La Multi Ani !
Moderator: anjin-san
la multi ani lui catharsis si tot ce vrea el!
ps: multumesc de urari
later edit: multumesc celor de la RoT, care mi-au sters contul chiar de ziua mea (nu ca nu ar fi avut de ce).
ps: multumesc de urari
later edit: multumesc celor de la RoT, care mi-au sters contul chiar de ziua mea (nu ca nu ar fi avut de ce).
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
Arthemis, Storm Lady... nici nu vreau să mă gandesc ce-ar ieşi... dacă şi-ar face ziua impreună. la mulţi ani fetelor, şi să fiţi sănătoase, iubite, fu... pardon, frumoase.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
La Multi Ani, Diana
boscutza iti doreste tot ce e mai frumos pe lume, si sa ramai asa cum esti! plomit ca dupa sesiune vin la Bucuresti sa bem impreuna pt ziua ta! 

am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
multzeani diana si mult succes in continoare la...secs 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
la mooltz ani arthemis...bafta la vanat...ionuzzi pe secs
sigur nu intereseaza pe nimeni semnatura asta
-
diablo_pECi - Junior Member
La multi ani, Arthemis, multe intrari misto in jurnal, multe replici amuzante pe forumul pe care-l moderezi, dar si pe alte forumuri si multe cani cu vin fiert de cea mai buna calitate. in ce priveste numarul trantelor in zapada, asta ramane la latitudinea ta 

............................
- sin ella
multzeani asule si tuate cele sa ti se-nplineasca !
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma