Ce filme ati mai vazut ?

sub lumina lanternei magice

Mesajde eyewitness » Dum Oct 16, 2005 6:02 am

non ti muovere

filmul imi demonstreaza inca o data ca scoala europeana de film este superioara celei holiudiene si fiecare scena, cadru, grimasa, dialog incearca sa transmita ceva, sa creeze acea punte intre actori/regizor si spectatori. acest film reuseste din plin fara a apela la brizbrizuri si zorzonele inutile tipic holiudiene in cazul "dramelor" unor familii nevoiashe americane cu vile, piscine, masini de lux si conturi substantiale in banci.

un medic, o cariera, o sotie, o fiica adolescenta si o amanta pasionala. aparent simplu, chiar prea simplu pentru un subiect de film. si totusi...

accident de motocicleta, fiica in coma si tatal, medic chirurg in acelasi spital (sergio castellitto), neputincios psihic de a-si opera propria fiica, asteptand intr-o incapere adiacenta salii de operatie, doctorul timoteo rossi isi rememoreaza viata, punctul de plecare fiind cu fro 15-16 ani in urma atunci cand o intalneste pe italia(penelope cruz) o tanara ravasita, femeie de serviciu la un hotel, viitoarea amanta. pasiunea pentru italia ajunge intr-un punct culminant, atat italia cat si sotia sa, elsa (claudia gerini) sunt insarcinate si dr. timoteo rossi trebuie sa ia o decizie, decizie care va duce ulterior la o tragedie

va recomand cu caldura acest film deosebit

de mentionat ca regia este semnata tot de sergio castellitto
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde bhuttu » Mie Oct 19, 2005 11:02 pm

Aliosha scrie:The Footbal Factory (2004) - 7/10
Il recomand celor interesati de "fenomen".
http://www.imdb.com/title/tt0385705/

Aliosho, ti-am urmat sfatul si am vazut si eu Football Factory. La cinema chiar, la jegul ala de Movieplex pe care o sa incerc sa-l evit pe cat posibil in viitor. Ce altceva sa faci intr-o marti seara? Mai ales intr-una in care nimeni nu televizeaza pe Manchester in zona.

Adevarul ca, dupa cat mi l-ai ridicat in slavi, ma si asteptam la ceva mai mult, dar cred ca si fara astea filmul tot m-ar fi dezamagit.

Daca vreti sa vedeti un film despre fotbal, nu va duceti la asta. Asteptati Goal, sau descarcati Drumul spre Victorie, ala cu Michael Caine.

Filmul asta e in principal despre violenta, droguri si femei, in ordinea asta. Fara sa reliefeze in mod special vreunul dintre aspecte, am impresia ca la un nivel subliminal filmul se vrea o descriere a crizelor, dramelor si neimplinirilor barbatului modern de-abia intrat in maturitate. Dar, redus la asta, filmul nu e decat unul din multe altele care-au incercat acelasi lucru, reusind fiecare, mai mult sau mai putin. Numai ca numarul lor le face pe toate banale, iar Fight Club e numai unul.

Daca se vrea un semnal de alarma la adresa violentei din fotbal, atunci filmul lupta pentru o cauza pierduta, pentru ca nu m-a convins c-ar avea o foarte mare legatura cu realitatea. Faimoasa violenta a HOOLIGANSilor contrasteaza puternic cu scaunele foarte apropiate si cu atmosfera de teatru de pe stadioanele britanice. Plus ca toti fanii de fotbal englezi cu care-am intrat in contact au fost uimiti de inversunarea Ultrasilor autohtoni. Dar, necunoscand realitatea din insula, recunosc ca s-ar putea ca sub aspectul asta sa ma insel.

Un mare minus al filmului este ca, in ciuda aparentei de atmosfera alienanta, el mentine un grad ridicat de "political corectness", cea mai mare dejectie a sociologiei contemporane. Si anume, punctual:

- marele smardoi de 40 de ani care n-avea nimic sfant si traia din trafic de Ecstasy e totusi insurat, are doi copii pe care-i protejeaza exagerat si o nevasta alaturi de care se simte la adapost.

- "tinerii fara directie" care se apropie de a treia decada a vietii au totusi incercari repetate de "a se aseza la casa lor". Ca doar viata isi urmeaza cursul firesc, nu?

- normele morale clasice sunt aparate in film, chiar cu indarjire pe alocuri. Episodul in care pustii se iau de emigrantii indieni e prezentat intr-o puternica lumina negativa, iar despre cei doi batranei, de altfel respectati de toata lumea, ni se spune de mult prea multe ori ca "ei au pus <<Marea>> in fata <<Britaniei>>"

- pana la urma fiecare primeste ce merita: smardoiul si traficantul de Billy Sharp nu ia decat 7 ani de puscarie pentru ca, vorba aia, aproape devine simpatic; pustiul ratacit care n-ar mai avea nici o sansa la reabilitare e impuscat intr-o toaleta, tocmai pentru ca el nu mai poate fi viabil pentru societate. Cat despre eroul nostru, el scapa c-o bataie, o spitalizare si vreo 2-3 cosmaruri, exact cum ar merita, nu-i asa?

Cat despre plusuri, si aici ar fi cate ceva de adaugat. Imi plac in primul rand fragmentele savuroase din film:
- dusul nevestei la vizionat tragerea la sorti
- farsa cu batutul nevestei la betie
- adunarile traditionale, inainte de fiecare meci, in vederea obisnuitei cafteli. Deosebit de placute vizual.
In mod deosebit imi place replica de final:
"Kicked half to death, florists, cabbies, nightmares and visions; one of the old soldiers gone forever; Bright gone for a seven; and bollocks so ruptured that the only thing I'll be pulling for months is a chain. After all that you really do have to ask yourself if it was all worth it... course it fucking was! "

Cinematografia e subtirica, si in general se trage in lumina naturala, dar imaginea sprijina povestea, asa ca la capitolul tehnic, filmul ia nota de trecere.

Ce m-a iritat de-a dreptul a fost ca n-a existat nici macar un prapadit de cadru tras pe un stadion, macar pentru atmosfera. Asta departeaza mult povestea de fenomenul fotbal.

Asa ca, si-asta ar fi concluzia mea, filmul o sa va atinga in vreo masura oarecare doar daca urmariti fotbalul(ca fenomen, nu numai ca spectacol). Altfel, e un film subtirel.
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Aliosha » Joi Oct 20, 2005 6:57 am

Am primit linku tau Leo insa pt ca aici e 1 noaptea si de abia am venit acasa e posibil sa nu fii citit postul tau cu f mare atentie. Totusi:

1. prin "fenomen" , cu ghilimelele de rigoare nu ma refeream chiar la fotbal ci la hoologans
2. Dupa ce am vazut filmul asta am strambat initial din nas si mi-am zis - "Hai ma, chiar asa e ?", drept pentru care mi-am downloadat urmatoarele:
BBC - Hooligans (part 1) - No on likes us
BBC - Hooligans ( part 2) - Kicking Off
BBC - Hooligans (part 3) - Foreign Fields
http://news.bbc.co.uk/1/hi/programmes/hooligans/1959520.stm
(Uita-te si la related links)

Ce gasesti aici e de domeniu fantasticului. Subiectul in sine ar merita un thread separat. Este un documentar plin de imagini, interviuri si marturii pe cat de socante pe atat de reale.

Mai mult, am vazut si Donal McIntyre Undercover - reporterul BBC care a intrat in Chelsea Headhunters sub acoperire si a filmat/cules informatii etc ... detaliile le gasesti aici: http://news.bbc.co.uk/1/hi/uk/1037208.stm
----------------------------------------------------------------
PS: "Giulesti Away"
Acum stiu ca Duminica iti pui cagula pe fata si te duci in deplasare sa le bagi penisi in gura la gunoieri, asa ca nu te mai caca pe tine :)))
Aliosha

Mesajde vali » Joi Oct 20, 2005 7:33 am

Into the Blue
l-am vazut aseara si, daca nu era funduletul simpatic al Jessicai Alba, ma plictiseam in 10 minute. porcarie de film.
some people deserve to die
vali

Mesajde Aliosha » Lun Oct 24, 2005 6:10 am

Closer : http://www.imdb.com/title/tt0376541/ cu prietenul lui Leo, Jude Law. Langa el Natalie Portman, Clive Owen si Julia Roberts. Vi-l recomand daca aveti dispozitia necesara. "Not the usual love story" dupa cum ar spune englezii.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde diablo_pECi » Lun Oct 24, 2005 9:44 am

Frostbite (2005) http://www.imdb.com/title/tt0431074/

comedie destul de buna...da parca se petrece totu prea repede...:)
sigur nu intereseaza pe nimeni semnatura asta
diablo_pECi
Junior Member

Mesajde Sică » Lun Oct 24, 2005 9:48 am

Dacii film romanesc din 66 cam plictisitor 6/10
Fanastic 4 in sfarsit m-am uitat si eu la el, se putea si mai bine 6/10
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
Sică
Junior Member

Mesajde Weet-weet » Lun Oct 24, 2005 10:15 pm

The brothers Grimm
Saracii frati Grimm se rasucesc in mormant.. Un film prost, facut de americani, un Matt Damon si o Monica Bellucci, si-au cam batut joc de povestile fratilor, bagandu-le intr-un film, amestecate, facute varza. Nu e film pentru copii, dar nu e nici horror. E doar un film prost.
Nu aveam de ales in momentul ala, ca altfel mergeam la altceva.
Ah, da, si muzica, aceeasi, "lullaby baby" ( parca) on and on.

In concluzie, 5/10
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde maxx1nsane » Lun Oct 24, 2005 10:29 pm

RRRrrrr - Fuck!n' coool :n:
FX47 - wish | more
Can U feel it?...I don't think so...
maxx1nsane

Mesajde Aliosha » Mar Oct 25, 2005 5:55 am

diablo, aia e cea mai proasta comedie care mi-a trecut prin playlist. Are sub 3 stele pe imdb si nici nu merita mai mult. :))
Aliosha

Mesajde Crazy Babe » Joi Oct 27, 2005 1:55 am

melinda and melinda- groazniccc pierdere de timp un film mai rau ca asta nici nu se putea a fost si mai nasol decat something's gotta give sau ala win a date with ted hammilton.
The Sisterhood of the Travelling Pants -film ce-mi aminteste de filmele cu Hillary Duff.. sirop nici macar nota 1 nu pot sa i-o dau.
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Mesajde Titina » Vin Oct 28, 2005 9:50 pm

House Of Wax – hm….imi place fff mult Paris Hilton,so,din acest opct de vdr mi-a placut mult filmul,dar…ideea cu oamenii “ingropatzi” in ceara de vii e cam… :D scary…but I like to be scared,so in general mi-a placut… 8.5/10
Deuce Bigalow European Gigolo – comedie mishto,cam la fel ca shi primul… 8/10
Boogeyman – porkarie de film … kiar k-i pierdere de timp,abia ashteptam sa se termine…. 3/10

am revazut White Noise si aku mi s-a parut mai bun k inainte,mai ales k idée,fiindk am inteles-o mai bine.Deci nu mai stiu ce nota i-am dat,dar aku pot zice k ii mai adaug un punct sau poate chiar 2.Mai ales k is indragostita de melodia de la sfarshit,Our Lady Peace – Somewhere out there….superba!

Monster in law – cam 6.5 spre 7…un fel de comedie romantica hai sa zicem mishto,dar putzin cam pliktisitoare…
Titina
Junior Member

Mesajde o_tzestoasa » Sâm Oct 29, 2005 1:03 am

Guess Who..cu Ashton Kutcher...merge de vineri seara, cand esti mult prea rupt ca sa te mai obosesti sa intelegi un film (in sensul ca initial am vrut sa vad Negustorul din Venetia, dar am renuntat dupa 5 minute)...
am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
o_tzestoasa
Junior Member

Mesajde MiG29 » Sâm Oct 29, 2005 1:34 am

Sin City, in sfarsit.Altfel.In primu rand ca arata bine(filmat digital).Apoi atmosfera noir, e incredibil de bine facuta.Apoi, scenele dure.Apoi, actiunea a la benzi desenate.Apoi distributia.Apoi faptu ca desi e oarecum previzibil in unele momente, cu toate astea nu te induri sa pierzi nimic.Apoi ca e si Tarantino.Efectele speciale.Damn!Scenariul e destul de slab, da who cares.Filmu asta merita vazut macar ptr cum arata. 8,5/10
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde maxx1nsane » Sâm Oct 29, 2005 12:36 pm

THE CAVE - Frumos, merita vazut, chiar il recomand!
FX47 - wish | more
Can U feel it?...I don't think so...
maxx1nsane

Mesajde Izabela » Sâm Oct 29, 2005 5:20 pm

Alaltaieri noapte, neavand somn am deschis teveul si l-am proptit pe tvr2 unde era un film despre un tanar actor care mergea cu un regizor sa dea o proba pentru un film. Am zis sa ma uit. Filmul era extrem de sters, cu un bugetfoarte redus, cred ca era facut intr-o zi de salariu, parea filmat cu handicamul cuiva. Nu era de la inceput. Ajunsi acasa la regizor acesta il pofteste pe actor in casa, iar in spatele lui se ridica un ciocan care se pregatea sa-i sfarme capul, pur si simplu din senin, cand deodata aparu mama regizorului, care aprinse lumina. Acesta se potoli pe moment. [ ... ] La un moment dat, ramasi singuri in casa, baiatul si mama regizorului, aceasta incepe sa-i arate niste casete video cu filmele preferate ale fiului, niste filmari ale unor executii, cu drujbe securi etc. Intrat din nou in casa, regizorul lua o pusca si o impusca pe ma-sa de-i facu acesteia o gaura cat o minge in burta. Culmea, femeia nu cazu deindata, ci se tara pana la bucatarie si incepu sa spele niste vase, dupa care pica. Dupa aia regizorul, un tip foarte gras cu fata de macelar, care nici nu cred ca era actor, de fapt nici unul nu cred ca era, il lua pe tanar si-l lega in garaj pentru o noua filmare, apoi isi lua drujba. Apoi l-am inchis.
Desi filmul era interzis minorilor sub 18 ani, mi-as fi dorit sa fie interzis sub 28, astfel nu m-as fi uitat. O vreme n-am putut dormi. Fetzele alea...
Izabela
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Sâm Oct 29, 2005 9:35 pm

Crist1na scrie:"Crash "e o porcarie, m-am plictisit, de aia i-am dat 1/10, dar recunosc ca e singurul film in care Sandra Bullock primeste un rol decent.[...]
..de-abia astept sa vad "Corpse Bride" vineri.

si un post mai jos tot al Cristinei:
Am vazut sambata Night Watch 10/10 la ora 2pm.

Oare de ce toate fetele au o atractie pentru firmele horror ? ~p
Nu-i de mirare ca toate excrementele hollywood-ului ajung sa aiba peste 7 pe imdb. Pana si "incredibilii" e in top 100. plm...

Crash - 9/10. Foarte emotionant... A-)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde old lord » Dum Oct 30, 2005 3:13 am

lord of the rings

superb film, nu mai stiu a cata oara vad filmul asta
pacat de partea a 3 a, e cea mai slaba si contine o gramada de idiotenii
numai regizorii de filme se pricep sa distruga " miturile sfinte" din carti (si cazul troy )

acu imi pare rau ca am citit cartile , am devenit foarte critic la schimbarile facute de regizor

oricum cele 10 ore jumate mi se par o nimica toata, si de cate ori am stat 10 ore ?!?!?!?!
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde Love2Fly » Vin Noi 04, 2005 8:45 pm

The Phantom of the Opera - 8.0/10.

I-am dat nota de mai sus pt. ca m-am rezumat la muzica lui Andrew Lloyd Webber, la vocile personajelor si la decoruri.
In rest, NU atmosfera gothica cum se mai "zvonea". Nu feeling si nici macar momente induioshatoare cum mai citeam pe un forum de p'afara.

Daca ar fi sa ne referim la relatia film v.2004/cartea lui Gaston Leroux atunci am constata ca nu prea avem la ce sa ne referim. :D
De ce? pt. ca NU exista o relatzie film/carte.
Scenele din film se petrec intr-o cu totul alta ordine decat in carte. In film accentul se muta de pe fantoma pe Raoul iar explicatia actelor nesabuite comise de fantoma aproape ca se pierde in film. Portretul lui Erik, OMUL lipsit de dragoste, omul ce traieste in intuneric, omul ce tanjeste dupa afectiune, atingerea unei dive, este "desenat" in nuantze fade in film.
In concluzie as spune ca versiunea 2004 a F.O este paralela cu cartea.
Ca argument nu pot decat sa va invit sa citit si cartea. Acolo atmosfera gothica si feeling de uzi fiecare fila cu cate o lacrima :D
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Titina » Vin Noi 04, 2005 8:58 pm

Dark water (varianta aparuta aku,in engleza … k io prima data vazusem numai cea in chineza ) – interesant sfarshitul,chiar foarte deep….m-a impresionat mult,dar restul filmului recunosc k n-are mai nimik special.Unii il compara cu The Ring…The Ring e mult mai bun,asha mi se pare mie… 5.5/10 (cam asta ar fi nota data de mine,recunosc k nu ash mai vrea sa-l mai vad again…sincer,n-ash avea de ce,m-ar pliktisi)
Titina
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Noi 04, 2005 9:18 pm

titino, sa muara miraculosu daca am inteles ceva :D ia-ne si tu pe-ocolite, ce trateaza filmu, actori, scenariu, regie , drama, actiune, triler, romance etc, merita , nu merita chestii dintr-astea mai sinple.

multumesc anticipat
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Sică » Vin Noi 04, 2005 11:46 pm

the guru nota 5 din 10 dar cu indulgenta si am mai vazut the game un film foarte bun cu michael douglas merita vazut i-as putea da 7/10 repet merita vaut
Sică
Junior Member

Mesajde vali » Sâm Noi 05, 2005 4:32 am

The Madagascar Penguins In A Christmas Caper
pinguinii sunt penali, sper să se facă un film numai cu ei.

The Legend Of Zorro
oare cate filme de 2 lei o să mai apară cu zorro? eu sunt sătul. asta e unul din multele filme proaste cu aceeaşi temă.

The Dukes of Hazzard
n-am rezistat mai mult de 10 minute. prost peste măsură.

Rebound
destul de ok pentru martin lawrence. merită vazut.

Revolver
mult sub snatch sau lock, stock and two smoking barrels. nu imi place nici freza lui statham. de văzut o dată.

Madagascar
aşa şi aşa, sunt anumite faze care merită şi faze care nu merită.

revăzute:
Godfather2, Taxi driver, Ragging bull, The untouchables, Goodfellas, Cape Fear, Heat, Copland, Jackie Brown, Ronin.
vali

Mesajde Aliosha » Sâm Noi 05, 2005 5:05 am

Dukes of Hazzard nu e chiar asa varza... merge la o bere cu floricele.
E o faza chiar f tare pe la jumatea filmului insa nu cred ca ai ajuns pana acolo :))
Aliosha

Mesajde Cristy » Sâm Noi 05, 2005 2:45 pm

Casablanca (1942) - O poveste de dragoste care a depăşit generaţiile, un film splendid, de referinţă in cinematografia mondială, distins cu trei Premii Oscar™ (pentru cel mai bun film, cel mai bun scenariu şi cea mai bună regie) şi nominalizat la incă cinci importante categorii (muzica lui Max Steiner, montaj, imagine şi interpretare masculină in rol principal şi in rol secundar).

Casablanca: uşor de intrat, dar mult mai greu de părăsit, mai ales dacă numele tău se află pe lista celor mai doriţi oameni ai naziştilor. O poveste de viaţă situată in mijlocul celui de-al doilea război mondial in care Humphrey Bogart este americanul Rick Blaine, proprietarul unei cafenele din oraşul marocan Casablanca care atrage de la oficiali francezi sau nazişti pană la refugiaţi şi hoţi. Povestea incepe cu prezentarea unor documente – scrisorile de tranzit – semnate de un inalt oficial francez care permit deplasarea oriunde in Europa nazistă a purtătorului. Aşa cum este de aşteptat, ele sunt foarte valoroase şi Ugarte (Peter Lorre – pe care-l puteţi recunoaşte ca fiind doctorul psihopat cu o voce şi un ras sinistru, obsedat de ideea creerii unui monstru din clasicele desene animate cu Bugs Bunny), plănuieşte să le vandă chiar in seara respectivă celui ce oferă mai mult, chiar in cafeneaua lui Rick, iar apoi să plece in SUA. Totuşi el pentru a face rost de scrisori a trebuit să omoare doi ofiţeri nazişti şi pe urmele sale deja se află poliţia marocană, condusă de Capitanul Renault (Claude Rains), care il prinde şi il omoară in incercarea sa de a fugi, dar nu inainte de a lăsa scrisorile la Rick.

In acest timp in cafenea intră Victor Laszlo (Paul Henreid) – cel mai căutat om din Europa, conducător al Rezistenţei Cehe, pe care este pusă o recompensă imensă, el fiind deja evadat de 3 ori din lagărele naziste – şi Ilsa Lund (incantătoarea Ingrid Bergman), fosta iubită a lui Rick, care l-a părăsit in Franţa in momentul in care trebuiau să plece in lume, ea atunci afland de evadarea lui Victor, crezandu-l pe soţul ei deja mort – care voiau să cumpere scrisorile de tranzit pentru a fugi in America.

Oare Rick va putea trece peste trecut ? O va putea ierta pe Ilsa ? Va ajuta Rezistenţa, lăsandu-l pe Victor să plece ? Va depăşi dragostea toate barierele ? Asta ramane sa vedeţi voi!

Scenariul este adaptat după o piesă neprodusă scrisă de către Murray Burnett şi Joan Alison, care a fost cumparată cu 20.000 $ de către Warner Brothers. Dialogul este tipic pentru anii ’40: inteligent, rapid şi deseori cinic. Deşi filmul la momentul producerii nu a fost considerat ceva deosebit, care să aducă incasări uriaşe şi să atragă mulţi fani precum Gone With The Wind, el s-a remarcat prin un scenariu solid (care eventual a caştigat Oscarul™) şi actori de primă mană: Humphrey Bogart care s-a descurcat minunat in rolul tipului acru, dezamăgit in dragoste, supărat pe viaţă, ce a găsit refugiu in alcool, si Ingrid Bergman – in poate cel mai celebru rol al ei, care joacă rolul unei femei prinse in mijlocul unui triunghi de dragoste, ea iubindu-l şi pe Rick şi pe Victor, dar care nu ştie pe cine să aleagă. Bergman este de o frumuseţe izbitoare, accentuată de cineastul Arthur Edeson, ce a folosit cateva trucuri pentru a-i face ochii stralucitori.

Concluzia: Casablanca e o poveste de dragoste ce reuşeşte sa uimească chiar şi după mai bine de 6 decenii de la lansarea sa şi care nu ar trebui ratată !

* articol scris pentru revista liceului

The nutty profesor (1963) - versiunea moderna a povestii clasice a doctorului Jekyll si a domnului Hyde, cu un Jerry Lewis intr-o forma maxima... merita vazut numai pt prestatia excelenta a lui Lewis

Blade Runner - need I say more? Harrison Ford + Ridley Scott =
:inimioara
Land of the dead - slab, mult sub ce ma asteptam de la Romero:(
Friday Night Lights - povestea unei echipe de fotbal american, dragut, nimic extraordinar; 7/10

Friday, Next Friday, Friday After Next - seria de filme Friday a lui Ice Cube, care este personaj principal si scenarist la toate... destul de slabe, doar primul fiind de mentionat
:bash:
Zoso: buna colectie de filme cu gangsteri revazute... dar nu prea-ti place Pacino? Vad ca lipsesc Scarface si Carlito's Way.
[font=Arial][/font]
Moved away.
Cristy

Mesajde o_tzestoasa » Lun Noi 07, 2005 11:35 am

"House of Wax"..horror destul de slabutz, probabil si pentru ca e o re-cranizare a unui film mai vechi. E cam tras de par si avand in vedere ca joaca Paris Hilton, nu avea cum sa fie ceva deosebit
am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
o_tzestoasa
Junior Member

Mesajde vali » Lun Noi 07, 2005 3:50 pm

Land Of The Dead (2005)
frumos, merită văzut şi a doua oară. Leguizamo rulează.

Edison (2005)
Poliţist de mana a 3a, chiar dacă joacă 3 staruri de primă mană.

The Honeymooners (2005)
nu e cine ştie ce, merge dacă nu ai altceva mai bun.

The Producers (1968)
pentru că se va lansa The Producers 2005, am văzut versiunea originală. e ok.
vali

Mesajde Sică » Lun Noi 07, 2005 10:59 pm

Doom - merita vazut dar sa nu va asteptati la mult 6.5/10
Sică
Junior Member

Mesajde MiG29 » Joi Noi 10, 2005 2:04 am

O Brother Where Art Thou- ca de obicei, fratii Coen nu dezamagesc.Un film deosebit, cu un George Clooney in mare forma, cu un scenariu inspirat din Odiseea lui Homer si cu peisaje superbe.Si mai presus de toate o coloana sonora beton. 8/10
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Noi 10, 2005 9:54 am

Cristy...sincere felicitari pentru articolul despre Casablanca. Este excelent faptul ca promovezi asemenea filme in randul adolescentilor din timpurile noastre...
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Film