Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor
SOD scrie:Darky iubire, cand ti-ai tras-o ultima oara?
E chiar asa de evident?

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Raja, nu am ţinut cu Boro. am avut acest sentiment imediat după returul din sferturi, cand Steaua s-a calificat datorită golului marcat in deplasare după o fază in care arbitrul nu a fluierat un fault la Romeo Stancu (ăsta este punctul meu de vedere). au trecut zilele, mi-am mai revenit, şi mi-am dat seama că Romania are o şansă imensă de a avea o echipă in grupele Ligii Campionilor, ediţia 2007-2008 dacă Steaua ar fi luat 3 puncte in dubla cu Boro. m-am bucurat după victoria din turul semifinalelor, i-am ţinut pumnii şi la 1-0 şi la 2-0 şi la 2-1 şi la 2-2 şi la 2-3. la 2-4 am rămas mut şi mă gandeam la supărarea celor pe care i-am menţionat in spoiler, la supărarea lui Marius Lăcătuş şi a altora care ştiu că nu merită să sufere. am injurat in gand pentru că ştiu că infectul ăla de cristi borcea este beat de fericire. dar, recunosc, m-am şi bucurat (puţin, insă ) pentru cele cinci mesaje de mui, puli in gură, ţigan borat, cioară spurcată şi negru nesuferit pe care le-am primit la nici un minut după returul sferturilor de finală ale ediţiei din acest an ale Cupei UEFA.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
m-am şi bucurat (puţin, insă ) pentru cele cinci mesaje de mui, puli in gură, ţigan borat, cioară spurcată şi negru nesuferit pe care le-am primit la nici un minut după returul sferturilor de finală ale ediţiei din acest an ale Cupei UEFA.
baicsule...sper ca iai futut in gura
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
nu. şi ştii de ce? pentru că am preferat să-l sun pe SOD să-l felicit pentru calificare. l-am sunat şi pe bhuttu, dar avea telefonul inchis sau nu avea conexiune. acum 10-15 ani poate că mi-aş fi introdus penisul in gura lor. acum aştept "ziua decontului". care va veni. mai devreme sau mai tarziu.
ANTI
-
[quote="baixinho ©"] cele cinci mesaje de mui, puli in gură]
Sper ca nu m-am calificat pentru nici una din categoriile de mai sus.
In alta ordine de idei, pot sa inteleg un rapidist care se bucura ca Steaua nu s-a calificat in seara asta. Dar nu pot sa inteleg unul care iese pe strada sa urle asta in gura mare.
Sper ca nu m-am calificat pentru nici una din categoriile de mai sus.
In alta ordine de idei, pot sa inteleg un rapidist care se bucura ca Steaua nu s-a calificat in seara asta. Dar nu pot sa inteleg unul care iese pe strada sa urle asta in gura mare.
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
adică nu-ţi mai aduci aminte ce-ai făcut atunci?
~p oricum, dacă erai printre respectivii, a doua zi te-aş fi făcut la telefon de vorbeai singur şi azi..

ANTI
-
L-am citit pe piskeshu si l-am pus pe lista zeitatilor de slavit.
Fecioarei Maria i-a fost implantat un embrion extraterestru al carui C.S. a fost adaptat la soma pamanteasca pentru a introduce legea non-hibridarii pe Pamant si pentru a strica programul de inginerie genetica al supercivilizatiei lui Satan.
Intrebari?
Intrebari?
-
Voidship - Junior Member
ca tot e vorba de zeitati p-aci
am citit si io jurnalu lu Artemisa si tare mi-o placut. Sa-ti traiasca Bestia Neagra pe care-o alearga pisicile, mami a ta (cu panza de paianjen), ursuletul de plus care te iubeste si tati ceilalti
si tare-as vrea sa fiu si io in stare sa-i pot comunica lu vecinu (generic) cele ce i-ai comunicat matale lu manelistu din dotarea blocului
cu alte cuvinte, hail thee 

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
djinn, iti dau o foaie cu tot ce i-am zis si tu nu trebe decat sa citesti cu intonatie si sa scoti limba la final! asta asa... ca sa fie un final spectaculos!
weet, nu trebe decat sa scoti cuvinte monosilabice si la orice incercare a cunoscutilor de a scoate ceva mai mult de atat de la tine, marai un lasa-ma-n pace ca n-am chef, merge de fiecare data cu toata lumea, mai putin cu mama, nu prea se prinde la "subtilitati"
weet, nu trebe decat sa scoti cuvinte monosilabice si la orice incercare a cunoscutilor de a scoate ceva mai mult de atat de la tine, marai un lasa-ma-n pace ca n-am chef, merge de fiecare data cu toata lumea, mai putin cu mama, nu prea se prinde la "subtilitati"

I've got PMS and a gun, don't push it!
-
Arthemis - Mesaje: 689
Djinn scrie:pjkeshule, ia de la mine retzeta de scapat de furnici: dai cu zahar pe la usile vecinilor de la ultimu etaj sau de la parter, care-o fi mai departe
Bai, credeam ca se intelege oarecum de pe-acolo. Mie mi-s dragi furnicile. Ma simt bine cand le vad prin baie.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
pai aia ie problema, Arthemis, tonul
tre sa exersez, oare exista cursuri pentru asa ceva? uite o nisa de piata interesanta
pijkeshule, da' nu te doare cand le strivesti in picioare? ca vorba ceea, is peste tot si tu inca n-ai aripi

pijkeshule, da' nu te doare cand le strivesti in picioare? ca vorba ceea, is peste tot si tu inca n-ai aripi

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
pijkej=super
uidulicutzicu=slabutz de data asta
uidulicutzicu=slabutz de data asta
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
-
weed13 - Mesaje: 1868
uidulicutzicu, nu sterje, marii artijti au urcusuri si coborasuri
. ultima fila n-are scanteia sau flama cu care m-ai obijnuit pana acu. tu singur ai ridicat o jtacheta, nu cititorii. noi duar conparam si apreciem
nu te supara

nu te supara
-
aiule, nu am cum sa ma supar. asa cum alta data ai laudat intrarile mele, acuma nu o faci, si asta gasesc ca ii un gest ecelent din partea ta.
atata duar ca imi place sa las pentru posterioritate si momentele nu asa stralucitoare, in speranta ca dupa ce nu voi mai fi, sa fie apreciate la alta valoare.
atata duar ca imi place sa las pentru posterioritate si momentele nu asa stralucitoare, in speranta ca dupa ce nu voi mai fi, sa fie apreciate la alta valoare.

-
weed13 - Mesaje: 1868
in speranta ca dupa ce nu voi mai fi, sa fie apreciate la alta valoare.
indubitabil, un lot de titine este deja pregatit

-
bre, uidule, nu te mai uita in gura aiului, ca mie mi-a placut...
nici nu mai conteaza cum ai povestit, cit timp subiectu e misto
si inteleg perfect de ce rideai, ca si io fac acelasi lucru acum 
nici nu mai conteaza cum ai povestit, cit timp subiectu e misto

GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
Arthemis-Inca un lucru nu inteleg, de ce trebuie sa vb pe mess cu oameni cu care am vb acum 5 minute la telefon sau chiar m-am vazut in ziua respectiva, adica ce se poate intampla atat de important incat sa vb cu tine si la telefon si pe mess si sa ne si intalnim??
Ai dreptate.De ce,de ce,de ce?
Ai dreptate.De ce,de ce,de ce?
Si asta trece !
- pacha
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale