chiar daca e mai veche un pic, mie imi place mult

Moderator: Shaki

Eram in clasa a VII-a cand, impinsa de la spate de catre parintii mei (pen'ca io eram mare, mare fan Michael Jackson in acele vremuri
), cam in sila, m-am dus totusi la primul concert Phoenix din Bacaul postcomunist... Si asa a inceput totul, Mica Tiganiada, Canarul, Fata padure, Mugur de fluier... Asa si astazi, dupa cateva zile de la al doilea concert Phoenix din Bacaul postsechelarist, simtindu-mi inima mugur de fluier ascult din nou Strunga, Vremuri, Totusi ca voi sunt, In umbra marelui URS, melodiile lunii octombrie...
la stuf, pe scena mare mi-au lasat o impresie mai buna, ploaia mai estompa din nesfarsitele refrene cu laitmotivul mai seeeeeeeee--eeee---eelf, care imi atrasesera atentia la cantarea din green. in vama mi s-au parut chiar mai mult decat ok.

Imi aduce uarecum a Nymphetamine, bineintzeles mult mai mijto shi cu versuri mult mai interesante 

si piesa in sine e ceva gen Primus, adica invers, pentru ca showul asta live e mai vechi, pe vremea cand Primus nu lansasera inca nimic. Deci avem ska, avem funk, avem faze de jazz, accapella, pana si noise, ce mai, tot tacamul.
) azi o formatzie a carei stil este pe undeva pe la jumatatea distantzei dintre Nightwish si Within Temptation", o formatzie din Germania de data asta (ca sa nu mai zica Stefan ca ma tot iau de Finlanda
)

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator