Ce ne-a incantat sufletul astazi....
Moderator: anjin-san
faptu ca baicsu se bucura ca a trecut steaua pa primu loc si faptu ma moldovan mia aratat ca mam inselat si ca inca stie sa bage mingea in atze.
a...vam zis ca prestatia superba a cainilor rosii ma facut sami dea doo lacrimi de bucurie. daca aveam bere pacilea pe undeva chiar beam una intru casa ii cinstesc
a...vam zis ca prestatia superba a cainilor rosii ma facut sami dea doo lacrimi de bucurie. daca aveam bere pacilea pe undeva chiar beam una intru casa ii cinstesc
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
faptul ca un rapidist infocat se bucura de trecerea Stelei pe primul loc
+
faptul ca un stelist infocat e incintat ca un atacant rapidist stie sa bage mingea in atze (plus prestatia ciinilor rosii)

+
faptul ca un stelist infocat e incintat ca un atacant rapidist stie sa bage mingea in atze (plus prestatia ciinilor rosii)

GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
Mergand pe strada, un tzanc de vreo 11 ani mi-a zis "buna seara", l-am salutat cu toate ca nu facuseram cunostiinta in prealabil si, cum a trecut de mine, si-a impreunat mainile (stiti voi, cum da Songoku valu' tzestoasei) si a urlat o incantatie, un fel de magie care-i la moda acum pe canalele de desene animale. Dupa cativa metrii, acelasi tzanc a trecut pe langa un motociclist care-si tura animalu', evident ca l-a salutat si pe acesta racnind un "BUNA SEARAAAAA" si a mai aruncat un val de tzestoasa. Haios rau ala mic.
A...dap, mi-am incarcat bateriile si sufletu' si mi-am mai aerisit mintea, plimbandu-ma prin Cishmuigiu cu mandra...a mai respirat si io oleaca...
A...dap, mi-am incarcat bateriile si sufletu' si mi-am mai aerisit mintea, plimbandu-ma prin Cishmuigiu cu mandra...a mai respirat si io oleaca...
A mai tare semnatura de la X incoa.
-
Unleashed - Mesaje: 381
azi? numa un aer deosebit de curat, prin padure (adica nu foarte intens parfumat, desi avea si miros de padure, si miros de pamant de padure, si poate chear si umpicutz de miros de copacei infloriti): incantare la fiecare inspiratzie, imi venea sa-l inghit! adica se putea simtzi nu doar in nari, ci si in cerul gurii, in gatlej - peste tot
da' mai mult decat aerul de azi mon cantat alta data (nu mai tziu minte cand, ci imi amintesc doar senzatzia) combinatzia de baitza insistenta (da' nu in orice conditzii, ci dupa multe nadusheli, si praf, si soare, si vant, si oboseala), gustata pe indelete, dupa care o pereche de shosete noi: tziu minte ca parca aveam patrujde fecioare care ma masau la talpi, atat de fericit eram!
da' mai mult decat aerul de azi mon cantat alta data (nu mai tziu minte cand, ci imi amintesc doar senzatzia) combinatzia de baitza insistenta (da' nu in orice conditzii, ci dupa multe nadusheli, si praf, si soare, si vant, si oboseala), gustata pe indelete, dupa care o pereche de shosete noi: tziu minte ca parca aveam patrujde fecioare care ma masau la talpi, atat de fericit eram!
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
LAM gasit...http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=43...
-
=ll=Kain - Junior Member
m-ar fi incatat antepostatorul daca nu zicea nimic.
linistea... si calmul de seara.. si faptul ca am avut niste discutii cu cineva la care tin.
+ BARCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+ faptul ca amr 1 zi pana cand o sa ma cert cu cineva pe teme stupide:P
linistea... si calmul de seara.. si faptul ca am avut niste discutii cu cineva la care tin.
+ BARCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+ faptul ca amr 1 zi pana cand o sa ma cert cu cineva pe teme stupide:P
-
Daimon - Mesaje: 5074
Ieu unul sunt super multumit ca dupa 4 zile de cafea, cola, nesomn, nespalare, si alte cele, mi-am terminat book review-ul despre Auschwitz. Toata ziua de azi va decurge intr-o beatitudine perpetua de acum incolo
Fecioarei Maria i-a fost implantat un embrion extraterestru al carui C.S. a fost adaptat la soma pamanteasca pentru a introduce legea non-hibridarii pe Pamant si pentru a strica programul de inginerie genetica al supercivilizatiei lui Satan.
Intrebari?
Intrebari?
-
Voidship - Junior Member
viva chelsea !!!
faptul ca chelsea a castigat campionatul angliei
we are the champions !!!
we are the champions !!!
Istoria incepe sa se razbune...
-
ValiEnte - Mesaje: 796
echipa de handbal masculin STEAUA BUCURESTI
brava canpionii!
brava canpionii!
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Am terminat azi scoala picand doar un curs din 5!
Fecioarei Maria i-a fost implantat un embrion extraterestru al carui C.S. a fost adaptat la soma pamanteasca pentru a introduce legea non-hibridarii pe Pamant si pentru a strica programul de inginerie genetica al supercivilizatiei lui Satan.
Intrebari?
Intrebari?
-
Voidship - Junior Member
-
maxx1nsane - Mesaje: 713
Dacian Varga.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
că m-am făcut bine. nu, din păcate pentru unii, nu eram stricat.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
azi nimic, aptsolut nimic. nici macar oboseala care se tine dupa mine de vreo 3 zile. deh eu mi-am cautat-o.
-
Daimon - Mesaje: 5074
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma