Concertul lui Phil Collins la Bucuresti

ce-a fost pe Muzici o data

Concertul lui Phil Collins la Bucuresti

Mesajde ConteleDrakula » Lun Oct 31, 2005 3:58 pm

Ati participat la concert ? Cum a fost spectacolul ? Atmosfera? Collins? Dar publicul ? Povestiti-le si celor ce nu au avut norocul sa se afle acolo!
ConteleDrakula
Junior Member

Mesajde wu-nix » Lun Oct 31, 2005 6:34 pm

A fost misto :D
wu-nix

Mesajde Rockeru'Somer » Lun Oct 31, 2005 8:23 pm

duminica ora 7.30 romaero, se deschid portile si trag 2 tiruri din cele 12 care sunt in turneu. se incepe descarcare lor si incepe montarea. cei 40 de tehnici romani ii ajuta pe cei 20 de tehnici ai lui collins. nimeni nu credea ca, la ora 17.30 ora cand erau anuntate probele de sunet, scena va fi gata. ora 17.50 phil collin si cei 15 oameni care il acompaniaza incep probele. in hala la ora aia era foarte frig, au cerut caldura, din pacate li s-a dat sufleteasca, calorica prea putina, doar cand a inceput sa vina lumea, s-a mai incalzit putin, si au dat drumu' la caldura... concertul a fost minunat, iar publicul a fost pe masura... se va difuza pe antena1 in curnad, asa ca inregsitrati-l in vre-un fel... in momentul in care phil collins a coborat treptele, s-a inceput demontarea, a durat doar 3 ore, cu tot cu incarcat 12 tiruri... cine stie cat a fost acolo, o sa creada ca aberez...
multumi phil collins!
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
Rockeru'Somer
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Oct 31, 2005 8:29 pm

bre aline, daca fane anceput sasculte noir desir nu ma mai mira ca tu asculti fil colins. plm, santors lumea cu curun sus, numi ramane decat sa ascult sepultura ~p
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde gaga » Lun Oct 31, 2005 8:36 pm

se va difuza pe antena1 in curnad

uf, bine ca nu in grila, in curnad mai mere.

numi ramane decat sa ascult sepultura

bre ia-o usurel, incepi cu un lost, p'orma o pantera si maine poimaine poate si un sepultura te coafeaza.

vre-un fel...

vezi bre daca vorbesti cu numi legat? se dezleaga vreunu ~p
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde eyewitness » Lun Oct 31, 2005 8:42 pm

bre ia-o usurel, incepi cu un lost

bre, daca nai aflat panacu, l.o.s.t. (asa se scrie ,da?) a fost leaganu tineretii mele, dami ceva mai palpabil da? un slayer eventual, da? :D
eyewitness

Mesajde Rockeru'Somer » Lun Oct 31, 2005 8:43 pm

pula me-a, ascult phil de cadn eram copil mic. peste 2 saptamani fac-em cronica la concret de la dj tiesto..
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
Rockeru'Somer
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Oct 31, 2005 9:04 pm

seier bre?
io am o pesa favorita: angel of death
caut-o
nu ie ca ie de mengele da ....
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde ConteleDrakula » Lun Oct 31, 2005 9:25 pm

SI ce legatura au restul posturilor cu acest concert? V-as ruga sa nu va abateti de la subiect.
ConteleDrakula
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Oct 31, 2005 9:44 pm

V-as ruga sa nu va abateti de la subiect

ce subiect bre ca io unu nu vaz? pai intai invata sa deschizi un subiect si porma discutam pe marginea lui dar cand deschizi un subiect de genu "bah care ai fost la phil collins, zii si mie cum a fost sa nu mor prost" atunci te incadrezi in standardele locomaniei drept pentru care mai ajteptam putin si daca nu vin eyewitnesses de la concert trecem subiectu la kterinci. ok?
eyewitness

Mesajde ConteleDrakula » Lun Oct 31, 2005 10:08 pm

Daca nu vezi bine ia-ti ochelari. Daca nu ai ce raspunde, nu scrie degeaba. Iar daca chiar nu stii sa scrii decat de nivelul lui "bre" , atunci las-o balta. Cu asta am incheiat polemica - daca e cineva care sa scrie la subiect, bine, daca nu, tot bine, inchideti subiectul si gata.
ConteleDrakula
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Oct 31, 2005 10:37 pm

contele drakula scrie:Ati participat la concert ? Cum a fost spectacolul ? Atmosfera? Collins? Dar publicul ? Povestiti-le si celor ce nu au avut norocul sa se afle acolo!

stimate domn,

imi cer mii de scuze ca nu am avut placerea sa particip la acest minunat concert desfasurat zilele trecute la bucuresti avandu-l ca protagonist pe celebrul phil collins, insa va asigur de tot sprijinul nostru ca in cazul in care, se va gasi un singur user pe acest forum care a avut privilegiul sa-l urmareasca, personal, sunt convins, ca acel user va folosi "care" in loc de "ce" in sintagma "Povestiti-le si celor ce nu au avut norocul" , asta apropos si vis a vis de acele persoane care uziteaza formula de adresare "bre" cu atata insistenta si inversunare, demonstrand un nivel mediocru si bulevardist in folosirea limbii romane

va multumesc anticipat pentru intelegere
eyewitness

Mesajde ConteleDrakula » Mar Noi 01, 2005 1:29 am

Bine, fie cum vrei tu . Altcineva?
ConteleDrakula
Junior Member

Înapoi la De pe muzica