Stapanii din umbra?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde The_FrozenLord » Mie Dec 21, 2005 8:23 pm

mda, si comunistii te bateau si te puneau sa semnezi niste chestii, sau te f.. direct cu un glont in cap :)
Metalfan:Totusi, voi veniti cu acest „love metalâ€Â
The_FrozenLord
Junior Member

Mesajde cubu » Mie Dec 21, 2005 8:25 pm

Bre, da de ce stapanii astia sta mereu in umbra, e albinosi, are boala lui Michael Jackson?
indescifrabil
cubu

Mesajde diablo_pECi » Mie Dec 21, 2005 8:38 pm

pai daca nu stateau in umbra nu mai puteau sa zi caca sunt stapanii din urma...capishi??
sigur nu intereseaza pe nimeni semnatura asta
diablo_pECi
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Dec 21, 2005 8:43 pm

Recunosc existenta a 3 stapani care ma chinuie din umbra: alcoolul, tigarile si pizda.

4 bre, uitasi de adi de vito ~p
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde cr3tz » Mie Dec 21, 2005 8:52 pm

da cine a zis k adi ala il chinuie? poate ii incanta urechea :)
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
cr3tz

Mesajde MiG29 » Mie Dec 21, 2005 9:05 pm

cubule, nimica nu jtii..stapanii sta in unbra fiinca ca sa nu putem noi icnorantii casa ii vedem.ai inteles?
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde eyewitness » Mie Dec 21, 2005 9:09 pm

As dori sa deschid aici discutii cu toti cei interesati legat de Stapanii din Umbra,
1/acei oameni care conduc cu adevarat lumea din umbra.
2/ Cine sunt ei?
3/ Ce vor ei?

1/ dinamo
2/ fosti securisti
3/ canpionatu
~p
eyewitness

Mesajde MiG29 » Mie Dec 21, 2005 9:14 pm

ai uitat de cupa romaniei~p
MiG29

Mesajde cr3tz » Mie Dec 21, 2005 9:19 pm

deci da,avem confirmarea,primvara europeana nu o vor :P
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
cr3tz

Mesajde eyewitness » Mie Dec 21, 2005 9:20 pm

bre migule, aia ie loata deja de francmasonogiulesteni bre :D
eyewitness

Mesajde MiG29 » Mie Dec 21, 2005 9:28 pm

io auzisem ca cica o vrea si pescarusii alb-albajtrii:D
MiG29

Mesajde cubu » Mie Dec 21, 2005 9:58 pm

Miguel, da intre tinp s-a inventat ochelarii cu infrarosii, cum osa se mai ascunda?
indescifrabil
cubu

Mesajde MiG29 » Mie Dec 21, 2005 10:03 pm

cubule, pai tu crez ca fasonii ajtia ie projt bre?nu ie bre!gaseste iei cum se se deghizeaza, casa nu ii mai vedem noi...se muta supt pamant, devine suptmarine, jtiu si io:D
MiG29

Mesajde nix » Vin Dec 23, 2005 2:31 pm

Am onoarea sa va salut.
Din cate vad dl Claudio este mai activ pe alte forumuri decat pe al sau.
Fiat Lux.
nix
Junior Member

Mesajde pacha » Mar Dec 27, 2005 12:54 pm

Pischesule,asculta la mine;fumatul e daunator sanatatii !!!!

Baietii au dreptate.Stapanii stau la umbra iar noi lucram la zi lumina.
pacha

Mesajde memetshot » Mar Dec 27, 2005 1:00 pm

MiG29 scrie:cubule, pai tu crez ca fasonii ajtia ie projt bre?nu ie bre!gaseste iei cum se se deghizeaza, casa nu ii mai vedem noi...se muta supt pamant, devine suptmarine, jtiu si io:D

deci: stapanii din suptmarine
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Eagle Raider » Mie Dec 28, 2005 1:32 am

nu bahh .ce plm nu intelegi
stapanii e conducatorii din suptpamant
///tHE Lion kING\\\
Eagle Raider

raspuns

Mesajde sarazin » Dum Ian 22, 2006 4:00 pm

am venit pe aici de curand si nu prea stiu care e mersul lucrurilor,insa am gasit 2 subiecte interesante si m-am gandit sa imi bag si eu nasu pe unde fierbe oala altora.chestia cu stapanii din umbra mi-a trezit un interes destul de mare ,dat fiind faptul ca nu se prea discuta despre ei si nici nu se prea stie prea mare lucru despre existenta lor.subiectul acesta este dezbatut cu mare interes de un scriitor roman,PAVEL CORUT,fost ofiter al serviciilor secrete romane specializat in contraspionaj.veti afla lupte duse de "odiosii securisti " cu stapanii din umbra ,lupte care au dus pana la urma la moartea multor ofiteri ai securitatii romane pe un front nevazut.urmarea:"revolutia" romana unde am fost manipulati mai usor decat niste papusi de catre cei numiti stapanii din umbra.in orice caz daca studiezi mult subiectul o sa-ti dai seama cat de lipsit de importanta esti si ca lumea nu este ceea ce pare a fi.
sarazin
Junior Member

Mesajde eyewitness » Dum Ian 22, 2006 4:15 pm

sarazine, bine-ai venit in mijlocu nostru si shedere placuta.

daca stapanii din umbra ti-au trezit interesu pentru a ne vizita iti sugerez ca ideile tale vis a vis de subiect si pe care vei dori sa le inserezi pe acest tred sa fie ceva mai "elevate" decat impresiile domnului pavel corutz. multumiri anticipate si succes.
eyewitness

Mesajde pacha » Dum Ian 22, 2006 5:24 pm

Tot stand si meditand am concluzionat ca mai periculosi decat stapanii din umbra e domnul A Candrea cand sta in umbra.
Si asta trece !
pacha

pt "martoru' ocular"

Mesajde sarazin » Dum Ian 22, 2006 9:08 pm

iti multumsc pt gandurile de bine pe care mi le-ai transmis(presupun ca faci parte din comitetu' de intampinare al acestui forum) si pt critica cu privire la una din sursele de inspiratie (pavel corut).e bine sa fii criticat,decat ignorat dar totusi cred ca tu ai ceva mai mult cu securitatea romana decat cu persoana respectivului scriitor.in orice caz orice om care a citit cateva carti la viata lui si care e un pic la curent cu ceea ce se intampla in lume e constient de existenta acestor persoane insa sunt destul de putini cei care vor sa discute acest subiect,in special persoanele mai elevate si mai sus-puse.de ce?lumineaza-ma:) pt ca vad ca si tu eviti subiectul asta.
sarazin
Junior Member

Mesajde eyewitness » Dum Ian 22, 2006 9:20 pm

pacha, scuza-mi inpertinenta, dar io unu te iubesc ~p

sarazine, pavel corutz nu este persoana potrivita sa ne furnizeze informatii despre subiect, asta ti-o garantez personal si nu intru in detalii, deci, daca ai alte surse, suntem nerabdatori sa le "ascultam"
eyewitness

Mesajde pacha » Mar Ian 24, 2006 10:00 am

sarazin-"in orice caz orice om care a citit cateva carti la viata lui si care e un pic la curent cu ceea ce se intampla in lume "

Eu am citit mii de carti incepand cu literatura sovietica si terminand cu Woolf si Joyce.Miiiii de carti,foarte multe de acelasi autor,dar de Corut P. doar una.Ajunge.
Si asta trece !
pacha

Mesajde baixinho© » Mar Ian 24, 2006 11:27 am

recunosc că mi de cărţ nu am citit, da alea pe care le-am lecturat era excelente. ţin minte că eram intr-o seară cu incă nijte amici şi fiecare se documenta cu ce-i pica in mană. mie, de exenplu, aveam cinci doiari si doi zambălici cand trebea să mă etalez la canastă. e cum dracu să nuţ placă cărţile astea? da-lea cu coruţ nu aveam, dar era afex undeva langă mine şi se punea la . cu capra cu trei iezi. din ce ne-a spus după aia, stăpanu din unbră era iedu mic, care s-a pişat rău de tot pe lup. da a meritat, dăl in plm.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde sarazin » Joi Ian 26, 2006 7:22 am

nu sunt pe aici sa discut talentu' literar al lui pavel corut si nici sa ma duelez in opinii ,ci pt a afla cat mai multe informatii ,detalii ,insa am impresia ca am nimerit gresit pt ca lumea e cam pusa pe cearta(cred ca m-am molipsit si eu) pe aici.in orice caz sper ca aparentele inseala pt ca nu am avut timp sa analizez ce se scrie pe aici,insa a fost un personaj care mi-a atras atentia in sens negativ:domnul Arpad sau Atilla CANDREA.presupun ca e persoana care doarme cu "dictatul de la Viena" sub perna ca sa viseze si el frumos.cel mai aiurea e ca aceeasi idee cu "istoria a fost scrisa gresit "am auzit-o la un coleg de scoala pe care il cheama Szabo Bela ceea ce m-a facut sa ma gandesc ca la liceele alea cu"predare in limba materna "se face propaganda pt destabilizarea tarii,si nu mica mi-ar fi mirarea daca ne-am trezi cu o gaura in centrul tarii.
sarazin
Junior Member

Mesajde pacha » Joi Ian 26, 2006 9:05 am

Sarazine,Corut ramane literatura.Daca vrei informatii,despre ce-i ce din umbra vegheaza,intr-adevar cei mai sus mentioanati de tine fac parte din tagma.Sa veghiem si noi pentru ca ei sa nu ajunga "stapani""

Sa cresti mare,nimeni nu se cearta cu tine.Acilea,pe forum,vei intalni doar oameni de mare calitate si adanc bun simt.
Si asta trece !
pacha

Mesajde baixinho© » Joi Ian 26, 2006 9:28 am

sarazine, citeşte ŞI posturile lui bufteanu34 (care este unul şi acelaşi cu candrea) pe threadul dedicat celor care ştiu să vorbească limba etniei rrome şi o să inţelegi de ce a fost luat la bază.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii