)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
dar sa nu mai zica (...) ca imi tai eu venele...ca nu e asa.
sigur ca nu. prea dureros pt tine si in plus faci si mizerie. vezi, incearca et 10. rapid si in orice caz nu murdaresti la tine in casa. in plus, o sa vezi si tu 3 sec cum arata lumea vazuta de sus ...
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-

Amaterasu - Mesaje: 1287
shakule unde ejti? baga-te si tu pe ym. sau acuma te ocupi trup si suflet de cel mai bun prieten:D (pedofilo:D )
-

Daimon - Mesaje: 5074
inca ma mai gandesc de ce revine moshu pe aici...
ori o fi ramas fro lutza ratacita p-aici, ori ie masochist

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
bre, de fiecare data cand citesc treaba aia cu michael bolton vad cate ceva nou. Ca acu, de exemplu:
1. deci daca io le zic ca stiu CA CAnta niste melodii siropoase si cam atat, ca asta-i tot ce stiu despre el, ma trimite?
2. dragutzi bajetzii, delicatzi, au zis "staff" pe argou inglezesc in loc de "p00la"
Spune-ne tot ce stii despre Michael Bolton si noi te trimitem in staff-ul lui pe perioada in care va fi in Romania
1. deci daca io le zic ca stiu CA CAnta niste melodii siropoase si cam atat, ca asta-i tot ce stiu despre el, ma trimite?
2. dragutzi bajetzii, delicatzi, au zis "staff" pe argou inglezesc in loc de "p00la"

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
flufanelo, zii ca nu-ti place "said i love you but i lied" ? 

-

cubule, bine dracu ca nu mai ie ramuna pe fc, ca se inrosea ca racu acu 

-

Mai conteaza? Am auzit io!
on topic
deci mie chiar imi place “can i touch you there?“ si si domnul care lanseaza intrebarea. nu stiu ce nu va place la cautatura lui. carcotaselor. si la urma urmelor cautatura nu conteaza, nu?
on topic
deci mie chiar imi place “can i touch you there?“ si si domnul care lanseaza intrebarea. nu stiu ce nu va place la cautatura lui. carcotaselor. si la urma urmelor cautatura nu conteaza, nu?............................
- sin ella
bine bre sin pateco, cautatura nu conteaza, da tu 7 centri si iel duar unu si ala putin cam ambiguu, cum crezi ca ar putea sa-ti faca...fatza 

-

eyewitness, aia-i treaba lui. sa se descurce! si in al treilea rand eu am mai multi centri, dar sapte sunt alocati unor treburi. si el are mai multi, dar restul ii foloseste ca un barbat cuminte la facut bani
ps: tu cati ai?

............................
- sin ella
unu bre, n-ai zis tu? unu si bun, cat molidu din padure de nu-l cuprinde izabela nici cu bratele
leitar : sofia - dinamo = 0-0 la paosa
-

ce fraieri 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member