cele mai mari aberatii......TELENOVELELE!!!!!!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

cele mai mari aberatii......TELENOVELELE!!!!!!

Mesajde marcos » Dum Noi 02, 2003 12:25 pm

Cine sau ce nu ne lasa sa ne uitam si noi la un meci.....la un film adevarat.....sa vedem o muzica la TeVe.....Cine oare decat Salome, Pisica....bortii ei de lepra, si vesnicul Tanar si nelinistit...si lista paote fi interminabila. Filmele Femeilor batrane, grase....si a tuturor mamelor..... Eu cred ca ar trebui inkise televiziunile care difuzeaza asemenea Filme...daca le putim numi asa....Filme la norma... VOI CE PARERE AVETI??:confused:
marcos
Junior Member

Mesajde SCORPY » Dum Noi 02, 2003 12:32 pm

Parerea mea este ca a mai fost un subiect din asta pe forum.
Cat despre telenovele, ....:bleah: :bleah: :bleah:
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Mesajde marcos » Dum Noi 02, 2003 12:34 pm

niciodata nu cred ca or sa fie subiecte indeajuns de multe pentru a opri raspandirea acestui gen de filme......
marcos
Junior Member

Mesajde kally » Joi Noi 06, 2003 9:06 pm

Ai vazut unde a ajuns Thalia cu teleovelele?...Daca nu juca in telenovele nu ajungea cunoscuta aproape in toata lumea ..si telenovelele ce sunt niste seriale care sunt in limba spaniola .Singura diferenta intre ele si serialele produse in America este accea ca sunt in spaniola sau in portugheza...Sa imi dai si mie definitia telenovelei te rog
kally
Junior Member

Mesajde PET » Vin Noi 07, 2003 2:21 am

blah. nu le suport ! L-am intrebat pe unu de ce se uita la telenovele (era vorba de Salome)...cica-i plac...e actiune...blah.

Singurul lucru fain in telenovele sunt fetele... :) Sunt unele bune
NO MA.AM
PET
Junior Member

Mesajde cat_ » Vin Noi 07, 2003 5:06 pm

''Spune-mi tu iubita mea
Ce-a facut ieri Marimar
A nascut baiat sau fata
Oare,cine i-o fi tata?

Mamei prietenei mele
Ii plac telenovelele
Da,shi tie itzi plac telenovelele
Numai mie nu-mi plac telenovelele.

LOL!Mishto versuri!Apropo de telenovele..
In clasa la mine,mai ales in pauze,unele fete stau catarate pe banci,iar in jurul lor sta o ''naratoare''.Care staaaa..dom'le 10 minute shi povesteste ce a facut asera Armando,de cate ori a plans Matilde,a cui este copilul.....:rolleyes:
Pentru unii,mai bine spus pentru unele,telenovelele sunt o pasiune,un mod de a-si umple timpul.Shi mie mi-au placut candva..dar acum ..nope.Telenovele sunt nishte povesti de dragoste siropose shi de prost gust.Aceleasi replici pe care le-am invatat pe de rost,acelasi subiect,acelasi happy-end. shi aceeiasi actori de duzina.
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
cat_
Junior Member

Re: cele mai mari aberatii......TELENOVELELE!!!!!!

Mesajde Weirda » Vin Noi 07, 2003 6:15 pm

Initial trimis de marcos
si vesnicul Tanar si nelinistit...

:hehe: tanar si agitat k tot s'agita aia p'acolo degeaba.. doamneeee si cate episoade areee!! si cate o mai avea! apuca si nepotzii mei "minunatzia asta de film!" :rolleyes:
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Mesajde Tatiana » Mar Iul 25, 2006 9:24 pm

marcos scrie:Cine sau ce nu ne lasa sa ne uitam si noi la un meci.....la un film adevarat.....sa vedem o muzica la TeVe.....Cine oare decat Salome, Pisica....bortii ei de lepra, si vesnicul Tanar si nelinistit...si lista paote fi interminabila. Filmele Femeilor batrane, grase....si a tuturor mamelor..... Eu cred ca ar trebui inkise televiziunile care difuzeaza asemenea Filme...daca le putim numi asa....Filme la norma... VOI CE PARERE AVETI??:confused:

ufff pai yo nu-s nici femeie batrana, nici grasa si cu atat mai putin mama....si cu toate astea urm. telenovele, fiindca TELENOVELE sunt niste FILME de DRAGOSTE sau niste NUVELE puse p mana unor regizori si transformate in filme romantice...nu vad c naibii aveti cu totii impotriva telenovelelor, mie una imi plac si dupa c o sa termin facultatea de scenaristica voi creea muuuult mai multe telenovele si filme!!!!!!!!!!!!
Tatiana
Junior Member

