Avem posibilitatea de a avea inca un program de sport in casele noastre: Eurosport 2!!! Cred ca tot ce ar trebui sa facem este sa trimitem cat mai multe e-mailuri pe adresai nfo@rcs.ro (pt abonatii rcs) din moment ce la urmatorul e-mai trimis de mine:
"Vreau sa introduceti in grila dumneavoastra de programe postul EUROSPORT 2! Din moment ce avem 6-7 canale de stiinta, tot atatea de muzica, vreo 4 de film este perfect normal sa introduceti si EUROSPORT 2. Cu atat mai mult cu cat acest canal il completeaza pe primul Eurospot oferindu-ne celelalte sporturi pe care acesta nu le poate acoperii. Avem si un canal de teleshoping pt Dumnezeu!!
Va multumesc pentru ca ati tinut cont de rugamintea mea.
"
am primit urmatorul raspuns:
"
Stimate Domn,
Grila de programe RCS&RDS este constituita pe baza unor sondaje de opinie prin care se determina preferintele abonatilor.
In functie de numarul de solicitari similiare va fi sau nu introdus si canalul solicitat de dumneavoastra.
Va multumim ca ne-ati comunicat preferintele dumneavoastra."
Eurosport 2
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
Eurosport 2
Stele mici de cositor
Ard de dorul morţilor
Ard de dorul morţilor
-
COSS+min - Junior Member
Io am Astral pachetul "digital select plus" si am 5 posturi de sport: TV Sport, Telesport, Eurosport, AB Motors, Extrem ... mi-e greu sa cred ca mai imi baga inca un canal de sport... desi nu m-ar deranja!
***D I N A M O!!!***
-
Ayrton - Mesaje: 1790
Se pare ca emailul tau a avut totusi rezultat, dar nu cel pe care il sperai tu:
"De la 1 decembrie postul TV Telesport va fi recepţionat şi de abonaţii reţelei de cablu RCS contra sumei de 5 RON pe lună (fără TVA) plata abonamentului urmind a se face separat."
PS: e la fel ca la Astral, insa cei de acolo te mai obliga sa platesti si chirie pt decodor, in jur de 70.000 pe luna, deci cam 120.000 in plus pe luna in total. Sunt curios daca si la RCS vor imune acelasi lucru...
"De la 1 decembrie postul TV Telesport va fi recepţionat şi de abonaţii reţelei de cablu RCS contra sumei de 5 RON pe lună (fără TVA) plata abonamentului urmind a se face separat."
PS: e la fel ca la Astral, insa cei de acolo te mai obliga sa platesti si chirie pt decodor, in jur de 70.000 pe luna, deci cam 120.000 in plus pe luna in total. Sunt curios daca si la RCS vor imune acelasi lucru...
***D I N A M O!!!***
-
Ayrton - Mesaje: 1790
5 mesaje
• Pagina 1 din 1