eyewitness scrie:[...]duar treci printr-o perioada mai najpa. se pare ca periuada aia a trecut si ma bucur nespus pentru tine,

Bre, deci din contra. Perioada buna a trecut si a inceput aia nashpa. De la o vreme incoa' sunt incarcat cu responsabilitati cat caru', raspund de "cifrele" care sugereaza starea mentala a societatii (inca) necivilizate romanesti, am devenit subit principalul aducator de venituri din familia mea "numeroasa", betziile au ajuns sa-mi chinuie stomacu' (si asha chinuit el saracul) si ficatu' care in "vremurile bune" era liber de alcool, barurile si al lor fum de tigara incep sa-mi macine plamanii, femeile.....aaaa....femeile sunt in continuare furate de tigani, etc. Deci nu bre, pana acum viata a fost marfa. Acum incepe sa puta rau

...si n-am zis nici jumate din cat trebuia.
eyewitness scrie:cemeu este visu orcarui forumist, reprezinta turnu de fildes al celor alesi, piatra de hotar a valorii personale, nu poti razbate in viata fara sa fi trecut prin cemeu, este un sinbol, o incercare, o rascruce a destinului

Bre, nu eu ii atribui nuantza masonica si tu

deshi incerci sa pari un profan, stilul de mare maestru mason nu poate ramane inchis in tine
Revenind la subiect. Da!
Propun desfiintzarea CM-ului in schimbul eliminarii Moshului de pe forum
(si cu o excursie de relaxare pe plajele platoului Mururoa se poate rezolva, excursie platita de mine pt. a inlatura orice confuzie)
else
Moshu ramane pe fanclub.ro forever si Cm-ul ramane in formula actuala!
End
Deal?