neatza si de la mine. e cam prea de dimineatza pentru o duminica (5:22 AM) si tre sa ma pun la somn ca din pacate ma duc la munca azi. ah si ce nasol o sa fie sa scot masina ca iar s-a pus juma de metru de zapada pe ea
doamna, parca plantatia venea de craciun, de la moshu... sau la dvs moshu vine mai devreme, ca atz fost tare cuminte? in schinbu 3 gasesc de obicei chef de somn si mai putin de munca... de fabt cam in tuate schinburile e mai mult chef de orice alceva decit munca
ofof, enbiem, trebuia sa-mi strici tu euforia! deja ma vedeam pe plantatia mea de cafea. ai dreptate, de Craciun vine, dar sper sa fac fata pina atunci cuca feaua din dotare.
cit despre chefu de munca si de-as avea n-as da la altu. nu-s chiar asea de ria
aizzz&co only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
nu, k noi n-avem conced asha de mult... le-am spus sa fie retzinutzi cat mai mult timp pe meleagurile frumoase pe care le viziteaza shi cand ie sa se intuarca sa se strice tuate aviuanele
aliatzi, right?
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
sa nu credeti ca abia m-am trezit! nuuu, dar am stat fara net pana acushica, so, Neatza la lume si cum azi e luni si nici macar iarba nu creste, ma duc sa beau a suta cafea pe ziua de azi
Orice cantitate, oricat de mica, adauga ceva, spuse soarecele si facu pipi in mare. ANTONIO LOBO ANTUNES