C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
era blocata ptza romana de greva sindicatelor din finantze. dupa ce k abia ishi mishca cururile shi m-au plimbat azidimi de la trezorerie la adiminstratzia financiara doo ore pt incompetentza lor, mai vor shi salarii mari,'galear cineva ceva undeva
sper sa le dea guvernu multa muje
sper sa le dea guvernu multa muje
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-

Shaki - Mesaje: 7089
Poi: pune mana de te cearta grozav cu ISP-u tau (ca-i dai cinshpe coco pe luna si n-ai viteza, si sentrerupe, si ca nutz scade din abonament); apoi munceste-te pe dailapu lu clicnetu lu romtelecomu lu ma-sa (da insistent, macar fro luna doo); porma gasejtetz frun pustan-doi de prin neibarhud (ca alternativa ie 25 e/luna si conectare frun mil juma) care satz inprumute (tot pe parale, nai grije!) contu si munceste-te sa te strecori cand nus iei onlain.
E, amu stii cei aia "sontan-plat"? (ori ten curca "a" ca nui "i" - "sontin-plat"?)
E, amu stii cei aia "sontan-plat"? (ori ten curca "a" ca nui "i" - "sontin-plat"?)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
cantemire ai zece clase de subcoerentza, memet, nbm, luatz de inva-tzatzi.
daca va intrebati ce fac? ei bine am o veste proasta: munc bah.
cecu o plecat aseara la bukale si pas de mai aparu, lo fi prins in miezu grevei: shaki nu era pintre iei o masina cu un sofer care a scos capu pin tavan?
daca va intrebati ce fac? ei bine am o veste proasta: munc bah.
cecu o plecat aseara la bukale si pas de mai aparu, lo fi prins in miezu grevei: shaki nu era pintre iei o masina cu un sofer care a scos capu pin tavan?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bre intrai sa va zic ceva, da uitai ce...
deci da, buna zioa
shakule, ieream la biro la ora aia, dc?
aiule, ce vrei satz iecsplic? ca am trecut in fuga pe threadu ala
dana, omu cit traieste, invatza
deci da, buna zioa
shakule, ieream la biro la ora aia, dc?
aiule, ce vrei satz iecsplic? ca am trecut in fuga pe threadu ala
dana, omu cit traieste, invatza
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-

nbm - Mesaje: 4958
BRE MERLUCIAN
extensia PPT inseamna power point?
ca io stiam ca pps e power point da' poate e amandoua. si daca nu e power point de la ce e? (ie cat se puate de merlucian)
deci sa'tz esplic bre..in printzip nu'i diferentza decat de litera PPS ie PowerPoint show iar PPT ie PowerPoint presentation..iele ie identice shi potz sa le schinbi extensia intre ele..shpilu ie ca PPS'ul ii spune PowerPointului sa deschida fishierul ca slide show in loc sa'l deschida pt editare..adicatelea in loc sa deschida PowerPointu asha cum l'a lasat pe iel officeu (asta daca ai instalat softwareu) itzi deschide direct slide'showul..acuma daca n'ai PowerPointu potz sa'tz pui PowerPoint viewer care ie free shi'l gaseshti pe net..asta ie in stare duar sa'tz arate slide'showul fara ca tu sa potzi edita slide'urile..
deci cam aia ie..
ps: buenos dias muncitorime, diseara folbal sper numa sa nu ma ploo..
?!
-

h0va - Mesaje: 2049
excelent copiii mei, raman datoare, ca eram in ceatza, nu stiam ce inseamna sa fac o friendly user format ca sa se faca ppt dupe aceia, treaba care ma bagase intr-o ciatza profunda, ma gandeam ca e fun ecstraterestru pepeteu aista, dau o br.
cecule, te-ai dus sa nenorocejti si nervii la altz shofiori?
cecule, te-ai dus sa nenorocejti si nervii la altz shofiori?
- gaga
kantemir: nu, dar ma straduiesc
bre, io tre sa-mi verific oichii, iar am citit aiurea
locuri bashinoase ~p
salutam pe aceasta cale trecerea la maturitate a tanarului hova
paiacecu scrie:locuri mai bashtinoase.
bre, io tre sa-mi verific oichii, iar am citit aiurea
locuri bashinoase ~p
salutam pe aceasta cale trecerea la maturitate a tanarului hova
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
bre nush ce are serveru lu feceu, dar merje cacuru
nu putui sa postez pina acu bancu zilei:
Doi stirbi faceau sex.
Ea (super-excitata): Mufc-ama de fife!!!
El: Cu fe, cu fe?!?
dana, astebt cu enteres berea
nu putui sa postez pina acu bancu zilei:
Doi stirbi faceau sex.
Ea (super-excitata): Mufc-ama de fife!!!
El: Cu fe, cu fe?!?
dana, astebt cu enteres berea

GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-

nbm - Mesaje: 4958
fluf scrie:yuck
oricum, poti sa mushti si cu gingiile
looooooooooooooooooool flufi stiu fie multzi barbatzi care in momentul asta te doresc, fie, daca intra pe net, niste peshti care ar deschide licitatzie sa te cumpere
nbm-ule, pai gasim noi o br pe undeva, taman am primit un meil care zice "in club a are bere". semnat, fireste, neatza care a gasit cel mai apropiat loc acoperit langa argentinu vietzii.
- gaga
fluf, lasa; ia vezi asta: http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=435463&postcount=37
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
bah lasatz prostiile, am o rugaminte la voi: nu mai datzi lincuri la iza si jijicifre, decat eventual cu un warning inainte. eo am o problema respectiv mi se intoarce stomacul pe dos cand vad avatarele alea. acu ca tot vazui: noroc de iza ca nu e chinezuaica sau nu traiestre in china ca murea cu ia in gura
sau pin finlanda pe acolosha, la nordici
bre deci maine vine careva la satanizare? nbm?
sau pin finlanda pe acolosha, la nordici
bre deci maine vine careva la satanizare? nbm?

- gaga
eyewitness scrie:bau!
ten plm ca m-ai speriat.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117