Divizia A Burger, sezonul 2005/2006

Campionatul National, echipa nationala a Romaniei...

Mesajde bhuttu » Mie Mai 03, 2006 10:55 pm

Deci io chiar am incredere ca Sportul poate sa ia locul 2. Si chiar vreau asta.
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Daimon » Mie Mai 03, 2006 11:14 pm

da, da, dupa Rapid, ar fi excelent;)
Daimon

Mesajde cutuma© » Mie Mai 03, 2006 11:17 pm

Daimone, daca te-ai da de trei ori peste cap, daca ai folosi vrejul de fasole al lui Jack Daniels ca supozitor si daca ai calari peste 7 mari si tari pe bata de baseball a lui Mickie Mantle si tot n-ai putea sa eviti sa fii previzibil :D
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde bhuttu » Joi Mai 04, 2006 1:09 am

Voi ati vazut ma? A postat Daimon!!!! Ce mai faci bai Daimoane?

Ce mai face echipa aia a voastra?
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde eyewitness » Joi Mai 04, 2006 5:56 am

cutuma si butulica, sunteti nijte rai ca va loati de nijte uamini nacajiti. rusineeee!!! :D

la poli ie linijte, se lucreaza serios si se organizeaza si actiuni frumuase, uite numa ieri de ezenplu, s-a disputat un meci in sala intre echipa conducerii clubului si o selectionata a suporterilor, cajtigata de echipa lu hagi si craciunescu cu 7-5 dupa ezecutarea loviturilor de departajare.

de ce nu apreciati aceste initiative frumuase?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde eyewitness » Lun Mai 08, 2006 1:43 am

sportu juaca prost, ie arbitrata si mai prost si totusi cajtiga
steaua juaca bine, ie arbitrata prost si pierde
rapid juaca bine, ie arbitrata prost si scuate egal
dinapulea juaca cum juaca, ie arbitrata bine (pentru ia, normal) si cajtiga

faru mi-a amintit aseara de arges in epoca de glorie a lu cartzu

din bulibasheala jenerala sportu ie lider in divizia A dar steaua ramane cu prima sansa la titlu daca bate in rejie si nu se-npiedica de dorinel care sigur va veni pe lia manoliu sa-si achite nijte politze

rapid are duar un ghinpe, sactamana viituare la cluj, in rest duar vizita sportului in julejti unde musafirii au sanse duar la un punt si nu creca sportu vine cu autobaza s-o parcheze pe linia portii

dinapulea pare sa aibe cel mai usor final insa nationalu si poli in ultima etapa pot crea probleme

sportu are teoretic ultima sansa la titlu, cu steaua si rapid din 4 meciuri e greu de crezut ca va tine trena

vom trai si vom vedea ca de surprize nu ducem lipsa
eyewitness

Mesajde baixinho© » Lun Mai 08, 2006 7:54 am

lu sportu i s-a anulat un gol
lu steaua i s-a anulat un gol si nu i s-au dat doua penaltiuri
lu rapid nu i s-au dat doua penaltiuri
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde RajaF » Lun Mai 08, 2006 8:07 am

Sportul campioana :D
Live fast, die young!
RajaF
Junior Member

Mesajde old lord » Lun Mai 08, 2006 11:19 am

baixinho © scrie:lu sportu i s-a anulat un gol
lu rapid nu i s-au dat doua penaltiuri

mha dar de dinamo nu zici nimica :D

steaua e singura echipa care depinde de rezultale proprii
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde nae cinefil » Lun Mai 08, 2006 11:22 am

asara la minutu91 ziceau aia ca trebuia sa fie penalty si la faza impingerii lu` iacob. recunosc ca io nu am interpretat asha faza, da` oricum, ce mai conteaza un penalty in plus sau in minus cand nu e dat?!

in rest, sunt de acord cu antepostatorii, cu mentiunea ca jiu` shi-au cam tras-o singuri!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde baixinho© » Lun Mai 08, 2006 12:12 pm

old lord scrie:mha dar de dinamo nu zici nimica

nu ştiu la ce te referi, dar dacă este vorba de echipa aia de dinapulea lu ficus, zic, da: moe dinapula lu ficus.

nae, in careul mic portarul este suveran şi dacă este atins teoretic ar trebui să fie fault la portar. in sens invers, ce-a făcut ăla acolo a fost clar fault intenţionat, care ar fi trebuit să se soldeze cu lovitură de pedeapsă impotriva lui şi primirea de cartonaş galben. pe de altă parte da, Iacob a fost eliminat doar la a treia măgărie şi stau şi mă intreb dacă nu se soct cam greu cartonaşele galbene/roşii atunci cand este vorba de jucătorii unor anumite echipe.

de faptul că Farul a imprumutat autocarul Rapidului să se apere nu zic nimic, deoarece mi-am propus să nu comentez in nici un fel ceea ce se intamplă la meciurile elevilor lui Răzvan Lucescu.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Mai 08, 2006 12:46 pm

old lord scrie:steaua e singura echipa care depinde de rezultale proprii

si Sportul Studentesc tot de rezultatele proprii depinde.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Lun Mai 08, 2006 1:51 pm

una la mana
Aiu scrie: ne-a ajutat si arbitraju, recunosc, si ma bucur nespus ca ati simtit si voi ce-nseamna sa fii furat de arbitrii

doo la mana
tot Aiu scrie:dinapulea juaca cum juaca, ie arbitrata bine (pentru ia, normal) si cajtiga

Poi bre, ma`ntreb si io...nu iera mai sinplu bre in ceia ce priveste teoria conspiratiei asta a vuastra, sa nu ne fure cu Sportu? Nu se mai iveau atatea conplicatii
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde eyewitness » Lun Mai 08, 2006 4:36 pm

lasa bre migule, nu te inpancieta, pe voi v-ajuta arbitrii din inertie, cand n-o fac ie din prostie :D

de ce crezi ca planjea borcea dupe meciu cu sportu si facea ca toti dracii, planjea dupe bani :D
eyewitness

Mesajde memetshot » Vin Mai 12, 2006 9:22 pm

deci io im bag pl in sefii de la rapid si inainte sa muara tanaru de io stiu ce nerv ramas neoperat, in aceeasi masura mio bag si in steaua, care ei inloc sasi vada de jucatorii lor stau si se acuza de blaturi reciproace.

deci, vez io ca dinamuie ia campionatu...sai futa cainii :d
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde h0va » Vin Mai 12, 2006 9:32 pm

bre eo n'am nimic de comentat,putea fecali sa dea catzi bani foia shi mi se pare normal ca bistritzenii sa puna botu, ce nu mi se pare normal e sa procedeshti cum a procedat faru, care a stat capra cu steaua shi apoi au murit in teren cu rapidu..

aia ie..i'am batut p'ashtea cu gol din offside sau nu asta chiar nu mai conteshte.

forza cluju :)

?!
h0va

Mesajde memetshot » Vin Mai 12, 2006 9:50 pm

a fost ofsaid sau nu?
da cum ti se pare ca gloria muare cu steaua si cu voi nu juaca niica
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde h0va » Sâm Mai 13, 2006 12:39 am

cum ti se pare ca gloria muare cu steaua si cu voi nu juaca niica

au vrut sa faca o impresie buna in fatza unei semifinaliste UEFA ~p
pe noi poa sa ne bata la orice ora asha ca n'aveau nici un motiv sa se omoare.

bre memet, gloria a jucat azi fotbal, mult mai bine decat faru shi doar prin noroc au reushit ai nosh sa inscrie, partida curgea catre un 0-0 de tzi'era mai mare dragu..serios acu sunt convins ca n'a fost tranteala azi, bistritzenii intrau cam la rupere..

cat despre meciu bistritza-steaua, eo cred ca nu s'au omorat asha de tare bistritzenii ci mai degraba cred ca a fost neshansa pt steaua shi o zi proasta a lui ionica serea, altfel cred ca macar un egal scoteatzi fara probleme.

acestea fiind zise, hai sa vedem ce se intampla pana la final.

?!
h0va

Mesajde Daimon » Sâm Mai 13, 2006 1:28 am

lasa bre, memete, sa ia RAPIDU campionatu ca-l merita;)
sa muara porcea de ciuda.. nu ejt de acord....?
aozi.. daca voi vi-o luati de la bacau eu nu mai zic niciodata ca shteaua a facut blaturi:D
da promiti? :D
Daimon

Mesajde memetshot » Sâm Mai 13, 2006 1:39 am

daimoane....glumele hai sa le avem pe orce alt subect. Cand o sa fi si tu fanu lu o echipa de folbal atuncea glumim si pe teme folbailstice.

tinere. sa ma futa cainii daca dupa rapid-gloria 1-0 as avea tupeu sa zic ca fu blat. Plm, rapidu juaca la ora asta. da ma disperi ca te stresezi ca faru a jucat corect cu voi. ce plm voiai sa faca? sa datz 10 goluri? atz avut ocazii carca mah, da leatz ratat.
aici e vina vuastra.

la steaua gloria fu alceva...si stii ce.

oricum ceea ce face acu becali e o mizerie. daca steaua castiga meciurile dacu incolo is campioni, deci nu ar trebui sai intereseze ce face rapidu.
da nici cu ai tai nu mi rusine. Atata timp cat la steaua rapid in uefa nimeni nu a intervenit pentru steaua, inseamna ca echipa mai buna a castigat. restu is basini.

oricum...in continuare cinste lu razvan, care se pare ca a inteles niste trebi. la mai multi care sa le inteleaga/
memetshot

Mesajde Daimon » Sâm Mai 13, 2006 2:00 am

bre, memete.. camd echipa mea juca.. a ta nu exista... 1921 iti spune ceva? probabil ca nimic...
daca esti suporter, asa cum cred ca esti.. asta ar trebui sa insemne ceva pt tine faptul ca eu nu tin cu POLI pt ca e pe primul loc sau ca a ajuns in semifinalele UEFA si toti tzaranii tin cu ea.. pur si simplu tin cu POLI si pe locu 3 si pa locu 1 si pe locu 10.. si in divizia B...

scuzati offtopicu
Daimon

Mesajde memetshot » Sâm Mai 13, 2006 2:19 am

bre daimuane, mie anu 1921 nu preami zice nimic. de alfel nici 47, 49, 23, 57, 17, 53 (toti cu 19) ianinte numi zic prea multe. sincer sa fiu, anii prenastere ma lasa umpic rece. io vorbesc de anii astia. cand fanii timisoreni tin cu un surogat de echipa, care dupa ce ca a aparut cum a aparut, deja voi suntetz cei mai tari, cei mai pricajiti, cei mai civilizatz, cei mai cu 3 cuaie suporteri din tzara.
din pacate pentru tine, io nu o sa pot sa spun ca tin cu echipa mea si atuncea cand ea termina pe locu 6, pentru simplu fapt ca nu se intampla. EU cu steaua o sa tin si daca perde campionatu asta si daca nu se califica nici macar in uefa, cu ei am tinut si dupa ce siau luato cu 8-0 de la frantzuzi si porma cu maretzu 5-0 si amu dupa 4-2....
dar, tzam zis. incearca sa te abtii de la glume pe tema steaua, nu de alta da sar putea sa ma simt ofensat si scot limba la tine.
memetshot

Mesajde Daimon » Sâm Mai 13, 2006 3:02 am

bine bre.. scoate limba la mine.. vad, sau mi se pare. ca in felu tau mai ciudat ai inteles si ce ziceam eu...
daca e vorba de echipa n-avem ce discuta pt ca lucrurile stau asa cum stau.. daca e vorba de suporteri.. e umpic altfel...
Daimon

Mesajde eyewitness » Sâm Mai 13, 2006 1:05 pm

pe mine ma manca-n chiur sa merg pe stadion la faru-poli, acu de la 5, sa vaz pe viu umilinta lu haji chiar in orasu lui de bajtina :D

uare de ce unii uamini nu se retrag la momentu potrivit, in glorie, cand ie iubiti si adulati de o lume-ntreaga?

peseu: daimone, nu vreau sa te simti lezat, nu am nimic inpotriva echipei poli timisioara, dinpotriva, ii apreciez existenta, io am un ghimpe inpotriva antrenorului haji. multumesc intelejere
eyewitness

Mesajde baixinho© » Sâm Mai 13, 2006 1:25 pm

memete. na fost ofsaid la gol. pancu era pe linie cu ultimul apărător. recunosc că nam văzut prima repriză, iar in a doua mai aveam puţin şim rodeam unghiile din carne. rapid s-a chinuit, gloria a dat senzaţia că poate mai mult, iar şutul lu nenea ăla din bistriţa a fost peste pentru că aşa a cam vrut mujchii lui: să se lase pe spate exact cand a tras.
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Sâm Mai 13, 2006 1:36 pm

jijica, ie discutabila faza atata tinp cat nu avem mijloacele tehnice necesare pentru a aprecia faza si a da un verdict transhant. mie mi s-a parut ofsaid
eyewitness

Mesajde memetshot » Sâm Mai 13, 2006 2:20 pm

aha. io nu intelegeam ce a zis nea hova. io am vazt golu pe gsp, dar nu este nici o reluare din care sami dau seama.
memetshot

Mesajde cutuma© » Sâm Mai 13, 2006 2:57 pm

Daïmon scrie:daca esti suporter, asa cum cred ca esti.. asta ar trebui sa insemne ceva pt tine faptul ca eu nu tin cu POLI pt ca e pe primul loc sau ca a ajuns in semifinalele UEFA si toti tzaranii tin cu ea.. pur si simplu tin cu POLI si pe locu 3 si pa locu 1 si pe locu 10.. si in divizia B...

Daimoane, echipa ta CHIAR E IN B!!!! Daca esti asa suporter cum afirmi ca esti de ce sustii hibridul asta de Fulgerul AEK Bragadiru si nu adevarata Poli Timisoara, echipa din Divizia B?!

cutuma©

Mesajde eyewitness » Sâm Mai 13, 2006 3:43 pm

memete, repet si pentru tine, faza golului din care pancu marcheaza ie discutabila. in momentu pasei, un jucator bistritean, aflat undeva pe linia careului de 16, in centru, face pasu inainte, iel fiind cel care "decide" pozitia lu pancu, aflat si iel pe linia de 16m dar lateral stanga. mie mi s-a parut ca jucatoru bistritean face pasu inainte la o fractiune de secunda inaintea trimiterii pasei spre pancu. repet, s-ar putea sa gresesc.

rapid a fost mai buna, merita sa cajtige, deci faza mi se pare irelevanta ca orice faza de acest gen in meciuri similare. cursu jocului era duar intr-o directie. poate daca se fluiera ofsaid, in fazele urmatuare rapid baga doo buabe. n-avem de unde jtii.

cutuma, iejti rau bre :D
eyewitness

Mesajde cutuma© » Sâm Mai 13, 2006 3:59 pm

Stii de ce ma aprind eye-ule? Ca daca Jiji isi ducea ideea la cap, si isi facea propria echipa, in cazul in care vreunul din noi ar fi tinut cu echipa nou formata, alde daimon ne-ar fi sarit in cap ca vai, ce suporteri de kko suntem si cum ar trebui sa ne sustinem echipa adevarata. Cand ei fac exact contrariul. Poli AEK si Steaua Crestina e fix acelasi concept.

cutuma©

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Fotbal Intern