PARASIREA CORPULUI MATERIAL, realitate sau ba?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde Bucky » Dum Aug 07, 2005 8:32 pm

Citesc acum o carte (nu ii stiu acum autorii) care zice ca fiecare are doua corpuri, unul MATERIAL si unul nu stiu de care. Cert este ca, acea carte doreste sa demonstreze faptul ca acele doua corpuri pot fi separate :a: (prin exercitii speciale) pentru un timp (de la cateva sec la ore sau chiar zile), dupa care totul revine la normal... In tot acest timp, trupul NEMATERIAL calatoreste unde vrea (camera, bloc etc). Mi se pare interesant, desi nu am trait niciodata aceasta experienta ... A trait-o cineva? Daca da, pls scrieti ce ati simtit, cum a fost, daca nu ... ce parere aveti ...
Bucky
Junior Member

Mesajde alisa » Dum Aug 07, 2005 8:42 pm

Pai nici eu nu am trait0o ,dar ar fi interesant .spune macar cum sa faci lucrul asta sau sunt numai niste definitii ca multe carti referitoare la domeniu asta au numai lucruri explicative nu si practice?
Sunt un simplu pamantean,
Dragoste e tot ce am sa dau
Sunt doar la inceput de drum,
Te vreau langa mine acum
alisa
Junior Member

Mesajde MushroomTrip » Dum Sep 04, 2005 12:16 pm

OBE nu cred ca am avut niciodata desi cred ca la un anumit punct se intersecteaza cu visele lucide. Adica in momentul in care iti dai seama - constientizezi - ca visezi dar reusesti totusi sa ramai in vis si sa ti-l continui cum vrei tu: poti trece prin ziduri, poti zbura, poti vizita alte galaxii sau absolut orice iti pui in minte. De asemenea se supne ca in timpul visului iti iesi din corp, si toti cred ca am patit macar o data intimpce dormeam sa treesarim brusc sau sa avem senzatia ca picam sau neimpiedicam si sa ne trezim brusc dupa aia. Se zica ca in momentul ala iti intri brusc in trup. Interesanta teorie nu?
MushroomTrip
Junior Member

Mesajde abortive_mind » Mie Oct 05, 2005 4:11 pm

Funny, eu credeam ca levitez in timpul somnului:)
abortive_mind
Junior Member

Mesajde sol » Sâm Oct 08, 2005 6:37 am

Bucky scrie:trupul NEMATERIAL calatoreste unde vrea ... desi nu am trait niciodata aceasta experienta ... A trait-o cineva?

De trei ori: odata la plaja, a doua in somn, a treia in infarct.
De fiecare data senzatia ca am lasat la garderoba o haina de-mprumut care nu mai raspundea la comenzi si deci da, revenirea ca o cadere de la mare inaltime (exceptie in infarct, acolo doar am deschis ochii la un moment dat dupa pierderea controlului intr-un blackout indescript).
La plaja a fost extazul absolut, ma simteam una cu lumina, forma de energie, unda nici macar corpuscul, nu m-as mai fi intors.
In somn a fost uluitor, am <vizionat> cerul noptii si stelele in nebanuita densitate intr-un fel pe care nu-l pot descrie altfel decat defocalizat si panoramat 360 grade nici macar pe orice axa, ci pe toate. Nici un fel de experienta <in trup> nu poate servi de analog.
sol
Junior Member

Mesajde Andreino » Sâm Oct 08, 2005 1:34 pm

Da,exista ! am avut diverse experienze extracorporee , e fantastic.
Andreino
Junior Member

Mesajde Bucky » Sâm Oct 08, 2005 7:15 pm

Spuneti-ne si noua, pls, cum ati ajuns sa traiti aceste experiente, care mi se par extraordinare. Eu ma tot chinui, cu diferite modele din carte, dar...altceva decat sa adorm ca un urs nu prea reusesc...:)
Bucky
Junior Member

Mesajde Andreino » Sâm Oct 08, 2005 9:49 pm

Bucky scrie: Eu ma tot chinui, cu diferite modele din carte, dar...altceva decat sa adorm ca un urs nu prea reusesc...:)

Hehe,eshti la un bun pas ,asta este prima fazí  a practicii.
Bine,lí sand glumita la o parte pot sa-ti spun ca sunt multe cí i de-a iesi din corpul fizic.
Am sí -ti spun o practicí  relativ mai simplí . Se numeste practica "R".
E bine sí  incepi seara intr-o camerí  linishtití  , curatí  si aerisití  , dací  ai posibilitatea e bine sí  fi singur.
Faci o relaxare complectí  a corpului (5-10 minute) dupí  care trebuie sí  pronunti litera "R" continuat , adicí  rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Trebuie sí  pronunti rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr precum un motor.
In timp ce pronunti rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr trebuie sí  simti corpul cum vibreazí  ca un motor.
Vibratia nu trebuie sí  se manifeste doar in cap ci in tot corpul.
La inceput , aceasta vibratie o sí  fie ft. slabí  dar cu timpul se va accentua.
Cu timpul , corpul va acumula multí  energie datorití  vibratiilor produse de aceastí  practicí .
Cí nd corpul o sí  ajungí  la un anumit stat vibrational , iesirea din corpul fizic va fi spontaní .
Sunt persoane care au reushit sí  iasí  afarí  din corpul fizic dupí  2-3 sí ptí mí ni iar alte dupí  cí teva luni de zile.
Totul depinde de vointa personalí .
Succes !
Andreino
Junior Member

Mesajde Bucky » Dum Oct 09, 2005 1:21 pm

Mersi mult pt metoda, diseara am s-o incerc, sa vad ce iese :)
Bucky
Junior Member

Mesajde o_tzestoasa » Lun Oct 10, 2005 11:23 am

am patit o singura data si a fost extraordinar - m-am ridicat din pat pt ca imi era cald, am vrut sa deschid balconul sa intre aer, dar n-am putut, imi intra mana prin geam.Am incercat de mai multe ori sa-l deschid si tot nu puteam, asa ca am vrut sa ma intorc in pat. Dar pe pat eram eu, dormeam, am incercat sa ma ating, dar am fost "aspirata" pur si simplu in corpul material. Nu m-am trezit imediat, iar cand m-am trezit stiam sigur ca n-am visat ce s-a intamplat. A parut f real. Mi-ar placea sa pot avea asa experinte, dar controlate. poate cu metoda lui Andreino
am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
o_tzestoasa
Junior Member

Mesajde piskeshu » Lun Oct 10, 2005 1:15 pm

Io creca baloanele anterioare te-au ridicat si ai plutit prin camera.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde o_tzestoasa » Lun Oct 10, 2005 1:22 pm

eu cred ca esti off-topic. multam
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
o_tzestoasa
Junior Member

Mesajde piskeshu » Lun Oct 10, 2005 1:28 pm

Eu cred ca subiectu de fatza n-are ce cauta pe psihologie, eventual pe parapsihologie, adica pe katerinca si aberatii.
piskeshu
banned

Mesajde memetshot » Lun Oct 10, 2005 1:34 pm

bre pischesule, am patit si io odata sa ma trezesc si sa ma vad in pat. nu era de la R era de la oglinda, dar tot o metoda dasta e.
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
cea mai caterinca faza de mult incua
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde eyewitness » Lun Oct 10, 2005 1:46 pm

copii,

din pacate ati pierdut momentu propice de a fi interesanti si plauzibili astfel ca tredu trece la caterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrinci si aberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrratii
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde memetshot » Lun Oct 10, 2005 1:48 pm

ochila: levitasi dupa atatza rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr?
io iera cat paci sami leviteze tastatura
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde MiG29 » Lun Oct 10, 2005 1:54 pm

bre cia mai sinpla metoda de parasire a corpului materila, ie sa bei vo 6-7 :bere s-apoi sa copori vo doo etaje pe scari sa te duci le veceu.garantat ca itz parasesti corpu si potz chear sa te alegi si cu nejte vanatai.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Andreino » Lun Oct 10, 2005 1:56 pm

o_tzestoasa scrie:am patit o singura data si a fost extraordinar - m-am ridicat din pat pt ca imi era cald, am vrut sa deschid balconul sa intre aer, dar n-am putut, imi intra mana prin geam.Am incercat de mai multe ori sa-l deschid si tot nu puteam, asa ca am vrut sa ma intorc in pat. Dar pe pat eram eu, dormeam, am incercat sa ma ating, dar am fost "aspirata" pur si simplu in corpul material. Nu m-am trezit imediat, iar cand m-am trezit stiam sigur ca n-am visat ce s-a intamplat. A parut f real. Mi-ar placea sa pot avea asa experinte, dar controlate. poate cu metoda lui Andreino

Bravo ! ==D ai avut un somn constient , astea sunt primele experiente astrale , involuntare .Practica "R" este cea mai "simplí " dar sunt anumite tecnici ft. avansate care-ti permit sí  iesi in astral adicí  afarí  din corpul fizic cí nd doreshti.
Andreino
Junior Member

Mesajde memetshot » Lun Oct 10, 2005 2:04 pm

sa vezi cum ie practica igrec
da asta apar numa dupa ce inveti si practica i g e c...ca de r tza zis alcineva
memetshot

Mesajde gaga » Lun Oct 10, 2005 2:14 pm

io nu am inteles cand respiri ca daca respiri tre sa te intrerupi din raraitu' ala nu? memetshol (pot sa-ti spun maestre?) nu ne inveti si pe noi tactica igrec? io nu am treecut inca de practica aaaaaaaaaaaa pe care am repetat-o ieri cand ma intreba cineva unde am pus suta de parai si am dat-o in aaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

bine c aintr-un final am zis "i-am pierdut" si s-a dus pe pla levitatzia.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde o_tzestoasa » Lun Oct 10, 2005 2:19 pm

o sa rrrrrriiiiirrrrriiiiiiii azi pana dau in hiperventilatzie...apoi sa vezi vise constiente!
o_tzestoasa
Junior Member

Mesajde memetshot » Lun Oct 10, 2005 2:22 pm

memetshol (pot sa-ti spun maestre?) nu ne inveti si pe noi tactica igrec

ie grele bre. tu nai trecut inca nici de r
memetshot

Mesajde om_fericit » Lun Oct 10, 2005 2:26 pm

ce idee buna..sa-l parasim acum toti..oare ce s-ar intampla..trupuri insirate pe strada..o parada a epavelor omenesti..si plus ramanem lesuri sigure corbilor..excelent..eu zic sa-i dam bataie :)
da ma tata am auzit si de virgula, punct si litera mare..da dau click mai greu pe ele pe intuneric.
om_fericit
Junior Member

Mesajde memetshot » Lun Oct 10, 2005 2:29 pm

io aj parasi locu de munca. da nu se poate.
memetshot

Mesajde MiG29 » Lun Oct 10, 2005 2:39 pm

deci memetule, ma alatur si io celor care te ruaga sa ne impartasejti si noo tehnica ygrec, ca :bere ie scunpa si deci tehnica mea nu ie intotdeauna aveilabal...
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde cubu » Lun Oct 10, 2005 2:43 pm

Migule, dada ca bei jde mii de beri si te dematerializezi in spatiu, cati de tu o sa vezi? :D
indescifrabil
cubu

Mesajde jeorj » Lun Oct 10, 2005 2:50 pm

Tactica igrec era sa devina o noua religie, undeva pe valea oltului.

Niste adepti ai marii creatii a Domnului: NATURA, s-au hotarat sa faca cheta de la toti cei prezenti in mijlocul acelei naturii, pentru a organiza niste lazi de bere dintr-un sat apropiat. Cei trei propavaduitori care eram(de era sa devenim peste noapte apostoli la gradul superior de Y la care am ajuns) Ne-am bucurat de gratiile contabilului care stransese firfiricii, care intr-o dispozitie de zile mari s-a hotarat sa faca cinste la toata lumea existenta in crasma de unde ne-am aprovizionat. Binenteles ca o facut cinste cu cele 4 lazi de bere cumparate din banii contribuabililor ramasi la corturi. Asa ca cand o trimis pagubitii insetati solie , pentru dobandirea lichidelor multasteptate, noi cei prezenti eram marea majoritate ajunsi spre nirvana, cu convingerea ca semnul :rulz: (Y) e mai cel mai corect semn pentru invocarea divinitatii.

Pe masura ce tot mai multi oameni se adunau sa vada minunea revelatiei, numarul adeptilor convinsi crestea, si daca nu ne-am fi trezit a doua zi din betie puneam deo religie mondiala de netagaduit, asa argumente forte aveam.

De atunci a ramas doar denumirea de Marea Ygrechiada

Asa ca nu luati in ras tehnica igrec ca daca ajungeti sa patrundeti tainele Y riscati sau sa deveniti niste mistici sau sa nu va mai reveniti in corpul material. ~p~p~p~p~p

Va spune un om patit. :D:
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
jeorj
Junior Member

Mesajde pacha » Mar Oct 11, 2005 2:00 pm

Senzatia e grozava.Libertate absoluta.Parca am renascut.
Sa va povestesc;Era plecata doamna la Bucuresti si de cate ori dadea telefon eu ii spuneam ca sunt acasa (material) dar de fapt eu ma plimbam prin bloc si cartier si .....
pacha

Mesajde gabuba » Mar Oct 11, 2005 3:46 pm

si...? ce faceau vecinii? bine, sanatosi? urmareau numai iubirea?

*cata super caterinca pe topicul asta. bag seama ca e cam super distractie pe aici*
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde piskeshu » Mar Oct 11, 2005 5:05 pm

Gabuba, ai patit ceva urat la scoala?
piskeshu
banned

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii