Cine stie ce inseamna Italo Disco Dance ?

Incantarea cantarilor

Moderator: Shaki

FanClub Forum&Italo Disco

Mesajde Max Him » Mar Dec 20, 2005 11:10 pm

Vorbind de postari,
Mda! Tu sti mai bine Bazac doar te pricepi la comparatii. Oricum FanClub ramane... un FanClub si ne cunoaste destul de multa lume prin intermediul ACESTUI forum si nu a altor forumuri...Bine, ca ar mai fi de exemplu http://www.hurricanefm.com sau http://www.iventi.net unde eu mai pot fi gasit, dar nici FanClub.ro nu e mai prejos.Sincer!

Bazac zicere:
>SPY 71- Take Me... Mr Love

>>Italo disco classic pana la maduva. <<

...doar atat?!?!?
Ah, uitasem ca tu simpatizezi mai mult cu German Disco decat cu Italo Disco.
Sorry!
Ok, ce se deruleaza in spatele meu in timp ce va scriu este:
LINDA JO RIZZO- Keep Trying
iar dupa ea... hm, ceva rarisim:

RICKI- Bang Bang Bang
...si cam atat pentru seara aceasta.
Salutare prieteni, o noapte linistita va doresc!
Max Him
Junior Member

Mesajde bazac » Lun Dec 26, 2005 12:06 am

Max Him:

In thread-ul "The '80s Italo Disco Dance Party" (SoftPedia)

http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=51199&st=120

ItaloVentura pune intrebarea:

"care-i povestea cu max him asta?!"

Ii vei da raspuns?

Power Play:

Yoh Yo: The Main Attraction
bazac
Junior Member

Sarbatori Fericite !

Mesajde Max Him » Lun Dec 26, 2005 8:21 pm

NEGATIV Bazac, nu raspund la astfel de provocari...credeam ca m-am facut bine inteles!... DAR, nu ma deranjeaza daca altii discuta pe tema asta ca doar forumul e liber pentru toti, nu?
Ok, prieteni SCUZE pentru intarzierea cu care revin in forum, dar stiti si voi cum e cu sarbatorile. Oricum eu va doresc sincer sa aveti parte de
CRACIUN FERICIT(...ma rog, ce a mai ramas din el)SARBATORI FERICITE IN CONTINUARE SI UN AN NOU PLIN DE BUCURII, DRAGOSTE SI IMPLINIRI !
LA MULTI ANI TUTUROR!
Si ca sa fim in ton cu sarbatorile my POWER PLAY:

SANDY MARTON- Merry Christmas

...piesa pe care tocmai am primit-o cadou de la un prieten.
Hm!Culmea e ca,(si am sa las modestia la o parte acum!) tocmai aseara la FRESH FM Olanda la emisiunea dedicata ITALO DANCE aceasta piesa mi-a fost dedicata mie si familiei mele de prietenii de la I VENTI!!!(vezi : http://www.freshfm.nl). ;)
Probabil ca cineva ascultase ca si mine emisiunea.
THANKS, MERCI, GRAZIE, MULTUMESC prietenilor mei... care mai trag cu ochiul si prin acest forum! ;)
Ok, si sa va spicuiesc cam ce se deruleaza in boxele din spatele meu in acest moment:
DAYDREAM- In The Night
si urmeaza
DANIELLE DENEUVE feat.GIM MIX- Baby Baby
ELITE- Senza Tregua
FLORENCE- Hey Hey Hey
FRED VENTURA- It's My Time
PATRICK COWLEY- Technological World
PHAEX- Talk About
si... ar mai fi multe , dar ma opresc aici deocamdata. Oricum piesele de mai sus merita ascultate asa ca imi voi dedica inca circa 30 de minute libere doar pentru muzica... he, he, he, dupa ce cateva zile am respectat si eu traditia cu colinzi, muzica de petrecere&alte genuri... mai "deocheate".
O seara ITALO va doresc si evident SARBATORI FERICITE!
Ci sentiamo.! ;)
Max Him
Junior Member

Mesajde bazac » Mar Dec 27, 2005 5:40 am

>NEGATIV Bazac, nu raspund la astfel de provocari...

Cool dinspre partea mea.

>LA MULTI ANI TUTUROR!

Asemenea si tie! La fel tuturor forumistilor din thread-ul asta.

>Culmea e ca,(si am sa las modestia la o parte acum!) tocmai aseara la FRESH FM Olanda la emisiunea dedicata ITALO DANCE aceasta piesa mi-a fost dedicata mie si familiei mele de prietenii de la I VENTI!!!(vezi : http://www.freshfm.nl).

E, si mie mi-au dedicat cei de la Radio Stad Den Haag, piesa The Years a lui Fred Ventura, mai luna trecuta. (Am lasat si eu modestia la o parte)

>Ok, si sa va spicuiesc cam ce se deruleaza in boxele din spatele meu in acest moment:

PATRICK COWLEY- Technological World

Wow! ... Classic hi NRG, de la cel ce a inventat hi NRG.

Nu ma asteptam la asa ceva de la un Italo disco fan inrait.

De fapt titlul corect al melodiei e "Tech-No-Logical World"
http://giorgysplace.com/cow/details/1808.html

Power Play:

Thomas & Schubert: Take A Chance On Me
bazac
Junior Member

Caut o melodie

Mesajde cip07 » Mar Dec 27, 2005 12:54 pm

Era prin 84-86 si pe la radio si la toate discotecile canta un solist sau o formatie, incerc sa dau de melodia respectiva dar n-am gasit inca pe cineva s-o stie desi atunci era pe buzele tuturor: "Ai ai ai aaa, eviva l'amore/ Ai ai ai aaa eviva la liberta....." canta in italiana. Poate cineva sa ma ajute cu numele solistului/formatiei si titlul melodiei?
cip07
Junior Member

Mesajde bazac » Mar Dec 27, 2005 4:38 pm

O stiu, da' nu-mi amintesc titlul.

Power Play:

Derek Simon: S.O.S.
bazac
Junior Member

Merry Christmas

Mesajde Mark Ashley » Mar Dec 27, 2005 7:47 pm

MERRY ITALO CHRSTMAS!!!!

My power Play:
Santa_Claus_&_The_D'jingle_Bells_-_Christmas_Theme :dir: :dir:
un Italo Christmas Mix de 14'53''.

Excelent si in ton cu sarbatorile!!!
Mark Ashley
Junior Member

Power Play !

Mesajde Max Him » Joi Ian 05, 2006 10:07 pm

cip07 scrie:Era prin 84-86 si pe la radio si la toate discotecile canta un solist sau o formatie, incerc sa dau de melodia respectiva dar n-am gasit inca pe cineva s-o stie desi atunci era pe buzele tuturor: "Ai ai ai aaa, eviva l'amore/ Ai ai ai aaa eviva la liberta....." canta in italiana. Poate cineva sa ma ajute cu numele solistului/formatiei si titlul melodiei?

BUN VENIT CIP07!!
Cunosc evident melodia, insa din pacate nu reusesc sa-mi amintesc numele solistului!
Hm! Mai sapam si te voi anunta cu siguranta.
Ok, dupa cate vad lumea a cam uitat sa mai dea prin forum!...NORMAL tocmai au fost sarbatorile de iarna, asa ca va urez inca odata:SA AVETI UN AN NOU FERICIT PLIN DE BUCURII SI... CAT MAI USOR!
In eventualitatea in care totusi va "rataciti" prin forum, eu va propun spre ascultare: RADIO STAD DEN HAAG la:
http://www.radiostaddenhaag.nl
... care este unul dintre cele mai ASCULTATE posturi de radio din... Olanda]www.freshfm.nl[/url] )chiar daca au muzica house&dance in actualitate, au emisiuni SPECIALE dedicate genului Italo&Euro Dance of the '80s.
OK prieteni, my POWER PLAY:

PHAEX- Talk About :dir: :dir:
Evident Made In Holland! ==D

O seara ITALO tuturor!
Max Him
Junior Member

Power Play !

Mesajde Max Him » Dum Ian 08, 2006 10:06 pm

Salutare!
Referitor la ce spuneam zilele trecute mai sus:
Ascultati in fiecare duminica seara LIVE pe FRESH FM , evident din Olanda, de la orele 22,00 (ora Romaniei) extraordinara emisiune intitulata chiar asa:ITALO DISCO , moderata de renumitul MARCELLO D'AZZURO -adica I VENTI.
Eu unul voi fi ON LINE!

POWER PLAY:

883- Sei Un Mito (Disco Remix)

...adica vocea inconfundabila a unuia dintre cei mai mari producatori de muzica si la ora actuala in Italia: MAX PEZZALI
Max Him
Junior Member

Mesajde cip07 » Mie Ian 11, 2006 4:18 pm

Daca nici fanii ITALODISCO nu-si amintesc prea multe inseamna ca am pierdut melodia. Mai trag totusi sperante...

[quote="Max Him"]BUN VENIT CIP07!!
Cunosc evident melodia, insa din pacate nu reusesc sa-mi amintesc numele solistului!
cip07
Junior Member

Mesajde cip07 » Mie Ian 11, 2006 4:42 pm

AR PUTEA SA FIE "BINO-VIVA L'AMORE" ?
Are cineva melodia si isi face o pomana sa o trimita la cipyah00@yahoo.com sa pot verifica daca e ce caut?
Multumesc.

Max Him scrie:BUN VENIT CIP07!!
cip07
Junior Member

power play

Mesajde Max Him » Mie Ian 11, 2006 5:21 pm

cip07 scrie:AR PUTEA SA FIE "BINO-VIVA L'AMORE" ?
Are cineva melodia si isi face o pomana sa o trimita la cipyah00@yahoo.com sa pot verifica daca e ce caut?
Multumesc.

Hm! Ar putea fi.Verificam!
SORRY Cip07, dar nici fanii ITALODISCO nu si le pot aminti chiar pe toate.
Oricum m-ai facut si pe mine extrem de curios.
Evident ca in masura in care voi avea ceva nou te voi tine la curent referitor la aceasta melodie.
Ok, in alta ordine de idei, ar fi interesant sa aflam ce artisti, melodii, hituri preferi tu mai mult din Italo Disco Dance?
Asa ca eu am sa te rog sa ne prezinti un top al tau personal. Nu trebuie sa fie un top neaparat mare, dar sa fie cel putin un top 10.
Uite pentru a vedea topul meu 100, intra direct aici:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=10082&page=2&pp=20

...evident, ca a fost facut anul trecut si mai poate fi schimbat... pe ici pe colo ]SPAGNA- Every Girl And Boy[/B] :dir: :dir: :dir:

...si daca e SPAGNA evident nu mai are nevoie de NICI un comentariu! ==D
A presto!
Max Him
Junior Member

BINO & BINO E I BANDITI !

Mesajde Max Him » Mie Ian 11, 2006 11:57 pm

Salutare prieteni!
BINGOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!! CIP07, referitor la intrebarea ta iti pot confirma cu CERTITUDINE ca VIVA L'AMORE este interpretata de... BINO si este din 1985! ==D ==D
BINO are insa si alte piese de succes din anii '80. Un alt succes din 1988 este hitul "ITALIA ITALIA"cantat de BINO tot in italiana, insa in formula
BINO E I BANDITI. Cu siguranta iti amintesti si aceasta piesa.
Apoi, un alt succes mai vechi este piesa IO TORNERO.
SI, mergand mai spre anii '70 trebuie sa sti ca tot el este interpretu unui alt mare cantec italian: MAMA LEONE... multi sunt sigur ca vor recunoaste si aceasta piesa.
Desi cantate in italiana primele 2 piese au devenit succese internationale Italo Disco Dance.O sa te intrebi cum am dat de BINO? Trebuie sa recunosc ca am cautat si pe net, insa am dat de stire si prietenilor din afara care mi-au furnizat informatii; Dar uite asa mi-am amintit ca undeva in mica mea arhiva Italo Disco exista ceva, ceva....Din pacate piese rare si bune am si pe casete audio vechi tocmai de prin perioada anilor '80(aduse si din Italia), iar 2 dintre ele cuprind si BINO.
INSA pentru detalii am retinut adresa ta de mail.... asa ca ci sentiamo prossimamente!
O propunere de seara:

BINO E I BANDITI- Italia Italia :dir: ==D
Max Him
Junior Member

Mesajde Mark Ashley » Joi Ian 12, 2006 1:26 am

Salutare, Italofreaks!

In primul rand "Bine v-am regasit pe 2006!!"
Ma bucur ca mai vad si lume noua pe forum! Salutare Cip07!! Si eu imi aminteam de melodia ta dar... era undeva departe... multumesc ca ne-ai reamintit-o. De fapt, asta este cea mai mare placere pentru un iubitor de muzica veche... sa asculti melodii care sa realizezi ca ai uitat ca exista, dar care sa iti trezeasca vii emotii... Poate reusesti sa incropesti si de un top, ar fi super. Si ca sa fiu sincer, cred ca stiu de ce nu a ghicit nimeni melodia din prima... nu este chiar pe stilul italo-disco, este mai mult catre muzica italo clasica. Max Him, am dreptate?

Chiar acum se deruleaza in casti melodia:
Robert Camero - Love Games!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! my powerplay.

LA MULTI ANI ITALO-DISCO!!!!!!
Mark Ashley
Junior Member

Power Play!

Mesajde Max Him » Joi Ian 12, 2006 12:12 pm

Salutare tuturor!
Mark, iti dau dreptate: placerea e cu atat mai mare cu cat redescoperi o melodie!... ai senzatia ca, desi cunosti melodia, NU ai realizat pana acum cate poate ascunde- ritm, instrumentatie, text etc; dar evident anii trec, si privesti din alte perspective chiar si o piesa italo: poate mult mai amanuntit, mai profund!
A, refritor la "Viva L'Amore" , da, este o piesa care se inscrie mai mult in genul pop-ului italian... dar, uite ca si asa a devenit la vremea aceea un hit international. ==D
GOOD CHOICE Roberto Camero!!!!!!!
Ok, My POWER PLAY:

RADIORAMA- So I Know :dir: :dir:

si evident ca nici RADIORAMA nu mai are nevoie de nici un alt comentariu... sunt prea buni ;) ...parerea mea!
O zi EXCELENTA va doresc!
...Si va astept pe forum.
A presto!
Max Him
Junior Member

I Looooove Italo Disco Sound!

Mesajde Max Him » Joi Ian 12, 2006 12:22 pm

CIP07, MARK, TROCANF mai verificati-va si voi mailurile personale ! ;)
Ciao, ci sentiamo prestissimo!
Max Him
Junior Member

Nu va suparati daca eu sunt fun MODERN TALKING ?

Mesajde cip07 » Joi Ian 12, 2006 4:37 pm

Nu va suparati daca eu sunt fun MODERN TALKING ?

Adica membru pe la club international, cunostinte in Finlanda, Argentina etc , toti simpatizam cu MT.
Am sa va spun si o intamplare hazlie daca n-ar fi stupida.
Acum vreo 2 ani se zvoneste ca la Cerbul de Aur va canta Thomas Anders. Sursa imi zice ca duminica va fi evenimentul.Asta era sambata.
Pregatesc masina , normal sa plec de duminica dimineata,sa ma descurc pe acolo, sa dau mana cu el, un autograf, o poza , o filmare...
Seara (Sambata) dau drumul la calculator (pe TV-tuner) si stupoare: Thomas Anders incepuse recitalul. Intr-o secunda am facut doar ce mai puteam face: captura avi. Doua click-uri si gata. M-am uitat eu pana la sfarsit, apoi am incercat sa vad inregistrarea. Imagine era, chiar buna, dar sunet ioc ! Tunerul era setat pe un codec audio care nu mergea. Normal ca m-am facut de bafta.
Adica Thomas Anders canta in Romania prima data, iar eu , fun convins nu numai ca nu sunt la spectacol sa filmez, autografe, poze etc dar nici macar n-am inregistrat tot spectacolul si cat am pus in fisier nici macar n-avea sunet. Am cautat sa ajung pe la arhiva TVR dar cred ca trebuia sa pun ceva banuti la bataie, ca n-am prea avut succes, asa ca am last-o moarta...
Cat despre ITALO DISCO cu acest gen de muzica am deschis ochii in adolescenta si cred ca fredonand acceasi muzica voi muri (sper1) :-)
M-am uitat mai demult pe topurile voastre, de fapt pe acolo gasisem BINO-VIVA L'AMORE, dar negasind si melodia (mp3) n-am putut verifica daca e melodia auzita demult.
De ITALIA, ITALIA imi amintesc dar e ceva mai noua decat VIVA, MAMA LEONE nu mai spun, imi amintesc serile calde in 1978-1979, cand se auzea cate un afon habauc haulind: MAMAA LEOOOOOONEEE.
Cred ca mi-e dor de vremurile acelea can toate erau mai simple si curgeau mai domol nu ca acum: intr-o viteza nebuna de nici nu mai stim quo vadis...

Ciprian FATU
cip07
Junior Member

Am primit VIVA.. mai tarziu

Mesajde cip07 » Joi Ian 12, 2006 4:42 pm

Multumesc am primit VIVA nitel mai tarziu, nu stiu de ce, si o gasisem doar pe a doua, mersi mult!

[quote="Max Him"]CIP07, MARK, TROCANF mai verificati-va si voi mailurile personale ! ]
cip07
Junior Member

I Love Italo Disco!

Mesajde Max Him » Joi Ian 12, 2006 5:40 pm

CIP07 nu e ABSOLUT nici o suparare ;) Ba, dimpotriva, sunt bineveniti in clubul nostru TOTI fanii Italo Disco/Dance, dar evident si EuroHiNRG, Synthesizer Dance sau German Disco- din care categorie se pare ca faci parte si tu;
Da, patania ta e de-a dreptul hilara... dar trebuie sa faci cumva sa ajungi in arhiva TVR. NU se poate sa nu te ajute cineva de pe acolo...Doar oameni suntem , nu?
Ok, foarte frumoase cuvinte la adresa muzicii Italo Disco!Da, are ceva foarte sensibil in ea muzica asta... si probabil asa cum zici si tu, o vom pastra mereu undeva intre preferintele noastre, chiar daca mai ascultam si muzica de actualitate, nu?
WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tocmai a intrat in derulare in boxele din spatele meu:
MY MINE- Can Delight ==D ==D ==D

BESTIALA!!!!!!!!!!!

Revenind, la BINO, a fost ceva de cautat deoarece nu prea e selectata piesa pe compilatiile de gen. Iar cat priveste ITALIA ITALIA, da este din 1988.
PACAT ca o am doar pe caseta audio...DAR sa vedem ce putem face, poate o gasesc de cumparat pe un BEST OF BINO.
O seara ITALO va doresc.REVIN in limita timpului disponibil!
a presto!
Max Him
Junior Member

Hey You, Cip07, lucky guy...

Mesajde Mark Ashley » Joi Ian 12, 2006 5:57 pm

Domnu' Cipi!
De ce nu zici asa?Nu e nici o suparare ca esti fan Modern Talking, uite ca mai e unul pe aici... Ca doar ma cheama... Mark Ashley, nu??? De fapt am avut multe discutii cu Max Him in special pe tema italo-disco & german-disco, unde se termina una si unde incepe cealalta...
Eu vin din zona german-disco, dar in ultima vreme am redescoperit muzica italo-disco, de care aproape uitasem... si m-a prins rau de tot...
Oricum, daca vrei sa dialogam despre Modern Talking si tot ce a derivat de aici (C.C. Catch, Blue System, Mark Ashley, Systems in Blue, T.M. Joy etc.), putem sa facem un topic separat!
Chiar sunt surprins ca nu exista asa ceva in momentul de fata... Ca fani Modern Talking ... slava Domnului... Eu am un prieten care nu se poate numi fan, ci mega-fan!!! adica mananca, bea, viseaza NUMAI Modern Talking si derivatele... de fapt de la el ma documentez...
Iar in legatura cu concertul Thomas Anders de la Cerb... am aceeasi suparare, ca l-am ratat (atat live cat si inregistrat). Asa ca daca reusesti sa faci rost de ceva, spune-mi si mie, te rog...
Bine ai venit pe forum!!
Mark Ashley
Junior Member

Mesajde bazac » Joi Ian 12, 2006 7:03 pm

Zice cip07

> Daca nici fanii ITALODISCO nu-si amintesc prea multe inseamna ca am pierdut melodia.

Pai stai putin. De ce ai pretentia de la niste fani... Italo disco, sa-si aminteasca de “VIVA L'AMORE" care NU e o piesa Italo disco, in primul rand. Asa cum bine specifica Mark Ashley [nu este chiar pe stilul italo-disco, este mai mult catre muzica italo clasica.] si ulterior admisa de Max Him [da, este o piesa care se inscrie mai mult in genul pop-ului italian...] asta dupa ce initial eronat afirmase [Desi cantate in italiana primele 2 piese au devenit succese internationale Italo Disco Dance]

In al doilea rand sunt de accord cu Max Him cand zice:

>SORRY Cip07, dar nici fanii ITALODISCO nu si le pot aminti chiar pe toate.

Nimeni, repet NIMENI nu-si poate aminti toate cele 25.000 de melodii Italo/German disco, Euro hi NRG, etc. cate se estimeaza ca au fost create in decada 80. Personal cred ca stiu vre-o 5-6.000. Un preten d'al meu din Italia stie/are vre-o 10.000.

Referitor la piesa “VIVA L'AMORE", Bino imi spune ceva; deci il cred pe Max Him cand zice ca el – Bino – e solistul piesei in cauza. Trebe sa cotrobaiesc putin pe la arhiva.

Zice cip07:

>Nu va suparati daca eu sunt fun MODERN TALKING ?

Pai cum sa ne suparam fratioare? Bine ai venit la clubul German disco; chiar daca thread-ul asta se numeste: “Cine stie ce inseamna Italo Disco Dance ?â€Â
bazac
Junior Member

German Disco: Modern Talking, C.c.catch, Blue System. Bad Boys Blue, Joy Etc.

Mesajde Mark Ashley » Vin Ian 13, 2006 1:10 am

Salutare,

Asa cum am promis in topicul de Italo-disco, deschid aici o discutie libera despre tot ceea ce a fost si este reprezentativ pentru muzica german-disco a anilor 80, a carei deschizatori de drum au fost Modern Talking (prin geniul componistic al marelui Dieter Bohlen :dir: si vocea de aur a lui Thomas Anders :dir: ), Blue System, Bad Boys Blue, C.C. Catch (din nou Dieter...), Joy, Lian Ross, Patty Ryan (Luis Rodriguez!!) etc. cu continuitate in zilele noastre prin Mark Ashley, Systems In Blue, Fresh Fox, T.M. Joy...

Pe toti cei care se simt legati in vreun fel de acest gen de muzica ii rog sa ia atitudine pe acest topic!!!

Hotarul dintre german-disco si italo-disco a fost deseori incalcat de producatorii de la vremea respectiva care au inclus pe selectiile Italo-disco piese cu Fancy, Joy, Grant Miller, etc... apartinand clar curentului german-disco...

Sunt multe de zis... si de contrazis... asa ca va invit sa va spuneti parerea.

Credeti ca muzica german-disco INCA mai traieste???????????????
Vom afla... :dir: :dir:
Mark Ashley
Junior Member

New Topic - German Disco!!!

Mesajde Mark Ashley » Vin Ian 13, 2006 1:17 am

Dragilor,

Am venit cu ideea mai devreme... am fost incurajat... iata ca nu am stat pe ganduri.

Toti cei care simt ca au ceva in comun cu muzica german-disco, ii rog sa isi scrie parerile la:

http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=450363#post450363 :dir: :dir:

Un nou topic, o noua provocare. Va astept cu comentarii acolo, dar si aici, pe topicul "mama" italo-disco!!

Mark

P.S. Bazac, din pacate prietenul meu mega-fan Modern Talking NU este utilizator al internetului... astept si eu cu mare interes venirea lui in bransa... ca are multe de spus, cu siguranta...
Mark Ashley
Junior Member

Mesajde baixinho© » Vin Ian 13, 2006 1:28 am

dar Falco ce are, bre?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde nocturna » Vin Ian 13, 2006 1:45 am

subscriu. altfel este foarte probabil ca pe langa Italo Disco shi German Disco, maine sa mai sara un tread: Austrian Disco. :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde whatever » Vin Ian 13, 2006 2:14 am

muzica german-disco probabil mai traieste, dar si mai probabil ca aproape nimeni nu o mai asculta :D
whatever

Felicitari!

Mesajde Max Him » Vin Ian 13, 2006 11:04 am

FELICITARI Mark pentru deschiderea noului topic specializat pe German Disco!
Cu siguranta vor intra multi fani in topic... evident si eu.Desi, asa cum am spus de nenumarate ori, eu simpatizez mai mult cu genul Italo Disco Dance& Synthesizer si HiNRG... mai spre olandezi! ;)
BAZAC ne faci curios cu noile achizitii in domeniu audio!!!!
Sa le stapanesti sanatos. Din pacate nu cred ca aceste marci le gasim si pe piata romaneasca. Oricum e buna si amplificarea pe care o detin eu ; adica SONY receiver DTS, etc, woofer, sateliti etc.
My POWER PLAY:

DIVINA- In The Night Together :dir:

O zi excelenta va doresc!
ci sentiamo!
Max Him
Junior Member

Felicitari Mark!

Mesajde Max Him » Vin Ian 13, 2006 11:13 am

FELICITARI !
Hm! Ti-am spus eu ca vor fi mai multi interesati de acest topic! ==D
Ok. pe mine personal nu ma incantau in mod deosebit nici la vremea respectiva genul Modern Talking, Blue System, CC.Catch.
Imi placeau in schimb BBB, Fancy si mai ales PATTY RYAN... care a colaborat e adevarat si cu Diether Bohlen la multe piese. INSA a avut si alti producatori, iar tocmai de aceea stilul ei oscila intre german disco HiNRG sau Italo.
Oricum propunerea mea de azi este:
SYSTEM IN BLUE- Magic Mistery

adica un fel de remake dupa ultra cunoscuta piesa a celor de la BLUE SYSTEM.
Evident fanii stiu ca cei de la SYSTEM IN BLUE sunt de fapt fostii componenti de la... BLUE SYSTEM... mai putin Dieter Bohlen.
Max Him
Junior Member

Mesajde cubu » Vin Ian 13, 2006 7:32 pm

Si eu sunt interesat de acest topic.
indescifrabil
cubu

Mesajde bazac » Vin Ian 13, 2006 10:12 pm

YES!

Mark Ashley, de mult trebuia sa faci tu chestia asta: un thread pentru German disco fans. Anyway, congrats! It's never too late!

Zice Mark Ashley:

>Patty Ryan (Luis Rodriguez!!)

Shit! Nu stiam ca numele adevarat a lui Patty Ryan, e... Luis Rodriguez...

Glumesc. Da’ din avion asa se vede.

>Pe toti cei care se simt legati in vreun fel de acest gen de muzica ii rog sa ia atitudine pe acest topic!!!

OK, o sa iau atitudine.

Zice Mark Ashley:

>Hotarul dintre german-disco si italo-disco a fost deseori incalcat de producatorii de la vremea respectiva care au inclus pe selectiile Italo-disco piese cu Fancy, Joy, Grant Miller, etc... apartinand clar curentului german-disco...

Nu hotarul a fost incalcat, ci habarnisti au inclus piese CLAR German disco in Italo disco compilations.

Zice Mark Ashley:

>Credeti ca muzica german-disco INCA mai traieste???????????????

Io, zic ca da!

baixinho © zice:

>dar Falco ce are, bre?

Pai ce sa aibe? N-are nici in clin nici in maneca cu German disco sau Italo disco. Falco e Euro Pop music (made in Austria). La fel ca Sandra, Euro Pop music (made in Germany).

Nocturna zice:

>subscriu. altfel este foarte probabil ca pe langa Italo Disco shi German Disco, maine sa mai sara un tread: Austrian Disco

Draga nocturna, Austrian Disco inca nu s-a inventat. In aceiasi ordine de idei Italo disco si German disco sunt doua stiluri muzicale DE SINE STATATOARE.

La fel ca si Heavy Metal si Hard Rock, care nu e acelasi lucru.

E drept ca trio-ul Joy e austriac, ca si Falco, doar ca ei canta CLAR German disco.

whatever zice:

>muzica german-disco probabil mai traieste, dar si mai probabil ca aproape nimeni nu o mai asculta

Ei, nici chiar asa. Hai sa-ti dau doar un exemplu:Du-te la:

http://www.patty-ryan.de/

(apasa pe USA Show, in meniul din stanga, apoi apasa pe Russland, ultima tara in lista din dreapta, si scroll putin in pagina aia, si vei vedea ca mai e multi care asculta German disco. Vezi publicul in prima poza?)

Cred ca ar fi util sa postam un top 10-20-50-100 German disco.

Voi face unul in curand, si-l pun aici.

Power Play:

Bad Boys Blue: People of the Night
bazac
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Muzica