Eu am deschis un thread ¨cum sunt ailaltzi¨ in care as vrea ca cei care stau (sau au stat) mai multa vreme printre ei sa scrie cum ii vad pe ¨ailaltz¨.
Nu vreau sa punem etichete, am mai zis pe threadul cu romanii ca nu ii putem baga pe toti in aceeasi oala, dar putem carcoti pe tema ¨cum e gloata in alta parte¨
Cum sunt de mai bine de un an jumate in Capsu... pardon Spania voi carcoti putin pe seama lor:
Geografic sunt in Europa, dpdv al civilizatiei mai au nevoie de cateva sute de ani. Spaniolii mai rasaritzi recunosc singuri ca sunt curu europei, daca ar fi fost o civilizatie pizdoasa nu cred ca reuseau arabii sa ii influentze in asa masura ca o buna parte din satele si orasele de aici (in special in sud)au prefixul ¨Al¨ - care cred ca e articolul in araba (Alboraya, Almassera, Almeria, Alicante etc) sau Ben (Benidorm, Benicassim, Benimamet, Benicalap etc). Dupa aia influentza araba se mai simte in arhitectura, obiceriuri, in muzica si in mutra si culoarea pielii la unii

Clima cred ca are de a face mult cu caracteristicile generale ale unei zone... daca e cald oamenii isi petrec viatza afara din casa, sunt sociabili, superficiali, papagali (zic io).
In rest sunt oameni normali ca si noi, au 2 maini, 2 picioare, un creier (la cei mai multi inclin sa pun la indoiala partea asta... da ai nostri sunt la fel, cre ca tendinta degenerativa e o cracteristica a rasei)
ps: daca vi se pare ca threadul nu isi are locul aici... pe katerinci si bring it on!