trumpet_freak scrie:. oricum, isi mai aduce aminte cineva de "Interzis" ?
asta era piesa cu "sunt singur si singur in spate ma car"? si cu "nu rasturnat"?

idaho scrie:P.S. Ash fi fost foarte curios sa aud Albastru in duet cu Loredana... for the fun of it![]()
)
sa-i spuna EI "am ales sa nu mai cred [...] nimic din pumnii tai, din legea ta" 

)

eu cum am primit newsletteru de la richard l-am si sunat si l-am chemat sa imi aduca CD, nu mai aveam eu rabdare de umblat dupa posta si minuni, si tu vezi aici oamenii povestind de album si nu te zgarii pe ochi? :-s
din pacate, am fost retinuta la pat de o febra musculara, altfel va ovationam shi eu cu mare drag "te-ascund intre coaste ce dor, cu luna amara..." multam fain ca sunteti 
, da' acus se face 18
super locatie si super idee. aratati fain toti. numai ca as vrea sa stiu: al cui e catelul?
trumpet_freak scrie: vom renova intreg site-ul http://www.luna-amara.ro. avem in vedere un site mai complex, dar in acelasi timp usor navigabil. acolo vor fi si toate versurile de pe "loc lipsa". si, bineinteles, si un forum.
ok...
sau poate asa se auzea de acolo din boxa de unde eram eu?
se poate...in rest...piese foarte frumoase au ales baietii, majoritatea de pe loc lipsa (ma intreb atunci acelasi playlist o sa il aiba si la lansare?), am primit si coveruri ...
dar parca se simtea oboseala pe trupa, parca ati transmis o moleseala publicului...poate doar mi s-a parut, dar parca de alte ori era mai multa energie, si din partea trupei, si in public.

in afara de Vali, bineinteles, care topaia ca o capritza...

trumpet_freak scrie:cel putin pentru lansarile din Cluj si Bucuresti, pregatiti-va pentru ceva cu totul special! in masura posibilitatilor, vom incerca sa repetam acest "ceva" special in cat mai multe orase.
de-abia astept concertul de lansare. am inteles ca o sa aveti si noi tricouri si tot felul de materiale d-astea promotionale...true?srazvi scrie:si sectiune dowlnoad nu va fi ?![]()
P.S. in Arad nici altar, nici Luna amara , nici ...
Mergi in zona Cinema Dacia, acolo sunt pe langa chioscurile de ziare inca 2. Unul cu alimente, dulciuri, alea alea de unde imi iau eu de regula tigari, si celalalt de langa el, unde se vand casete si cd-uri audio, acolo am gasit si eu albumul de la Luna Amara (despre care o sa vorbesc mai pe larg un pic mai incolo)
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator