iubi, mersi de sfaturi

~p. o sa retin pe viitor.
zoso, n-are de unde sa scoata insotitor din ala musculos si impresionant ca aici majoritatea-s firavi, cu fond de ten pe fata, un kilogram de gel in cap si epilati pe piept ca niste muieri... oricum daca nu-i ala, e altul.
da in general pur shi simplu ii las in prostia lor...da am intalnit f multi kre dupa 3 NU-uri au kontinuat...dak n-au alta treaba, mie mi-e tot una, nu ma stresez din kauza lor
si eu l-am lasat in prostia lui, doar nu le dau apa la moara, dar el a venit (aproape in fuga!!!) dupa mine la sauna, desi de-abia iesise si desi ii spusesem deja de zece ori eu si de zece ori prietena mea (ca imi oferea si prin intermediul ei) ca nu vreau sampania lui. A mers pana la usa, a vazut ca nu-s acolo, m-a cautat (io-l vedeam prin geam), m-a gasit in baia cu aburi, a intrat acolo, si-a dat jos prosopul, si-a fluturat zurgalaul ostentativ in fata mea si apoi s-a asezat si tot timpul i-am simtit privirea in ceafa. L-am ignorat, nu l-am privit nici cu coada ochiului. Cand a inceput sa faca conversatie am mers la dus; a venit si acolo dupa mine. Daca in sauna am stat cu prosopul, la dus trebuia sa mi-l dau jos si eu. El se instalase in asa fel incat sa vada bine si se holba fara jena, de parca n-a mai vazut femeie. Bineinteles ca i-am transmis un sg pl prietenesc, care insa nu l-a afectat deloc, dar macar m-am simtit eu ceva mai bine. apoi a trecut prietena mea si m-a vazut cam crispata asa ca si-a gasit de lucru pe acolo, timp in care nenea tot facea piruete in curu gol si tot vorbea ca sa atraga atentia asupra lui si a zurgalaului. fara succes, evident. am prins un moment propice si am fugit lasand-o pe asta singura, ca deh, prietenul la nevoie se cunoaste

(stiam ca se descurca, ea nu-i bleaga ca mine). Dupa care domnul a venit la piscina unde ma refugiasem eu si iar a inceput cu sampania. Offfffff.... nuuuuu. Asa ca ne-am retras noi doua in birou si am baut cafea ca fetele si intr-un tarziu a plecat. Numai ca eu as fi vrut sa ma relaxez acolo ca era foarte putina lume si foarte fain, nu sa ma tot ascund de un nebun. Macar asta a plecat intr-un tarziu, dar americanul ala perseverent de care ziceam mai sus nu a plecat decat cand i s-a spus ca e ora inchiderii. noroc ca n-avea treaba cu mine. Asa ca, iubi, nici nu stiu care-s mai rai... da-i in pl. Oricum eu sunt cu inima impacata, stiu ca n-am provocat pe nimeni. Poate ca ar fi trebuit sa fiu mai relaxata si mai putin sperioasa, ba chiar a dracului. o sa incerc si asa.
............................