Mesajde Tatiana » Mar Iul 25, 2006 9:31 pm

kally scrie:Ai vazut unde a ajuns Thalia cu teleovelele?...Daca nu juca in telenovele nu ajungea cunoscuta aproape in toata lumea ..si telenovelele ce sunt niste seriale care sunt in limba spaniola .Singura diferenta intre ele si serialele produse in America este accea ca sunt in spaniola sau in portugheza...Sa imi dai si mie definitia telenovelei te rog

d acord ==D insa sa o excludem p thaly care si-a castigat locu p care-l ocupa dat. melodiilor sale si succesului k femeie d afaceri...
Tatiana
Junior Member

Mesajde cubu » Mar Iul 25, 2006 9:36 pm

Tatiana scrie:[...]dupa c o sa termin facultatea de scenaristica voi creea muuuult mai multe telenovele si filme!!!!!!!!!!!![...]

Uite de-aia se duce dreacu cinematografia romana...
indescifrabil
cubu

Mesajde Djinn » Mar Iul 25, 2006 9:36 pm

Tatiano, un sfat: nu ai voie cu posturi consecutive, eu zic sa stergi al doilea post si sa bagi repede ce scria acolo in primul (vezi ca ai buton de edit in dreapta jos). Asta pana nu apare moderatorul sa te ia la shuturi :D

asa.
Tatiana scrie:dupa c o sa termin facultatea de scenaristica voi creea muuuult mai multe telenovele si filme!!!!!!!!!!!!

deci nu-ti urez bafta :hades:

problema e ca sunt cam repetitive, subiectul se invarte in jurul acelorasi locuri comune... vorba unui personaj de opereta: ai vazut una, le-ai vazut pe toate :D
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde Tatiana » Mar Iul 25, 2006 9:38 pm

PET scrie:blah. nu le suport ! L-am intrebat pe unu de ce se uita la telenovele (era vorba de Salome)...cica-i plac...e actiune...blah.

Singurul lucru fain in telenovele sunt fetele... :) Sunt unele bune

in privinta lui salome sunt d acord cu tine....Salome Sucks :bolnav: yo chiar acu ma uit la Taramul Pasiunii fiindca Gaby Spanic e actrita mea preferata :inimioara si fiindca filmu e suuuuuperbun....iar personajele si actorii d asemenea :zambet:
Tatiana
Junior Member

Mesajde Djinn » Mar Iul 25, 2006 9:41 pm

Tatiana tu cu cine pana mea dialoghezi? cu oameni care nu mai posteaza de secole?
si chiar tre sa te legi de fiecare post din tredu asta?!

asta chiar ca-i aberatie....
Djinn

Mesajde cr3tz » Mar Iul 25, 2006 9:43 pm

stati pe fir pt ca urmeaza citate din cat_ si wierda

daca era hova mod aici zicea ca nu este subiect de actualitate si il inchidea :D

on topic

eu am urmarit sapt asta cu sufletul la gura 2 telenovele:cum a disparut haisam si cum o echipa de fotbal retrogradeaza si promoveaza de mai multe ori in 3-4 zile :D
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
cr3tz

Mesajde Tatiana » Mar Iul 25, 2006 10:22 pm

Djinn scrie:Tatiano, un sfat: nu ai voie cu posturi consecutive, eu zic sa stergi al doilea post si sa bagi repede ce scria acolo in primul (vezi ca ai buton de edit in dreapta jos). Asta pana nu apare moderatorul sa te ia la shuturi :D

asa.

deci nu-ti urez bafta :hades:

problema e ca sunt cam repetitive, subiectul se invarte in jurul acelorasi locuri comune... vorba unui personaj de opereta: ai vazut una, le-ai vazut pe toate :D

in primul rand ma cheama TanianA incantata, in al doilea rand cunosc butonul edit fff. bine mai mult deja mi-am modificat niste msg. in al 3-lea rand putin imi pasa dc imi urezi u sau nu bafta mi-e tot una, in al 4-lea s vede k n-ai urm. niciodata o telenovela sau poate t uitai acu 1000 d ani cand toate erau la fel.....din pakte 4 u lumea s-a mai schimbat d atunci, s-a mai modernizat si acu nu mai sunt la moda telenovele in care exista un el si o ea si unii rai insa in ult. ep. raman impreuna pt. totdeauna...iti dau un ex.: Ramona in care el a murit k era indian, telenovela a fost scrisa dupa o carte care povestea viata reala din trecut a mexicanilor, americanilor si indienilor....+ k mai sunt si telenovele fantastice cu sub. despre clonare, reinacarnare, magie etc. care sunt fff. interesante d asemenea!
Tatiana
Junior Member

Mesajde kant emir » Mar Iul 25, 2006 10:30 pm

hauleu, TanianA (de unsa jtie lumia cum te chemi tu? noi vedem nicu, atata!), cum lauzi tu productia de serie! e drept ca varsta (scrie ca ai numa 17) si educatia (mmm... nu scrie pe nicaieri) ar putea sa te scuze, dar nu te mai ambala asa de tare
or fi ele subiecte care ti se par tie interesante, dar de ce sa excluzi ca altii au alte standarde?
deci calmeaza-te
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde Tatiana » Mar Iul 25, 2006 10:33 pm

kant emir scrie:hauleu, TanianA (de unsa jtie lumia cum te chemi tu? noi vedem nicu, atata!), cum lauzi tu productia de serie! e drept ca varsta (scrie ca ai numa 17) si educatia (mmm... nu scrie pe nicaieri) ar putea sa te scuze, dar nu te mai ambala asa de tare
or fi ele subiecte care ti se par tie interesante, dar de ce sa excluzi ca altii au alte standarde?
deci calmeaza-te

doh...habar n-ai cum ma cheama desi scrie f. clar insa ai habar dc.-s calma sau agitata......LOOOOOL cin' t crezi??? sper k nu vreun vrajitor :)) ms. d sfat dar n-are rost ;)
Tatiana
Junior Member

Mesajde kant emir » Mar Iul 25, 2006 10:44 pm

papusica mica, faci numai ce nu ie voie (vezi si quote integral la postul anterior, si link in semnatura, si tonul superior, si alte cele)
daca nutz place cu noi, cine te tine? ca sanctiunile vin sigur si iute (nu te amenint, te informez - io nu sanctionez pe nimeni)
si vez ca tu ai scris TanianA, mai sus umpic - io habarnam cum te cheama
kant emir

Mesajde Salma » Mie Iul 26, 2006 8:38 am

Tatiana scrie:dupa c o sa termin facultatea de scenaristica voi creea muuuult mai multe telenovele si filme!!!!!!!!!!!!

~p Papusha, scenaristu trebe pentru ca sa stie ca sa scrie mama sau poate ca nu, poate ca la telenovele ejti buna si tu, nu m-ar mira :n:
E foame de bani, e foame de bani, baetzi.
Salma

Mesajde Djinn » Mie Iul 26, 2006 9:37 am

Tatiana scrie:in primul rand ma cheama TanianA

Da' limba romana o cunosti? "Tatiano" este vocativul de la Tatiana.
Djinn

Mesajde older » Mie Iul 26, 2006 10:07 am

aolica fluf, ai bagat fata in ceata cu chestiile astea... si nici cu nuvelele televizate televizate nu esti la curent... Cine stie cat de mult au evoluat de cand n ai mai vazt matale asa ceva; puate intre timp au ajuns la stadiul de opera
Orice cantitate, oricat de mica, adauga ceva, spuse soarecele si facu pipi in mare. ANTONIO LOBO ANTUNES
older

Mesajde Djinn » Mie Iul 26, 2006 10:53 am

auleu, io acu vazui ca dupe varsta inca nu e la facultatea aia de scenaristica...
pai nah, nu se da proba de limba romana la admitere? :n:

da bre, m-am ruginit de tot, de la sclava isaura telenovelele au evoluat fantastic si mirobolant. fosila ce sunt.
Djinn

Mesajde Unleashed » Mie Iul 26, 2006 11:25 am

Statzi ca nu-ntezeg Tenia-na(d-aci) e viitoare agitista de public telenovelelover? Abia ajtept sa-si intre in mana aceasta Guy Ritchie a lumii telenovelistice ce se anuntza a fi. Tenia-na(d-aci): zboara, puiule! zboara! - de la mansarda, ca-i plin! Ahh, acu vazui ca are 17 ani, deci s-a gasit circumstantza atenuanta! :D.

Oldere, stiu mane ca te-a dat pe spate pledoaria lu' Tenia-na(d-aci), da' nu-i cazu' sa te balbai :D

Io tot nu-ntzeleg ideea de evolutie in lumea telenovelelor. Chiar exista asa ceva? A...si io m-am uitat la una d-asta...aia cu zglava Isaura...azumbazumbazueeeee zumbazueeeee zumbazueee
A mai tare semnatura de la X incoa.
Unleashed

Mesajde wwritza » Joi Iul 27, 2006 5:06 pm

Draga Tatiana,
ma bucur ca in sfarsit intalnesc un fan adevarat al telenovelelor. Cata dreptate ai avut cand ai spus ca reprezinta un mod de viata, un mod de gandire. Cata intelepciune la doar 17 ani!! Fara acest cult nu ar fi fost inregistrati la primarie atatia Hosei, Armandezi, Talii, Marimare...etc. Te admir mult si sper sa putem coresponda. Simt ca suntem suflete pereche!
Ma bucur ca te-ai hotarat sa dai la facultatea de scenaristica. Imi pare rau Ca Cand aveam varsta ta nu exista aceasta facultate, fiindca as fi fost un student model. Unde au infiintat-o, in cadrul Politehnicii?? Acolo mi-a spus mama ca sa dau, insa am invatat despre cazane, turbine, organe de masini si mecanisme. Lucruri total nefolositoare mie daca urmam o cariera in domeniul telenovelelor. Sper ca intr-o zi sa se realizeze o telenovea cu actiunea intr-un CET sau chiar centrala nucleara. Deja am niste idei cool pt scenariu, cand si-o trag protagonistii pe paleta unei turbine sau personajul negativ se arunca de pe un turn de racire a apei. Iti dai seaman ce cool ar iesi!!!
As fi vrut mult de tot sa ne intalnim dar eu nu mai locuiesc de cativa ani in Romania. Dupa de ce am urmarit Sclava Izaura, profund impresionata de acest serial, m-am hotarat sa ma stabilesc in Brazilia pentru a invata limba braziliana, o limba care te gadila intr-un mod placut. ( asta cred ca trebuia postat pe un alt thread :n: )
Sfatul meu e sa nu pui la suflet tot ce-ti scriu ceilalti, cei care nu inteleg aceasta minune a cinematografiei numita telenovele. As vrea sa scrii in continuare si sa-ti impui cu Curaj ideile si filozofia de viata!! Iti doresc bafta la examene si sa ma anunti cand vor avea loc pt a-ti tine pumnii. Punching your mecla!
Te tzuc
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

Mesajde Tatiana » Joi Iul 27, 2006 5:29 pm

ai c sweety veveritzo :-: da-mi id-ul tau k vad k ai yahoo si sigur vom coresponda in continuare :D: iti voi pov. totu' about my future :dap: dc. esti in continuare interesata sa t muti in Brazilia (unde app s vb. lb. portugheza ;) ) iti pot face leg. cu un amic d acolo incantata....4 u ORICE :n:

P.S.: poti sta linistita k nu voi pune la suflet nik c vb. cu pers. necunoscute p net :nop: asta da aberatie :rofl: acu t las' k incepe Rebelde si nu-mi pot permite sa-l pierd [-X besitoooooooooooos :kiss1: buh-bey now :wave:
Tatiana
Junior Member

Mesajde kant emir » Joi Iul 27, 2006 5:54 pm

aaaaaa, da' nu fitz rele! punetz aici, sa nem bucuram si noi
(cine jtie, daca povestitz cu farmec, puate mai strangi adeptz, Tatiana; in definitiv, multz condamna fara sa cunuasca, stii tu cum ie)
kant emir

Mesajde eyewitness » Joi Iul 27, 2006 6:14 pm

ce plm bre? ce-ati facut in lipsa mea? tredu asta parca nu ierea pe katerinci....
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde kant emir » Joi Iul 27, 2006 6:16 pm

da mah, da era loc (si creca ierea si nevoe)
kant emir

Mesajde gaga » Joi Iul 27, 2006 6:30 pm

Uite de-aia se duce dreacu cinematografia romana...

cubule, da cand draq a fost cinematografia romana nedusa draq? plm, is niste domenii in care suntem varaza, cam cum un americanii co fotbalul (asta european). nu de la telenovele se trage. de la sergiu nicolaescu ~p

editez: ce limba vorbeste tatiana? e si dictionat de tatianita? daca da vreau si io linc sa-mi dezbogatzesc cunostintele. merci.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde kant emir » Joi Iul 27, 2006 6:34 pm

tatianita?

tatianiana, da? cu "aniana" la cuada, casa sune cum trebe
kant emir

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii