tzutzu gaga!
Moderator: anjin-san
las-o bre ca-i suparata, s-a chinuit 4 zile sa aplice aripiuare la buabele de mazare si azi si-a dat seama c-a pus aripiuarele fara flapsuri. sa vezi munca, chin si nervi pe gagone acu ca trebe sa schinbe aripiuarele, p00la se mai inteleje cu ia 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
nus bre suparata, is vesela (nu vesela cu accent pe al doilea e carcotasilor) ca am aflat ca e 737 - 300 asha ca nare mazare pe aripiuare.
si finca aiu a fo rau nui duc gamela cu mazare. nici cu aripiuare.
si finca aiu a fo rau nui duc gamela cu mazare. nici cu aripiuare.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
p00la se mai inteleje cu ia

d-aia io-r fi spartara pseudosuporterii de la echipele marlanejti giamurili sh-amu-i sbura mazarea pe geam!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
salut gaga,
mie pohta de chifte(lutze) marinate
ce propui?
mie pohta de chifte(lutze) marinate
ce propui?
-
Serus Dana! Imi zici te rog niste retete cu soia? n-am mancat never ever si nu stiu cum se gateste
vin ceva rudele vitii care postesc toti si nu stiu ce sa le fac de mancare
multam fain!

am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
se deschide frigideru, se scoate soia si avem doo optiuni. fie sw arunca pe geam fie la gunoi:D
daca imi dai sa manc soia poti sa uiti cum ma cheama:D
daca imi dai sa manc soia poti sa uiti cum ma cheama:D
-
Daimon - Mesaje: 5074

- o_tzestoasa
- Junior Member
salutare tutulor, pare rau de net de kkt ..
deci: aiulicuticu am gasit o vaca care se pishe pe marinate da' daca ma baji in zeama iti fac la ctza, numa zi DA.
pacha sorry ca viu ashe tarziu, da vezi aia reteta de pe fripturi, crede-ma, merita, e beton.
bruoscutz, soia e najpa (aia din magazin), daca 100% vrei retete zimi sau fashem thread. e najpa pt sanatate, la gust imprumuta alimentul de langa. deci e foaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarte nesanatuasa da daca chiar vrei am cateva trebi cu ia.
deci: aiulicuticu am gasit o vaca care se pishe pe marinate da' daca ma baji in zeama iti fac la ctza, numa zi DA.
pacha sorry ca viu ashe tarziu, da vezi aia reteta de pe fripturi, crede-ma, merita, e beton.
bruoscutz, soia e najpa (aia din magazin), daca 100% vrei retete zimi sau fashem thread. e najpa pt sanatate, la gust imprumuta alimentul de langa. deci e foaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarte nesanatuasa da daca chiar vrei am cateva trebi cu ia.
- gaga
gaga ai lov iu pt decalaratia "soia e nashpa pt sanatate"
deci teo. ramane varianta ciuperci etc.. la care subscriu:D
deci teo. ramane varianta ciuperci etc.. la care subscriu:D
-
gagalina, reiterez, m-i pohta de marinate deci ma pish pe vaca ta, da? 

-
Multzam fain la tuata lumea
trebuia sa facem un thread cu retzete de post. Serios vbesc! Ca multa lume puate s-ar folosi de ele,ce zici, Dana? bi za uei...serus Gaga!

- o_tzestoasa
- Junior Member
io? nica bre, ce sa am? da o vad tot ... stresata in ultima vreme, de AIa ma gandesc si io ca poate a intrecut masura cu apttzinerile
(alta treaba: daca nici Pashtele nu tzine mai mult de trei zile, postu de ce e asa lung? n-ar fi cinstit sa fie tot asa, doo-trei zile?)
(alta treaba: daca nici Pashtele nu tzine mai mult de trei zile, postu de ce e asa lung? n-ar fi cinstit sa fie tot asa, doo-trei zile?)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
kant emir scrie: de la ce anume te apttzii?
dila ce vrea muschii mei

- o_tzestoasa
- Junior Member
poi ie destul sa tzie masculu tau, ca tat najpa ie!nu-i musai sa tiu eu post
shapoi musafirii ie musafiri - tu chiar joci dupa cum itz canta iei? le dai tot cetz cer? le faci tuate mofturile si tzicnelile?
(nu de alta, da am in plan sa viu prin Cluj)
salut, gaga! (ca ma tem de ooooooooofofoftopic! ca duara team mai salutat o data az, pe ceme)
- kant emir
cand vii, tre sa dai pemeu inainte cu meniu, ca de nu, soia te paste shi pa tine
Serus Dana!

- o_tzestoasa
- Junior Member
saliu bre lumi, scuzi de dileiuri da' zilele astea alerg unpic pt angajatori, ashea cat sa nu uit ca mai ezipsta si job.
deci:
aiulicutzicu nu e frumos sa te pishi pe biata vaca, mai ales ca e un deliciu. muarta asa. da chifetulte face gaga, numa zimi cand vrei si adu aparatu sa fac poze
tred cu haleli de post creca ie pe undefa peacolo da e nebagat in zeama. sau ma inshel? is asha multe ca nush de ce unii mAI mananca carne
deci daca un mosafir nu se simte bine la minen batatura mai binemi trag un glontz in nara stanga. merluc
deci:
aiulicutzicu nu e frumos sa te pishi pe biata vaca, mai ales ca e un deliciu. muarta asa. da chifetulte face gaga, numa zimi cand vrei si adu aparatu sa fac poze

tred cu haleli de post creca ie pe undefa peacolo da e nebagat in zeama. sau ma inshel? is asha multe ca nush de ce unii mAI mananca carne

shapoi musafirii ie musafiri - tu chiar joci dupa cum itz canta iei? le dai tot cetz cer? le faci tuate mofturile si tzicnelile?
deci daca un mosafir nu se simte bine la minen batatura mai binemi trag un glontz in nara stanga. merluc
- gaga
salut gaga. ce mai facetz? eu nu tin post de nici un fel. asta ii pt varsta a doua si a treia:D
in alta ordine de idei, ploo si ie nashpa
in alta ordine de idei, ploo si ie nashpa
-
mai bine-i tragi lui, casa napuce sa povesteasca nimanuideci daca un mosafir nu se simte bine la minen batatura mai binemi trag un glontz in nara stanga. merluc
tzestuaso, AI grija la cetz dorejt!
daimuane: da si da
si
salut, gaga, nam mai vb de multisor!
- kant emir
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma