comentarii (im)pertinente la poze noi
Moderator: anjin-san
Rechinutza dragutza
nu vroiam sa iasa cu rima 

am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
seringa, ce plm, te-a parasit consuarta de iar ai inceput sa pui poze pe fc?
sodilicutzicu, sper ca nu vrei s-o fac pe nanukulitzuka jeluasa si sa m-alerje pe tot forumu cu facaletzu-n mana?

sodilicutzicu, sper ca nu vrei s-o fac pe nanukulitzuka jeluasa si sa m-alerje pe tot forumu cu facaletzu-n mana?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
cum bre, acu si iaurtu ie injectabil in vena?
muara miraculosu de bubonica daca jtiam

muara miraculosu de bubonica daca jtiam

-
la alea normale, la danone cu fructe duar 5 zile, asa am auzit 

-
Ba copii, de mare angajament prima poza din ultima serie (de 2) de la tanti Amaterasu. Personal preferam d-alea cu tzatze totusi, da' na, chestie de gust...
Dia, io nu pun poze pe fanclub ca mi-am vandut drepturile de imagine pe multi parai. :p
Dia, io nu pun poze pe fanclub ca mi-am vandut drepturile de imagine pe multi parai. :p
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
amaterasu (ca am scris initial amateruaso da' nu ne tragem de shireturi si imi cer scuze) sa moara pic si poc daca nu ejti de mare .... angajament ...
pe fasfud se dusera taitzeii?
pe fasfud se dusera taitzeii?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
v-atzi loat cu alte alea shi nu mai shtitzi sa recunoashtetzi frumusetzea cand o vedetzi... mai bine privitzi-l cu atentzie pe weed-husama-benlaben, terorist in embrion 
eshti fioros rau weedule, data viituare cand trec prin cluj o sa pashesc cu grije

eshti fioros rau weedule, data viituare cand trec prin cluj o sa pashesc cu grije

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
deci titi-NA,bat uai tuc iu so long to put sam bitiful pics on auor forum?iu iuz to put evri dai niu pics,and nau?iu dont lav as enimor?
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
dedicatie pt sica...
parerea mea ca e trecuta rau tanti asta pt 16 ani....la 26 deja asteapta postasul sa i duca pensia acasa.
in ultima foto imi da impresia ca savureaza efectul de la "prafuri pt mama mare ". restul pozelor mi se par decupate parca din "catalogul" de prin hoteluri prezentat "clientilor speciali"
)
ii doresc numai F.B. uri la scoala
)
parerea mea ca e trecuta rau tanti asta pt 16 ani....la 26 deja asteapta postasul sa i duca pensia acasa.

ii doresc numai F.B. uri la scoala

In GOD we trust !!!
-
bluecat - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma