De toate....
42 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
De toate....
Daca nu gasiti pe forum un subiect anume spuneti-l aici..si noi o sa-l dezbatem , ok? 

- driana_r01
- Junior Member
Necko, in momente ca astea, daca ma intelegi ce vreau sa zic, trebuie... da trebuie sa fim hotarati, sa nu tinem cont de sentimentele care ne sfasie auriculele si ventriculele, sa ne ignoram constiinta... opriti-ma careva...
Deci da, raman la parerea mea, fara mila!

indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Pater noster qui es in coelis
sanctificaetur nomentuum,adveniat regum tuum,fiat voluntas tua sicut in coelo et in terra.
Panem nostrum quotdianum,da nobis hodie,et dimite nobis debita nostras sicut et nos dimitimus debitoribus nostris.Et ne nos inducas in tentationes sed libera nos a malo.
Das dein ist die Reich und Herlihkeit.Amen.
Sunt tare.
Totusi ce se dezbate pe aici ?
sanctificaetur nomentuum,adveniat regum tuum,fiat voluntas tua sicut in coelo et in terra.
Panem nostrum quotdianum,da nobis hodie,et dimite nobis debita nostras sicut et nos dimitimus debitoribus nostris.Et ne nos inducas in tentationes sed libera nos a malo.
Das dein ist die Reich und Herlihkeit.Amen.
Sunt tare.
Totusi ce se dezbate pe aici ?

- pacha
pacha vezi k de unde ai dat copipeist nu shtia bine latina 
dezbatem daca s-o fierbem in ulei incins, s-o spanzuaram cu capu in jos sau ce sa-i facem deschizatuarei de threaduri

dezbatem daca s-o fierbem in ulei incins, s-o spanzuaram cu capu in jos sau ce sa-i facem deschizatuarei de threaduri

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
Shaki scrie:dezbatem daca s-o fierbem in ulei incins
in acest scop poate gaga sa o pregateasca dupa vreo retzeta speciala de-a dumneaei:D ca tot ie pasionata de asha ceva

sigur nu intereseaza pe nimeni semnatura asta
-
diablo_pECi - Junior Member
de mine nu-tzi place, sau de avataru meu? numa ca sa stiu! multam!
am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
multam! brosutele au nasucu mic, d-aia nu-l tin sus! 

- o_tzestoasa
- Junior Member
variantele de surse is putzine,asa k ma gandesc cine, ce si cum
si ca sa fiu on topic, yo vreau un thread despre biscuti, da decat sa-l dicut aici, la de toate, imi fac acu unu separat la mancaruri

si ca sa fiu on topic, yo vreau un thread despre biscuti, da decat sa-l dicut aici, la de toate, imi fac acu unu separat la mancaruri

- o_tzestoasa
- Junior Member
Exista fan club gigi?Daca da unde ?Daca nu,ma pot erija in membru fondator?Io i-as ridica statuie pentru cat m-am distrat citindu-i posturile,astept sugestii in privinta aliajului din care sa torn statuia
(sculptez,modelez,etc).
La cat e de carismatic,mi se pare putin probabil sa nu aiba fan club,da io n-am reusit sa-l gasesc

La cat e de carismatic,mi se pare putin probabil sa nu aiba fan club,da io n-am reusit sa-l gasesc

-
incoherent - Junior Member
..ma pot erija in membru fondator
da, pe filiala cluj...te ajut yo sa iei legatuira cu ceva fatuze de la gradi (grupa mica si mijlocie) acre ar fi extaziate sa-i fie gruppies lu jijicifre! iar sujestii de material? fa-l din cacao, ca doar de cacao se face el de fiecare data!
- o_tzestoasa
- Junior Member
Pai io-s de la Brasov City...Omu are un umor involuntar de zile mari,io zic ca merita si un reality show numa al lui,cu tot ce decurge de aici-glorie,bani,recunoasterea generala a calitatilor si talentelor native,femei d-alea perfecte de-i plac lui,,,Macar web site are?
-
incoherent - Junior Member
42 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii