in ceea ce priveshte stelutzele, shtiu cum ie shi cu ele... duar jurnalul meu are 4. tre sa le meritzi

adonys scrie:in materie de gothic metal (nu prea mi'au placut niciodata urletele far' de noima)
Arthemis, in al sau Jurny scrie:Fat Frumos nu exista si Ileana Cosanzeana era o curva!
Aloo, domnu' din lampa, daca dumneavoastra credeti ca doar HIM canta gothic, ar fi cazul sa mai ascultati niste oarece. Sau poate pt urechile dvs zdravene Marylin Manson, Elend si'altii nu racnesc deloc. Si dac'am spus ca nu mi'au placut urletele far' de noima, nu inseamna ca nu exista oarece trupe care merita chiar si'n sus-numitele dvs genuri. Asa ca va puteti acorda corijentele chiar dvs, cine stie, poate chiar o sa mai invatati ceva din asta, daca v'ar mai lasa ceva timp liber manelele alea "fara numar"Djinn scrie:hehe, din lac in...de la mine pentru tine, fara numar: corijentza la doom & death metal. Hai, mai zi, ca vad ca faci colectzie
adonys scrie:Aloo, domnu' din lampa, daca dumneavoastra credeti ca doar HIM canta gothic, ar fi cazul sa mai ascultati niste oarece. Sau poate pt urechile dvs zdravene Marylin Manson, Elend si'altii nu racnesc deloc. Si dac'am spus ca nu mi'au placut urletele far' de noima, nu inseamna ca nu exista oarece trupe care merita chiar si'n sus-numitele dvs genuri. Asa ca va puteti acorda corijentele chiar dvs, cine stie, poate chiar o sa mai invatati ceva din asta, daca v'ar mai lasa ceva timp liber manelele alea "fara numar"
adonys scrie:Aloo, domnu' din lampa, daca dumneavoastra credeti ca doar HIM canta gothic, ar fi cazul sa mai ascultati niste oarece. Sau poate pt urechile dvs zdravene Marylin Manson, Elend si'altii nu racnesc deloc.
Uff.. ok, pe intelesul d-voastra de data asta, si pentru ultima data, ca ma plictiseste teribil treaba asta.Djinn scrie:1. HIM canta love metal, which is rather boring and repetitive, I daresay, compared to gothic metal.
2. Marilyn Manson canta mai degraba ceva spre industrial (aici m-ar putea corecta nocti sau neatzu, ca stiu mai bine, da' mare e gradina uzinei si dupa ce sound are maestrul, nu cred ca gresesc). Oricum, gotic nu e nici in visele lui rele
3. de Elend n-am auzit (da bre, incultura e mare ), dar dupa o rapida verificare auditiva pe site-ul oficial al dansilor, permite-mi sa te urechez ca nu ti-ai facut temele: are un sound catalogabil drept gotic, dar nu este metal. Si n-am prea gasit racnetele alea de care zici matale, vocea parea destul de clara. Io zic sa-ti destupi urechile.
Chiar si pe Amazon albumul Love Metal este catalogat ca Goth(ic). Si'ntr'o mie de alte parti (clue: google it!!!).Wikipedia scrie:
Genre controversy
HIM’s musical style varies between albums, and the exact genre to which they belong is debated—in particular, the validity of describing their music as "metal", even in the unique context of "love metal". Some of the more common genres applied to their music include:
Alternative metal
Alternative rock
Goth metal
Goth rock
Heavy metal
Rock
http://en.wikipedia.org/wiki/HIM_(band)
adonys scrie:si sincer mi s'a facut scarba de atitudinea asta vis-a-vis de mine pe care'o tot afisati si nu vreti s'o lasati deoparte cu nici un chip.
[...]
Ar fi cazul sa mai cresteti si voi un pic mai copii. Sincer.
PS: si te rog nu intelege ca HIM este gothic, nu asta am vrut sa spun, ci doar ca HIM poate fi catalogat ca si gotic (cum la fel de bine poate fi, si este, catalogat si ca alte subgenuri). asta asa, pt cei mai incetisori la minte dintre voi..
PPS: si la fel de sincer, asculta Elend daca nu ai ascultat pana acum. Si eventual Lacrimosa (care canta ceva asemanator). Chiar merita.
Am gasit caldura in buzunarele tale
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator