Divizia A Burger, sezonul 2005/2006
nu sunt optimist fara argumente.. dar e vorba de campionatul romanesc.. de echipe romanesti.. si absolut orice e posibil...
-
Daimon - Mesaje: 5074
Arbitru a fost jalnic
jalnic nu ci mai mult ...epatant. tot meciu am avut inpresia ca omu vrea sa arate ca vine dintr-o tara unde folbalu, crede el, ie cu 100 de ani inaintea celui de la noi si ca i se permite orice iar noi suntem nijte amarati care abea ne-am coborat din cocotieri si-am pus-o de-un folbal in savana si ca trebe sa plecam capu in fata divinitatii. sunt convins ca daca ii facea lu totti ce i-a facut lu margaritescu (eliminat nejustificat zic io) primea automat doi pumni in gura de la totti, plus ca ierea linshat la iesirea din stadion. il apreciez pe goian ca a reusit sa se abtina spre final si nu i-a futut fro scaltuaca cavalerului italian...al fluieraturilor. partea najpa ie ca cu esceptia a 2-3 faze (una fu cotu lu alecsa aplicat voit in stomatologia lu radoi la o saritura la cap) arbitru s-a acoperit de regulament
asta ie, cand dinamo se va opri in a mai cunpara arbitrii si oficiali din frf si liga vom apela in continuare la arbitrii straini.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
eyewitness scrie:cand dinamo se va opri in a mai cunpara arbitrii si oficiali din frf si liga vom apela in continuare la arbitrii straini.
"Ati" apelat la arbitri straini intrucat Dinamo a facut adresa oficiala la Liga sa fie pusi arbitri straini la meciurile cu Steaua si Rapid!

Tocmai ca sa va dea peste bot la astia care vedeti numai conspiratii, blaturi si cumparari de arbitri la Dinamo...
Asa ca nu va mai dati cocosi, ca n-ati avut nici o contributie ca a arbitrat Rodomonti sau va arbitra Herbert Fangel meciul Rapid - Dinamo.
Referitor la meciul Dinamo - Steaua, rezultatul egal e norocos si corect, si datorat tacticii falimentare a lui Flocea Marin din repriza a doua, cand a jucat in aparare in speranta ca obosita Steaua nu va reusi sa marcheze.
Si desi ghencistii au reusit marea performanta sa traga 0 (zero!!!) suturi pe poarta in tot meciul au dat gol la o centrare in care mediocrul Chistoc Munteanu prindea fluturi in loc de minge si asta a fost...
Pe langa Flocea si Chistoc Munteanu, un mare vinovat este si Florin Bratu, marea "vedeta" ce a refuzat sa intre pe teren in min 89 si din cauza caruia a fost bagat un fundas in locul lui Niculescu, permitandu-i-se lui Goian sa urce pt 5 min in careul dinamovist si sa-i incomodeze pe Moti si Curt... Cu Bratu in teren nu mai pleca Goian din aparare si nu aveau nici o problema fundasii nostri sa respinga si centrarea aia fleoshcaita a lui Cristocea...
Referitor la atmosfera din tribune vreau sa remarc nr stupefiant de mic de stelisti prezenti, circa 1200, doar 2 sectoare si jumatate din peluza fiind ocupata, si coregrafia superba a dinamovistilor cu vestele colorate ce au marcat 10 ani de la infiintarea celei mai frumoase galerii din Romania: NUOVA GUARDIA!
***D I N A M O!!!***
-
Ayrton - Mesaje: 1790
Ayrtoane, zici tu mai multe gogomanii, dar asta cu 1200 e batatoare la ochi. Au fost cel putin 2000, si-asta pentru ca nu ne-ati dat mai multe bilete. Stiu ce bataie a fost pe putinele bilete, pentru ca si eu am avut probleme in a gasi.
Cat despre coregrafie, am recunoscut ca a fost frumoasa a voastra. Dar, repet, o sa ramaneti cu amintirea c-ati avut cea mai frumoasa coregrafie in anul in care-a luat Steaua Uefa.
Cat despre coregrafie, am recunoscut ca a fost frumoasa a voastra. Dar, repet, o sa ramaneti cu amintirea c-ati avut cea mai frumoasa coregrafie in anul in care-a luat Steaua Uefa.
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
Tocmai ca sa va dea peste bot la astia care vedeti numai conspiratii, blaturi si cumparari de arbitri la Dinamo...
intotdeauna m-a induioshat pana la lacrimi puritatea, inocenta si sinceritatea acestui club invidiat pana si de maica tereza. pe constanteni si bacauani i-ati impresionat atat de tare incat v-au purtat pe brate pana la iesirea din oras si au plans 3 zile nesuportand crunta despartire de voi. sunteti iubiti si apreciati peste tot unde va duceti si fiecare oras intra in sarbatuare cu o saptamana inainte de a le trece pragu. o tara intreaga apreciaza valorile morale si etice pe care le-ati dovedit de-alungu istoriei vuastre incercate
-
io am auzit din surse sigure ca acu, odata cu venirea lui Flocea, toti jucatorii de la dinamo, + doctori, fizoterapeuti, psihologi, vanzatori de bilete, portarii de la stadion , + toti actionarii, vor fi obligati sa mearga la salonu de tatuaje a lu niculae si sa-si faca in corpore un tatuaj pe spate cum ca : " in acesta unitate nu se da si nu se primeste bacsis ", iar pe gamba stanga " un nu hotarat blaturilor ".
dupa vestea asta stiti ce-au hotarat astia din nuova guardia? sa-i faca si statuii lui patzaichin aceleasi tatuaje, da cu spray de graffiti.
asa ca dragul meu ochila, sa nu mai spui ca dinamovistii nu-s modele de cinste si corectitudine.
dupa vestea asta stiti ce-au hotarat astia din nuova guardia? sa-i faca si statuii lui patzaichin aceleasi tatuaje, da cu spray de graffiti.
asa ca dragul meu ochila, sa nu mai spui ca dinamovistii nu-s modele de cinste si corectitudine.
-
SOD - Mesaje: 6035
sodi io am auzit ca insusi papa i-a invitat pe toti dirijuitorii clubului, respectiv badea, cohn, netoiu, borcea etc, la vatican, in capela sixtina sa-i sanctifice dar borcea a afirmat in numele conducerii clubului ca insashi biserica a fost de-alungu istoriei iei corupta ceea ce nu cadreaza cu spiritul neprihanit al dinamovijtilor, refuzand diplomatic invitatia
-
da, parca mi-aduc aminte. si a mai zis ceva de teoctist si ca de unde a avut el bani sa-si ia dacia 1410, si ca oricum nu suporta biserica de cand jiji cladeste biserici, cum la fel de bine el nu merge la marea rosie sa faca scufundari ca are coloare rosh-albastra.
-
@ bhuttu , cu biletele asa o fi, vi s-or fi dat prea putine, nu v-ati putut cumpara altele din varii motive (plictiseala, oboseala, n-ati trecut testul de cunostinte impus de suporterii ce supravegheau vanzarea de bilete, etc), insa ati avut cea mai mica galerie deplasata in Stefan cel Mare din ultimii 10 ani (poate si mai mult, dar nu mai tin io minte).
Pt domnii SOD si eye care fac niste glume de ma dau pe spate, cred ca e inutil de adus argumente logice si de bun-simt in legatura cu afirmatiile vechi si prafuite sustinute cu o tarie demna de o cauza mai buna, ca nu le mai cred nici copii de gradinita, insa eu tot incerc:
Dinamo nu inseamna nici fostii militieni, nici generalii din minister, nici Ianul, nici Buduru, nici Borcea, nici Becali, nici Netoiu. Dinamo inseamna istorie, inseamna traditie, inseamna un Dinu, un Lucescu, un Nicusor, fratii Nunweiller, un Parcalab, un Dumitrache, un Dudu Georgescu, un Hildan, un Lupescu, un Raducioiu. Inseamna acei suporteri si acea atmosfera fantastica de la meciurile cu Real, cu Inter, cu Hamburger SV, cu Dinamo Minsk, cu Liverpool, cu Anderlecht, cu Benfica, cu Manchester, cu Sahtior, cu Everton, cu TSKA Moscova.
Generalizarea asta, cu Dinamo "balaurul" fotbalului romanesc si cu Steaua "Alba ca zapada" e perimata, falsa si profund mincinoasa!
Da, Dinamo are si pete negre, pe care eu ca suporter dinamovist pot sa le recunosc, nu sa le si accept, s-au facut peste vointa mea si a celorlate sute de mii de suporteri dinamovisti ce iubesc acasta echipa si aceste culori dezinteresati. Faptul ca avem puterea sa ne asumam si sa nu uitam trecutul, atat cu cele bune cat si, mai ales, cu cele rele ne face automat partasi la exagerarile si minciunile promovate constant de catre dusmani? NU!
Iar in zilele si in saptamanile in care conducatorul Stelei se autodenunta pentru blaturi si tentative de blat la care a participat (declaratiile date la tv in legatura cu meciurile Stelei cu Gloria Bistrita si Astra Ploiesti) presa, mass-media plina de suporteri stelisti trece cu seninatate si multa usurinta peste subiect si loveste tot in Dinamo cu articole gen "blat sigur" inainte de meciuri, si daca se intampla sa nu castige Dinamo, atunci schimba foaia si o dau pe arbitrii, ca tin cu Dinamo... Chiar asa de naivi ii credeti pe toti sa inghita toate gogosile astea??? (Apropo si de meciul sus-pomenit de la Bacau, cu ce a furat arbitrul pentru Dinamo??? Nimic!!!)
Fara aceasta echipa Dinamo (asa cum e ea, mult hulita de catre cei mai putin inteligenti sau de catre cei care sunt totusi inteligenti dar rauvoitori) fotbalul romanesc ar fi mult mai sarac...
In fine, stiu ca ma obosesc degeaba, dar nu pot sa tac si sa accept la nesfarsit minciunile promovate cu aviditate de catre unii...
Pt domnii SOD si eye care fac niste glume de ma dau pe spate, cred ca e inutil de adus argumente logice si de bun-simt in legatura cu afirmatiile vechi si prafuite sustinute cu o tarie demna de o cauza mai buna, ca nu le mai cred nici copii de gradinita, insa eu tot incerc:
Dinamo nu inseamna nici fostii militieni, nici generalii din minister, nici Ianul, nici Buduru, nici Borcea, nici Becali, nici Netoiu. Dinamo inseamna istorie, inseamna traditie, inseamna un Dinu, un Lucescu, un Nicusor, fratii Nunweiller, un Parcalab, un Dumitrache, un Dudu Georgescu, un Hildan, un Lupescu, un Raducioiu. Inseamna acei suporteri si acea atmosfera fantastica de la meciurile cu Real, cu Inter, cu Hamburger SV, cu Dinamo Minsk, cu Liverpool, cu Anderlecht, cu Benfica, cu Manchester, cu Sahtior, cu Everton, cu TSKA Moscova.
Generalizarea asta, cu Dinamo "balaurul" fotbalului romanesc si cu Steaua "Alba ca zapada" e perimata, falsa si profund mincinoasa!
Da, Dinamo are si pete negre, pe care eu ca suporter dinamovist pot sa le recunosc, nu sa le si accept, s-au facut peste vointa mea si a celorlate sute de mii de suporteri dinamovisti ce iubesc acasta echipa si aceste culori dezinteresati. Faptul ca avem puterea sa ne asumam si sa nu uitam trecutul, atat cu cele bune cat si, mai ales, cu cele rele ne face automat partasi la exagerarile si minciunile promovate constant de catre dusmani? NU!
Iar in zilele si in saptamanile in care conducatorul Stelei se autodenunta pentru blaturi si tentative de blat la care a participat (declaratiile date la tv in legatura cu meciurile Stelei cu Gloria Bistrita si Astra Ploiesti) presa, mass-media plina de suporteri stelisti trece cu seninatate si multa usurinta peste subiect si loveste tot in Dinamo cu articole gen "blat sigur" inainte de meciuri, si daca se intampla sa nu castige Dinamo, atunci schimba foaia si o dau pe arbitrii, ca tin cu Dinamo... Chiar asa de naivi ii credeti pe toti sa inghita toate gogosile astea??? (Apropo si de meciul sus-pomenit de la Bacau, cu ce a furat arbitrul pentru Dinamo??? Nimic!!!)
Fara aceasta echipa Dinamo (asa cum e ea, mult hulita de catre cei mai putin inteligenti sau de catre cei care sunt totusi inteligenti dar rauvoitori) fotbalul romanesc ar fi mult mai sarac...
In fine, stiu ca ma obosesc degeaba, dar nu pot sa tac si sa accept la nesfarsit minciunile promovate cu aviditate de catre unii...
***D I N A M O!!!***
-
airtuane: adevaru e ca anu trecut in cupa nu va ajutat nimeni.
adevarul este ca cele mai multe erori de arbitraj pro cineva, e o coincidenta ca se intampla numa prodinamo
adevaru e ca sunteti albi ca juma de steagu vostru si toti e rai de invidie la adresa maretelor vuastre performante.
Steaua "Alba ca zapada" ....dute bre, de la cine ai auzito pasta? are si steaua pacatele ei.
diferenta intre steaua, rapid pe de o parte si dinamo pe ailalta este, ca in timp ce voi jucatz cu bacau, steaua si rapid se bateau (din pacate intre ele) pentru un loc in semifinalele UEFA.
adevarul este ca cele mai multe erori de arbitraj pro cineva, e o coincidenta ca se intampla numa prodinamo
adevaru e ca sunteti albi ca juma de steagu vostru si toti e rai de invidie la adresa maretelor vuastre performante.
Steaua "Alba ca zapada" ....dute bre, de la cine ai auzito pasta? are si steaua pacatele ei.
diferenta intre steaua, rapid pe de o parte si dinamo pe ailalta este, ca in timp ce voi jucatz cu bacau, steaua si rapid se bateau (din pacate intre ele) pentru un loc in semifinalele UEFA.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
ayrtoane, in principiu ai dreptate. dar tot asa cum steaua se confunda acum cu jiji becali, asa si dinamo se confunda cu borcea. efectiv, voi nu mai sunteti dinamovisti ci borcisti.
si ca sa intelegi, si a nostru ie prost si ingalat, da macar e un prost simpatic. a vostru e prost sadea, si isi si pune girofar , nu de alta, da sa se vada de la distantza.
si trei, si cristalu tataranu are traditie, doar mai mult de seria 4 din divizia judeteana nu a trecut niciodata.
iar finalul finalului, "asa cum e ea, mult hulita de catre cei mai putin inteligenti sau de catre cei care sunt totusi inteligenti dar rauvoitori", bre, de unde ai scoso? ofofofof, ce oropsiti sunteti voi bre. mi se rupe inima, sa mor io !
si ca sa intelegi, si a nostru ie prost si ingalat, da macar e un prost simpatic. a vostru e prost sadea, si isi si pune girofar , nu de alta, da sa se vada de la distantza.
si trei, si cristalu tataranu are traditie, doar mai mult de seria 4 din divizia judeteana nu a trecut niciodata.
iar finalul finalului, "asa cum e ea, mult hulita de catre cei mai putin inteligenti sau de catre cei care sunt totusi inteligenti dar rauvoitori", bre, de unde ai scoso? ofofofof, ce oropsiti sunteti voi bre. mi se rupe inima, sa mor io !
-
e lasa, ca nici sa plangi pt Dinamo nu-ti cere nimeni...
Referitor la Borcea, si nu numai la el, ci la toti cei ce inseamna BBCN&comp nu cred ca ai vazut sa le ridice fanii dinamovisti laude prin ziare, forumuri sau pe stadioane... mai mult, sunt injurati, huiduiti si jigniti intotdeauna de catre suporterii alb-rosii... Borcea a fost chiar scuipat si injurat de fata cu propriul copil (in iarna, la un meci amical, cu Intergaz parca). Nu sunt mandru ca s-a ajuns asa departe, insa nu cred ca va doriti voi mai mult ca noi sa scapam de tagma lor de nenorociti (parca vreo 25 de milioane de euro conf EvZ furasera prin transferuri dubioase din visteria clubului pt propriile lor buzunare in ultimii 6-7 ani).
Si clipa in care vom scapa de ei nu mai pare asa departe (S-a inceput cu Giovanni, va urma Netoiu si apoi chiar si Borcea asta).
Zicea cineva mai sus de meciurile din Europa: Dinamo a eliminat echipa detinatoare a Cupei UEFA anul asta, insa s-a trecut asa de repede si de usor peste aceasta performanta de catre multi tocmai pt a se putea abera in continuare pe tema blaturi si arbitrii ... Iar cand Steaua a eliminat Valencia (bravo lor!) s-a exagerat in presa si la televizor luni intregi dupa aia... Si totusi TSKA Moscova era asta toamna o echipa in forma care dupa 2 saptamani a castigat campionatul, nu precum spaniolii care erau in mare degringolada si nici macar n-au prins loc de cupele europene anul trecut...
Referitor la Borcea, si nu numai la el, ci la toti cei ce inseamna BBCN&comp nu cred ca ai vazut sa le ridice fanii dinamovisti laude prin ziare, forumuri sau pe stadioane... mai mult, sunt injurati, huiduiti si jigniti intotdeauna de catre suporterii alb-rosii... Borcea a fost chiar scuipat si injurat de fata cu propriul copil (in iarna, la un meci amical, cu Intergaz parca). Nu sunt mandru ca s-a ajuns asa departe, insa nu cred ca va doriti voi mai mult ca noi sa scapam de tagma lor de nenorociti (parca vreo 25 de milioane de euro conf EvZ furasera prin transferuri dubioase din visteria clubului pt propriile lor buzunare in ultimii 6-7 ani).
Si clipa in care vom scapa de ei nu mai pare asa departe (S-a inceput cu Giovanni, va urma Netoiu si apoi chiar si Borcea asta).
Zicea cineva mai sus de meciurile din Europa: Dinamo a eliminat echipa detinatoare a Cupei UEFA anul asta, insa s-a trecut asa de repede si de usor peste aceasta performanta de catre multi tocmai pt a se putea abera in continuare pe tema blaturi si arbitrii ... Iar cand Steaua a eliminat Valencia (bravo lor!) s-a exagerat in presa si la televizor luni intregi dupa aia... Si totusi TSKA Moscova era asta toamna o echipa in forma care dupa 2 saptamani a castigat campionatul, nu precum spaniolii care erau in mare degringolada si nici macar n-au prins loc de cupele europene anul trecut...
***D I N A M O!!!***
-
Dinamo a eliminat echipa detinatoare a Cupei UEFA anul asta
airtuane....ce a facut ma dinamo? creca comfuzezi termenii. Pe tska ia eliminat heranvenu, levski si olimpicu. dinamo duar ia batut.
steaua pe de alta parte, chiar ia eliminat pe valencia, revenind de la 2-0.
tskau erau obositi si fata de valencia, nici macar nu au reusit sa se califice din grupele uefa, asta casa nu mai vorbim ca nu erau echipa anului trecut in europa
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-
asa cum e ea, mult hulita de catre cei mai putin inteligenti
airtuane, am marea rugaminte de a nu aminti de acest atribut, intelijenta, este exact ceea ce voi suporterii dinamovijti, scuza-ma ca-ti spun, NU AVETI. voi n-aveti simtu umorului, n-aveti toleranta, n-aveti adevarata mentalitate de invingatori. sunteti inganfati, nervosi, suspiciosi, tupeijti, prost informati, postelnicijti si luati orice atac vis a vis de dinamo ca pe un atac personal. ezat ca un sef de post de comuna din baragan. mi-ar fi jena sa joc la dinamo si sa am astfel de suporteri. chiar aj fi curios sa jtiu cam cati suporteri de peste 40-45 de ani aveti in tara, poate ii numeri pe dejtele de la o mana sau nici atat
sod si cu mine faceam mijto, poate negustat de tine, dar poate gustat de noi si de altii si dovada lipsei de intelijenta pe care o atribui altora este chiar postu tau. ne dai o istorie sinplificata a clubului ezat cum ne dadeau comunistii istoria romanilor de dupe 44. ai loat-o ca afront personal, ca o jicnire la adresa ta si mi-e jena pt voi sa va repet istoria vuastra si nu cea tiparita, cu "traditii" si bla blauri ci cea spusa de uameni precum dumitrache, augustin, nunweiler, ion ionescu, dan coe, lupescu, dumitru, iordanescu, nicolae dobrin, dridea, camataru, moraru si multi, multi altii. sincer te-ai rusina
mi-e scarba de dinamo precum mi-e scarba de gandacu ala de bucatarie care-mi defileaza pe painea ramasa de-aseara. incerc sa judec obiectiv meciurile acestei echipe, incerc sa sa fiu echidistant si contrar opiniei mele visavis de aceasta echipa, niciodata nu voi ezita sa fiu mandru ca sunt roman atunci cand aceasta echipa va avea frun rezultat notabil in fro conpetitie internationala de anvergura dar de la revolutie incoa v-ati facut de cacat in tuate conpetitiile europene si atunci se najte o intrebare sinpla, pe care poate si-o pun si europenii, cum plm ia dinamo canpionatu in romania si alte doo echipe romanesti ajung in sferturile uefa? singuru raspuns lojic e: BLATURI
-
Ce vorbesti? Levski a luat bataie de la rusi, olandezii au facut egal. Doar Dinamo si Marsilia i-au batut! Iar pt rusi meciul de la Bucuresti era ultimul din grupa si daca faceau un egal se calificau.
Dar sa lasam asta, ca ne aflam pe thread "Divizia A"...
Asa, ca sa fiu ontopic si sa nu uit, referitor la galeria stelista prezenta la meciul Dinamo - Steaua vreau sa le spun doar atat: s-au facut de kkt si sa le fie rusine pt ca au scandat iar porcaria aia cu Haldan si usa din tavan... Jalnici si penibili au fost!
Later edit: sa ma scuzi eye ca nu gust glumele alea... ce sa-i faci, nu sunt destul de inteligent...(tu sa stii ca te incadrezi in categoria rau-voitorilor!, pt ca desi n-am nici un motiv sa te laud, parerea mea e ca esti unul din inteligentii acestui site). Iar de chestia cu rusinea in Europa doar atat: aberezi! Tocmai ti-am demonstart o mare performanta a lui Dinamo mai sus.
Iar cu scarba de gandaci si restul reciteste ce ai scris si dupa aia sa-mi mai explici odata faza cu atacul la persoana pe care doar mi-l inchipui eu...
Dar sa lasam asta, ca ne aflam pe thread "Divizia A"...
Asa, ca sa fiu ontopic si sa nu uit, referitor la galeria stelista prezenta la meciul Dinamo - Steaua vreau sa le spun doar atat: s-au facut de kkt si sa le fie rusine pt ca au scandat iar porcaria aia cu Haldan si usa din tavan... Jalnici si penibili au fost!
Later edit: sa ma scuzi eye ca nu gust glumele alea... ce sa-i faci, nu sunt destul de inteligent...(tu sa stii ca te incadrezi in categoria rau-voitorilor!, pt ca desi n-am nici un motiv sa te laud, parerea mea e ca esti unul din inteligentii acestui site). Iar de chestia cu rusinea in Europa doar atat: aberezi! Tocmai ti-am demonstart o mare performanta a lui Dinamo mai sus.
Iar cu scarba de gandaci si restul reciteste ce ai scris si dupa aia sa-mi mai explici odata faza cu atacul la persoana pe care doar mi-l inchipui eu...
***D I N A M O!!!***
-
Ce vorbesti? Levski a luat bataie de la rusi, olandezii au facut egal. Doar Dinamo si Marsilia i-au batut! Iar pt rusi meciul de la Bucuresti era ultimul din grupa si daca faceau un egal se calificau
airtuane tata. din acea grupa sau calificat levski, olimpicu si heranvenu. deci pe dinamo si tska aceste 3 echipe leau eliminat. deci nu iatz eliminat voi pe tska ci iatz batut, ceea ce ca performanta este egala cu a face un masaj cu ultimul tip de ulei de masaj, la un picior de lemn, dar lemn de esenta buna nu orcefel
-
Una e cine se califica si alta care este cauza eliminarii rusilor... TSKA a fost eliminata ca a pierdut cu Marsilia si Dinamo! Vezi ca faci confuzii tu!
eye, vezi ca a dat gol Sportu ... 1-0 cu Tm!
***D I N A M O!!!***
-
normal bre, duar si-a primit dreptu arbitru

-
sa mai dea poli un gol sa-mi iasa si pronosticu la concurs
primu penalty a lu sportu a fost o pula penalty deci ie buni si banii lu shiman
later edit:
- s-a farshit 3-1, in pofida marilor greseli de arbitraj sportu a meritat victoria, a fost mai buna
- poate-mi da si mie baics nijte punte colosha pt buabele lu sportu
- pacat pt fostu mare jucator hagi care a incantat multa lume pe terenu din regie cand juca la sportu insa in acelasi tinp ma bucur pentru el si poate acest rezultat ii va curma cariera de antrenor unde nu are vocatie.
- brava sportu, succes la capriori maine

primu penalty a lu sportu a fost o pula penalty deci ie buni si banii lu shiman

later edit:
- s-a farshit 3-1, in pofida marilor greseli de arbitraj sportu a meritat victoria, a fost mai buna
- poate-mi da si mie baics nijte punte colosha pt buabele lu sportu

- pacat pt fostu mare jucator hagi care a incantat multa lume pe terenu din regie cand juca la sportu insa in acelasi tinp ma bucur pentru el si poate acest rezultat ii va curma cariera de antrenor unde nu are vocatie.
- brava sportu, succes la capriori maine
-
deci aiule,cele mai mari felicitari din lume!
ascultat meciu la radio cu mari emotzii.pe de o parte simpatia pt sportu creata de 2 ani de stat in regie si vazut meciurili acasa ale acestei echipe.mai are si singuru stadion din divizia a pe care se macheshte
.pa da alta parte,ura pe care o am pt poli timisoara de cand cu suporterii ei minunatzi.deci ai de dat un canpari pt sportu si am de dat o techila pt steaua.ca tu 'ceai ca o sa bata.

bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
ayrton, ma mir ca ai remarcat aia cu Haldan*, la TV nu s-a auzit ... dar v-am auzit pe toti cum strigati ca animalele cantecul ala tampit cu Radoi. Preluat de la rapidisti, cum sta bine oricarui suporter cu carnet si briceag. Mai lasa-ne ....
*de altfel tot un cantec tampit a carui folosire o dezaprob.
*de altfel tot un cantec tampit a carui folosire o dezaprob.
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Ayrton: Interesul pentru Dinamo - Steaua a fost intr-adevar mai scazut, dar asta nu prea va face cinste. Cu 2 zile inainte fusesera in Piata Universitatii mai multi stelisti decat au fost spectatori la meci. Asa ca din partea noastra nu cred sa fi fost problema. Si ti-am zis de ce cred eu c-au fost mai putini stelisti.
Cu istoria... istorie mai au si-altii, cel putin la fel de buna ca a voastra.
Cu conducerea... sincer, nu ma intereseaza cine si de ce le face, dar blaturile exista. Si asta imi provoaca sila fata de orice inseamna dinamo.
Cu strigarea cu Haldan, personal sunt de acord. Da' aici se pun gusturile.
In alta ordine de idei, brava aiule, hai ai vostrii. Si i-a batut si pe policlinica, deci dubla satisfactie. Da' ma intreb altceva. Daca nu se mai zice nimic de Europoli, si Sportul prinde loc de Uefa (ceea ce n-ar fi deloc rau), cum o sa le zic? Eurosportu' ?=))
Cu istoria... istorie mai au si-altii, cel putin la fel de buna ca a voastra.
Cu conducerea... sincer, nu ma intereseaza cine si de ce le face, dar blaturile exista. Si asta imi provoaca sila fata de orice inseamna dinamo.
Cu strigarea cu Haldan, personal sunt de acord. Da' aici se pun gusturile.
In alta ordine de idei, brava aiule, hai ai vostrii. Si i-a batut si pe policlinica, deci dubla satisfactie. Da' ma intreb altceva. Daca nu se mai zice nimic de Europoli, si Sportul prinde loc de Uefa (ceea ce n-ar fi deloc rau), cum o sa le zic? Eurosportu' ?=))
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
Banton, vii diseara la meciul de mare angajament cu Poli Iasi ? Intra pe ym si exprima-ti alegerea.
Aiule, felicitari pt impresionanta coregrafie de la meciu cu Eritromicina TM. O sticla mare de tequila pe fond violet din care bea alin stoica, si mesajul ironic : "Hai pe ei, ca-i echipa de 2 lei !" facut din capace de bere gambrinus.
Ayrton: ce rusine sa fii caine
))
Aiule, felicitari pt impresionanta coregrafie de la meciu cu Eritromicina TM. O sticla mare de tequila pe fond violet din care bea alin stoica, si mesajul ironic : "Hai pe ei, ca-i echipa de 2 lei !" facut din capace de bere gambrinus.
Ayrton: ce rusine sa fii caine

"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Decret, unii mai merg si la stadion, nu se uita tot timpul la televizor precum suporterii de sufragerie... Nu ma refer la tine sau la altcineva din cei ce scriu pe acest thread, ca am vazut ca se frecventeaza si stadioanele, ci in general.
bhuttu , gusturile nu se discuta... asa ca daca tu ai gusturi morbide si esti de acord cu jigniri la adresa mortilor e treaba ta.
Referitor la blaturi, cum iti expici ca din moment ce doar Dinamo le face (in opinia ta), am pierdut puncte (marea majoritate acasa!) tocmai la jocurile cu Arges (unde inainte de meci numai de Netoiu si de aranjamente vorbeati), cu Jiul (jucatori imprumutati, era previzibil sa ne dea puncte daca era blat) cu Poli Iasi (apropo, oras unde Dinamo a fost aplaudata si Steaua huiduita la meciurile jucate acolo) sau Otelul (ziceati ca Marius Stan ne da meciul ca e in dusmanie cu MM)? Iar cu Nationalul am pierdut tocmai cand ziceati voi ca trebuie sa ne dea puncte pt cei 5-6 jucatori dati gratis de dinamo acolo...
Cu cine am facut blat? Pai pe Dinamo n-a invins-o nici una din echipele cu pretentii: Steaua (2-2, 1-1), Rapid (5-2), Timisoara (1-0), Cluj (5-0)... iar in astea 5 meciuri doar in cel cu clujul nu li s-a dat alora un penalty... Lucru ce duce logic la concluzia ca a fost furt cu arbitrii, nu?
Insa cand patronul vostru recunoaste ca face blaturi (alea vechi sau mai noi, din campionatul trecut, "meciurile fara rautate" cu Bacau si Timisoara, ultimul recunoscut chiar si de seful timisorean Iancu si de galeria timisoreana) inghititi repede tot si va faceti ca ploua si aruncati mizerii tot spre Dinamo...
Iar ca si observatie referitor la meciul Sportu - Poli de ieri, daca de asemenea erori (penalty-uri ridicol de gratuite, ofside-uri kilometrice nevazute), beneficia Dinamo erati acum pe toate forumurile si ziarele in frunte cu Jiji al vostru care stia el exact cati bani a dat la arbitri Dinamo...
edit:
E o mandrie sa fii caine,
Toata Romania o stie!!!
bhuttu , gusturile nu se discuta... asa ca daca tu ai gusturi morbide si esti de acord cu jigniri la adresa mortilor e treaba ta.
Referitor la blaturi, cum iti expici ca din moment ce doar Dinamo le face (in opinia ta), am pierdut puncte (marea majoritate acasa!) tocmai la jocurile cu Arges (unde inainte de meci numai de Netoiu si de aranjamente vorbeati), cu Jiul (jucatori imprumutati, era previzibil sa ne dea puncte daca era blat) cu Poli Iasi (apropo, oras unde Dinamo a fost aplaudata si Steaua huiduita la meciurile jucate acolo) sau Otelul (ziceati ca Marius Stan ne da meciul ca e in dusmanie cu MM)? Iar cu Nationalul am pierdut tocmai cand ziceati voi ca trebuie sa ne dea puncte pt cei 5-6 jucatori dati gratis de dinamo acolo...
Cu cine am facut blat? Pai pe Dinamo n-a invins-o nici una din echipele cu pretentii: Steaua (2-2, 1-1), Rapid (5-2), Timisoara (1-0), Cluj (5-0)... iar in astea 5 meciuri doar in cel cu clujul nu li s-a dat alora un penalty... Lucru ce duce logic la concluzia ca a fost furt cu arbitrii, nu?
Insa cand patronul vostru recunoaste ca face blaturi (alea vechi sau mai noi, din campionatul trecut, "meciurile fara rautate" cu Bacau si Timisoara, ultimul recunoscut chiar si de seful timisorean Iancu si de galeria timisoreana) inghititi repede tot si va faceti ca ploua si aruncati mizerii tot spre Dinamo...
Iar ca si observatie referitor la meciul Sportu - Poli de ieri, daca de asemenea erori (penalty-uri ridicol de gratuite, ofside-uri kilometrice nevazute), beneficia Dinamo erati acum pe toate forumurile si ziarele in frunte cu Jiji al vostru care stia el exact cati bani a dat la arbitri Dinamo...
edit:
E o mandrie sa fii caine,
Toata Romania o stie!!!
***D I N A M O!!!***
-
dau o sitclă de uischi ăluia care cedează primu, cu menţiunea că ăla care cedează primu nue obligatoriu mai inteligent, ci poate fi şi ăla care are mai puţină forţă.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
io dau o sticla de uischi aluia care nu cedeaza si are sanje-n coae 

-