etc. Este oarecum adevarat, dar cum sa mai respecti o femeie daca ea si-a pierdut din respectul de sine, daramite sa il mai acorde.. D-lor si d-relor intotdeauna a contat gestul ci nu cantitatea. Acum in "epoca" moderna se pare ca pt a impresiona o femeie o simpla floare nu mai este in trend. Imi amintesc de Amaterasus care este o d-ra draguta, uneori glumeata, etc care mi-a cerut o rugaminte. Sa nu va mai spun FELINE. Dorinta i-a fost respectata dupa cum s-a vazut. O alta dorinta a ei este sa aiba un Ferrari. Care este aluzia. Nici in ziua de azi nu mi-a spus un simplu gest de MULTUMESC,nici macar mersi. Probabil daca era o acel Ferrari cu siguranta exita si acel MULTUMESC. CARE ESTE CONCLUZIA. MAI NOU CONTEAZA CANTITATEA, VALOAREA DORINTEI, CADOULUI DECAT GESTUL IN SINE VENIT DIN TOATA INIMA. .....Nici atunci cand vi se ofera un cadou de ex: Un inel cu briliant, smarald, etc. Sariti in sus de fericire si ii spuneti MULTUMESC. DAR nu este un multumesc sincer, venit din abisul sufletului, ci venit din starea inerta de "falsa fericire". Daca de ex m-as intalnit cu voi si v-as oferi la fiecare o simpla PAPADIE, o floare cum multi o considera simpla, ce reactie ati avea?
Daca in prezent m-as duce la intalnire cu o papadie la o tipa ce reactie ar avea. Dragii mei, vreau si (sunt constient a stiti), gestul conteaza.

De aceea e relevant sa priviti cu ochii sufletului, ci nu numai cu ochii denotativi. Reusiti sa vedeti mai profundm sa va scaldati in izvorul fericirii, al intelepiciunii. " cea dintati conditie a fericirii este intelepciunea" spunea Sofocle. Fiti intelepti si urmariti partea "care se ascunde si nu doreste sa iasa la suprafata" ci nu mereu cei la suprafata.... Intotdeauna m-am ridicat la ceruri cand o pers. mi-a spus un simplu MULTUMESC pt "ajutorul, etc' acordat. Asa cum in zilele trecute Necko mi-a spus" iti multumesc ca existi". Si eu ii multumesc ca exista si pt zambetul ei...Chiar daca nu l-a ivit, l-am simtit.. Stau, in fata monitorului cu o stare inerta si ma gandesc la voi toti. Nu doresc ca d-rele/d-nele sa se supere pe mine. Nu o luati ca o tenta vexatorie ci ca un precept...
Stiti cat de mult te incalzeste acel MULTUMESC cand este venit si daruit din toata inima ta........ Sa dai un contur voluptuos si sa-l percepi precum ti-a fost daruit......
Acum despre diferenta dintre Mersi si Multumesc.
Mai nou chiar daca fara intentie atunci cand daruiesti, faci un mic compromis, ajuti, etc ti se spune MERSI.....Mai ales de "ELE"...Diferenta dupa cum se releva mai sus dintre Mersi si Multumesc este "complimentul fals" .. Simplu Mersi este rostit precum nici n-ar exista. Mersi nu reprezinta o etica esentiala in multumirea gestului sau in multumirea cuiva.

Pe cand un MULTUMESC accentuat usor, delicat, suav, pe un ton normal, sti ca vine direct de la inima. Multumescul se simte si din respiratia care o imprastie pers. respectiva.

Sa invatam sa spunem Multumesc, si parinitilor nostri, pers. dragi.....Intotdeauna am multumit pers. care mi-au fost apropiate si nu numai. Dupa cum se releva si d-voastra forumistilor v-am Multumit pt participare, activitate daca imi permiteti sa ma "dezacord". Desi nu este un dezacord, ci o realitate palpabila.....Doamnelor, d-relor si domnilor nu uitati de un simplu gest rastit repede si usor si din suflet (la unii) numit prietenul nostru MULTUMESC. In postconcluzie doresc si ma repet ca sa nu va suparati pe mine si sa reflectati asupra acestor lucruri. Probabil voi primi multe injurii in gandurile d-voastra dar sper ca totusi, preceptul meu nu este in zadar.

Am citit posturile voastre si am vazut ca sunteti in mici polemici MIG29, etc.
Adevaril este ca nu sunt un mare consumator de carti, desi P. Coelho imi place si mie f mult. Multi spuneau ca nu are esenta literara. dar are mesaje sublime utilizate pt a va face mai buni pe d-voastra, pe mine, pe PAMANTENI. Si credeti-ma e mai bun ca Shakspeare, Dostoiewski, Eminescu, Paul Verlaine, Moilere, C. Baudelaire. Stiu ca este un atac dur asupra beletristicii Universale, dar nimic nu se compara cu "beletristia setimentala" care poate schimba lumea sa devina mai buna, sa devenim mai solidari intre noi. Cu toate ca Shakspeare este cel mai mare dramaturg din Lume, Eminescu din Romania. Acesti scriitori ne "atrag intr-o lume a lor dezlanutita de bine si rau fictiv. Eminescu cu ale lui motive preluate din natura te face sa fi romantic cu iubita, etc. Coelho cu "ceea ce ochii nu vad inima simte", "tot Universul conpira ca tu sa obtii ceea ce doresti, etc" cu ale sale mesaje profunde ce te induc intr-o stare de extaz pur palpabila indestructibila de nepretuit. Coelho are o valoare care nici nu i-o poti descrie. Credeti-ma. Coelho se poate simti prin ratiune, prin glasul iubirii, ci prin miscari ale sufletelor spre HYPERION.........

Oricum pe acest subiect nu-mi place sa vb despre beletristica, va rog frumos daca s-ar putea sa nu discutam aici. Nu doresc sa intelegeti eronat, aici doresc sa discutam lucruri care ne fac bine, ne folosesc in viata, pt noi, pt LUME.............
Tocmai imi spunea AMATERASUS CA "forumistii fac misto de mine". I-am zambit si i-am spus. Chiar daca este asa, OAMENII TRAG UNDE ESTE CALDURA.
Stiu ca undeva printre d-voastra se afla si pers. cu perceptii "extrasenzoriale-sentimenatale" si dau contur asupra celor discutate pe acest subiect. Ii spuneam mai ieri la Piskeshu, cate subiecte as discuta cu d-voastra dar din lipsa de timp......Poate si iubire.........cine sti.....iubirea te face mai puternic.........Acum va las.........nu inainte de.........

IUBITI-VA MULT......MULTE SUCCESE SA AVETI......

MEREU ACEIASI ENIGMA UNVIVERSALA.........DOAR-EL......

P.S. O NOUA APARITIE EDITORIALA PE DATA DE 15 SEPT. IN ROMANIA
P. COELHO CU NOUA SA CARTE "ZAHIR'...
apropo eu i-am scris poetului.....
Stiam de aceasta aparitie cu cateva luni in urma..in fine.....
toate cele bune
Gigi0517

Mesajde kahlan » Mie Aug 17, 2005 6:02 pm

jiji,

:*:*:*:*:*:*:*

nici un motiv anume, am simtzit duar nevoia sa fac asta

Sofi.

PS- multzumesc frumos
kahlan
Junior Member

pt shaki?

Mesajde Gigi0517 » Mie Aug 17, 2005 6:03 pm

DRAGA SHAKI. am observat ca urmaresti subiectul meu..tu doar atunci apari cand "esti pusa in valoare"?
Gigi0517

Mesajde Shaki » Mie Aug 17, 2005 6:18 pm

nici gand... mai apar shi eu cand shi cand, mai rad, mai invatz cate ceva... :) (asta era un mod de a spune multzumesc :))
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde topitop » Mie Aug 17, 2005 6:48 pm

gigi, concluzia cre' ca e clara, esti fenomenal

P. COELHO CU NOUA SA CARTE "ZAHIR'...apropo eu i-am scris poetului...

a propos, ti-a raspuns?
topitop
Junior Member

Mesajde kant emir » Mie Aug 17, 2005 7:13 pm

Hypergigel ce din genuni
Rasai lucios in lume
Nu cere zeci de "multumex"
Felinelor nebune !

Cum satz multumeasca bre daca le dai Curu-gainii?
Ca Coelioi mai bun ca tati dramaturgii nostri shai altora, nui bai ("la rasaritu-i falnic, se-nchin-al lor apus" - duca-se, ca le-a trecut vremea), da cum sa zici tu ca stai in fata monitorului cu o treaba inerta? (nu car fi vreo tenta vexatorie, ci tot un precept - felinele-s pe faza!)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde eyewitness » Mie Aug 17, 2005 7:35 pm

gigi,

imi cer mii de scuze pentru tupeul si inpertinenta de care am dat dovada mutand ultimul tau post, care este de o profunzime si vibratie in "abisul sufletului" (da, te-am citat da mi-a placut espresia) pe care nici coehlo n-a reusit sa mi-o inprime, pe un nou tred, postul tau ultim neavand legatura cu inbracamintea.

multumesc pentru intelegere.

ps. imi permit totusi sa-ti incarc memoria cu nijte fleacuri legate de regulamentu forumului. stiu ca aceste aspecte sunt undeva in subsolul preocuparilor tale iar regulile sunt pentru vulg si nu pentru genii, totusi:

1/ nu este permisa o semnatura pe mai mult de 4 randuri. daca vrei o semnatura mai "stufuasa" apeleaza la size 1 pentru caractere si astfel te vei incadra in barem
2/ daca in cazul gandirii tale profunde, mai multe idei se intrepatrund este bine ca pentru fiecare idee sa deschizi un tred separat. nu cred ca este normal ca pe un tred unde amintesti de geluri apoase si pantofi rosii sa amintesti de creatia marelui coehlo sau de incarcatura filosofica a lui mersi si multumesc.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde MiG29 » Joi Aug 18, 2005 12:02 am

[Quote=jiji]Am citit posturile voastre si am vazut ca sunteti in mici polemici MIG29, etc.[/Quote]
Jiji don`t get me wrong da in ce polemici suntem io si cu tine?Deci io nu`mi permit sa fiu in polemici cu tine ca tu citejt Coielio si io nu`l inteleg deci da aicia avantaj tu, adica jiji.Cand vorbejt cu mine, ti-am mai zis sa folosejt cuvinte sinple ca io n`am asa multa scuala ca tine si efectiv nu inteleg ceia ce vrei tu sa iecsprimi acolosha.mersi jiji.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Necko » Joi Aug 18, 2005 7:02 am

Domnul Gigi... DOAR_EL..., ma simt magulita si fara cuvinte.

deja chiar si un simplu MULTUMESC este prea putin pentru a-mi exprima bucuria, incintarea, extazul si fericirea pe care o simt atunci cind va citesc ideile, gindurile, invataturile dar mai ales caldura pe care o emana cuvintele Dumneavoastra in fiecare clipa! sublim !

De aceea e relevant sa priviti cu ochii sufletului, ci nu numai cu ochii denotativi. Reusiti sa vedeti mai profundm sa va scaldati in izvorul fericirii, al intelepiciunii.

numai cine are un suflet cu adevarat minunat poate sa se exprime astfel. Doamne! de-ar invata copiii astia ceva de la tine... scuze! de la Dumneavoastra !

nu am apucat sa va raspund la mesajul din posturile anteriare adresat mie si asta doar pentru ca de 2 zile astept sa se termine ploaia cea fara sfirsit din orasul meu pentru a putea face experimentul pe care mi l-ati propus: sa privesc stelele ! cind norii se vor imprastia si cind cerul se va insenina, stelele vor straluci pe bolta iar eu voi privi stelele si ma voi gindi la Dumneavoastra si la filozofia de neinteles a vietii si a iubirii aproapelui.

Inca o data va multumesc ca existati!

si apropo! este ca papadiile sunt minunate?
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde gabuba » Joi Aug 18, 2005 12:59 pm

Gigi0517 scrie: Adevaril este ca nu sunt un mare consumator de carti, desi P. Coelho imi place si mie f mult.....
Si credeti-ma e mai bun ca Shakspeare, Dostoiewski, Eminescu, Paul Verlaine, Moilere, C. Baudelaire.

imi pare rau ca tin discutia pe loc , dar nu ma pot abtine sa nu remarc, gheorghe, ca ai DREPTATE! de fapt, ca-ntotdeauna. Ce-atata DOSTOIEWSKI, cu crimele si pedepsele sale, s-a chinuit sa scrie enshpe mii de pagini, cand esentialul a fost subliniat in cuvinte putine, simple si pe intelesul inima, de catre domnul P. Coelo. Si aveti dreptate, unde e caldura spirituala si neuronala, ne incalzim si noi.
Sincer, de la dornea incoace, nu ne-am mai simtit atat de bine. Nu sunt foarte original, dar imi permit sa spun: va multumim ca existati! (vb. in numele tuturor aici!)

gigi scrie: nimic nu se compara cu "beletristia setimentala" care poate schimba lumea sa devina mai buna, sa devenim mai solidari intre noi. Cu toate ca Shakspeare este cel mai mare dramaturg din Lume, Eminescu din Romania.

dar ce conteaza ca shecspir e cel mai tare din lume? de fapt, asa zice gurile alea slobode care se vor culte. tot coelho are esenta dramatica, adevarul de suflet, calea catre absolut.
nu ma intereseaza nici ca Eminescu este cel mai mare dramaturg din romania, scriind atatea piese de teatru , ca ne-a adus la saturatie.
abia astept noua carte a poetului Coelo, care in vesuri de proza a scris romane intregi.
v-a raspuns pana la urma, marele fabulist poet dramaturg romancier, Paulo Coelo? si eu i-am scris si mi-a raspuns.
am chiar si un autograf de la el. cand ne vom vedea la bucuresti, o sa va arat! ca sa nu credeti ca va mint!

----

ma scuzati inca o data pentru faptu ca tin disctuia in loc la capitolu bere,trist,ica , insa nu vroiam ca lumea sa nu vada cata dreptate aveti.

o zi buna!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

raspunsuri succinte..

Mesajde Gigi0517 » Sâm Aug 20, 2005 2:30 pm

Acum abia am observat ca a fost deschis un nou subiect.. Draga eyewhitness. Doresc sa iti reamintesc.
Nu pot sa deschid mai multe threaduri din lipsa netului . EU MA DUC la un net-cafe si de-acolo va impartasesc gnomiile, preceptele....etc
Poate ca nu e frumos sa dozez subiectul cu mai multe subsubiecte dar...Piskeshu te va lamuri. Cu toata dragostea pt voi, simpatia daca as fi avut net acasa am putea vb mult mai multe.
Cu toate ca o citez pe Shaki " Scrii multe aiureli". Nu trebuie sa simti o stare inovuabila, ci fi directa si critica-ma aici. Este normal sa gresesc, sa spun 'aiureli" precepte de folos sau din contra...
Si apropo, Gigele, nu pot sa corectez eratele gramaticale la fiecare care scrie. Scrie-ti cum va simtit d-voastra mai bine. Eu tin la "scriptul meu", de aceea incerc sa gresesc gramatical cat mai putin. D-voastra ma veti scuza pt asta. Motivele se afla si in postul special pt 'Gigel". asa..
Din nou semnatura mi s-a modificat. Bine, am sa pun de zise 1. tare tare mofturosi mai sunt unii:). MA bucur ca participati.. faptul ca unii Multumesc acum.......e tarziu.MA rog, apreciez gestul d-voastra, dar gestul vine din inima nu trebuie sa spun eu. D-lor nu voua v-am trimis flori..dar....Multumescul trebuie sa fie onest..Draga necko iti multumesc ca scri, acum ma grabsesc si ma bucur ca exista o comunicare-interpsirituala...

Acum va las si data viitoare vom vorbi despre MELOTERAPIE..
Va sarut.
Gigi0517

pt Eyewithness

Mesajde Gigi0517 » Sâm Aug 20, 2005 3:48 pm

Am observar ca fiecare subiect care il afisezi 'automat" se pune pe un thread nou. Asa m-ai setat tu? Draga eyewithness lasa-le te rog pe un subiect. Nu mai pot sa fac fata . Am observat si 'mersi-multumesc", care era un singur subsubiect. te rog eu frumos nu le mai muta pe alt thread ....Nu fac fata asa...Gigi=DOAR_EL-DOAR_TU..nu mai exista?...Multumesc..
Gigi0517

scurt pt Mirel

Mesajde Gigi0517 » Sâm Aug 20, 2005 3:58 pm

Multumesc Mirel Stai linistit, inteleg. e vb de plagiere aici.. Sunt termeni contractuali care impun si anume: Drepturile de autor...cd-ul am sa-l accept cu o singura conditie...Sa fie cu autograf..Ok?..asa cu dedticatie speciala de la "felina" voastra.:) Numai bine.....Cred ca felina voastra isi exerseaza si sub dus vocea, nu? e o recomandare;).
Gigi0517

Mesajde pacha » Lun Aug 22, 2005 4:58 pm

Apropo de Coelho,"beletristia setimentala" se refera la Sanda Brown si Sydnei Sheldon ?
pacha

Mesajde OTILIAN » Mar Aug 23, 2005 11:25 pm

stiu ca nu sant original, dar nu pot decat sa spun. multumesc GIGI. miai deschis ochii fata de niste lucruri pe care nu le-am bagat pana acuma in seama.
multumesc, GigI, multumesc!
OTILIAN
Junior Member

Mesajde cr3tz » Mar Aug 23, 2005 11:52 pm

gigi multumesc k existi,mersi k postezi :)
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
cr3tz

Mesajde Twinkle » Mie Aug 24, 2005 10:03 pm

mai baiatule... ai nevoie de un psiholog (sau psihiatru?! :hades: ). m-am abtinut pana acum sa raspund la vreun subiect al tau, dar n-am mai rezistat. atat vreau sa-ti spun: esti dramatic de comic. am citit si subiectul cu imbracamintea si nu stiam daca sa rad sau sa plang vazand ca un om tanar este in stare sa vorbeasca la fel cu unul de 80 ani. sa stii ca nu am nevoie de nici un raspuns, nici al tau, nici al altcuiva. eu doar imi exprim stupefactia. multumesc (!) pentru atentie. la revedere.
Life's too short to be down!
Twinkle
Junior Member

Mesajde Necko » Mie Aug 24, 2005 10:20 pm

twinkle dear, nu considera postul acesta ca fiind un raspuns. vreau doar sa te rog sa dezvolti putin afirmatia ta:

... un om tanar este in stare sa vorbeasca la fel cu unul de 80 ani

poate ne dai niste exemple, ceva, din textele citite de tine... e doar o curiozitate a mea, nimic mai mult. multzam.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde memetshot » Joi Aug 25, 2005 4:06 pm

si vezi ca a scris nu a vorbit
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde old lord » Vin Aug 26, 2005 8:17 am

gigi fa si rezumate te rog
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde FannFAN » Vin Aug 26, 2005 12:34 pm

Lasati, mai, omul in pace! Eu iti multumesc ca existi, gigi, pentru ca-mi dai stari diverse: cand rad cu lacrimi, cand ma buseste plansul! Da te citesc cu religiozitate! Da-i inainte! ~a
FannFAN
Junior Member

Mesajde cr3tz » Vin Aug 26, 2005 12:52 pm

old lord scrie:gigi fa si rezumate te rog

ceea ce scrie gigi este din pacate doar un rezumat din vasta lui cunoastere,daca ai citit pe acolo ai fi vazut k datorita accesului limitat la internet gigi nu poate sa se arate in splendoarea lui
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
cr3tz

Mesajde driana_r01 » Dum Sep 11, 2005 6:21 pm

Nu sunt un as in exprimare in scris, dar(spre deosebire de unii dintre voi), yo il apreciez pe Gigi...avea dreptate cand a pomenit de acea"caldura"...nu cred ca a zis nimic gresit pana acum, sau daca a facut asta poate nu am vzut yo...care era ideea mea...ma uit in stanga si in dreapta si vad numai rautate..am suferit f mult si inca mai sufar, iar pt o persoana care este in situatia mea este foarte important sa mai citesti cateva randuri scrise de un om ca Gigi...intr-un fel devine o necesitate, altfel sufletul(inconjurat de atata rau) va deveni de piatra....il apreciez foarte mult pe Gigi si ii multumesc din suflet ca exista si ca incearca sa ne intoarca (intr-un fel) cu fata spre civilizatie...MULTUMESC Gigi ca esti asa cum esti si ca ma ajuti fara sa vrei(ce- drept)... :-: :kiss2:
driana_r01
Junior Member

Mesajde gabuba » Dum Sep 11, 2005 11:17 pm

esti o adevarata felinnna, driana romania nambar uan.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde kant emir » Dum Sep 11, 2005 11:42 pm

ie bine, gabuba, tzara are nevoie
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde pacha » Lun Sep 12, 2005 7:49 am

Apropo de felina,unde-i Gigi ?.E frum concert Pro...?
pacha

Mesajde driana_r01 » Lun Sep 12, 2005 10:17 am

vai gabuba m-am inrosit toata.... A-)
driana_r01
Junior Member

......Driana_r01..

Mesajde Gigi0517 » Lun Sep 12, 2005 3:28 pm

DRaga driana_r01..Bine ai venit. Nu te-am mai zarit la "noi'. Am observat ca postezi rar, si ma bucur ca intalnesc pers. noi si care imi simt caldura. De fapt, acesta este si scopul , mesajul transmis de mine. Sa fim o lume mai buna.Sa fie solidaritate si prietenie intre noi. Mi-a placut transpunerea "suferintei" tale. Am observat ca necesiti o stare de ataraxi, care e binevenita oricand dupa stari de vicisitudini.
Iti multumesc ca ma citesti, simtit nevoia. Cred ca, sunt oameni pe acest forum care simt caldura si incearca sa fie mai buni cu ei si cei din jur. AM observat ca ai scris pe threadul "mersi si multumesc". Am dedus intentia ta. Fapul ca imi multumesti conteaza enorm pt mine, si poate sincer mai postez inca pe forum datorita faptului ca, unele suflete apreciaza si nu trebuie sa-i "parasesc", chiar daca sunt si "uscaturi". Este ceva normal si apreciez fiecare persoana. Ma gandeam sa te-ntreb ce anume s-a intamplat in viata ca ca ai trecut printr-o perioada dificila. Dar, nu te cunosc si nu doresc sa devina un impediment pt viiitor de-a nu mai posta. Si asa, vad ca rar intri.
Sper ca iti foloseste ce citesti, culegi, fructifici si te "injectezi". FI tare, optimista si in fiecare dimineata cand te trezesti, spune-ti ca va fi o zi frumoasa si zambeste. Asa fac si eu, nici eu nu sunt lipsit de grijuri, lipsuri, dragoste, etc. Cred ca ce ma tine inca in sus, sunt aceste ganduri care mi le spun zi de zi si seara. Uneori in viata se-ntampla ca asteptarile noastre sa nu prinda contur, trebuie sa fim suparati? NU, trebuie sa pasim inainte si sa fim optimisti. MAi ales cand multi sufera din dragoste, la asta ma gandeam eu sincer in cazul tau. Imi va veni si mie randu' intr-o buna zi cand. voi intalni o versata, nebunatica, frumoasa femeie care imi va fura sufletul si apoi, il va arunca pe gard. LAsandu-ma cu ochii in soare. TREbuie sa fim atenti. Dar daca dorim sa iubim, este necesar si sa suferim. IMI amintesc de euforia ce inseamna sa fi indragostit, asta s-a intamplat de mult timp. Acum 7 ani, eram mai tanar, dar faptul ca am simtit acei fiori, acel val a fost frumos, chiar daca a fost urmat de suferinta, chiar daca in prezent nu a mai fost palpabil pt sufletul meu. Desi, cred ca mi-ar fi greu sa ma "falling in love", merita ...In fine.Iti urez succes, multa iubire, impliniri si sper sa ne mai "intalnim" pe forum..Lectura placuta in continuare...Daca ai fost asa de draguta, perimite-mi sa iti spun o vb frumoasa de W. Shakspeare " Cand dragostea vorbeste, vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia raiului"..

Sa fi iubita!
Gigi0517

Mesajde memetshot » Lun Sep 12, 2005 3:49 pm

Acum 7 ani, eram mai tanar, dar faptul ca am simtit acei fiori, acel val a fost frumos, chiar daca a fost urmat de suferinta, chiar daca in prezent nu a mai fost palpabil pt sufletul meu.

uau experiente la 13 ani. ier profa de engleza sau de mate?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Shaki » Lun Sep 12, 2005 3:50 pm

Gigi0517 scrie:IMI amintesc de euforia ce inseamna sa fi indragostit, asta s-a intamplat de mult timp. Acum 7 ani

shi eu imi amintesc acum 10 ani cum jucam leapsha cu colegul de banca, asta mi-a lasat un fior si o amintire de neuitat, nu pot k sa-mi revin shi nici nu shtiu daca o sa mai iubesc.......................................
iedit bad memetu :D
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii