La Multi Ani !
Moderator: anjin-san
achiesez la cele antepostate(adeca, pentru supercoierentu` aiu: la multzan sinella!)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
pentru sin ella - circotasha mea preferata - o calduroasa urare de la multzi ani
sa fii iubita de cine vrei tu si admirata de totzi
si pentru ca stiu ca nu-mi vei da nici o bere, astept de la tine cit mai multe replici acide
pies: bre kant emire, cum de nu facushi si tu un thread separat taman pt sinela

sa fii iubita de cine vrei tu si admirata de totzi
si pentru ca stiu ca nu-mi vei da nici o bere, astept de la tine cit mai multe replici acide

pies: bre kant emire, cum de nu facushi si tu un thread separat taman pt sinela
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
la mooltz ani lu sinella...sper sa primeshti un nou centru asha de ziua ta
sigur nu intereseaza pe nimeni semnatura asta
-
diablo_pECi - Junior Member
Dragilor, puishorilor (c. luv2fly)
,
sunteti niste scumpi si va multzumesc din suflet, ati reusit sa zgandariti toti centrii dedicati altor treburi, dar cum bine observa domnul kant emir, nu e ziua mea astazi. Cum la fel de bine observa domnul kant emir, cu vreo trei zile in urma
, mai précis azi, implinesc un an pe forum. Deci asta sarbatorim azi, desi nu inteleg ce am facut ca in loc de un an scrie doi. Nu prea ne intelegem, io cu sistemul.
multumesc tuturor pentru urari, nu ma asteptam sa apareti in randuri asa de numeroase, mai ales ca eu nu ma prea inghesui sa postez aici:
kant emir – discipolul meu si partenerul preferat... de scrima (lingvistica), mare iubitor de michimausi si cacofoniac convins
iubi – marea mea iubire, caruia ii datorez in mare parte aceasta aniversare
daimon – vecinul de deasupra
weet-weet – userita cu jurnal trist si cu retete cucuiete
katzi – pisica cu cei mai frumosi ochi (sa ma ierte fluf)
pacha - m-ai dat peste cap cu “sarut manaâ€Â

sunteti niste scumpi si va multzumesc din suflet, ati reusit sa zgandariti toti centrii dedicati altor treburi, dar cum bine observa domnul kant emir, nu e ziua mea astazi. Cum la fel de bine observa domnul kant emir, cu vreo trei zile in urma

multumesc tuturor pentru urari, nu ma asteptam sa apareti in randuri asa de numeroase, mai ales ca eu nu ma prea inghesui sa postez aici:
kant emir – discipolul meu si partenerul preferat... de scrima (lingvistica), mare iubitor de michimausi si cacofoniac convins

iubi – marea mea iubire, caruia ii datorez in mare parte aceasta aniversare
daimon – vecinul de deasupra
weet-weet – userita cu jurnal trist si cu retete cucuiete
katzi – pisica cu cei mai frumosi ochi (sa ma ierte fluf)
pacha - m-ai dat peste cap cu “sarut manaâ€Â
............................
- sin ella
nbm scrie:pies: bre kant emire, cum de nu facushi si tu un thread separat taman pt sinela
poi naoz ca io nu cred ca ie chear zioa iei? io creca a facute ia asea, un sondagiu, sa vaza daco baga lumian sama; am si precizat ca io-i zic lamultzeanu nu neaparat pt azi, ci pentru zioa ei, care este can o fi ia
ieditu imediatu: na, c-o postat ia inaintea mea! o recunoscut , carevasazica!
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
si io! si io! si io trebe' sa-i urez lu' sin patica
deci la multzi ani sin patica!
multzi ani pe forum, cat mai multe cafele baute in Viena si in Paris, cat mai multe feluri de mancare duse cu bine la final, nici prea sarate si nici prea iutzi si cat mai multa dragoste alaturi de "iubi" al ei 

-
Love2Fly - Junior Member
azi am priceput de ce e tredu asta pe aberatii:D
ontopic: e inca devreme, dar urez de acuma, pentru maine La multi ani, tuturor andreilor, andreelor samd
ontopic: e inca devreme, dar urez de acuma, pentru maine La multi ani, tuturor andreilor, andreelor samd
-
Daimon - Mesaje: 5074
şi eu la fel.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
şi lu AnDrEi, care dacă ştiam ii puneam pe ai mei să mă cheme Andrei Stratilat sau Timotei, că Agapie sau Tecla, să scap şi eu cu două sărbătoriri intr-o singură zi.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
La multi ani tuturor ce si sarbatoresc ziua de nume.....la multi ani Galati.....orasul e in plina sarbatoare.....
sunt atat de putzin dotata pt a trai ....incat simt ca ma pot realiza prin moarte...am fara indoiala mai multe aptitudini sa fiu moarta decat vie....
-
tedytza - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma