Ce ne-a incantat sufletul astazi....
Moderator: anjin-san
Doamne cat am mai raaaaaaaaaaaaaaaas
Prietenii cu matze stiu de ce
http://www.jamesshuggins.com/h/hum1/guidelines_for_cats.htm

E foame de bani, e foame de bani, baetzi.
-
Salma - Mesaje: 774
Weet-weet scrie:Nu, doar eu! da? asa, sa fie clar, doar eu sunt aproape geniala, si chiar geniala in conditiile dateasa!
auzi la el! ce nerusinare!
Ba si tamplaru' ala de la fetishuri cu gioale! Me a zis!
A mai tare semnatura de la X incoa.
-
Unleashed - Mesaje: 381
cubu cu postu:
aiule, am niste vesti bune pentru tine. Tequila que se obtiene de la segunda destilación de los mostos fermentados del agave Tequilana Weber Azul; generalmente de 55% de alcohol volumen que se lleva dilución para conseguir la graduación deseada, embotellarlo y colocarlo en el mercado.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Shaki scrie:ai fost shi tu, pinguine?![]()
Am fost, am fost, cum sa nu (itzi zisei eu acu mai mult timp ca ma duck)....... Si am primit mult mai mult decat ma asteptam

A umblat pisica neatenta odata
In curte la un motan
Iar curcanul smecher o vazu `ncordata
Si gandi: "Why not?!"
In curte la un motan
Iar curcanul smecher o vazu `ncordata
Si gandi: "Why not?!"
-
Pinguinu - Junior Member
este pentru a coijpea uara cand spui pe acest tred sa citim carti iar faptu ca ai fi citit si tu ceva iti da un aer de superioritate enervanta de pizda nefututa care se zbate in incertitudinea adolscentei in speranta ca va iesi in evidenta, nejtiind nimic de cartile, sau bibliotecile de carti, pe care le-au citit cei cu care discuti aici si care poate considera asta un amanunt nesemnificativ pentru a-l aduce in discutie, sistemul lor de valori construindu-se pe experienta si trairile proprii punctate poate cu cunojtintele dobandite si nu copierea de modele din carti sau linkuri de internet si adaptarea lor la acestea
ma intreb daca persoana careia ii este destinat citatul o sa inteleaga ceva
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
- cr3tz
Acum citeva zile, cei mai bogaţi doi oameni ai lumii, Bill Gates şi Warren Buffett, au donat, fiecare, cite 30 de miliarde de euro, stringind un fond de caritate de trei ori mai mare decit cel al ONU! Şocant in veste era şi altceva. Fiecare dintre cei doi a renunţat la peste 80% din avere, punind banii in slujba copiilor din Africa, a cercetării medicale şi a educaţiei din zonele sărace ale Asiei şi Americii de Sud. 80%!
sursa gsp.ro
sursa gsp.ro
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
- cr3tz
deunazi http://suntcalm.blogspot.com/2006/07/o-copilitza-dulce.html . cum sa nu?:)
A mai tare semnatura de la X incoa.
-
Unleashed - Mesaje: 381
Mana mea, capata dimensiuni aproape normale, inca vreo doo zile si pot sa-mi revad oasele si chiar sa le si simt la atingere!
Momentan inca bunghesc ca acolo unde-s niste gaurele, candva erau niste oscioare finute care dadeau un aer feminin maini mele.
ma uit la mana mea si vad mana unui copil obez si-mi vine sa ma infig intr-o ciocolata ca sa completez peisajul, shit!
Momentan inca bunghesc ca acolo unde-s niste gaurele, candva erau niste oscioare finute care dadeau un aer feminin maini mele.
ma uit la mana mea si vad mana unui copil obez si-mi vine sa ma infig intr-o ciocolata ca sa completez peisajul, shit!
I've got PMS and a gun, don't push it!
-
Arthemis - Mesaje: 689
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma