eyewitness scrie:bre cutuma, io creca voi, stelijtii, aveti un ghinpe inpotriva lu poli din prizma galeriei care este "infratita" cu cea a rapidului.
Nu-i bre asa. Oricum, infrateala asta e o basina scornita din cine stie ce imitatie de galerii infratite din tari vecine sau din vreo frustrare de echipa batuta cu 8-1 si de echipa eliminata din cupele europene.
Personal, io am boala pe Poli o data din cauza declaratiilor sforaitoare ale patronilor, iar pe de alta parte din cauza unor daimoni de se cred buricul pamantului si eclipsatori de capitala la fiecare inceput de campionat sau de retur, iar pe parcurs se desumfla si se infratesc cu cei de cromatica apropiata cu a lor.
Am boala pe aia de joaca 30 de finale pe sezon (bine, p-asta a zis-o Oli, da' e tot o porcarie in spiritul Poli Timisoara) si-am boala p-aia care se trezesc in ultima etapa sa "fure titlul lu' Steaua". Bine, n-au fost in stare, asa cum n-au fost in stare sa plece cu puncte din Bucuresti anul asta.
Ai si tu dreptate cand zici ca o echipa ar trebui judecata dupa ce face in teren, si crede-ma ca n-am nimic cu de-alde Caramarin, Gigel Bucur, McKain, Mansour sau Balace, nici chiar cu Hagi, antrenorul. Dar, daca e asa, p-aia de i-am zis eu mai inainte de ce-i legi? Aia nu-s tot ai lu' Poli?
In alta ordine de idei... bine ca scaparam dracu' de dinamo, intr-un final. Echipa pastreaza, totusi, sanse la Intertoto.